benim eltim var bi tane. şimdi bizde söz yok ya henüz. bize gelinsin istemiyor. yüzük atarım falan dedi hatta kaynıma. bize gelceklerine onlara gidilebilirmiş. neyse yuttum bişey demedim ben. saygımı bozmadım.
ama dün bi laf duydum. elif nesil (ben ) eltisini kıskanıyormus kayınvalidesi nin onlara gitmesini istemiyormus. o mu guzel ben mi güzelim diyomus her yerde diyolarmıs.
ben böyle bişey demedim basından beri o istemedi bize gelinmesini. araya sogukluk soktu şimdi benm üstüme kaldı.
Hımm anladım cnm da eltin bence seni kıskanıyor hani kayınvalidenle senin aran ondan daha iyise birde daha ciddi bir şey yoksa kıskanıyor olabilir ve ortaya laf atmıştır iftira gibi.cnm yada kaynvalidenle aran iyiyse anlat böyle böyle die..
aramız iyi canım daha şimdi kalktılar bizdeydiler hatta.
direk söyleyemem belki ama ufak ufak anlatırıım artık napayım. çok sinir oldum kendi laflarını benim üstüme atıyor.
o beni kıskanıyor şimdiden sevilen benim diye..
napayım ben saygımı gösteriyorum özel günlerde hatırlıyorum kek yapıyorum onu bunu alıp gidiyorum bir kere elim bos gitmiyorum. e mutlu oluyor onlarda benim etrafımda dönüyorlar.
ama o öylemi..
Cevap basit nesilcim kıskanıyor senin daha resmi bir şeyin yok seviliyorsun saygı görüyorsun aran iyi kısaknıyor.Uzak dur bence olabildğince eltinden ve takma cnm kötülük eden her zaman kötülük bulur
öyle bebeğim sinirim bozuluyor şimdiden böyle yapması çok saçma ya..
bulaşmam zaten işim olmaz.
Tabii bozulur tatlım ama onu yoksay görmemezlikten gel en doğrusu bu
Canım ilk başlarda insan heyecanlı oluyor sonra alışıyor.Saol canım kavonoz aldım çukulata bonibon aldım kurdeleyle kapağını bağladım.Sticker yaptrdm
Kamilee gülşen yapmis canim ben diil gerci ben karistirmalara alistim artik
gülşencimm cok guzel olmus canim yaaa
O zmn hiç takma cnm görüşmicekmişinizde.Muhtemelen o uzakta sen ailenin içindesin die kıskanıyordur.allahtan uzakta o burda değil. yılda en fazla 3 kez görüşürüz tatilde bayramda falan
gülşahcım çok haklısın yaa ben yine boş bulundum gülşencimmm kusura bakma canım yaa çok utandım bak şuan :26: gülşen olduğunu biliyorum ama nasıl gülşah yazıyorum bilmiyorum yaa
gülşencimm stickerları nerde yaptırdın canım yaa ben hiç bilmiyorum nerde yapılıyor ki?
O zmn hiç takma cnm görüşmicekmişinizde.Muhtemelen o uzakta sen ailenin içindesin die kıskanıyordur.
evet canım bencede öyle düşünüyor. yesin orda kendi kendini napayım
Aynen öyle tatlımm
neyse canım teşekkür ederim dinledin beni :)
gülşahcım çok haklısın yaa ben yine boş bulundum gülşencimmm kusura bakma canım yaa çok utandım bak şuan :26: gülşen olduğunu biliyorum ama nasıl gülşah yazıyorum bilmiyorum yaa
gülşencimm stickerları nerde yaptırdın canım yaa ben hiç bilmiyorum nerde yapılıyor ki?
alısverismi ohh benm yerimede yap
yaptım şekerim bugün kimseler yok bakıyorum şimdi geldim bende fakat sevgilime bir tişört bulamadım hepsi apaçi işi yaa kotonda bile adam gbi tişört yok pes deli oldum.
sinemmm nerelerdesin sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?