92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

oo iyimiş canım sıcak değilse aşırıı
aynen bende öyle yapıcam canımm
kesinlikle şıkır şıkıra gerek yok ki ben günlük hayatımda hiç giymem o tarz şıkır şıkır şeyler
orta karar dediğin gibi en güzeli

Dünkü elbseyi denemiştim canlar oxxo dan aldm kendi sitsnden
beyaz pantoln gymyrm ama gmlk gyrm bakm

bende çok şıkır şıkır günlük hayattada giyinmem dediğin gibi ortası aşırı sporda yaşımıza garip duruyo bazen
ama yazın en güzeli düz tişört yada ince bi gömlek, altna kapri-kot veya şort, altına babet veyaz sandalet

ama gülşenin aldığı tarz bi elbse bende alcam izne geleceğinde

Dünkü elbseyi denemiştim canlar oxxo dan aldm kendi sitsnden
beyaz pantoln gymyrm ama gmlk gyrm bakm

Ay ben bundan 2-3 sene önce oxxodan bir pant almıştım gri böyle gayet normal en fazla 1 ay giydim toplasan 6-7 kere yırtıldı cartt die duruğdururken dahada mağzasına bile girmiorum
Güzeldi ama tatlım elbise

Aynen yaşımıza gitmio iş hayatına girince zaten giycem ben mecbur çalıştığım şirkete göre yani şimdiden gerke yok
dediğin gibi bir tişört veya gömlek pant veya şort(kısa olmamak şartıyla ) ve vazgeçilmezim babetler bazende converse falan tamamdır

Ay ben bundan 2-3 sene önce oxxodan bir pant almıştım gri böyle gayet normal en fazla 1 ay giydim toplasan 6-7 kere yırtıldı cartt die duruğdururken dahada mağzasına bile girmiorum
Güzeldi ama tatlım elbise

bak tatlım kotlada kombinlenir beyaz pant şart değil.. ayakkabı napıcaksın?

Ben sanırım biraz kokoşum çok değilim amaKızlar ayakkabı fethişimdir ben demişmydm öncden size çok ayakkabm vr evdeki ayakablk bnm ayakblrmla dolu odamda öle annemn odasnda ble vr babaet dolgulu converse 3 nden brni gyrm şuanda krr vrmdm hnz

aynen cnm zaten evlenincede biraz değişir tarz
ben zaten kışın bot yazın sandalet babet ama orta dönemlerde devamlı converse giyerim beyaz converslerim vazgeçilmezim yakışıyo herşeyede

hahahha iyimiş canım gülşahta ayakkabı delisiydi
converse giyme tatlımmm bence babet veya sandalet giy taşlı falan yarı spor yarıı şık sandaletler varr

bendensin eda da öyle konuşmuştuk .. her dolaptan benm ayakkabılar çıkar

bence cnm o elbieye sandalet veya dolgu topuk güzel olur .. ilk gün pek yürümicekseniz dolgu topuklu giy

aynen cnm zaten evlenincede biraz değişir tarz
ben zaten kışın bot yazın sandalet babet ama orta dönemlerde devamlı converse giyerim beyaz converslerim vazgeçilmezim yakışıyo herşeyede

aynen değişir valla
bende yağmur çizmelerim vardır kışın cem almıştı favorimm yazında babet ve spor ayakkabı bu ara superga 'ya taklım lacivrrt alcam bitane

hahahha iyimiş canım gülşahta ayakkabı delisiydi
converse giyme tatlımmm bence babet veya sandalet giy taşlı falan yarı spor yarıı şık sandaletler varr

Benim ayaklarım çok mink 35 sandalet istedgm gbi genelde bulamyrm babet gyrm taşlı rzann yanna gdrken iştende dolglu ayakbmı gyrm olr

aynen değişir valla
bende yağmur çizmelerim vardır kışın cem almıştı favorimm yazında babet ve spor ayakkabı bu ara superga 'ya taklım lacivrrt alcam bitane

aa evet supergalarda güzel convers tarzı oda hoş duruyo
laciverti güzel olur cnm..

yağmur çizmesii benmde var çok iyi oluyo ya hiç su falan geçrmiyo istediğin suya gir hahah

aa evet supergalarda güzel convers tarzı oda hoş duruyo
laciverti güzel olur cnm..

yağmur çizmesii benmde var çok iyi oluyo ya hiç su falan geçrmiyo istediğin suya gir hahah

aynen cnm alıcam en kısa zamandada bu ara 2 tane ayakkabı aldım biraz zaman geçmesi lazım annem oyacak beni
aynen ya şap şap giyiorum suyada eskidi 2 senedir bu sene alırım yine sezon başı

anamm anneminde ayacıkları 35
babet giy yada dolgulu giy o zmn tatlımm

Benim ayaklarım çok mink 35 sandalet istedgm gbi genelde bulamyrm babet gyrm taşlı rzann yanna gdrken iştende dolglu ayakbmı gyrm olr

küçük ayaklılar topiği benmde 36 ve taraksızdır.. hatta herkes der bu boya bu ayak nasıl oluyo diye

ama babetlerde sıkıntı oluyo ya bnm yanları bol duruyo bazen kalıbının güzel olması lazım, sizde durum ne ?

ama dolgu topuk falan çok kibar ve hoş duruyoo küçük ayakta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…