92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kamilecim iş çıkışı hep rızalayım bazen bakıyorum kimse yok ondan yazamıyorum.Bu gelişin birde dönüşü var sanırım 1 ay yıkım olucak yne bana
Neyse ki az kaldıı finalee tezkereye yani

sizi gidii mehtap gülleri siziiiiiiii cok mutlu oluyorum böyle okudukça yazdıklarınızı.. şu gnler gecsede hepmz temelli kavuşsak zira bnde çok sıkıldımmm artık,geriliyoruz yok yere...

edacım sabırr.. bitiyo işte tarifte güzele benziyooo

ceren evet ilk deneym olcak kesnlıkle deneme şimdi

Son düzenleme:

Ahh canim ahh bi kavussaaakkkk temelli

Gülşenn sineeem mehtap gülleri o ilk karşılaşma anını yazın bakiim okumak istiyorumm Kamilecm seninkni de okudum kendim yaşadm gibi mutlu oldum valla.Hadi bakalım darısı başımıza.190 larda bitiyooooo yihu

Bu çocuk deli ha..
Komutanın telefonları tuttuuğu çekmecenin anahtarı çavuştaymış çavuşlada arası iyi...git sen telefonu al kendi telefonunu aradı beni nöbette konuştuk 2-2.5 saat yarın yerine koyucak telefonu gecede 3-6 nöbeti var arıcammmm Allahım boşuna riske girioo deli ya

Son düzenleme:
canımm cagatayda kaptırınca gıdıp cekmeceden kaçırmıştı farketmemişti komutan sınavlar nasıl bebegım

canımm cagatayda kaptırınca gıdıp cekmeceden kaçırmıştı farketmemişti komutan sınavlar nasıl bebegım

Şaka gibi ya koyucak ama yarın yerine bnmki..
Güzel geçio cnm yarın son işte ve acaip zor en düşük notum 300 sayfa not var çalışıuyorum ama zor... yarın mezunum sonra inş28 haziranda kep törenim var sevdiceğim yanımda yok ama olsun liseden mezun olduğumda gelmiştiii

ohhh canımm allah kolaylık zihin açıklığı versimm

cnm ya madem almış geri koymasın al geri koy vs risklii

Gülşahcım amin bebeğim sağol
okudum düşmüşsün geçmiş olsn cnm bu ağdaya alerji olayın fenaymış nasıl hallediyorsun peki :S

Gizemcim yok koyucak böyle daha riskli çavuş koycak zaten o değil

teşekkür ederim bitanem epılasyon aletıyle acı dolu dakıkalar yaşıom tatlım

eda bnde paso alcak koycak sandım

kolay gelsn iyi çalışmalar bebeğim..

Ahh caniimm anlatilmaz yasanir valla o heycan
7 yildir sevgiliyiz ama kocaman MAŞALLAH ile soyluyorum sevgim,meragim gunden gune artiyor, askim buyuyor ve heycanim hiiic bitmedi

ilk arabaya bindigimde gordum sarildim duygulandim hatta gozumden yas geldi sarilarak ona yolculuk yaptik sonra indigimizde daha bi ski sarildik boynuna basimi koydum hemen orda oyle saatlerce kalabilirdim
Coooook ozlemisiiiizzzz..
Temasimi hic kesmedim elele kolkola sarmas dolas gezdik.smdi bile yanimda olsun istiyorum hic yanimdan ayrilmasiiin
Oturduk sohbey ediyoruz yne basladi benim gozumden yaslar akmaya.sulu gozlu biri degilim ama dun cok fena oldum.yogun duygular yasadim..
Sagsalim gitsin bitirsin askerligini kazasiz belasiz olaysizda gelsin bir an once temelli kavusalim artiiiikkkk

:nazar inşallah canımm benımmm nasıl gıdıyo tatlım

:nazar inşallah canımm benımmm nasıl gıdıyo tatlım

İyi be cnm nasl olsn iste.
Dun t.dagdaydik avm ye gttik alisveris yapti araba baktik galeriye gidip yemek yedik dolastik gecede döndük.bugun desen hic gorusmedik.arkadasi kardesi yani 3u yne t.daga gittiler bugunde baska jip baktilar.dolastilar yne aliswers yaptilar smdide dönüyorlar yoldalar.gorusurmyz bu gece azda olsa blmyrm.sinir etti beni ztn bu saate kadar kalarak!gunduzden gittiler bde.arabayla test surusude 1 saat surmus.oyle iste tatlim.cumarteside ist.a gidicez kismetse vialand a.
Annemlerde yarin akcay a gidicekler bi ben kalcam benimki burda die.bde 1 hafta olmicak bizimkiler.umarim o zamani ii degerlendiririz yoksa pisman olmak istemiyorum ve olmaktanda korkuyorum..
Sen napion senin nasil gdyo cnm?

canim neyse sinirlenmee bisi deme bozulmasin aranizz anaaa kizzz evde tek mi kalicannn ne guzelll iyi degerlendirin bence

Valla ilk gördüğüm anda mervecim annesi vardı o yüzden pek özel bir an olmasada sarıldık
Feci derecede alıştım bakalım gidince ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…