Selam canlarim beniiiimm
veee yine sizlerleyiiimm sizi birakmicagmi solemistim
gulsahcim bebegim cok gecmis olsun uzuldum cnm ya
agdanin oyle yapmasida feci bi durum.lazere git sen en iyisi bizim yapamadigimizi yap
Bu arada bulustuk sevdicegimleee bugun full beraberdiiikk az once geldim evede
gizemcim kuzum agzim kulaklarimda valla masallah masallah
coooookkk ozlemisiz yaa doyamiyoruz nasil ayrilcaz tekrar hic bilmiyorum dusunmek bile istemiyoruuumm(
hersey mukemmel ya insallah hep oyle gideeerrr
darisi tez zamanda sizin basiniza insallah bebekleriiim..
kimsecikler yok ama ben yine yazayımkızlarrr nasılsınız bakalım..
gülşahcımmm saçlarına BAYILDIMne güzel onlar öyle
cerencimmm noldu bakayım size?neden böle oldu?umarım konuşmayada başlamışsınızdır..
sinemcimmmm sende kavuştun sanırım sevgiline gözğnaydın canım..
mervecim sınavlarını bitirip gelmişisn ohh ne güzellll
gülşencimmmm mehtap nasıl geçiyor arada gir yaz ama(sanki kendim girebiliyorum dimi ama)
gizemcimmm sizdede her şey normal sanırım ne güzell
kızlarrr bana gelince 4 gün aradan sonra tekrar kavuştum ömerimedün gece 8:45 gibi indim manisaya ömer aldı beni ailesiyle yemeğe gittik 10:30 gibi falan biz kalktık eve yakın bi yerde bıraktı beni bende eve gittim tabiii bizimklerin haberi yok ya o saatte görünce şok oldular süpriz yaptım size dedim biraz bozuldular neden bu saatte yalnız geldin haber vermedin dediler hemen süpriz yapmak istedim ama deyip sıyrıldım işin içinden Allahtan bi şey demediler daha fazla bugünde buluştuk ömerle böyle istediğinde görebiliyorsun ya çok hoşuma gidiyor kızlar yaa hımmm bu arada biletimiz alındı 28 inde yolcu ömer bey
Kamilecim iş çıkışı hep rızalayım bazen bakıyorum kimse yok ondan yazamıyorum.Bu gelişin birde dönüşü var sanırım 1 ay yıkım olucak yne bana
Neyse ki az kaldıı finalee tezkereye yani
sizi gidii mehtap gülleri siziiiiiiiicok mutlu oluyorum böyle okudukça yazdıklarınızı.. şu gnler gecsede hepmz temelli kavuşsak zira bnde çok sıkıldımmm artık,geriliyoruz yok yere...
edacım sabırr.. bitiyo iştetarifte güzele benziyooo
ceren evet ilk deneym olcak kesnlıkle deneme şimdi
canımm cagatayda kaptırınca gıdıp cekmeceden kaçırmıştı farketmemişti komutanBu çocuk deli ha..
Komutanın telefonları tuttuu çekmecenin anahtarı çavuştaymış çavuşlada arası iyi...git sen telefonu al kendi telefonunu aradı beni nöbette konuştuk 2-2.5 saat yarın yerine koyucak telefonugecede 3-6 nöbeti var arıcammmm Allahım boşuna riske girioo deli ya
canımm cagatayda kaptırınca gıdıp cekmeceden kaçırmıştı farketmemişti komutansınavlar nasıl bebegım
Şaka gibi yakoyucak ama yarın yerine bnmki..
Güzel geçio cnm yarın son işte ve acaip zor en düşük notum 300 sayfa not var çalışıuyorum ama zor... yarın mezunum sonra inş28 haziranda kep törenim var sevdiceğim yanımda yok ama olsun liseden mezun olduğumda gelmiştiii
Bu çocuk deli ha..
Komutanın telefonları tuttuuğu çekmecenin anahtarı çavuştaymış çavuşlada arası iyi...git sen telefonu al kendi telefonunu aradı beni nöbette konuştuk 2-2.5 saat yarın yerine koyucak telefonugecede 3-6 nöbeti var arıcammmm Allahım boşuna riske girioo deli ya
cnm ya madem almış geri koymasın al geri koy vs risklii
Gülşahcım amin bebeğim sağol
okudum düşmüşsün geçmiş olsn cnm bu ağdaya alerji olayın fenaymış nasıl hallediyorsun peki :S
Gizemcim yok koyucak böyle daha riskli çavuş koycak zaten o değil
teşekkür ederim bitanem epılasyon aletıyle acı dolu dakıkalar yaşıom tatlım
Gülşahcım amin bebeğim sağol
okudum düşmüşsün geçmiş olsn cnm bu ağdaya alerji olayın fenaymış nasıl hallediyorsun peki :S
Gizemcim yok koyucak böyle daha riskli çavuş koycak zaten o değil
eda bnde paso alcak koycak sandım
kolay gelsn iyi çalışmalar bebeğim..
Gülşenn sineeem mehtap gülleri o ilk karşılaşma anını yazın bakiim okumak istiyorummKamilecm seninkni de okudum kendim yaşadm gibi mutlu oldum valla.Hadi bakalım darısı başımıza.190 larda bitiyooooo yihu
Ahh caniimm anlatilmaz yasanir valla o heycan
7 yildir sevgiliyiz ama kocaman MAŞALLAH ile soyluyorum sevgim,meragim gunden gune artiyor, askim buyuyor ve heycanim hiiic bitmedi
ilk arabaya bindigimde gordum sarildim duygulandim hatta gozumden yas geldi sarilarak ona yolculuk yaptik sonra indigimizde daha bi ski sarildik boynuna basimi koydum hemen orda oyle saatlerce kalabilirdim
Coooook ozlemisiiiizzzz..
Temasimi hic kesmedim elele kolkola sarmas dolas gezdik.smdi bile yanimda olsun istiyorum hic yanimdan ayrilmasiiin
Oturduk sohbey ediyoruz yne basladi benim gozumden yaslar akmaya.sulu gozlu biri degilim ama dun cok fena oldum.yogun duygular yasadim..
Sagsalim gitsin bitirsin askerligini kazasiz belasiz olaysizda gelsin bir an once temelli kavusalim artiiiikkkk
:nazar inşallah canımm benımmm nasıl gıdıyo tatlım
İyi be cnm nasl olsn iste.
Dun t.dagdaydik avm ye gttik alisveris yapti araba baktik galeriye gidip yemek yedik dolastik gecede döndük.bugun desen hic gorusmedik.arkadasi kardesi yani 3u yne t.daga gittiler bugunde baska jip baktilar.dolastilar yne aliswers yaptilar smdide dönüyorlar yoldalar.gorusurmyz bu gece azda olsa blmyrm.sinir etti beni ztn bu saate kadar kalarak!gunduzden gittiler bde.arabayla test surusude 1 saat surmus.oyle iste tatlim.cumarteside ist.a gidicez kismetse vialand a.
Annemlerde yarin akcay a gidicekler bi ben kalcam benimki burda die.bde 1 hafta olmicak bizimkiler.umarim o zamani ii degerlendiririz yoksa pisman olmak istemiyorum ve olmaktanda korkuyorum..
Sen napion senin nasil gdyo cnm?
Gülşenn sineeem mehtap gülleri o ilk karşılaşma anını yazın bakiim okumak istiyorummKamilecm seninkni de okudum kendim yaşadm gibi mutlu oldum valla.Hadi bakalım darısı başımıza.190 larda bitiyooooo yihu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?