92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Oncelikle gunaydin ve hosgeldin canim..
Ne guzel gitmesine sevin bence bir an gitsin ve gelsin.gitmeden safak eksilmiyor..ben benimkinin gitmesini cok istiyordum 2 yil gitcek die bekledik kasim ayinda sonunda gitti
gitmesini istiyordum cunku aradan cikarsin askerligi hem 25 yasinda.gec bile kaldi.bizde ayni sehirde yasiyoruz 7 yillik iliskimiz var gitmesini istememe ragmen giderken cok kotu oldum.cok agladim cok uzuldum buyuk bosluga dustum cok mutsuzdum.aliscaksin dediklerinde kiziyordum.alisamam nasil aliscam diyordum ama inan alisiliyor.biz eda ile ayni tertibiz 6 ayimiz bitmek uzere 9 ayimiz kaldi.Allahin izniyle hepsi gececek..sen ona karsi dik dur oda cok uzuluyordur ama erkek ya neticede pek belli etmez.simdiden allah kavustursun cnm hayirli teskereler.biz yine sansliyiz evliler ne yapiyor acaba onca ay :/

Ah ne güzel yazmıssın be canım yüreğime dokundu hem mutlu oldum hem hüzünlendim.Masallah Allah analı babalı büyütsün ikizlerinizi Rabbim bizede o günleri nasip eder insallah

doğuda çarşı olmuyor canım yasak.ama her yerde değil kritik bölgelerde.seninkinede olmayablr.
evet cnm yazıcıyken haberci yaptılar aynı zamanda şoförde..evet ya çok şükür sevdirdi kendisini iyi olur bu inşallah.komutanı çok sert ve tersmiş normalde ama benimkiyle yakın oldukları için benimkine iyi davranıyormuş allahtan tatlım..

kızlaar ben bugün gidcem kesin t.dağa artık ya pazar akşamı yada p.tesi gelirim kısmetse.sizde bu arada iyi bakın kendinize.giremicem bi süre özlicem sizi
hepinizi ayrı ayrı çokça öpüyorum
hoşçakalın fıstıklarım..

evet canım basındakı komutanın iyi davranması cok önemli gercekten
yoksa cekılmezzzz

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr

selam nasılsınız

şafaakkk doğan güneş

hayırlısıyla bitti çok şükür, darısı başınıza inşallah

Sende kendine iyi bak tatlım bi gez gel bakalm...
[FONT=Times New Roman]

selam nasılsınız

şafaakkk doğan güneş

[/FONT]

Cok sevindim cnm gözün aydın allah bi daha ayırmasin
Darısı başımıza

Byavrularım sinirlerim çok bozukkk yaptım denemee amaçlı kurabiyeyei olmadı çok zor yapması şeker hamuru şekil almıyor tarfe göre yaptım bakın bunlar şeker hamurlarıı

Bunlarda son hali...

Tadıda pek hoş sayılmaz yani çok tatlı...

Yurtçiyle göndercem daha değşik şeker hamursuz bir kurabiye yapmayı düşünüyorum o aldığım kutu boşa gidemeezzzzz ! 2 günde gidiomş zaten..bnmki max 4.günde alıcak bakalım...
Olmadı sadece tişörtlerii göndericem
siz siz olun denemeyin çok zor her tarafta boya oldu masa falan

http://www.leylaileyemeksaati.com/bademli-kurabiye/
bunu yapmayı düşünüyorum şimdide kızlar...

Son düzenleme:

selam nasılsınız

şafaakkk doğan güneş

yasemşncim ne güzel yazmışsın öyle kalbime öyle bir dokundu ki tüylerim diken diken oldu..benimde erkek arkdaşım g. doguda şuan yazdıklarının hepsini yaşıyoruz bizde..özlemin ne demek olduğunu öyle bir öğrendim ki ben..resmen artık kalbm sızlıyor.çünkü bugün tam 200 gün oldu sevdiğimi görmeyeli..dile kolay gibi ama geçmek bilmeyen günler, ağlayarak uyuya kaldığım geceler..çok şükür 16 gün kaldı izne gelecek ama 200 gün geçtide 16 gün naaısl geçicek diye düşünüyorum..Allah seni sevdiğinden ikizlerinden hiç ayırmaz inşallah hep mutlu olursun
buralara uğrarsan seviniriz bize umut veriyorsunuz..

kübraydı dimi canım çokkkk sevindimmmmm Allah bir daha ayrılık yaşatmaz inşallah

kızlar sizce nu elbse nasıl rıza geldiğinde bunu gymeyi düşünüyorum

Eki Görüntüle 714567

edacımmmm neden olmadı ki tatlım :44:
bence tek tişörtü gönderme mutlaka yap kurabiye ya da çikolata kek falan alıp koy
gülşencimmm elbise güzel ama bana rengi koyu geldi yaz ya böyle daha cıvıl cıvıl renkli şeyler giy bence gerçi şimdi onlar özledikleri için elbiseyi falan gözleri görmez

Canım çok zor yapması şekil almıyorşekil vermek zor yapmıcam bunu diğer kurabiyeyi yaparım alttaki sanırım ...
canım sizin mehtaba 15 gün mü kaldı ya çok az kalmış okudumda demin mşş cnm ya
heycan doruktadır hazırladın mı ilk gün giyiceklerini

kızlarrr bu gece bi tuhafım ben içim bir garip dokunsalar ağlıycak gibiyim içimden bir şey yapmak gelmiyor..

hımm anladım canım neyse onu dene bakalım
evet tatlımm bi kaç saat sonra 15 gün kalacak heycan dorukta tabi olmaz mı hiç..kafamda bi kaç bi şey var canım ama daha karar veremedim ki

kızlarrr bu gece bi tuhafım ben içim bir garip dokunsalar ağlıycak gibiyim içimden bir şey yapmak gelmiyor..

Ben 3 gündür öyleym kamilecm reglym çnkü çok hassasım bnmkinin karakoldan 4 kişi teskere aldı adam azaldı ordan oraya koşturuo.nöbet defterini yazıo falan nöbet tutuo sevklere gidio yine yemek bile yiyemio bazen bizde konuşamıyoruz bugn adam gbi konuştuk 2 gündür...çok yoğun sinirlerm bozuluo ondan...
sen neden böylesin mehtap sıkıştırıodur cnm sabır ya...

koy buraya fotolarını biz karar veririz

Son düzenleme:
Kızlar bbabamın hem doğum günü hemde rızayla yıl dönümümüz 9 ncı yıla grdk.Kargom bugün gtti sevdiceğim sürkli glp dryrdu çok mutlu oldu gnderdim resmieve gelnce dvara asckmş

Son düzenleme:
Selam kızlar
Gülsen elbise güzel canm ama bencede biraz daha renkli olsaydı daha iyi olurdu gibi
Eda cokmu zor kuzum yaa bende yapıcaktım hayaller suya düştü tadı nasıll
Kamile bugün bende dokunsan aglycak durumdayım :26: bugün dalıp dalıp gidiyorum öyle senin mehtaba da cok az kaldı neden böylesinki bitanem

Kızlar bugün benim hem doğum günü hemde rızayla yıl dönümümüz 9 ncı yıla grdk.Kargom bugün gtti sevdiceğim sürkli glp dryrdu çok mutlu oldu gnderdim resmieve gelnce dvara asckmş

canım dogum günün kutlu olsuun nice mutlu senelere sevdiğinle sevdiklerinle birlkte insallah

Çok zor ya şekil almıo çok tatlı tadıda güzel falan değil yani kalan şeker hamurunu buzluğpa attım belki 1-2 aya denerim ev halkı için

diğer tarifi yapıcam cnm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…