92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ya cnm bu kezde olmazsa sen bildiğin bişey yapar yollarsın kendi tariflerinden
bizim çarşıda sizinkine döndü lafta her hafta ama bu hafta çıkmadılar zaten çıksada pazar olcaktı ama yarında yok tatlım..

Selamm Tertolarrr

selam tatlımm naber

Annemde yapma istiosan gelince izne yaparsın götürrsün onlara dio kadında bunaldı
şimdi TSK ya küfretcem olmıcak...bari çarşıya çıkarsınlar ama YOK...

Bende yeni eve geldim belki brzdn yryşe çıkrım
Okudum edacım arada olablr böle şeyler zaman geçtikce insan bnlyr
Her çifte gdp şansınızı biln dyesm gelio bzn valla zor ttyrm kendmi

iştemiydin tatlımm ?
Çok sıcak hava güneş batsın öyle çık şekerim bence
aynen oluyor özlemden...
bende dmeek istiyorum hele kuzenimn sevgilisi askere gitmicek yazmıştım ya çürük çıktı falan çocuk onlar şimdi buluşup birde yer bildirimi yapıolar sürekliiiiii boğacağım haaaa
Çok fenayımmm ama ne yapıyım karddişimmm benm yanımda sevgilim yok! metrobüsteki çiftleri bile kıskanıroldumgülşen

Son düzenleme:

Evet canım braz daha geçsn çkcm.İşteydm her zamanki gibiKıskanmyrm da kıymet blmyrlr ona uyuz olyrm

hele senin herkes evine yakın askerlik yapsın fikrin harikaaaa
hahah çok bunaldııı hele dün mutfaktaki masanın halini görünce rengarenkk yoktu evde çünkü şok oldu

Bende yeni eve geldim belki brzdn yryşe çıkrım
Okudum edacım arada olablr böle şeyler zaman geçtikce insan bnlyr
Her çifte gdp şansınızı biln dyesm gelio bzn valla zor ttyrm kendmi

kusura bakmayın kızlar cihan aradıda geç yazıyorum..
ayy eda aynen o eve yakınlı fkri süper olurduda yapmyolar
haha heryer dağılmış bir halde .. hatta annem bana çok dağıınca der mutfağa girmi desem girme mi desem şaşıyorum diye..

o çiftleri gördükçe bende çok kötü oluyorum ya
bizde annemle yüryüşe çıkarız belki.. çıkalım hatta ya

aynen cnm ya super fikir ama imposible
haklılar valla biz dağıtıyoruz bazen toplamıyorum birde yarardan çok zarar dio bana

çıkın çıkın çok sıcak valla ben hiç çıkamammm kuzenime giderm belki bende

aynen bende toplamıyorum genelde hep zararız ya

çokta sıcak değil ya hava güneş gidiyo ya ılıktır

Dün gösterdiğim elbseyi aldım dayanamadımBaşka birşeyler daha da almm lzm glba

canım internetten alıyosan trend yolda bahar festivali diye bi marka var ilk defa gördm bende orda çok güzel böyle su yeşili şifon gömlekler var onlardan alabilirsin beyaz pantalonla kotla güzel durur.. o rengi çok beğeniyorum bu ara bende alıcam

aynen bende toplamıyorum genelde hep zararız ya

çokta sıcak değil ya hava güneş gidiyo ya ılıktır

hahahah sorma aynen
brde antalya yanıodur beee burada sıcak ama yaaa..
bende duşa girerm artk

Dün gösterdiğim elbseyi aldım dayanamadımBaşka birşeyler daha da almm lzm glba

netten mi aldın tatlım güzeldi ama ya ayakkabı olarak ne giyceksin? sandalet miii ? yoksa dolgu topuk faLan mııı ?
bende benimki gelmeden çıkıcam alışverişe

bende dün markafonide gördümm ben su yeşilini çok sevmiorum ama o gömlekler moda evet bende alıcam narçiçeği rengini görmüştüm ben çok tatlıydıı

bende dün markafonide gördümm ben su yeşilini çok sevmiorum ama o gömlekler moda evet bende alıcam narçiçeği rengini görmüştüm ben çok tatlıydıı

edacım çok sıcak oldu geçen haftalarda ama bu hafta bi soğukluk var gölgede kısa koluyla üşüdüm ama ne kadar geç o kadar iyi bizim için sıcakların gelmesi..

ya bende cihan gelmeden çıkıcam asıl alışverişe ama su yeşili kesn alcam markafonidede gördüm nar çiçeğide güzel oluyo alırız bi kaç bişey hem şık hem spor bişeyler .. bi sürü gezcez aşırı şıkır şıkır bişey olmasına da gerek yok dmi rahat olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…