92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben hergun ayakkabı alsam bıkmam galıbaa ole aşkla baglıyım türküde hiç girmiyo edaa farkındamısın

bende severimde ayakkabılarıma aşık değilim
evet farkındayım cnm bnm facemde eklide deil gülşen konuşuyordu arada..Sanırım bir bırakan bir daha uğramıyor alışkanlık kesiliyor

Telefondan br girip iyi geceler deyip çıkaym dedim ama yarın burdaymmmm..
Aynen bebeğim bitiyo ya onada şükür. Bi final kaldi

Düşünceli kader ortağım benim İyi geceleerr tatlı rüyalar cnm bende çıkıcam birazdan 12de nöbeti var bnmkinin arar
Yanii cnm bitmiş sayılır

sinemle cerende bu aralar sık ugramıyoo ölee bırakmaz olmass

Ceren zaten sık girmiodu gündüzleri giriodu da sinem full buralardaydı cidden bak merak ettim.faceten yazarm ben bir ara onaa

iyiyim tatlim biraktigin gibiyim nerelerdeydinnn :)

Yine bi sehir disi yaptim canim :)
Aksam donduk evimize.bu aksamda kizlarla komsuya gttik bahsetmstm ya daha once bi arkdsn dogum yapti 20 yasinda daha kocasi askere gtmedi die.ona gidelim dedi kizlar gozunaydina aldik hediyemizi gittik
Yarin aksamda bana gelcek kizlar oturmaya cok isim var yani yarin bildigin motor takcam
12-15 kisi arasinda gelcekler..

bizim kız geziyoırr ya
canım istediğin bir tarif varsa yarın verebilirim
bir şeyler yapıcaksan

Son düzenleme:
kayınvalideme hediye bakıyodum kızlar bütün gün internet basındaydım bakmadıgım site kalmadı buldum sonunda siparis verdim en gec cumaya elinde olur jest yapıcam hediye paketi seklinde bide not bıraktım kendisine güzel sık bi dolgu topuklu ayakkabı aldım ins hosuna gider bekliyorum iyi geceler sabah görüsürüz kader ortaklarıım

yaz bakim bekliyorum
geldim artık canımcımmmm

bizim kız geziyoırr ya
canım istediğin bir tarif varsa yarın verebilirim
bir şeyler yapıcaksan

valla yavrum sorma gezdim biraz bu ara
bide biz haftasonları t.dağa gidiyoruz hep orda da net yok o yüzden yazamıyorum :26:

evet tatlım 4 çeşit yapim diyorum..hatta kafamda bişiler düşündüm ama sende ver valla çok iyi olur seninkini yaparım belkide..
sabahtan verirsen çok sevinirim canım acele etmem lazım çnkü şu an hazırlığım sıfır :26:

kavala kurabiyesi,mercimek salatası,incirli pasta ve poğça diye düşünmüştüm..
sendende tarifleri bekliyorum bebeğiiimm

güzelleriiiimmm fıstıklarııııımm kader ortaklarııımm herbişeyleriiimmmm ben geldiiiiiiiiimmm

nasılsınız canlarım ne var ne yok umarım herşey yolundadır?
sizi,sohbetinizi çoook özlediiimmm

bende senii cokk ozledimm bitanemm yoklugun hemen farkediliyooo ihmal etme bizii

canım benimmm bundan sonra hep burdayımm :112:
nasılsın tatlım nasıl gidiyor?düzeldi mi aranız aynı mı?tavır yapıyor mu hala?

hala mesafeliyiz tatlim ama buna uzulmuyorum bole olsunki saygiyi ogrensin biraz iyiyim bende bitanem havalar cok yagmurlu ona sinir oluyorum sizin araniz nasilll

hala mesafeliyiz tatlim ama buna uzulmuyorum bole olsunki saygiyi ogrensin biraz iyiyim bende bitanem havalar cok yagmurlu ona sinir oluyorum sizin araniz nasilll

evet cnm çok doğru düşünüyorsun.o askerdeyken farkına varmayıp bde kendi uzatıyorsa sende uzat derim..saygı herşeyin başında gelir..
bizim çok şükür aramız iyi canım.burda da havalar güzel ya.tuncelide de çok yağmur varmış bir kaç gündür.aramız iyi güzelde benimkinin bugün çok içi sıkılmış sebepsiz ona üzüldüm bende
oku duanı ferahlık iste allahtan dedim.öyle yaptm snra iş çıktı dağıldı kafam azda olsa dedi :) duanın açamadığı kapı yok zaten..

gunaydın kızlar cok üzgünüm cenkin bogazı enfeksiyon kapms hastaneye cıkmıs doktor ameliyat için gün vericekmis planlarımız suya düstü erken bitirecektik sözde askerliği... hava degisimi alıcak 1 ay bu ayın sonuna olurum ameliyatı dyo offf gelme ameliyat olmada diyemiyorum tersinden anlıycak lafımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…