edacım çok sıcak oldu geçen haftalarda ama bu hafta bi soğukluk var gölgede kısa koluyla üşüdümama ne kadar geç o kadar iyi bizim için sıcakların gelmesi..
ya bende cihan gelmeden çıkıcam asıl alışverişe ama su yeşili kesn alcam markafonidede gördüm nar çiçeğide güzel oluyo alırız bi kaç bişeyhem şık hem spor bişeyler .. bi sürü gezcez aşırı şıkır şıkır bişey olmasına da gerek yok dmi rahat olmaz
canım internetten alıyosan trend yolda bahar festivali diye bi marka var ilk defa gördm bende orda çok güzel böyle su yeşili şifon gömlekler var onlardan alabilirsin beyaz pantalonla kotla güzel durur.. o rengi çok beğeniyorum bu ara bende alıcam
hahahah sorma aynen
brde antalya yanıodur beeeburada sıcak ama yaaa..
bende duşa girerm artk
netten mi aldın tatlım güzeldi ama ya ayakkabı olarak ne giyceksin? sandalet miii ? yoksa dolgu topuk faLan mııı ?
bende benimki gelmeden çıkıcam alışverişe
oo iyimiş canım sıcak değilse aşırıı
aynen bende öyle yapıcam canımm
kesinlikle şıkır şıkıra gerek yok ki ben günlük hayatımda hiç giymem o tarz şıkır şıkır şeyler
orta karar dediğin gibi en güzeli
Dünkü elbseyi denemiştim canlar oxxo dan aldm kendi sitsnden
beyaz pantoln gymyrm ama gmlk gyrm bakm
Dünkü elbseyi denemiştim canlar oxxo dan aldm kendi sitsnden
beyaz pantoln gymyrm ama gmlk gyrm bakm
bende çok şıkır şıkır günlük hayattada giyinmem dediğin gibi ortası aşırı sporda yaşımıza garip duruyo bazen
ama yazın en güzeli düz tişört yada ince bi gömlek, altna kapri-kot veya şort, altına babet veyaz sandalet
ama gülşenin aldığı tarz bi elbse bende alcam izne geleceğinde
bende çok şıkır şıkır günlük hayattada giyinmem dediğin gibi ortası aşırı sporda yaşımıza garip duruyo bazen
ama yazın en güzeli düz tişört yada ince bi gömlek, altna kapri-kot veya şort, altına babet veyaz sandalet
ama gülşenin aldığı tarz bi elbse bende alcam izne geleceğinde
Ay ben bundan 2-3 sene önce oxxodan bir pant almıştım gri böyle gayet normal en fazla 1 ay giydim toplasan 6-7 kere yırtıldı cartt die duruğdururken dahada mağzasına bile girmiorum
Güzeldi ama tatlım elbise
bak tatlım kotlada kombinlenir beyaz pant şart değil.. ayakkabı napıcaksın?
Aynen yaşımıza gitmio iş hayatına girince zaten giycem ben mecbur çalıştığım şirkete göre yani şimdiden gerke yok
dediğin gibi bir tişört veya gömlek pant veya şort(kısa olmamak şartıyla) ve vazgeçilmezim babetler bazende converse falan tamamdır
Ben sanırım biraz kokoşum çok değilim amaKızlar ayakkabı fethişimdir ben demişmydm öncden size çok ayakkabm vr evdeki ayakablk bnm ayakblrmla dolu odamda öle annemn odasnda ble vr babaet dolgulu converse 3 nden brni gyrm şuanda krr vrmdm hnz
Ben sanırım biraz kokoşum çok değilim amaKızlar ayakkabı fethişimdir ben demişmydm öncden size çok ayakkabm vr evdeki ayakablk bnm ayakblrmla dolu odamda öle annemn odasnda ble vr babaet dolgulu converse 3 nden brni gyrm şuanda krr vrmdm hnz
aynen cnm zaten evlenincede biraz değişir tarz
ben zaten kışın bot yazın sandalet babet ama orta dönemlerde devamlı converse giyerim beyaz converslerim vazgeçilmezimyakışıyo herşeyede
Eki Görüntüle 715113 Eki Görüntüle 715112
kizlar bunlarda benim seker hamurlu kurabiyem ama cok zormus anam agladi yapana kadar
hahahha iyimiş canımgülşahta ayakkabı delisiydi
converse giyme tatlımmm bence babet veya sandalet giy taşlı falan yarı spor yarıı şık sandaletler varr
aynen değişir valla
bende yağmur çizmelerim vardır kışın cem almıştı favorimmyazında babet ve spor ayakkabı bu ara superga 'ya taklım lacivrrt alcam bitane
Eki Görüntüle 715113 Eki Görüntüle 715112
kizlar bunlarda benim seker hamurlu kurabiyem ama cok zormus anam agladi yapana kadar
Benim ayaklarım çok mink 35 sandalet istedgm gbi genelde bulamyrm babet gyrm taşlı rzann yanna gdrken iştende dolglu ayakbmı gyrm olr
aa evet supergalarda güzel convers tarzı oda hoş duruyo
laciverti güzel olur cnm..
yağmur çizmesii benmde var çok iyi oluyo ya hiç su falan geçrmiyoistediğin suya gir hahah
anamm anneminde ayacıkları 35
babet giy yada dolgulu giy o zmn tatlımm
Benim ayaklarım çok mink 35 sandalet istedgm gbi genelde bulamyrm babet gyrm taşlı rzann yanna gdrken iştende dolglu ayakbmı gyrm olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?