baya az kaldı da işte bu hafta bakamam malum sınavlara çalışcam .. gelecek haftasonu çıkar bakarım aöf sınavları sonrasında.. bulurum inş istediğim gibi bişeyler
kuzenlede konuşcam (damadın kız kardeşi:)) o ne almış yada alıcak uzun alır o kesin zatende uyumlu olalım tarz olarak en azından . o istanbulda ünide o açıdan beraber alma şansmz yok alıp gelicek
anladım tatlım ayne nsınavlar btsn bakarsın bulursun ya antalya büyükşehir
öyle cnm ya bulurum antalya hani yetiyo bana ne ararsan var pek çok yere göre seviyorum şehrimi
ben ama tek seferde alamam bi annemle bi arkadaşlarla çıkar dururum cihan bey açısındada iyi bir süreç olur umarımha bide kesin der açık bişey alma yada çok dar olmasın diye de zaten aile olcak bi sürü açık almam
hahaha aynı benimki yaa demelerine gerek yok gizemcim artık senelerdir bilioruz neye kızıp kızmayacaklarını sende onu biliosndr alırsın.Aynen ya aile sülale olunca ister istemez edepli giyiniosun
aynen ben zaten o dmesede öyle alıcam ama illa bi söyleme gereği duyar .. cümlede bak şu : sevmeyeceğim seyleri biliyosun ona göre alırsın zaten hayatım di mi?evet yahu eevet biz anladık onlar anlayamadı hem aynen ailenin yanında edebini biliyosun nine dede amca vs bisürü kişi oluyo
ama lise mezuniyetnde cihanla almıştık benm elbsemi hem mini hemde dardı çok şaşırmıştım güzel oldu al demesine onu diyo onun gibi alma diye ama almam zaten o düğüne olmaz
Kızlarrr aranızda lazere gitmiş olan varmııı ?
Eylül gibi başlamayı düşünüyorum 1 senede falan bitiyor çnkü
Evlenince iş güç uğraşamam ben
hahh aynen nasıl alacağını biliyorsun senbenimkininde cümlesi bu
yanında olduğunda belki bişey demez dememiş ama olmıcak yanında aklı kalır doğal olarak gösterirsin çarşıda zaten ben giyip foto çekip atmıştım nişanda çarşı izninde
aynen bende kesin giyer gösteririm cnm çarşıda ya foto yada canlı canlı bakar, bakarım duruma göre
o cümleyi söyleynce mutlu oluyolar demekki bende tamam aşkım biliorum deyip geçyom artık
Kızlar nabersiniz
Edacım ulaşmış mı kargon canım :26:
Anladim canim az kalmis gitmesine ben de isten geldim yemek yicem biraz gireyim dedim ama bilgisayar yine kapandi eskido artik kaldirmiyor....
kızlarr finallerle başım derttehavalar sıcak, sevgilimi özledim, mehtap yaklaşıyor ve bizim sabrımız git gide azalıyor tüm bunlar yetmezmiş gibi sınavlarla uğraşıyorum birde her yerde el ele diz dize olan sevgilieri saymıyorum tabi!!
edacımmm kargon çok yaklaşmış canımm ayy ne sevinir yaaa
cerennnnnnn bende istiyorum diye ağlamak istiyorum yaaabiliyosun ki bende aynı giyinme delisiyim ama daha tık yok öyle özene özene bakıyorum..gömleyi nerden alıcaksın canım bu arad yaa??
kızlarr siz nasılsınz bakalım her şey yolunda dimiiiii
anladım ablacm az kaldııı yemeklerinii kocacığınla yicen biraz daha sabırr...öğretmendin dimi branşın neydii *
Evet canım yaa zaten yemek yediğim yok hep atıştırmalık şeyler yalnız olunca.... En çok da yalnız yemek yemek dokunuyor... Neyse az kaldı...İngilizce Öğretmeniyim canım
Cerennn ayakkabilari cagataya gosterdim cok begendii bizde alicazzz
kızlarr finallerle başım derttehavalar sıcak, sevgilimi özledim, mehtap yaklaşıyor ve bizim sabrımız git gide azalıyor tüm bunlar yetmezmiş gibi sınavlarla uğraşıyorum birde her yerde el ele diz dize olan sevgilieri saymıyorum tabi!!
cerennnnnnn bende istiyorum diye ağlamak istiyorum yaaabiliyosun ki bende aynı giyinme delisiyim ama daha tık yok öyle özene özene bakıyorum..gömleyi nerden alıcaksın canım bu arad yaa??
kızlarr siz nasılsınz bakalım her şey yolunda dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?