aynen cnm alıcam en kısa zamandada bu ara 2 tane ayakkabı aldım biraz zaman geçmesi lazım annem oyacak beni
aynen ya şap şap giyiorum suyada eskidi 2 senedirbu sene alırım yine sezon başı
küçük ayaklılar topiğibenmde 36 ve taraksızdır.. hatta herkes der bu boya bu ayak nasıl oluyo diye
ama babetlerde sıkıntı oluyo ya bnm yanları bol duruyo bazen kalıbının güzel olması lazım, sizde durum ne ?
ama dolgu topuk falan çok kibar ve hoş duruyoo küçük ayakta
küçük ayaklılar topiğibenmde 36 ve taraksızdır.. hatta herkes der bu boya bu ayak nasıl oluyo diye
ama babetlerde sıkıntı oluyo ya bnm yanları bol duruyo bazen kalıbının güzel olması lazım, sizde durum ne ?
ama dolgu topuk falan çok kibar ve hoş duruyoo küçük ayakta
Kizlar ben kurabiyenin icine tarcin kattim vede havuc rendeledim cok hos oldu edacim ben seker hamurunu serbetli tariften yaptim ama cok zorrr
anamm cidden o boya nasıl o ayaklar ya :1. ben senden kısayım ayaklarım 38
Ayaklarm ve ben ince değilz ondan doldrblyrm ama zor blyrm begndm ve 35 no olan ayakbı dolgulm dlu vr gerçktn tpklular gzl druo mnk ayakda rıza bebiş ayagı dye svio ayaklrmı o derce
eda annenin mi ben senin sanmışım yanlış okumuşum yavrum yavalla bende bilmiyorum bu ayaklar beni nasıl taşıyo ama babet ve topukluda 36 . sporda 37 aldığım olur
evet ya gülşen çok hoş duruyo topukluda .. bende çok severim minik ayak , hele parmaklar minnacıkdır
benim bulamama sebebim işte 36 çok varda bazılarının kalıbı geniş oluca olmuyo işte sadece..
eda annenin mi ben senin sanmışım yanlış okumuşum yavrum yavalla bende bilmiyorum bu ayaklar beni nasıl taşıyo ama babet ve topukluda 36 . sporda 37 aldığım olur
evet ya gülşen çok hoş duruyo topukluda .. bende çok severim minik ayak , hele parmaklar minnacıkdır
benim bulamama sebebim işte 36 çok varda bazılarının kalıbı geniş oluca olmuyo işte sadece..
Ellerm normal ama ynede mnk tbi dşnrsk
Bu yzden bana byk tlefn almıo bu sefer kzdm hatta bu sabah ceza olrk bana tel alck
evet tatlım annemin 35 çnkü boyu 1.55 cm seninki enteresan ama haa
Ellerm normal ama ynede mnk tbi dşnrsk
Bu yzden bana byk tlefn almıo bu sefer kzdm hatta bu sabah ceza olrk bana tel alck
evet annenin normal
ama eda benmkide çok kibar duruyomart gibi babet alıcam o gün bide topuklu bot vardı ayağımda ,yaşlı bi amca tmm mı satıcıda , ben şunun numarasını alıcamda dedim adam 39 mu 38 mi dedi .. bende gülerek 36 dedim amca güldü hadi cnm hadi ben getreym bakalım da dene dedi. getrdi giydim ayağıma oldu tabi amca vallahi pes bu boya bu ayak ne güzel kibarca durdu ayakkabı dedi bende sağolun dedim artık ama amca kısa çaplı bi şok geçrdi
ayakkabıyıda aldım
hahahahsen çok fenasınnn gülşenn çocuğa ceza olarak telf mu aldırcann ahhaha
yedimi o çikolatları yolladığın ? ve komutanın kızı sevinmişmi converse lere?
Kavonozlardaki çukulataları saklıyor diğerlerinin hepsini yemiş
Kızı bayılmış ayakkabıya rzaya teşekkr edyrmş öpyrmş çok svnmş bende svndm.Cezalı tabi samsung s4 istyrm aldrtmyr bana ıphne alıcak
hahaha ama gülşen valla zor oluyo büyük telefon kullanmak benm ellerde küüçük ayağım gibi.. ama kullanılıyo yani elin boyutuyla çkta ilgisi yok, zaten küçük ve gzel telefon yokki artıksen ona galaxyi gönderdin mi bu arada ya.. alcam diyodun
hahah supermiş yaişte satıcı öyle güzel yaklaşınca alırsın tabi o ayakkabıyı pazarlama tekniği işte amcayada helal olsunn doğruları söylemiş amaaa valla iyimiş o boya o ayak cidden bende benmkine normal derdim
hahah supermişbenimkide ceviz istedi benden
iyi iyi sevinmesine sevindim
yuh be gülşen ağır git çocuk gelcek hemen işe gircekmiki alsın
ıphone 5 falan aldırma aldırırsan 4 ten bir farkı yok artık androidler daha iyi ben samsung s3 miniyi seviorum tam bayana göre
mezunyet hediyesi bizimkilere aldırıyım bende
Gnderdm geri gnderdi bana mını duruo bende
ayakkabıda güzeldi eda ondan yoksa yinede almazdım adamı şaşkınlığıyla bırakır çıkardım
seninde normal cnm anormal değil ki.. türkiyede zaten 36-37-38 ayaklar hep.
Benimkide diş macunu istemişti
İşi hazır cnm bnmkinn alsn işi ne ama o zaman kadar 5 ten üstü çıkar.Bende var s3 mını
aa neden gönderdi?
onlar gelene kadar 4ün anlamı kalmıcak ya 5 alsın o zmna kadar fiyatı şimdiki gibi kalmaz .. öyle düşününce 5 aldır
bende I phone 5 istyorum cihanda gelnce alcak kendne ,ama ben cihana aldırmam ya kendm alırım
hahah e yani ayakkabıyı beğenmen önemli
ben memnunum zaten ya40 numara değil sonuçta rahat buluyorum ayakkabı
Benmki çarşıda alıo istesede iş olsun istedi işte
iyimiş işi hazırsa canım mesleği neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?