Benim nişanlımda haziran 17de teslim olacak.Yazarken ne kadar kolay yazıyoruz ama nasıl geçecek onca ay,aklıma geldikçe çok kötü oluyorum belli etmiyoruz birbirimize ama her sarılmamız da ağlıyorum dayanamıyorum.Ben onun sesini duymadan bir gece bile uyumadım,uyanır uyanmaz onu aradım. Herşeyimde o vardı,şimdi nasıl geçecek o günler..........(((((
Basliginiz cok guzel, paylasimlariniz cok guzel hayirli olsun. Ben 13 yil once asker bekledim ve hala cok guzel anariz o gunlerimizi. O anilari birlikte paylastigimiz icin cok mutluyum. Banada kendisiyle birlikte askerlik yaptirdi, nobetleri msj la tuttukgece yarisi olsa bile. Kiskanclik diz boyu evden cikamam, balkona ciksam disardan ses geliyor diye tel.de kiyamet kopardi. Kiyafetlerime karisirdi. Ortalama 5 kez falan is yerimi arardi. Dogudaydi 1 kez gelebildi izine. Cok ozlerdim ve agladigimda genelde Rabbim ruyamda gosterirdi. 3 gun dagda susuz kalmislar ve ben ne icsem hararetim gecmedi niye boyleyim diyordum arkadaslara ogrendimki benim yesil gulum susuz kalmis. Sok olduk. Hep birbirimizin zorlugunu hissettik. Ben tel.dede konussak ayda bir surprizli mektuplar yazdim. Cok sevinirdi. Kavgada etsek kapatinca tel i o kavganin bile hayaliyle gunlerimi gecirirdim. Giderken dusman olan otobusler ucaklar gelirken dost gorunuyor insana. Dondugunde sivil yasama ayak uydurmasi biraz zor oldu elimden geldigi kadar destek oldum.
Sonuc , biz Allah in izniyle 7 yildir evliyiz Allah im bagislarsa ikizlerimizde 18 aylik Allah im daim etain herkesin mutlulugunu, tabi halen kavgalarimiz oluyor ama onlarda tuzu biberi. O anilari birlikte yasamak cook guzel
Eger bekarsaniz darisi basiniza
Eger evliyseniz Allah daim etsin
Ve herkesi Allah sevdigine kavustursun ve bagislasin
Hayirli teskereler...
(Basliginizi gorunce anilarim canlandi paylasmak ve sizlerlerle selamlasmak istedim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin)
sımdıye kdr bı carsi izni durumu olmadi cnm yok sanırım oda tam bılmıyo bende yok die dusunyrm
ztn olsada cıkmak ıstemıyorum nereye cıkcan burdan dıo oda haklı
ilde kaldı ama acaba dier askerler de cıkmıyomu sormam lzm :26:
senın askerını yazıcıykn habercı yapmıslardı dımı cnm demekki sevdırmıs kendısını bence böyle olmasi daha iyi ztn komutanıda
zor bı ınsan deildir iyice yakın olurlar bence
doğuda çarşı olmuyor canım yasak.ama her yerde değil kritik bölgelerde.seninkinede olmayablr.
evet cnm yazıcıyken haberci yaptılar aynı zamanda şoförde..evet ya çok şükür sevdirdi kendisini iyi olur bu inşallah.komutanı çok sert ve tersmiş normalde ama benimkiyle yakın oldukları için benimkine iyi davranıyormuş allahtan tatlım..
Sende kendine iyi bak tatlım bi gez gel bakalm...kızlaar ben bugün gidcem kesin t.dağaartık ya pazar akşamı yada p.tesi gelirim kısmetse.sizde bu arada iyi bakın kendinize.giremicem bi süre özlicem sizi
hepinizi ayrı ayrı çokça öpüyorum
hoşçakalın fıstıklarım..
[FONT=Times NewRoman] kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr[/FONT]
selam nasılsınız
şafaakkk doğan güneş
hayırlısıyla bitti çok şükür, darısı başınıza inşallah
Basliginiz cok guzel, paylasimlariniz cok guzel hayirli olsun. Ben 13 yil once asker bekledim ve hala cok guzel anariz o gunlerimizi. O anilari birlikte paylastigimiz icin cok mutluyum. Banada kendisiyle birlikte askerlik yaptirdi, nobetleri msj la tuttukgece yarisi olsa bile. Kiskanclik diz boyu evden cikamam, balkona ciksam disardan ses geliyor diye tel.de kiyamet kopardi. Kiyafetlerime karisirdi. Ortalama 5 kez falan is yerimi arardi. Dogudaydi 1 kez gelebildi izine. Cok ozlerdim ve agladigimda genelde Rabbim ruyamda gosterirdi. 3 gun dagda susuz kalmislar ve ben ne icsem hararetim gecmedi niye boyleyim diyordum arkadaslara ogrendimki benim yesil gulum susuz kalmis. Sok olduk. Hep birbirimizin zorlugunu hissettik. Ben tel.dede konussak ayda bir surprizli mektuplar yazdim. Cok sevinirdi. Kavgada etsek kapatinca tel i o kavganin bile hayaliyle gunlerimi gecirirdim. Giderken dusman olan otobusler ucaklar gelirken dost gorunuyor insana. Dondugunde sivil yasama ayak uydurmasi biraz zor oldu elimden geldigi kadar destek oldum.
Sonuc , biz Allah in izniyle 7 yildir evliyiz Allah im bagislarsa ikizlerimizde 18 aylik Allah im daim etain herkesin mutlulugunu, tabi halen kavgalarimiz oluyor ama onlarda tuzu biberi. O anilari birlikte yasamak cook guzel
Eger bekarsaniz darisi basiniza
Eger evliyseniz Allah daim etsin
Ve herkesi Allah sevdigine kavustursun ve bagislasin
Hayirli teskereler...
(Basliginizi gorunce anilarim canlandi paylasmak ve sizlerlerle selamlasmak istedim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
selam nasılsınız
şafaakkk doğan güneş
hayırlısıyla bitti çok şükür, darısı başınıza inşallah
Byavrularım sinirlerim çok bozukkk yaptım denemee amaçlı kurabiyeyei olmadı çok zor yapması şeker hamuru şekil almıyor tarfe göre yaptım bakın bunlar şeker hamurlarıı
Eki Görüntüle 714542
Bunlarda son hali...
Eki Görüntüle 714543
Tadıda pek hoş sayılmaz yani çok tatlı...
Yurtçiyle göndercem daha değşik şeker hamursuz bir kurabiye yapmayı düşünüyorum o aldığım kutu boşa gidemeezzzzz !2 günde gidiomş zaten..bnmki max 4.günde alıcak bakalım...
Olmadı sadece tişörtlerii göndericem
siz siz olun denemeyin çok zor her tarafta boya oldu masa falan
Leyla ile Yemek Saati Bademli Kurabiye - Leyla ile Yemek Saati
bunu yapmayı düşünüyorum şimdide kızlar...
kızlar sizce nu elbse nasıl rıza geldiğinde bunu gymeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 714567
edacımmmm neden olmadı ki tatlım :44:
bence tek tişörtü gönderme mutlaka yap kurabiye ya da çikolata kek falan alıp koy
gülşencimmm elbise güzel ama bana rengi koyu geldi yaz ya böyle daha cıvıl cıvıl renkli şeyler giy bencegerçi şimdi onlar özledikleri için elbiseyi falan gözleri görmez
Canım çok zor yapması şekil almıyorşekil vermek zor yapmıcam bunu diğer kurabiyeyi yaparım alttaki sanırım ...
canım sizin mehtaba 15 gün mü kaldı ya çok az kalmış okudumda demin mşş cnm ya
heycan doruktadır hazırladın mı ilk gün giyiceklerini
kızlarrr bu gece bi tuhafım ben içim bir garip dokunsalar ağlıycak gibiyim içimden bir şey yapmak gelmiyor..
Kızlar bugün benim hem doğum günü hemde rızayla yıl dönümümüz 9 ncı yıla grdk.Kargom bugün gtti sevdiceğim sürkli glp dryrdu çok mutlu oldu gnderdim resmieve gelnce dvara asckmş
Selam kızlar
Gülsen elbise güzel canm ama bencede biraz daha renkli olsaydı daha iyi olurdu gibi
Eda cokmu zor kuzum yaa bende yapıcaktım hayaller suya düştü tadı nasıll
Kamile bugün bende dokunsan aglycak durumdayım :26: bugün dalıp dalıp gidiyorum öyle senin mehtaba da cok az kaldı neden böylesinki bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?