92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aman cnm uzak dur boyle insanlardan.pek yuz verme.ilerde de dadanmasin sana uzak uzak daha iyi.sen seninkine dogruyu anlat oda ailesine anlatir.gerisini koyver gitsin.kafana ble takma.seni taniyan bilir, bilen anlar, anlamayan uzar!

aramız iyi canım daha şimdi kalktılar bizdeydiler hatta.
direk söyleyemem belki ama ufak ufak anlatırıım artık napayım. çok sinir oldum kendi laflarını benim üstüme atıyor.
o beni kıskanıyor şimdiden sevilen benim diye..
napayım ben saygımı gösteriyorum özel günlerde hatırlıyorum kek yapıyorum onu bunu alıp gidiyorum bir kere elim bos gitmiyorum. e mutlu oluyor onlarda benim etrafımda dönüyorlar.
ama o öylemi..

Cevap basit nesilcim kıskanıyor senin daha resmi bir şeyin yok seviliyorsun saygı görüyorsun aran iyi kısaknıyor.Uzak dur bence olabildğince eltinden ve takma cnm kötülük eden her zaman kötülük bulur

Cevap basit nesilcim kıskanıyor senin daha resmi bir şeyin yok seviliyorsun saygı görüyorsun aran iyi kısaknıyor.Uzak dur bence olabildğince eltinden ve takma cnm kötülük eden her zaman kötülük bulur

öyle bebeğim sinirim bozuluyor şimdiden böyle yapması çok saçma ya..
bulaşmam zaten işim olmaz.

Canım ilk başlarda insan heyecanlı oluyor sonra alışıyor.Saol canım kavonoz aldım çukulata bonibon aldım kurdeleyle kapağını bağladım.Sticker yaptrdm

Kamilee gülşen yapmis canim ben diil gerci ben karistirmalara alistim artik

gülşencimm cok guzel olmus canim yaaa

gülşahcım çok haklısın yaa ben yine boş bulundum gülşencimmm kusura bakma canım yaa çok utandım bak şuan :26: gülşen olduğunu biliyorum ama nasıl gülşah yazıyorum bilmiyorum yaa

gülşencimm stickerları nerde yaptırdın canım yaa ben hiç bilmiyorum nerde yapılıyor ki?

onemli diil bebegim zaten genel olarak karistiriolar bizi isimler yakin ya ondan galiba

Baskı yapan büyük yerlere dedim iki dakkada yaptılar baskıya ve bunu yaptrmaya sadece 3 tl verdim

okula gitmedimm buralar girdim kimse yok herkes ya okulda ya işteee maşş size
Bende alışverişe çıkıcam şimdiiii biraz kafa dağıtmakk lazımmm..

yaptım şekerim bugün kimseler yok bakıyorum şimdi geldim bende fakat sevgilime bir tişört bulamadım hepsi apaçi işi yaa kotonda bile adam gbi tişört yok pes deli oldum.

internetten baksana tatlımm erkege alıyosun sonucta bedenini de biliyosan tamamdır
sinemmm nerelerdesin sennn

noldu sineme biseymi olduu
bu arada senin verdiğin karısıma dün basladım sekerim bakalm nolcak sonuc :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…