92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende anlamadım canım neden böyleyim az öncede yazdım bugün 200 gün olmuş onu fark ettim o zaman dahada kötü oldum.içim titredi resmen.sadece yatıp uyumak istiyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum ama yapamıyorum tatlım çok sıkıldım artık
ayy çok yoğunmuş canım yaa ee alt devreleri gelmiyor mu hiç rahatlamıyor mu ki?:26:
tamam tatlım koyarım ama daha sonra inan şu an foto çekecek halim bile yok ki benim bir sürü ödevlerim varr sınavlarım geldi çattı ben neden böyle oldum yaaa

mehtap sıkıştırıo seni cnm kendine gell az kaldıı sevdiceğni kavuşmaya bak bir daha 200 gün ayrı kalmakk yokk!
düşünme öyle..zor tabi ama...
yok cnm 93/1 lerden bir kişi geldi adam göndermiolar 20 kişiler çok zor yanii ve her daim yoğunlar teskeresine 5 gün kalada nöbet tutucak bişey değişmicek....
demin nöbette aradı işte bacaklarım titrio artık yorgunşluktan dedi..gecede bir ark acile götürdüler uykusuz kaldı falan öyle cnm..

Çok zor ya şekil almıo çok tatlı tadıda güzel falan değil yani kalan şeker hamurunu buzluğpa attım belki 1-2 aya denerim ev halkı için

diğer tarifi yapıcam cnm sanırım

anladım bebeğim o bademli kurabiye cok hos gözüküyo onlarıda kalıba koyup yapabilirsin bende kalp seklinde kurabiye yapmayı düsünüyorum bademli güzel olursa ondan yaparım kız bende sen gene yazarsın buraya herseyide sana denetiyoz kız
benim yazmışım ya babamın cnm hangi kafadaysam şuan kendime koptum

ay gülşenn
bu arada iznemi gelicek rıza o elbiseyi tezkere günümü giyceksin yoksa

Gizem sinem gülşahh hariç herkes burda maş ama ergen kardeşim yüzünden ben kaçıyorum kızlar öpüldünüzzz

Son düzenleme:

deneme tahtası oldum ahhahaha göndersemde kurtulsam şu kargoyu

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr

selam nasılsınız

şafaakkk doğan güneş

hayırlısıyla bitti çok şükür, darısı başınıza inşallah

Oyyy yaaa darsı başımıza biricik topic sahibimiz bizmm,allah bidaha ayrılık yaşatmasın

kızlarrr bu gece bi tuhafım ben içim bir garip dokunsalar ağlıycak gibiyim içimden bir şey yapmak gelmiyor..

Yavrum kendine gel bakiyimm 16 gün sonra mehtabın var yakışıyo mu hiçç.Pozitf olun kızlar her şeye rağmen ben öyle bitirmeye karar verdim b askerliği.Kamilecm aynen benimde 200günü buldu görmeyeli bugn askerlğn 238.günü ve 28 gunlk acemiden gelip tekrar yolladktan sonra gömedim.Ama olsun buna da şükü.Yarın çarşımz var şükür ama bizm hoca sağolsun ders koydu artk laptopu yanmda götürücem takıcam vınnı okulda gorusuurzz

Ne diyebilirimki size kızlar helal olsun 200 gün 250 gün görmeden, hic isyan etmeden bekliyosunuz haftasonlarını iple cekiyosunuz, bende asker bekliyorum sözde, siz gercekten cok güclü cok sabırlısınız bu bekleyisleriniz hepinizi nasıl olgunlastırdı böyle ileride faydasını göreceğinize eminim sizi ayakta alkıslamaktan baska bisey yapamam helal olsun hepinize önünüzde saygıyla eğiliyorum ülkemin güclü kadınları

Son düzenleme:

Yavrum ya inan banaeseler asla inanamazdım ya ben 1 hafta göremesem asabileşirdim şimdi artık 1 2 dklık telefon konuşmalarına bile alıştım.Emin ol uzak olsa sen de bz gibi beklcektin,elimzden bişey gelmiyoki.Hepimz çok güçlüyüz,sen de öyle.Sonuçta askerlik bu yakında olsa uzakta olsa adı asker,stresi yeter.Ama tabi görüştüğnzde bizim yerimize de hasret gidern bi güzel.Şahsen ben artk on göreblmeyi hayal dahi edemiyorm.İlk görüşte nparm hç bilmiyorum o kdar tuhafkiii..Ama çok da güzel,kamera açarken ble nasl heyecanlanıyorum

Hatta hafta sonu olamayan banada güçlü bir alkış
Artık alıştım cerencim başa gelnce alşyrmuş insn

ahh cnmmm kötü mü oldu :26:
yine benm önerdiğim 4 aylık mıydı 3 aylık mı o kurabiyelere mi kaldın seennnn

kızlarrr bu gece bi tuhafım ben içim bir garip dokunsalar ağlıycak gibiyim içimden bir şey yapmak gelmiyor..

off kızlar sadece kamileninkini almışım alıntıyada bende aynen içim çok garip bugün sebepsiz (bende regl ye bağlıyorum) dedim bi gireym kızlar napıyo sizde aynı şeyleri söylemişsiniz konuşmadan bile birbirimizden etkilenyomuyuz neyiz anlamadım ya ama bende bu garipliğin asıl sebebini şiddetli özleme bağlıyorum bide şafak yavaşladı .. görmeme de çok var zaten daha

Se1907, grgr, destinyeda, gzmchngr, depresifpolyanna, kmleomer,
Hepinizden Allah razi olsun bizim icin cok guzel dualar etmissiniz, insaallah Rabbim sizlere daha guzel gunler gostersin.
Askerlik sayili gun gelip gecer en onemlisi Allah askerligi aratmasin. Biz evlenebilmek icin oyle ugrastikki bazen esimle askerken sadece birbirimizi dusunup ozlerdim diye guldugumuz oldu en uzun en zor ayrilik askerlik olmus olsun. Allah baska ayrilik vermesin kimseye.
Askerken esimi aradigimda arkadaslari "yengeee bizede seningi bi melek buuul" diye bagirirlardi.
Bir servet degerinde ankesorlu tel. Kartlarimiz birikti hala saklarim.
Bir keresinde mektup ve hediye yolladim komtani egitimdeyken izin vermis cunku mektubum 3-5 metre falandi komutani bu kizin kiymetini bil demis
İs yerimin kapisina 5 kucak kadar cicek dokturmustu
Fotograflar o kadar degerliydiki bakmaya doyamazdim dagda camasir yikarken bile vardi kiyamam yaaa, saatlerce bakardim,
Hele izine gelmesi offf Allah im nasil bir sevinc Allah herkese yasatsin surpriz yapmisti havalara uctum
Teskerenin tarifi yooook
İste bu anlar ozamanlar insani ayakta tutuyor ve daha bir cook anlar. Ve simdi cok guzel anilar.
Benim icin asker ne kadar kutsalsa bekleyende o kadar kutsal. Ne kadar zor ve ozverili oldugunu biliyorum. Anneleri bile o kadar nazlarini cekmiyordur degilmi
Hepinizin Allah yar ve yardimcisi olsun

İste hayat nerden nereye getirdi bizi kızlar iletisimsiz bende mumkun degil dayanamazdım.. Sanırım benm kaderimde buymus sizin gibi uzakta olsaydı nolurdu bilmiyorum beklerdim heralde zorundayım ama kendimi sizin yerinize koyunca içime bi bosluk düsüyo cvpsız kalıyo sorularım:26: Senin mehtap ne zaman kuzum cok varmı kıyamam yaa İyiki kamera war bi nebze hasretinizi ordan giderebilirsiniz degilmi
Hatta hafta sonu olamayan banada güçlü bir alkış
Artık alıştım cerencim başa gelnce alşyrmuş insn

gercekten canm seninki herkesten daha zor alısma o kadar benimseme surda kac ayınız kaldı tatlım tezkere alıp gidiceksinizz yakın zamanda Canım gercektende cok kıymetli oluyo askerde yapılanlar biliyorum benm nisanlımda günlük tutmus bana onu saklıyorum ileride nasip olursa cocuklarımıza göstermek istiyorum benim ona yazdıgım 2 koca defter.. bunlar gercekten cok kıymetli oluyo askerde Girip yazdıgın bizede umut olduğun için cok tsk ederim kendim ve tertiplerim adına Rabbim mutluluğunuzu daim etsin birbirinize sıkıca sarılın ve hic bırakmayın varlıgınızın kıymetini bilin canım benim

Kızlar selam...
Size bir şey anlatıcam kim haklı söyleyiverin...
şimdi benimki çok ama çok yorgundu nöbette konuştyuk güzelce sonra yattı işte ben çok kötüyüm dayanamıyorum artık ağlıyorum hayatım dedim neyse sen uyu hadi dedm aşkım bende dayanamıyorum tamam uyuym ben seni seviorm öptm falan dedi bende dayanamadım mesaj attım ya ben ağlıyorum diyorum takmıyosun 1 mesaj atamadın mı ben sana uyuma demedim saatlerce konuşalım demedim dedm buda dedi sana bişey demiyorum eda die...dün gece uyudu işte.. demin konuştuk fazla değil ama 3 te arıcam seni dedi...
işte eda dedi çok bencilsin bağırdı bana ben telefonu senin için soktum sen abarttın artık ne istiyosun eskisi gbi günde 1 kere 20 dk ankesörlüden mi arıyım dedi bende kötüyüm ama sana yansıtmıyorum çok artık yansıtıcam kötysem kötüyüm iyiysem iyiyim yapıcak bişey yok dedi resmen tehdit değilmi bu ? bende böyle yaparsan ilişkimiz mahvolur göze alıyorsan yap dedim.içimde hevesmi bıraktın sanki gelmek için bile hevesim kalmadı dedi..
söyleyin kızlar ben mi suçlyum ağlama sevgilim diyemezmiydi gece..tamam yorgun ama bende bunalıyorum ya...

şimdi mesaj atıcam özlediğimden bu hırçınlığım belkide özür dilerim diye...belki anlar..

Son düzenleme:

canim bana kalirsa sen biraz duygusallik yapmissin ne kadar yoruldugunu biliosun keske ole olmasaymis tatlim insallah hemen duzelir araniz

canim bana kalirsa sen biraz duygusallik yapmissin ne kadar yoruldugunu biliosun keske ole olmasaymis tatlim insallah hemen duzelir araniz

reglym çnk cnm duygusalım oda biliyor bunu...hep suyuma giderdi şimdide telini kapatmış hiç yapmazd ya!
sanmıyorum canım düzeleceğini çok kararlıydı ayrılmak istiyorsan ayrıl dicem telefonda..tek bir mesajımla bu kadar bu noktaya gelip düşman gibi konuşabiliyorsa yapıcak bişeyim gerçekten yok

Son düzenleme:

ayyy canim yapma lutfen ole bisi o kadar gerginlige ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…