hahah e yani ayakkabıyı beğenmen önemli
ben memnunum zaten ya40 numara değil sonuçta rahat buluyorum ayakkabı
Benmki çarşıda alıo istesede iş olsun istedi işte
iyimiş işi hazırsa canım mesleği neydi ?
Se1907, grgr, destinyeda, gzmchngr, depresifpolyanna, kmleomer,
Hepinizden Allah razi olsun bizim icin cok guzel dualar etmissiniz, insaallah Rabbim sizlere daha guzel gunler gostersin.
Askerlik sayili gun gelip gecer en onemlisi Allah askerligi aratmasin. Biz evlenebilmek icin oyle ugrastikki bazen esimle askerken sadece birbirimizi dusunup ozlerdim diye guldugumuz olduen uzun en zor ayrilik askerlik olmus olsun. Allah baska ayrilik vermesin kimseye.
Askerken esimi aradigimda arkadaslari "yengeee bizede seningi bi melek buuul" diye bagirirlardi.
Bir servet degerinde ankesorlu tel. Kartlarimiz birikti hala saklarim.
Bir keresinde mektup ve hediye yolladim komtani egitimdeyken izin vermis cunku mektubum 3-5 metre falandikomutani bu kizin kiymetini bil demis
İs yerimin kapisina 5 kucak kadar cicek dokturmustu
Fotograflar o kadar degerliydiki bakmaya doyamazdim dagda camasir yikarken bile vardikiyamam yaaa, saatlerce bakardim,
Hele izine gelmesi offf Allah im nasil bir sevinc Allah herkese yasatsin surpriz yapmisti havalara uctum
Teskerenin tarifi yooook
İste bu anlar ozamanlar insani ayakta tutuyor ve daha bir cook anlar. Ve simdi cok guzel anilar.
Benim icin asker ne kadar kutsalsa bekleyende o kadar kutsal. Ne kadar zor ve ozverili oldugunu biliyorum. Anneleri bile o kadar nazlarini cekmiyordur degilmi
Hepinizin Allah yar ve yardimcisi olsun
Gizemcim bnde snn gbi dşnyrm
Benmknn çarşısı yok maalesef ama snde istemesi iyi brşy blyrsn deil mi insan sevdiğinden yardım istermiş.
Dyısıyla harfyt yapyr cnm
Kizlar kizlar gelem mi yanaginizdan opeem miii
Kizlar kizlar gelem mi yanaginizdan opeem miii
Normalde istemezde istedi işte bende şaşırdım kurabiye göndericeğimi bilmio sanırım gönderdiğim gün çıkıp 5 dk alıcak kargoyu inş çıkabilirde..
Anladım cnm inş benimkide gelir gelmez bulur güzel bir iş
İnşallah cnm benm blr
Gel tatlımm gellbuldun net sanırım t.dağdamısın naber napıosnn
gelll gellllhoşgeldin naber tatlım
T.dagdayim bebegim dominosa geldik sahilde ordan giriyorum kuzum :111:
İi ya napim geziorumsen napion cnm?okudum sorun cikms sanrm ama cok sukur hallolmus.kiz hemen ayriliktan bahsetmeyin birbrnze buyuk bsy olmadgi surece :/
Hosbulduuk yavruumiyidir t.dagdayim hala senden nbr cnm?
ohoh pizzaları miğdeye diyosun
gez tatlım gell bende 1-2 haftaya giderim belki yazlığa haftasonu için.
napım tatlım takılıyorum bende kurabiyelerim hüsranla sonuçlandı görmüşündür başka bişey yapcam :/
aynen cnm sorun çıktı ama napım çok sinirlendm de demedim zaten ayrılık falan filan die
senden naber nasıl aranız ?
iyidir tatlım ya bıraktığın gibi evde pinekledim bugün..
napıyosun geziyo musun ordada ev var oraya gidip gelyosunuz dmi siz tatlım
Diorum valla catlicam birazdan
yazlik nerde tatlim?bizde yazlik sezonunu accaz 1-2 haftaya.
Gordum canimda tadinda da degisiklik var mi?
Bizde bildgnz gibiyiz iyiyiz cok sukuraman korkuyorum nazar degcek die dilimi isirarak soluorm :/
Kizlar ben cikiyorum yemek bitti malum simdi yakmak lazim
Opuyorum sizi cok gorusmek uzere tekrar.yoklugumda cok konusuyorsunuz yetisemiyorum yawkendinize ii bakin cok seviliyorsunuz muccuukk
Evet cnm ev var gelince kaliyoruz bikac gun.geziorm yavrum napim yoruldum ama ya memleketime donmek istiyorum
herkes bana aptal diyor istedigim icinama napim..
Cikip dolassaydin sende tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?