Herkesn telefonu varken,bizim olmaması en son cumartesi günü konuşmuş ve ondan sonra haber alamamış olmamız,her zman böyle 2 3 günlük aralarla konuşablme imkanımz olması,1 2 haftalık süreçleri için farklı illere gidip çadırlarda kalınması ve yine konuşamamak,tüm bunların üstüne askerliğin uzun dönem olması..Bence biz bunları bu kadar haketmedik !Herşeye rağmen şükür..
Herkesn telefonu varken,bizim olmaması en son cumartesi günü konuşmuş ve ondan sonra haber alamamış olmamız,her zman böyle 2 3 günlük aralarla konuşablme imkanımz olması,1 2 haftalık süreçleri için farklı illere gidip çadırlarda kalınması ve yine konuşamamak,tüm bunların üstüne askerliğin uzun dönem olması..Bence biz bunları bu kadar haketmedik !Herşeye rağmen şükür..
Nettenn baktımmm şimdi kargom trabzondaaYarın Artvinde olur inş alabilir çıkıpp
oh ohh karadeniz sınırlarına da girmiş kargo sevdiceğine baya yaklaştı
hahah aynen canımm yaa valla bu kadar çabukk olmasına çok şaşırdım yaiyiki ptt kullanmadım valla
nasılsın tatlımm
ooo bizim kızlar burdaymışşşnabersiniz kızlar?
edaaa kargona çok sevindim canım harbiden çabuk gitmiş..
ooo bizim kızlar burdaymışşşnabersiniz kızlar?
edaaa kargona çok sevindim canım harbiden çabuk gitmiş..
gerçekten çabuk olmuş tatlım. ama teknoloji açsıdan şanslı bi dönemdeyiz ya telefon olsun böyle kargolar webcam ler falann.. olmasa çok daha zor . mektup yazcandaa gitcekteeee falan filan
ben iyiimm tatlımm okul işte finaller dışında son gidişimdi bugün .. notları aldım faln işte sıra geldi çalışmaya
Sorma ya aynen öyle şanslıyız yani kötünün iyisi diyelim
ayy super bitti yani bnmde haftaya son dersler çalış valla gizem bende haftaya toparlıcam notları en sıkıntılı süreç ya birde mezun oluyorum ya stress
fazla takılma buralarda çalışşş
evet kötünün iyisi çok doğru
bitti valla tatlım sınavlarda bitince üzerimden koca bi yük kalkıcak .. ama gerçekten not peşinde koşmakta en zor kısımlardan biri :
bugün değilde yarın başlarım artık çalışmaya bugün akşam sadece ingilizce romanı okuycam :44:
mezu oluyorsunn okudum da gitmicekmişsin törene .. ben olsam giderdim dicem ama sen hep diyodun sınıf küçük falan bide haz etmiyorum demişsin .. bikaç bölümün birden mi olcak nasıl olcak? bide otel dışında normal okulda bi tören olcaktır orda falan ne giycen?
bizim sadece bizim sınıf olacağındn ben kesin giderim
oku oku çok severim english
canımm şöyle olucak sinemde gtmiş princess otel var tüm mezun olan bölümler olucak balo ordan sortie var gece klubu oraya geçilcek ben haz etmiorm gece klubu falan kep atma ayrı olucak zaten ona gidicem ama bu balo ya gitmicem sabah 4 te bitio benimki olsa tabikkii giderdm kişilerden haz etmesemde birde 4 senemi geçirmedm 2 sene geçrdm sonuçta ama gitmek istemiorm şimdi böyle olunca
iyiyim bebeğim senden naberr ?
aynen cnm zaten 2 gün yazıodu ama ihtimal vermiodum 1300 km gitmez diodum ama gitmiş inş yarın alabilir
hımm tüm bölümler hem.. ama tabi sadece balo neysede o gece kulübü falan bende sevmem zaten cihansız hayatta gitmem büyük olay olur beyefendi açısındangerekte yok , hakısın sende tatlım o zmn doğru düşünmüşsün..
20 haziranda kuzenin düğünü var bu arada ve ben daha elbisemi almadımmmmmm.. ne giysem ne tarz alıcam kararsızım ..uzun kısa bilmiyorum
iyi bebeğim ya koşuşturmaca sıcakk
senden naber??
iyilik bendende cnm.aynen ya çok sıcak
ne güzel valla uçmuş gitmiş kokun uçmadan
aynen benmkide olay olurdu sormaıdm bile zaten gidim mi diye bile
bnmde ağustosta ben uzun düşünüyorum sen nasıl düşünüyorsun abiyemi yoksa uçuş uçuş falan mı ?
aynen cnm çoook sıcak
yaz birden geldi valla temmuz ağustosta napcaz kimbilir :44:
bendende iyilik tatlım nolsun evdeyim işte nettede bakınıyorum öyle :126:
en iyisini yapmışsın tatlım sorup da keyfini kaçırmaya gerek yok
ben önce mekanı öğrencem net olarak en son kır düğünü cafede diye konuşmuştuk son durumu öğrencem ona göre düşüncem . ama amcamın oğlu yani yakın o açıdan uzun olucak galiba :26:
Aynen cnm ona göre ayarlarsın kendini evet yakın tabii uzun al böyle uçuş uçuş az da kalmış bak yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?