92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Eda yavrum 1.saat bence dee,bu arada iyi fikir aklımda bi kenarda dursunn doğumgününde orda olcak o zaman yaptırım belkii bende

Sınavlarr bitsinnn zaman geçsiiinnnnn geriye dönüp bakınca içim nasıl umut doluyor yerimde duramıyorum hiçbiriniz de yoksunuz kızlarr,93/2 topiğide açılmış görünce nasl mutlu oldumm anlatamam.Şimdi kaçıyorm sınavlar için bana şans dileyinn bana, hepinzii öpüyorum muhabbetnizi de çok özledim bi hafta 10 güne aranzdayımm şu lanet sınavlar biterse inşş

sağol tatlımm bakalım yaptırabilrim inş
ohoh bitsin tabiii bnmde haftaya başlıyor sonra mezunumm inş
ohoo o topic çoktan açıldı kuzum 1 ay rahat oldu yani
sen çalışş bolbol gelirsinn bitincee

edacımmm özlem diyorum başkada bir şey demiyorum sana tatlım..insan bazen öyle çaresiz kalıyor ki aslında her şey yolunda giderken bendeki bi sinir ne diyorsun?noluyor bana diyorsun?bir bakıyorsun ki en sevdiklerine zarar veriri olmuşsun.onları kırar ama bi o kadrda kırılır olmuşsun..bence tek nedeni ÖZLEM..günler geçmek bilmiyor gibi geliyor insana her gün aynı şeyler diyorsun çok sıkılıyorsun..ama bak geçiyor güzelim geçiyor..sınav streside cabası tabi!!ama kendine gel edaaaaa bak şu sınavları bir atlat nasıl rahatlıycaksın kızımmm mezun oluyorsun mezun
hilal hatırlar mısın bilmiyorum benimde askerim mardindeydi mardin bizi mahfetti ohh ne güzel bak ne kalmış canım sizin
kızlarrr kaldı mı son 5 hatta bugünün yarısı geçtiğine göre 4,5 diyorum

aynen öyle tatlım özlemden kaynaklanıo...çoçuğumun adını özlem koyucam
şaka maka ne çabk geldi senn mehtap zamanı cnm ya maş.son hazırlıklarını yappp çok heyecanlı yaa darısı başıma daha 2 ay var

Allah Allahhhh bizim topiğe nolmuş böyleee kimsecikler yoookkk :44:
nerelerdesnz kızlar napıosunuz?

aaa :26: Allah yardımcısı olsun canım askerinin ve arkadaşlarının..
Ay bit artık askerlik ya off sıkıldımmmm özlediiiimmmmm

Aminn cnm bnm...zor valla...
bende çok sıkıldım ve özledm hergn telde 2-3 tane şarkı söylüyoo hiç dayanamıyorumm artıkk
sende dayan kız mehtabınıza ne kaldııkiiiiii
bzmkine daha 60 gün var
ben kaçıyorum bebeğim sabah çok erken okulum öpüyorum

Son düzenleme:

bende çıkcam şimdi tatlım..öpüyorum ii geceler..

bizde sıyırdık artık hasretten.aman canım güç olmasın yeterki gelmeleri..
mehtaba az kaldı ama geçmiyor ki günler.şafağın son günleri nasıl geçecek acaba merak ediyorum :/
benimki ameliyat olursa benimki yeni dönmüş olcak seninki gelcek o zamanda biz sana imrencez bebeğim :)

kızlarrrr

şu bi hafta ömrümü yedi beynim yoruldu artık bilgi yüklemesinden kusucammm ayrıca istediğim gibide geçmedi sınavlar nedense ?? konsantrasyon eksiklğim var çnküü.. kendi kendime teşhisimide koyuyorum ..

ama yarın son.. kurtuluyorum .. haftasonu olan aöf yi saymazsak

sizde ne var ne yok özledm konuşmayı sohbetinizi...

sinemm her nolduysa dön biran önce tatlım eminm okuyosundur üye olmasanda buraları .. mehtap gülleri sizler nasılsınız çoookk az kaldıı..heyecan doruktadır
ve mehtabı olmayan zavallı (ben gibi) arkadaşlarımmm sizde durumlar ne...

canımmm Allah zihin açıklığı versinn bizdeee mesafelii gerginnn devammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…