sagol canm sen nasılsın resmi iliskin nasıl gidiyo
gayet iyi gidio canim
insallah hava degisiminde beni krizlere sokmaz gene
kolay gelsin sana bebeğim masallah baya marifetliyizzneler yapmıssın öyle
canm kurabiyeler cokk tatlıı bende yapmayı düsünüyorum dogum gününde falan yada yılbası zamanı yaparım. Gıda boyası nerde satılıyo yavrum bende ögreniyimde aklmda bulunsun
ay aynen benide sinir etmez inşallah özgürlüğüne kavuşunca azda olsa..:26:
sağol bebeğim mercikurabiyede bitti ama bende bittim tansiyonum düştü kesin çok fenayım bi uzansam asla kalkamam bir daha
yapma bebeğim agzına biseyler at atıstır ufakta olsa tansiyonun düsmüs dikkat et kendine
valla çok fenayım hayatım bayılmak üzereyim Allah güç kuvvet versinde bu akşamıda atlatayım
bide akşam hiç uyuyamadım ya niyeyse sabah kahvaltıda etmedim ondan böyle oldum yoksa olmam böyle..
arasın askerimde iyice rahatliim :26:
sevindim tatlım
bak sana bisey göstercem anlarmısın bilmiyorum saclarla cok ilglisin ya anlycagını umuyorum bebeğim bu saclar cokmu dandikk sence
Japon Style İri Dalgalı Postiş Çıtçıt
canim bu tarz cit citlar cok kullanissiz vede cok abarti durur kucuk tutamlar halindeki citcitlar daha dogal bunu alicagina hic almma canim
about:reader?url=http%3A%2F%2Furun.gittigidiyor.com%2Fgiyim-aksesuar%2F8-li-cit-cit-100-sac-kahverengi-180-gr-60-cm-81464878&readingList=0&tabId=9
canim burda pahalida bole citcitlar daha iyi ince ince oluo hem kullanimi rahat hem daha dogal ama bana sorarsan hic alma derim
cok gec dün aldım bile bebeğim ya cok ucuz birde tam istediğim bi tek parca ve sacı dolgun gösteriyo benm saclarım cok az seyrek bu hosuma gitti düğünde takıcam zaten abartı durcagını sanmam ısıya dayanıklıymıs bide hafif su dalgası maşada yaptırırım saclarım uzun ve sık görünür, ins kullanıslıdırda uzun bi süre kullanabilirim ya
insallah canim kullan izlenimlerini banada soleee elbise aldinmi tatlim
aldım onuda bebeğim bak onuda aynı siteden aldım cok uygun bu siteye bayıldım yaa geriye ayakkabı ve cantam kaldı 1 ay var alırım onlarıda yavastan elbsem bu
Japon Style Peplum Elbise
ayyyyy cok guzellll bayildimmmmm
dikkat et kendine balım o kadar sey yapmıssın atıstır biraz gitte kendini bu kadar yorma dikkat et saglıgına
gercekten mi
kollarını dirsege kadar kestiriyim mi böyle iyimi gülsahcım
Smdi yumurta kirdim kendime bitirdim canim
Kendime geldim be.allah kimseyi aclikla terbiye etmesin valla.bu gece bi bitsin ztn hepinizin adresine benden kurabiye hehehe :111:
kestirme benceee cok şık cok asill harika wallaa bayildim benn canim
afiyet olsunn canim benimmm dikkat et kendinee aç kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?