92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

günaydın canım..
peki ameliyatı orda mı olcak? orda olmasın.izne geldiğinde olsun olmuyor mu öyle?
öyle deme sakın ters anlar.sağlık söz konusu.üzülme ya 1 ay hava değişimine gelcek sonuçta yine birlikte olcaksınız..
benimkide 1 ay sonra kısmetse sınavlara gelicek o zaman ameliyat olurum belki 1 ay hava değişimi olup kalırım diyor.sağlık açısından endişe ediyorum üzülüyorum ama 1 ay burda kalması beni mutlu ediyor..

canım bilmiyorumki burda olur ins ameliyatı.Seninki neyden ameliyat olcak bebeğim? ins size iyi gelicektir 1 ay hava değişimi ama bizim imkanımız var 3 haftada bi evciye geliyo yanıma keske kışa kadar sabretseydi erken tezkere alıcaktık planlar suya düstü ya

nasıl yani tatlım geçmiş olsun bu arada okudum da.şimdi mi hava değişimi alıcak ?

ooo o zaman harbiden sizinki kötü olmuş :26: ben görüşemiyorsunuz sandım..karıştırıyorum arada tatlım kusura bakma
hemoroid bizimki canım..evet tatlım inşallah iyi gelir bize.çok özledim zaten
herşeyde bir hayır vardır güzelim böyle düşün..sağlıklı olsun yeterki..

nasıl yani tatlım geçmiş olsun bu arada okudum da.şimdi mi hava değişimi alıcak ?

sagol canım bu ay sonuna verebilirmis doktor amlyat tarihini, 1 hafta sonra gel demis gitsinde bi bakıcaz.

anladm canm sizede cok gecmis olsun hava degisimi 1 aymı onunda alsın valla gelsin yanına hasret giderin biraz..
Ya valla ben bu cenke ne desem bilmiyorum cocuk hep kafasına göre yaa askerlik bitmeden 2 denetleme olcak son 2 ay nasıl katlancak uykusuz gecelere 7/24 o sogukta dısarda calısmalara ben bilmiyorum. Erken tezkere alıcaktık izin kullanmayıp hava degisimi alıp gene yaptı yapıcagını ya.

sağol canım..evet 1 ay oluyormuş.olmasını bi istiyorum bi istemiyorum ama ona hiçbişi demiyorum düşün taşın kendin karar ver acın ağrın varsa ol sırf olmak için olma diyorum.kendimde o hakkı bulmuyorum ben cnm onun canı çünkü o karar vermeli..
bide ameliyat olup sonra terslik çıkarsa 1 ay hep yatarsa hiç görüşemezsek falan herşey olablr yani ufakta olsa büyükte olsa her cerrahi işlemin bir riski var..hayırlısı neyse o olsun diyorum.
canım benim ya üzülme kıyamam :26: ama durumu kötüyse rahatsız oluyorsa olsun sen bir şey deme bırak o karar versin. acı çekende o, askerlik yapanda o kısacası herşeyi çeken o. bizim işimiz sadece sabırla onları beklemek.1 ay uzunda yapsa kısada yapsa yine beklicez..

Sıkma canını tatlım ya tabii erken terhis harika olurdu ama belli olmaz belki yapmaz böyl byle istiyorumf alan dese

bilmiyomu yavrum ne istediğimi aylar öncesinden planladık biz bunu son 2 aya izinle birlkte hava degisimi alıp erkenden bitircektik askerliği. Bi dolu eziyet cekicek simdi denetlemeye kalıcak. Ne diyebilirimki. Hep bu arkadasları kanına giriyo yaa biri gidiyo hava degisiminden biri geliyo

haklısın canım, ya cok rahatsız bademcikleri yaz kış şişiyo yıllardır böyle cok çekiyo bademciklerinden gene hasta olmus üzülüyorum ama yapıcak bisey yokk benm elimden gelen tek sey beklemek..
ben bi kahvaltı yapıp geliyim kızlar

Anladm tatlım haklısın iyi olucaktı..ama işte daha bellide değil ameliyat günü falan bellimi belki olmaz stress yapma.Hertürlü bekliyoruz beklicez..

Kızlarr birazdan dışarı çıkıcam yine bakınıcam kuaföre falan gidicez annemle gıda boyasıda bakıcam aktardan kurabiyeler için inş bulurummmmm:26:

canım ya yazık o zaman çocuğa olsunda kurtulsun bu eziyetten.nasılsa her 3 haftada bir görüşüyormuşsunuz hava değişiminden snrada görüşceksiniz böyle dimi? pek bişi değişmicek o zmn denetlemedeki zahmet dışında.o göze alıyorsa herşeyi olsun canım.sende deme bence ona bak plan yaptık denetlemeye kalmıcaktın falan diye.o herşeyi biliyor zaten.
tamam tatlım afiyet olsun.bende akşama gelcek kızlara yicek bişiler yapıyorum hazırlık başladı

inşallah yavrum..bulamazsan netten alsana burdan benim bi arkadaşım netten almıştı..

bakalm artık sinemcim ya sen nasılsın ? yaptın mı bir şeyler misafirlerine okudumda kafanda tasarlamışsın yaparsın saat daha erken madem akşam gelecekler uzat ayaklarını dinlen

Kızlarr nette bir kaç kurabiye çeşidi buldum bakın burda harfli olan varya ondan yapıcam E ve C

Bundanda yapmayı planlıyorum bu kadar detaylı yapamasamda hani böyle üstüne ismimizi tarih yazarım
Elbet bitecek falan yazarım ?

Bu kurabiye gibide yapıp seni seviyorum falan yazıcam

Fikirlerinizi bekliyorum nasıl sizceee ?

bakalm artık sinemcim ya sen nasılsın ? yaptın mı bir şeyler misafirlerine okudumda kafanda tasarlamışsın yaparsın saat daha erken madem akşam gelecekler uzat ayaklarını dinlen

ben iyiyim canım napim koşturup duruyorum evde
erken ama son zamanlarda rahat olmak istiyorum o yüzden erken saatte bitireyim bütün işimide sonra rahatla oturup dinleneyim..
evet tasarladım tatlım pastam fırında şimdide kurabiyeye başlıcam snra poğça,mercimek salatası şeklinde devam edicek
akşam hiç uyuyamadım döndüm durdum yatakta sabaha karşı dalmışım niye öyle oldum acaba fenaydın gece
sabahta kahvaltı etmedim koşturmaktan acıktığımıda hissetmiyorum düşüp bayıldığım zaman anlıcam sanırım yorgunluğumu ve açlığımı :26:
sen nasılsın cnm?

bence süper canım çok beğendim hepsi harika
ben yapsam bunları yemeyede yedirmeyede kıyamam

insallah hava degisiminde beni krizlere sokmaz gene
kolay gelsin sana bebeğim masallah baya marifetliyizz neler yapmıssın öyle

canm kurabiyeler cokk tatlıı bende yapmayı düsünüyorum dogum gününde falan yada yılbası zamanı yaparım. Gıda boyası nerde satılıyo yavrum bende ögreniyimde aklmda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…