Çok enteresan bir şey ama yaa
haha doğal valla demesii gülşahcım
ben hergun ayakkabı alsam bıkmam galıbaa ole aşkla baglıyımtürküde hiç girmiyo edaa farkındamısın
Telefondan br girip iyi geceler deyip çıkaym dedim ama yarın burdaymmmm..Canımm hadi gözün aydınn bitiyorsaainş güzel geri dönüş olur emeklerine değer
Aynen kimse yokmuş bugün
bende severimde ayakkabılarıma aşık değilim
evet farkındayım cnm bnm facemde eklide deil gülşen konuşuyordu arada..Sanırım bir bırakan bir daha uğramıyor alışkanlık kesiliyor
Telefondan br girip iyi geceler deyip çıkaym dedim ama yarın burdaymmmm..
Aynen bebeğim bitiyo ya onada şükür. Bi final kaldi
sinemle cerende bu aralar sık ugramıyoo ölee bırakmaz olmass
iyiyim tatlim biraktigin gibiyim nerelerdeydinnn :)
Yine bi sehir disi yaptim canim :)
Aksam donduk evimize.bu aksamda kizlarla komsuya gttik bahsetmstm ya daha once bi arkdsn dogum yapti 20 yasinda daha kocasi askere gtmedi die.ona gidelim dedi kizlar gozunaydina aldik hediyemizi gittik
Yarin aksamda bana gelcek kizlar oturmaya cok isim var yani yarin bildigin motor takcam
12-15 kisi arasinda gelcekler..
sinemle cerende bu aralar sık ugramıyoo ölee bırakmaz olmass
Düşünceli kader ortağım benimİyi geceleerr tatlı rüyalar cnm bende çıkıcam birazdan 12de nöbeti var bnmkinin arar
Yanii cnm bitmiş sayılır
Ceren zaten sık girmiodu gündüzleri giriodu da sinem full buralardaydı cidden bak merak ettim.faceten yazarm ben bir ara onaa
bizim kız geziyoırr ya
canım istediğin bir tarif varsa yarın verebilirim
bir şeyler yapıcaksan
güzelleriiiimmm fıstıklarııııımm kader ortaklarııımm herbişeyleriiimmmm ben geldiiiiiiiiimmm
nasılsınız canlarım ne var ne yok umarım herşey yolundadır?
sizi,sohbetinizi çoook özlediiimmm
bende senii cokk ozledimm bitanemm yoklugun hemen farkediliyooo ihmal etme bizii
canım benimmm bundan sonra hep burdayımm :112:
nasılsın tatlım nasıl gidiyor?düzeldi mi aranız aynı mı?tavır yapıyor mu hala?
hala mesafeliyiz tatlim ama buna uzulmuyorum bole olsunki saygiyi ogrensin biraz iyiyim bende bitanem havalar cok yagmurlu ona sinir oluyorum sizin araniz nasilll
Selam tatlımm naber? kargonu gönderdin mi senn ?
Canım allahın izniyle bugün göndericem kavanozlarımı gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?