92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

tatlimmm sivasami geldin senn

[/SIZEevet canım geldim yagmur yagıyodu cuma günü araba bozuldu birlkte bekledk 2 saat sormayın basıma gelenlerii
aynen onu istyo ama yapma cnm yani.. senin suçun yok..
akıllansıın..

selam cnm nasılsın...
ben iyiyim bugn çarşı vardı işte az önce kapadık..
[/SIZEidare eder cok yorgun ve uykusuzum şöyle 8 9 saatlk uyku beni ayaga kaldırır..
Kızlar kayınvalideme hediye alamadım kutlyamadımda anneler gününü of hep cenk yüzünden en gec 1 haftaya alıp vercem anneler günü hediyesini cok huzursuzum kadın ne demistir yaaa

yorgunluk ve uykusuzluk nedenn cnm sivasa gittiğinzden mi:44:

hediyesini sonra verirdin en azından arasaydın ya cnm kadın üzülür alınır kesin siz bide nişanlısınız :26: cenk yüzünden demişsin noldu ?

yorgunluk ve uykusuzluk nedenn cnm sivasa gittiğinzden mi:44:

hediyesini sonra verirdin en azından arasaydın ya cnm kadın üzülür alınır kesin siz bide nişanlısınız :26: cenk yüzünden demişsin noldu ?

pazar alırız diye oyaladı beni sabahta gec bulustuk saatler tutmadı birbirini annesi evde degilmis hediye yalan oldu cok üzüldüm yaa gercekten cok mahcup oldum alıcam bisey kendim götürücem bikac güne o benm anneminkini kutlamadı bile ama olsun.. yorgunluguna ve dalgınlıgına vermek istiyorum..

hımm anladım tatlım.. bencede sen kendn al bi hediye gidip kutla..
cenkede bişey diyemezsin şuan tatlım sende onun annesininkini henüz kutlamadığın için:26:
ama ben senin yernde olsa arar kutlardım en kısa zamanda ida ziyaretinize gelicem derdim.. unutmadığını bilrdi hem şimdi unuttu olmuş olcaksın..

birkac güne hediyemi alıp gidicem canm yaa gercekten cok mahcup oldum bu cocuk beni deli ediyo yaa 2 gündür basının etini yedim yedim durdum noldu sonuc hüsran niye son ana atıyosunki gecerken bi ayakkabı begenip almak cokmu orr inat yaaa ugrasamıyorum artık onla

haklısın cnm yani hele kendi annesi için istyosun hoşuna bile gitmesi lazım senin ısrarlarının neresi zor olabilir ki bunun..

ewet canim yaa sen bide bugun gor felaket yagmur yagio tuhh ya kotu olmuss arabanin bozulmasi mehtapiniz nasil gecti

kızlar bu bizim kayınvalideciğimle ilk anneler günümüzdü o yüzden bi garip oldum heycanlandım falan hatta ilk başlarda cesaretimi toplayamadım ama sonra bi cesaret geldi aradım çok mutlu oldu ve teyzeside ömerlerdeymiş onunlada konuştum iyi oldu iyi

gülşahhhhhh bayıldım ben bunlara nasıl yaptın çok güzel olmuşşşşş

Canım ilk başlarda insan heyecanlı oluyor sonra alışıyor.Saol canım kavonoz aldım çukulata bonibon aldım kurdeleyle kapağını bağladım.Sticker yaptrdm

Kamilee gülşen yapmis canim ben diil gerci ben karistirmalara alistim artik

gülşencimm cok guzel olmus canim yaaa

Kızlarrr;
Tam bir salağım haaa.Aşkım bana adres ver dedim kargo göndercem dedm karakola gönderme aşkm burda açarlar ve söylemezler bile haberim olmaz nöbette falan olurum dedi.Dedm tmm merkeze gönderirim ki zaten karakola 5 dk istediğinde çıkıp alabilirmiş.zaten merkezde karakol ve mahkum götürüolarya neyse.
ne göndercen falan dedi dedm surpriz ısrar etti eşek dedm tişört falan kurabiyeyi tabiki söylemedm.Ama giyicem kokum sinicekk dedim öyle dedimm sabırsızlıkla bekliyormm dio en kısa zamanda göndermem lazım yurtiçiyle göndercem büyük iht

noldu tatlım hayrolaaa

benim eltim var bi tane. şimdi bizde söz yok ya henüz. bize gelinsin istemiyor. yüzük atarım falan dedi hatta kaynıma. bize gelceklerine onlara gidilebilirmiş. neyse yuttum bişey demedim ben. saygımı bozmadım.
ama dün bi laf duydum. elif nesil (ben ) eltisini kıskanıyormus kayınvalidesi nin onlara gitmesini istemiyormus. o mu guzel ben mi güzelim diyomus her yerde diyolarmıs.
ben böyle bişey demedim basından beri o istemedi bize gelinmesini. araya sogukluk soktu şimdi benm üstüme kaldı.

Hımm anladım cnm da eltin bence seni kıskanıyor hani kayınvalidenle senin aran ondan daha iyise birde daha ciddi bir şey yoksa kıskanıyor olabilir ve ortaya laf atmıştır iftira gibi.cnm yada kaynvalidenle aran iyiyse anlat böyle böyle die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…