zor olcak kesin cnm bnde pek sevmem çnkü ama mecbur yani..
yapsın tabi annende dünürlere karşı güçlü bir menüyle çıkın
Amaann takmıyorum valla misafir umdugunu degil buldugunu yer sekerimama bende düsnüyorum bol bol cesit yapmayı icimden geliyo yani senin aklında bisey varsa söyle kusum buda gizemden derim
nasıl bı alerjıyse bantı yapıstırdım cıkardım ya ıkı gun ıcınde kabarıyo iğnesiz serumsuz geçmio gecenlerde bı agda yaptırıyım dedım 3 ıgne 2 serumla kendıme gelemedımrica ederim cnm oo baya baya varmış cnm alerjin baksana :/ bantı yapştrdın ya bişey oldu mu..
sagol balım caya gelicekler karnıyarık kıymalı börek, makarna salatası, havuclu tarcınlı kek yapmayı düsünüyorum 2 3 cesitte annem yapar yanına biseyler temizliği bitirdik gece yapmaya baslarız artık cok ama cok yoruldum lann uzun zamandır böyle temzlk yapmıyodum anam avradım olsun
nasıl bı alerjıyse bantı yapıstırdım cıkardım ya ıkı gun ıcınde kabarıyo iğnesiz serumsuz geçmio gecenlerde bı agda yaptırıyım dedım 3 ıgne 2 serumla kendıme gelemedımyalnız benım kucukken bole bı alerjım yoktu liseden sonra oldu en yakın arkadasımdada oldu acaba bısı yedık ıctıkte o mu yaptı dıyorum
canımm menüü süpermişş özellikle makarna salatasından bende isterimcenkle aranız nasıl oldu bebegım
aman gülşahhh valla ne beter bi alerjiymiiiişş
ama sonradanda olablyo bazen demekki ama yediğin bişeye bağlı değildir sanmıyorum
yinee kimselerr yokk
sorma .... kızlar mehtapta.. eda desen pc yok sınavı çok.. ama bahanesi olmayanlarda yokkk
sinem naapti acabaa :)
kimsecikler yok ama ben yine yazayımkızlarrr nasılsınız bakalım..
gülşahcımmm saçlarına BAYILDIMne güzel onlar öyle
cerencimmm noldu bakayım size?neden böle oldu?umarım konuşmayada başlamışsınızdır..
sinemcimmmm sende kavuştun sanırım sevgiline gözğnaydın canım..
mervecim sınavlarını bitirip gelmişisn ohh ne güzellll
gülşencimmmm mehtap nasıl geçiyor arada gir yaz ama(sanki kendim girebiliyorum dimi ama)
gizemcimmm sizdede her şey normal sanırım ne güzell
kızlarrr bana gelince 4 gün aradan sonra tekrar kavuştum ömerimedün gece 8:45 gibi indim manisaya ömer aldı beni ailesiyle yemeğe gittik 10:30 gibi falan biz kalktık eve yakın bi yerde bıraktı beni bende eve gittim tabiii bizimklerin haberi yok ya o saatte görünce şok oldular süpriz yaptım size dedim biraz bozuldular neden bu saatte yalnız geldin haber vermedin dediler hemen süpriz yapmak istedim ama deyip sıyrıldım işin içinden Allahtan bi şey demediler daha fazla bugünde buluştuk ömerle böyle istediğinde görebiliyorsun ya çok hoşuma gidiyor kızlar yaa hımmm bu arada biletimiz alındı 28 inde yolcu ömer bey
kimsecikler yok ama ben yine yazayımkızlarrr nasılsınız bakalım..
gülşahcımmm saçlarına BAYILDIMne güzel onlar öyle
cerencimmm noldu bakayım size?neden böle oldu?umarım konuşmayada başlamışsınızdır..
gülşencimmmm mehtap nasıl geçiyor arada gir yaz ama(sanki kendim girebiliyorum dimi ama)
kızlarrr bana gelince 4 gün aradan sonra tekrar kavuştum ömerimedün gece 8:45 gibi indim manisaya ömer aldı beni ailesiyle yemeğe gittik 10:30 gibi falan biz kalktık eve yakın bi yerde bıraktı beni bende eve gittim tabiii bizimklerin haberi yok ya o saatte görünce şok oldular süpriz yaptım size dedim biraz bozuldular neden bu saatte yalnız geldin haber vermedin dediler hemen süpriz yapmak istedim ama deyip sıyrıldım işin içinden Allahtan bi şey demediler daha fazla bugünde buluştuk ömerle böyle istediğinde görebiliyorsun ya çok hoşuma gidiyor kızlar yaa hımmm bu arada biletimiz alındı 28 inde yolcu ömer bey
Kamilecim iş çıkışı hep rızalayım bazen bakıyorum kimse yok ondan yazamıyorum.Bu gelişin birde dönüşü var sanırım 1 ay yıkım olucak yne banaSagol canim benim tesekkur ederim
seninde tekrar gozunaydin cnm yine kavusmussunuz
ahh ahh keske tekrar ayrilmak zorunda kalmasak
Sanki asker degilmis hic ayrilmicakmisiz gibi geliyor.ama malesef oyle degil :/
ıı zahmetli oluyo ama ıslak kek tarzında bşeyde yapabilirsn yada browni gibi
bide şu köstebek pasta varya bn ona bayılıyorumda daha denemedim hiççç
Yollıyım sana hayatım bugün menüyü zenginlestirdik kıbrıs tatlısı, icli köfte, makarna salatası, peynirli börek ve havuclu tarcınlı keknasıl bı alerjıyse bantı yapıstırdım cıkardım ya ıkı gun ıcınde kabarıyo iğnesiz serumsuz geçmio gecenlerde bı agda yaptırıyım dedım 3 ıgne 2 serumla kendıme gelemedım yalnız benım kucukken bole bı alerjım yoktu liseden sonra oldu en yakın arkadasımdada oldu acaba bısı yedık ıctıkte o mu yaptı dıyorum
canımm menüü süpermişş özellikle makarna salatasından bende isterim cenkle aranız nasıl oldu bebegım
canım cokk sevindiim agzın kulaklarında masallahh doya doya keyif yapın hakettinizSelam canlarim beniiiimm
veee yine sizlerleyiiimm sizi birakmicagmi solemistim
gulsahcim bebegim cok gecmis olsun uzuldum cnm ya
agdanin oyle yapmasida feci bi durum.lazere git sen en iyisi bizim yapamadigimizi yap
Bu arada bulustuk sevdicegimleee bugun full beraberdiiikk az once geldim evede
gizemcim kuzum agzim kulaklarimda valla masallah masallah
coooookkk ozlemisiz yaa doyamiyoruz nasil ayrilcaz tekrar hic bilmiyorum dusunmek bile istemiyoruuumm(
hersey mukemmel ya insallah hep oyle gideeerrr
darisi tez zamanda sizin basiniza insallah bebekleriiim..
önemli bi sey yok bitanem kafamada takmıyorum zatenkimsecikler yok ama ben yine yazayım kızlarrr nasılsınız bakalım..
gülşahcımmm saçlarına BAYILDIM ne güzel onlar öyle
gülşencimmmm mehtap nasıl geçiyor arada gir yaz ama (sanki kendim girebiliyorum dimi ama)
kızlarrr bana gelince 4 gün aradan sonra tekrar kavuştum ömerime dün gece 8:45 gibi indim manisaya ömer aldı beni ailesiyle yemeğe gittik 10:30 gibi falan biz kalktık eve yakın bi yerde bıraktı beni bende eve gittim tabiii bizimklerin haberi yok ya o saatte görünce şok oldular süpriz yaptım size dedim biraz bozuldular neden bu saatte yalnız geldin haber vermedin dediler hemen süpriz yapmak istedim ama deyip sıyrıldım işin içinden Allahtan bi şey demediler daha fazla bugünde buluştuk ömerle böyle istediğinde görebiliyorsun ya çok hoşuma gidiyor kızlar yaa hımmm bu arada biletimiz alındı 28 inde yolcu ömer bey
Yarın son sınavm snra mezunum inş....
tabi yarınki kritik bir sınav en düşük notum baya çalışıcam yanii kızlar yine aranızda yokumm öpüyorumm sizi
Kamile gülşen ve sinem İYİ MEHTAPLARRRR 3ünüzede
kalanlarda yola devam ediyoruz ezikezik
canım öncelikle verdiğin tarif harika bir şeye benziyor canım istedi bee
başka tariflerin varsa facetende göndereblrsn bana bebem.bunu yapcağm zaman tekrar iletişime geçicem seninle
sağol tatlım teşekkür ederimm şuan çok iyi geçiyor herşey ama bakalım hepsi bugünler gibi geçer inşallah
sanada iyi çalışmalar canım inşallah geçersin sınavından
çok özletme kız kendini hemen dön aramıza
bak ben mehtaptada olsam hep yanınızdaym eve geldiğim gibi açıp bakıyorum sayfaya.sevdiğimin yanında ceptende bakarım ama net paketim yok kiii
cnm bnm tarif defterim var yaklaşk 30 tane tarf vsr hepsi hamur işi sütlü tatlı aklınıza gelirse isterseniz yazarım size..
inş cnm çalışuyorum bakalm sizde bolbol hasret giderinnn biz yapamıyıruz siz yapınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?