reglym çnk cnm duygusalım oda biliyor bunu...hep suyuma giderdi şimdide telini kapatmış hiç yapmazd ya!
sanmıyorum canım düzeleceğini çok kararlıydı ayrılmak istiyorsan ayrıl dicem telefonda..tek bir mesajımla bu kadar bu noktaya gelip düşman gibi konuşabiliyorsa yapıcak bişeyim gerçekten yok
Konuştuk kızlar özür diledi bende diledim bir daha yapma ama dedi...sorun yok Allaha şükür çok üstüne gittim ama özledim napıyım birde yoğunluktan konuşamıyorduk pek...öyle işte şükür sorun yok
birde yavrum aşkım kargoya azıcık ceviz koyarmısın dedi yaama paket koyma burdaki ayılar alır gördükleri an diolar bilmio bebeğim kurabiye göndericeğimi sordum dedm mesela dolma göndersem dio gönderme gördükleri an bana kalmaz saldırırlar dio dedim onlarda yesin nolcak ayı hepsi dio
neyse yollıcam o bademliyi yapıp birazda ceviz yollıcamm
bugünde kimsecikler yoookk
aynen tatlımm bende teldeydim kapattım kardeşim gs maçına gitti pc bana kaldı akşam hemen oturdumama kızlarrr yokkk!!!
aynen canım cevizistemiş yavrum çikolatada yollıyım dedm erir dediii
sen napıosnn
evdeym cnm sabahtan beri ya sıkıldım1 e kadar falan cihanla mesajlaştık sonra o uyudu işte .. benm sms hakkı yapmam gerekcek artık çnkü bu telefn gündüz cihanda gece diğer çocukta olcak .. benm pakette 1000 sms var sadece :26:
çikolata alacak yeri olumuyo mudur tatlım çarşıda alabiilir onu
anladım tatlımm e yap o zaman tatlım aynen yetmez 10005000 falan yap oda fazla gelebilir gerçi ama olsunn
var cnm market var migros bim ne ararsan cevizde alabilirde yavrum istedi öyle sonra koyma kargoya ağırlık olmasın poşet kargoyla gönder kutuyla gönderme çok tutar dedi yok dedimkurabiyelerede sevinir bence ya normal şeker hamurlu iğrençi yiceğine
ayrıca ne güzel artık bolbol mesajlaşabilceksenizzzz
iyi cnm çikolataya bencede gerek yokama tabi sevncek kurabiyelere hem bu bademliler daha lezzetli olucak bencede (nasılda döndük :) )
yapcam tatlım sms her yöne ..ya ben mesajlaşmayı heran seven bi insan değilimde belli saatlerde oluyo bide sabah çok boş geçiyodu sabah mesaj akşam konuşma daha iyi olucak
ay bide ne mesajlar ne mesajlar atıyo
aynen cnm
hah sorma ya ben beceriksiz olunca tabiii döneriz kuzum
yapyap
hahahha tabi atar ya merak etme seversin seversinromantikliğin dibine vuruo dimi hahaha
yok kız sayfasıyla biri uğraşıomş kadının almanyada yaşıoya bide inş çözülür herkes yapıo tariflerini memnun ya ben beceremedim
telefondada romantik ama mesajdada bi ayrı
hıı anladım inş çözülür tatlım o zmn normalde başka tarifini denemişmiydin
hahaa maş maş
yok tatlım denemedim ama sitedeki yorumları okumuştum başka tariflerde var nette bademli o kurabiyenin ama bu kadın uzun ömürlü dedi ya ondan bunu yapıcam
h ıı evet evet bende o kadar uzun süreli olabileceğini duyunca çok şaşırmıştım
içinde yumurta yoktu onla alakalıdır sanırımay yalan olmasın şüpheye düştüm şeker hamurundan sonra ama onları atmadım buzluğa koydum bir gün yine deniycem
acaba buzlukta bekletp sonra yapsan daha mı iyi olurdu? öyle bişey yazıyodu ama o tariftemi baskasında mı hatrlaymadım..:26:
yok bebeğim buzluğa koyabilirsiniz artanını yazıyodu ben tarifi hatim etmiştim de
hımm o zmn o başkası tatlım.. sen yanlış okumuş olmazsın noktası noktasına ezberlediğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?