sinemmm nerelerdesin sennn
Bebegiiiimm geldiiimm konusmalarinizi hep okudum ama cwp yazamadim tatlim..beni merak ettigin icinde ayrica tesekkur ederim
nasilsin hayatim?nasil gidiyor?
Selamm Kızlarrr
kızlar kızlar kızlar...
bugün çok yoğundu stajın yarın son günü hocadan iyi br geri bildirim alıyım dye koşturdum tüm gün.. yarın son vaka sunumumu da yapcam haliyle bu akşam da inekledim.. beynim ağrıdı ya. umarım değer..
sizlerde bugün pek uğramamışsınız okuyacak fazla sayfa birikmemiş
Bende geldiim bende gelldiiim topiğinizeeee
Nasılsınız kızlaaar
Güüllşahh napıyosunn sıkıntıdan patlıcamm ya kızlarr nerde
bilmiyorumkii tatlım kımseler yokk naaptın alısverıste bugunn
napıym tatlım gezdim dolaştım kitaplık aldım odama yeni taşınmıştıkya malunm bir kaç bişey aldım bnmkine göndrmek için tişört alıcaktım yokyokyok adam gbi bişey bulamadım sinirm bozuldu nerden bulcam ben
Sen napıosn cnm aranız aynımı hala resmimi
anldm cnm inş düzelirsiniz yaa ben netten alışverişi sevmiorum birde kendime alsam neyse bakmam lazım ya kötü çıkarsa birde geç gelio netten siparişte pof..hala resmiyiztatlım ya internette çok güzel seyler var hemde ucuz cerende yazmıs zaten bıde ınternete bak ıstersen
internetten baksana tatlımm erkege alıyosun sonucta bedenini de biliyosan tamamdır
]
anldm cnm inş düzelirsiniz yaa ben netten alışverişi sevmiorum birde kendime alsam neyse bakmam lazım ya kötü çıkarsa birde geç gelio netten siparişte pof..
ayyy eda yaa havalar çok kötü felaket yagmur yagıooo duzelse artık su havalar
hadi yaa burda 1-2 gün serindi bugün yine sıcacıktı bn sevmiorm ya
Dikkat et yine ayakkabıların mahvolmasın
ayy napım kızz walla resmen çamasır sulu suyla temızledım ben eve gelınce hemen temızleyıp kutusuna koyuyorum utanmasam altını felanda sılıcem
nasıl ya kutusuna mı koyuyosunayy inanmıyorum gülşah ya ben kapıda bırakırım bazen ayakkabılığa koyarım ben koymassam annem koyar falan hiç önemsemem
yokkk ben kesın kutusuna koyarım canım kesınlıkle vestıyerde bırakmam biri üstüne ayakkabı felan koyar kırlenır ayakkabı konusunda bıraz hassasımbabam bazen çıldırma kızım yeter dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?