92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

zor olcak kesin cnm bnde pek sevmem çnkü ama mecbur yani..

yapsın tabi annende dünürlere karşı güçlü bir menüyle çıkın

Amaann takmıyorum valla misafir umdugunu degil buldugunu yer sekerim ama bende düsnüyorum bol bol cesit yapmayı icimden geliyo yani senin aklında bisey varsa söyle kusum buda gizemden derim

Amaann takmıyorum valla misafir umdugunu degil buldugunu yer sekerim ama bende düsnüyorum bol bol cesit yapmayı icimden geliyo yani senin aklında bisey varsa söyle kusum buda gizemden derim

ıı zahmetli oluyo ama ıslak kek tarzında bşeyde yapabilirsn yada browni gibi

bide şu köstebek pasta varya bn ona bayılıyorumda daha denemedim hiççç

rica ederim cnm oo baya baya varmış cnm alerjin baksana :/ bantı yapştrdın ya bişey oldu mu..
nasıl bı alerjıyse bantı yapıstırdım cıkardım ya ıkı gun ıcınde kabarıyo iğnesiz serumsuz geçmio gecenlerde bı agda yaptırıyım dedım 3 ıgne 2 serumla kendıme gelemedım yalnız benım kucukken bole bı alerjım yoktu liseden sonra oldu en yakın arkadasımdada oldu acaba bısı yedık ıctıkte o mu yaptı dıyorum

canımm menüü süpermişş özellikle makarna salatasından bende isterim cenkle aranız nasıl oldu bebegım

aman gülşahhh valla ne beter bi alerjiymiiiişş

ama sonradanda olablyo bazen demekki ama yediğin bişeye bağlı değildir sanmıyorum

Selam canlarim beniiiimm
veee yine sizlerleyiiimm sizi birakmicagmi solemistim

gulsahcim bebegim cok gecmis olsun uzuldum cnm ya
agdanin oyle yapmasida feci bi durum.lazere git sen en iyisi bizim yapamadigimizi yap

Bu arada bulustuk sevdicegimleee bugun full beraberdiiikk az once geldim evede

gizemcim kuzum agzim kulaklarimda valla masallah masallah
coooookkk ozlemisiz yaa doyamiyoruz nasil ayrilcaz tekrar hic bilmiyorum dusunmek bile istemiyoruuumm (
hersey mukemmel ya insallah hep oyle gideeerrr

darisi tez zamanda sizin basiniza insallah bebekleriiim..

kimsecikler yok ama ben yine yazayım kızlarrr nasılsınız bakalım..
gülşahcımmm saçlarına BAYILDIM ne güzel onlar öyle
cerencimmm noldu bakayım size?neden böle oldu?umarım konuşmayada başlamışsınızdır..
sinemcimmmm sende kavuştun sanırım sevgiline gözğnaydın canım..
mervecim sınavlarını bitirip gelmişisn ohh ne güzellll
gülşencimmmm mehtap nasıl geçiyor arada gir yaz ama (sanki kendim girebiliyorum dimi ama)
gizemcimmm sizdede her şey normal sanırım ne güzell

kızlarrr bana gelince 4 gün aradan sonra tekrar kavuştum ömerime dün gece 8:45 gibi indim manisaya ömer aldı beni ailesiyle yemeğe gittik 10:30 gibi falan biz kalktık eve yakın bi yerde bıraktı beni bende eve gittim tabiii bizimklerin haberi yok ya o saatte görünce şok oldular süpriz yaptım size dedim biraz bozuldular neden bu saatte yalnız geldin haber vermedin dediler hemen süpriz yapmak istedim ama deyip sıyrıldım işin içinden Allahtan bi şey demediler daha fazla bugünde buluştuk ömerle böyle istediğinde görebiliyorsun ya çok hoşuma gidiyor kızlar yaa hımmm bu arada biletimiz alındı 28 inde yolcu ömer bey

Sagol canim benim tesekkur ederim
seninde tekrar gozunaydin cnm yine kavusmussunuz
ahh ahh keske tekrar ayrilmak zorunda kalmasak

Sanki asker degilmis hic ayrilmicakmisiz gibi geliyor.ama malesef oyle degil :/

Sagol canim benim tesekkur ederim
seninde tekrar gozunaydin cnm yine kavusmussunuz
ahh ahh keske tekrar ayrilmak zorunda kalmasak

Sanki asker degilmis hic ayrilmicakmisiz gibi geliyor.ama malesef oyle degil :/
Kamilecim iş çıkışı hep rızalayım bazen bakıyorum kimse yok ondan yazamıyorum.Bu gelişin birde dönüşü var sanırım 1 ay yıkım olucak yne bana
Neyse ki az kaldıı finalee tezkereye yani

ıı zahmetli oluyo ama ıslak kek tarzında bşeyde yapabilirsn yada browni gibi

bide şu köstebek pasta varya bn ona bayılıyorumda daha denemedim hiççç

browniyi bikac ay önce yapmıstım onlara o yüzden onu yapmak istemiyorum köstebek pastayı bende cok severim ama hic yapmadım bugün denemiyim bence facia cıkabilir ortaya
Yollıyım sana hayatım bugün menüyü zenginlestirdik kıbrıs tatlısı, icli köfte, makarna salatası, peynirli börek ve havuclu tarcınlı kek dahada aklma bisey gelmiyo valla. Aramız hala yok konusmuyoruz msj atmadı attıgındada bi süre cvp vermeyi düsünmüyorum birazda o krize girsin illaki gönlümü almak icin ugrasıcak yıl dönümümüz 10 gün sonra görcem ben onu duur
canım cokk sevindiim agzın kulaklarında masallahh doya doya keyif yapın hakettiniz
önemli bi sey yok bitanem kafamada takmıyorum zaten
28ine daha cokk var üzülmee birlkte oldugun anların keyfini cıkar

amanda aman gözümaymış askerim dönmüş :) ne güzel yazısın sen öyle çokta yakıştın yazımın altına

Ceren bugün mü geliyorlar yavrum ? dün giremedm nete çok güzel bir tarif vericem sana ama 1 gn önceden yapman lazımdı...ve çok kolay...bir sütlü tatlı tarzı bir şey yap ama cnm benden söylemesi
bak 2 paket kremşanti
2 -3 paket hanımeller biskuvi varya fındklı ondan
1pakette çikolata sos bu kadar

kremşantiyi yapıosn sütle normal işte biskuvileri kırıyorsun çok küçük değil aşırı büyükte değil rondodan da geçirebilirsin azıcık kremşantiye ekleyip çırpyosun
bunu borcama yayıp bekletiyorsun minimum 3-4 saat buzlukta sonra alta alırsın ama 7-8 saat beklicek.donucak sonra çikolata sosu yapıosun soğuyunca sos üstüne döküyorsun harika bir tatlı

Yarın son sınavm snra mezunum inş....
tabi yarınki kritik bir sınav en düşük notum baya çalışıcam yanii kızlar yine aranızda yokumm öpüyorumm sizi
Kamile gülşen ve sinem İYİ MEHTAPLARRRR 3ünüzede
kalanlarda yola devam ediyoruz ezikezik

canım öncelikle verdiğin tarif harika bir şeye benziyor canım istedi bee
başka tariflerin varsa facetende göndereblrsn bana bebem.bunu yapcağm zaman tekrar iletişime geçicem seninle

sağol tatlım teşekkür ederimm şuan çok iyi geçiyor herşey ama bakalım hepsi bugünler gibi geçer inşallah
sanada iyi çalışmalar canım inşallah geçersin sınavından
çok özletme kız kendini hemen dön aramıza
bak ben mehtaptada olsam hep yanınızdaym eve geldiğim gibi açıp bakıyorum sayfaya.sevdiğimin yanında ceptende bakarım ama net paketim yok kiii

cnm bnm tarif defterim var yaklaşk 30 tane tarf vsr hepsi hamur işi sütlü tatlı aklınıza gelirse isterseniz yazarım size..
inş cnm çalışuyorum bakalm sizde bolbol hasret giderinnn biz yapamıyıruz siz yapınnn

yaz tabi yavrum ya
bende de tarifler var ama bi defter tutmadım henüz geçirmem lazım onları en yakın zamanda :44:
gideriyoruz canım ama hiç doyamıyoruz kiii
Allahım bitirdiği günleride göstermeyi nasip et nooolluuurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…