canım dogum günün kutlu olsuun nice mutlu senelere sevdiğinle sevdiklerinle birlkte insallah
Ben 3 gündür öyleym kamilecm reglym çnkü çok hassasım bnmkinin karakoldan 4 kişi teskere aldı adam azaldı ordan oraya koşturuo.nöbet defterini yazıo falan nöbet tutuo sevklere gidio yine yemek bile yiyemio bazen bizde konuşamıyoruz bugn adam gbi konuştuk 2 gündür...çok yoğun sinirlerm bozuluo ondan...
sen neden böylesin mehtap sıkıştırıodur cnm sabır ya...
koy buraya fotolarını biz karar veririz
mehtap sıkıştırıo seni cnm kendine gell az kaldıı sevdiceğni kavuşmaya bak bir daha 200 gün ayrı kalmakk yokk!bende anlamadım canım neden böyleyim az öncede yazdım bugün 200 gün olmuş onu fark ettim o zaman dahada kötü oldum.içim titredi resmen.sadece yatıp uyumak istiyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum ama yapamıyorum tatlım çok sıkıldım artık
ayy çok yoğunmuş canım yaa ee alt devreleri gelmiyor mu hiç rahatlamıyor mu ki?:26:
tamam tatlım koyarım ama daha sonra inan şu an foto çekecek halim bile yok ki benim bir sürü ödevlerim varr sınavlarım geldi çattı ben neden böyle oldum yaaa
Çok zor ya şekil almıo çok tatlı tadıda güzel falan değil yanikalan şeker hamurunu buzluğpa attım belki 1-2 aya denerim ev halkı için
diğer tarifi yapıcam cnm sanırım
benim yazmışım ya babamın cnm hangi kafadaysam şuan kendime koptum
anladım bebeğim o bademli kurabiye cok hos gözüküyo onlarıda kalıba koyup yapabilirsin bende kalp seklinde kurabiye yapmayı düsünüyorum bademli güzel olursa ondan yaparım kız bende sen gene yazarsın buraya herseyide sana denetiyoz kız
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
selam nasılsınız
şafaakkk doğan güneş
hayırlısıyla bitti çok şükür, darısı başınıza inşallah
kızlarrr bu gece bi tuhafım ben içim bir garip dokunsalar ağlıycak gibiyim içimden bir şey yapmak gelmiyor..
deneme tahtası oldum ahhahahagöndersemde kurtulsam şu kargoyu
Ne diyebilirimki size kızlar helal olsun 200 gün 250 gün görmeden, hic isyan etmeden bekliyosunuz haftasonlarını iple cekiyosunuz, bende asker bekliyorum sözde, siz gercekten cok güclü cok sabırlısınız bu bekleyisleriniz hepinizi nasıl olgunlastırdı böyle ileride faydasını göreceğinize eminim sizi ayakta alkıslamaktan baska bisey yapamam helal olsun hepinizeönünüzde saygıyla eğiliyorum ülkemin güclü kadınları
Ne diyebilirimki size kızlar helal olsun 200 gün 250 gün görmeden, hic isyan etmeden bekliyosunuz haftasonlarını iple cekiyosunuz, bende asker bekliyorum sözde, siz gercekten cok güclü cok sabırlısınız bu bekleyisleriniz hepinizi nasıl olgunlastırdı böyle ileride faydasını göreceğinize eminim sizi ayakta alkıslamaktan baska bisey yapamam helal olsun hepinizeönünüzde saygıyla eğiliyorum ülkemin güclü kadınları
Byavrularım sinirlerim çok bozukkk yaptım denemee amaçlı kurabiyeyei olmadı çok zor yapması şeker hamuru şekil almıyor tarfe göre yaptım bakın bunlar şeker hamurlarıı
Eki Görüntüle 714542
Bunlarda son hali...
Eki Görüntüle 714543
Tadıda pek hoş sayılmaz yani çok tatlı...
Yurtçiyle göndercem daha değşik şeker hamursuz bir kurabiye yapmayı düşünüyorum o aldığım kutu boşa gidemeezzzzz !2 günde gidiomş zaten..bnmki max 4.günde alıcak bakalım...
Olmadı sadece tişörtlerii göndericem
siz siz olun denemeyin çok zor her tarafta boya oldu masa falan
http://www.leylaileyemeksaati.com/bademli-kurabiye/
bunu yapmayı düşünüyorum şimdide kızlar...
kızlarrr bu gece bi tuhafım ben içim bir garip dokunsalar ağlıycak gibiyim içimden bir şey yapmak gelmiyor..
Yavrum ya inan banaeseler asla inanamazdım ya ben 1 hafta göremesem asabileşirdim şimdi artık 1 2 dklık telefon konuşmalarına bile alıştım.Emin ol uzak olsa sen de bz gibi beklcektin,elimzden bişey gelmiyoki.Hepimz çok güçlüyüz,sen de öyle.Sonuçta askerlik bu yakında olsa uzakta olsa adı asker,stresi yeter.Ama tabi görüştüğnzde bizim yerimize de hasret gidern bi güzel.Şahsen ben artk on göreblmeyi hayal dahi edemiyorm.İlk görüşte nparm hç bilmiyorum o kdar tuhafkiii..Ama çok da güzel,kamera açarken ble nasl heyecanlanıyorum
Hatta hafta sonu olamayan banada güçlü bir alkış
Artık alıştım cerencim başa gelnce alşyrmuş insn
Canım gercektende cok kıymetli oluyo askerde yapılanlar biliyorum benm nisanlımda günlük tutmus bana onu saklıyorum ileride nasip olursa cocuklarımıza göstermek istiyorum benim ona yazdıgım 2 koca defter.. bunlar gercekten cok kıymetli oluyo askerdeSe1907, grgr, destinyeda, gzmchngr, depresifpolyanna, kmleomer,
Hepinizden Allah razi olsun bizim icin cok guzel dualar etmissiniz, insaallah Rabbim sizlere daha guzel gunler gostersin.
Askerlik sayili gun gelip gecer en onemlisi Allah askerligi aratmasin. Biz evlenebilmek icin oyle ugrastikki bazen esimle askerken sadece birbirimizi dusunup ozlerdim diye guldugumuz olduen uzun en zor ayrilik askerlik olmus olsun. Allah baska ayrilik vermesin kimseye.
Askerken esimi aradigimda arkadaslari "yengeee bizede seningi bi melek buuul" diye bagirirlardi.
Bir servet degerinde ankesorlu tel. Kartlarimiz birikti hala saklarim.
Bir keresinde mektup ve hediye yolladim komtani egitimdeyken izin vermis cunku mektubum 3-5 metre falandikomutani bu kizin kiymetini bil demis
İs yerimin kapisina 5 kucak kadar cicek dokturmustu
Fotograflar o kadar degerliydiki bakmaya doyamazdim dagda camasir yikarken bile vardikiyamam yaaa, saatlerce bakardim,
Hele izine gelmesi offf Allah im nasil bir sevinc Allah herkese yasatsin surpriz yapmisti havalara uctum
Teskerenin tarifi yooook
İste bu anlar ozamanlar insani ayakta tutuyor ve daha bir cook anlar. Ve simdi cok guzel anilar.
Benim icin asker ne kadar kutsalsa bekleyende o kadar kutsal. Ne kadar zor ve ozverili oldugunu biliyorum. Anneleri bile o kadar nazlarini cekmiyordur degilmi
Hepinizin Allah yar ve yardimcisi olsun
Kızlar selam...
Size bir şey anlatıcam kim haklı söyleyiverin...
şimdi benimki çok ama çok yorgundu nöbette konuştyuk güzelce sonra yattı işte ben çok kötüyüm dayanamıyorum artık ağlıyorum hayatım dedim neyse sen uyu hadi dedm aşkım bende dayanamıyorum tamam uyuym ben seni seviorm öptm falan dedi bende dayanamadım mesaj attım ya ben ağlıyorum diyorum takmıyosun 1 mesaj atamadın mı ben sana uyuma demedim saatlerce konuşalım demedim dedm buda dedi sana bişey demiyorum eda die...dün gece uyudu işte.. demin konuştuk fazla değil ama 3 te arıcam seni dedi...
işte eda dedi çok bencilsin bağırdı bana ben telefonu senin için soktum sen abarttın artık ne istiyosun eskisi gbi günde 1 kere 20 dk ankesörlüden mi arıyım dedi bende kötüyüm ama sana yansıtmıyorum çok artık yansıtıcam kötysem kötüyüm iyiysem iyiyim yapıcak bişey yok dedi resmen tehdit değilmi bu ? bende böyle yaparsan ilişkimiz mahvolur göze alıyorsan yap dedim.içimde hevesmi bıraktın sanki gelmek için bile hevesim kalmadı dedi..
söyleyin kızlar ben mi suçlyum ağlama sevgilim diyemezmiydi gece..tamam yorgun ama bende bunalıyorum ya...
şimdi mesaj atıcam özlediğimden bu hırçınlığım belkide özür dilerim diye...belki anlar..
canim bana kalirsa sen biraz duygusallik yapmissin ne kadar yoruldugunu biliosun keske ole olmasaymis tatlim insallah hemen duzelir araniz
reglym çnk cnm duygusalım oda biliyor bunu...hep suyuma giderdi şimdide telini kapatmış hiç yapmazd ya!
sanmıyorum canım düzeleceğini çok kararlıydı ayrılmak istiyorsan ayrıl dicem telefonda..tek bir mesajımla bu kadar bu noktaya gelip düşman gibi konuşabiliyorsa yapıcak bişeyim gerçekten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?