92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Tatlim olayi okudum tekrardan facede de yazdim fikirlermi .. ama her ilişkide oluyo iyi kotu tartışmalar ki suan tepkilernz büyüdü cunku ozlem arttı sabır azaldı . Ama işi ayrılmaya götürmen bnce doğru değil..

Son düzenleme:
Konuştuk kızlar özür diledi bende diledim bir daha yapma ama dedi...sorun yok Allaha şükür çok üstüne gittim ama özledim napıyım birde yoğunluktan konuşamıyorduk pek...öyle işte şükür sorun yok
birde yavrum aşkım kargoya azıcık ceviz koyarmısın dedi ya ama paket koyma burdaki ayılar alır gördükleri an diolar bilmio bebeğim kurabiye göndericeğimi sordum dedm mesela dolma göndersem dio gönderme gördükleri an bana kalmaz saldırırlar dio dedim onlarda yesin nolcak ayı hepsi dio
neyse yollıcam o bademliyi yapıp birazda ceviz yollıcamm

sevindim cnm hallolmasına
canı ceviz mi çekmiş yolla tatlım ya fazla fazla

bugünde kimsecikler yoookk

aynen tatlımm bende teldeydim kapattım kardeşim gs maçına gitti pc bana kaldı akşam hemen oturdum ama kızlarrr yokkk!!!
aynen canım cevizistemiş yavrum çikolatada yollıyım dedm erir dediii
sen napıosnn

Son düzenleme:
aynen tatlımm bende teldeydim kapattım kardeşim gs maçına gitti pc bana kaldı akşam hemen oturdum ama kızlarrr yokkk!!!
aynen canım cevizistemiş yavrum çikolatada yollıyım dedm erir dediii
sen napıosnn

evdeym cnm sabahtan beri ya sıkıldım 1 e kadar falan cihanla mesajlaştık sonra o uyudu işte .. benm sms hakkı yapmam gerekcek artık çnkü bu telefn gündüz cihanda gece diğer çocukta olcak .. benm pakette 1000 sms var sadece :26:

çikolata alacak yeri olumuyo mudur tatlım çarşıda alabiilir onu

anladım tatlımm e yap o zaman tatlım aynen yetmez 1000 5000 falan yap oda fazla gelebilir gerçi ama olsunn
var cnm market var migros bim ne ararsan cevizde alabilirde yavrum istedi öyle sonra koyma kargoya ağırlık olmasın poşet kargoyla gönder kutuyla gönderme çok tutar dedi yok dedim kurabiyelerede sevinir bence ya normal şeker hamurlu iğrençi yiceğine
ayrıca ne güzel artık bolbol mesajlaşabilceksenizzzz

iyi cnm çikolataya bencede gerek yok ama tabi sevncek kurabiyelere hem bu bademliler daha lezzetli olucak bencede (nasılda döndük :) )

yapcam tatlım sms her yöne ..ya ben mesajlaşmayı heran seven bi insan değilimde belli saatlerde oluyo bide sabah çok boş geçiyodu sabah mesaj akşam konuşma daha iyi olucak
ay bide ne mesajlar ne mesajlar atıyo

nee çökmüşş müü ee tarifler yalan çıktı ondann

Son düzenleme:

aynen cnm
hah sorma ya ben beceriksiz olunca tabiii döneriz kuzum
yapyap
hahahha tabi atar ya merak etme seversin seversin romantikliğin dibine vuruo dimi hahaha

yok kız sayfasıyla biri uğraşıomş kadının almanyada yaşıoya bide inş çözülür herkes yapıo tariflerini memnun ya ben beceremedim

Son düzenleme:

telefondada romantik ama mesajdada bi ayrı

hıı anladım inş çözülür tatlım o zmn normalde başka tarifini denemişmiydin

telefondada romantik ama mesajdada bi ayrı

hıı anladım inş çözülür tatlım o zmn normalde başka tarifini denemişmiydin

hahaa maş maş
yok tatlım denemedim ama sitedeki yorumları okumuştum başka tariflerde var nette bademli o kurabiyenin ama bu kadın uzun ömürlü dedi ya ondan bunu yapıcam

hahaa maş maş
yok tatlım denemedim ama sitedeki yorumları okumuştum başka tariflerde var nette bademli o kurabiyenin ama bu kadın uzun ömürlü dedi ya ondan bunu yapıcam

h ıı evet evet bende o kadar uzun süreli olabileceğini duyunca çok şaşırmıştım

içinde yumurta yoktu onla alakalıdır sanırım ay yalan olmasın şüpheye düştüm şeker hamurundan sonra ama onları atmadım buzluğa koydum bir gün yine deniycem

acaba buzlukta bekletp sonra yapsan daha mı iyi olurdu? öyle bişey yazıyodu ama o tariftemi baskasında mı hatrlaymadım..:26:

hımm o zmn o başkası tatlım.. sen yanlış okumuş olmazsın noktası noktasına ezberlediğin için

hayır ya eminim neyse öyle veya böyle olmadı buda olmassa artık pes ederim ki ben sürekli yapıorum hamur işi tatlı biliosunz yani yaparım bu kolay kurabiye tabii önce sitenin açılması gerek
sizin çarşı yokmuydu bugnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…