Sagol canim benim tesekkur ederim
seninde tekrar gozunaydin cnm yine kavusmussunuz
ahh ahh keske tekrar ayrilmak zorunda kalmasak
Sanki asker degilmis hic ayrilmicakmisiz gibi geliyor.ama malesef oyle degil :/
Kamilecim iş çıkışı hep rızalayım bazen bakıyorum kimse yok ondan yazamıyorum.Bu gelişin birde dönüşü var sanırım 1 ay yıkım olucak yne bana
Neyse ki az kaldıı finalee tezkereye yani
Yarın son sınavm snra mezunum inş....
tabi yarınki kritik bir sınav en düşük notum baya çalışıcam yanii kızlar yine aranızda yokumm öpüyorumm sizi
Kamile gülşen ve sinem İYİ MEHTAPLARRRR 3ünüzede
kalanlarda yola devam ediyoruz ezikezik
canim neyse sinirlenmee bisi deme bozulmasin aranizz anaaa kizzz evde tek mi kalicannn ne guzelll iyi degerlendirin bence
Ahh caniimm anlatilmaz yasanir valla o heycan
7 yildir sevgiliyiz ama kocaman MAŞALLAH ile soyluyorum sevgim,meragim gunden gune artiyor, askim buyuyor ve heycanim hiiic bitmedi
ilk arabaya bindigimde gordum sarildim duygulandim hatta gozumden yas geldi sarilarak ona yolculuk yaptik sonra indigimizde daha bi ski sarildik boynuna basimi koydum hemen orda oyle saatlerce kalabilirdim
Coooook ozlemisiiiizzzz..
Temasimi hic kesmedim elele kolkola sarmas dolas gezdik.smdi bile yanimda olsun istiyorum hic yanimdan ayrilmasiiin
Oturduk sohbey ediyoruz yne basladi benim gozumden yaslar akmaya.sulu gozlu biri degilim ama dun cok fena oldum.yogun duygular yasadim..
Sagsalim gitsin bitirsin askerligini kazasiz belasiz olaysizda gelsin bir an once temelli kavusalim artiiiikkkk
kızlaaaaarr kaldım yalnııızzzz
sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum ya içimde burukluk oldu ailemden ayrılırken
şimdi sevdiğimi çok iyi anladım.
kızlar bizimkiler gerçek zor bi dönem geçiriyorlar.bakın ben 1 hafta ailemden ayrıldım.ama evimdeyim aynı yerdeym sadece onlar uzaklaştı.askerimde burda üstelik ama üzüldüm ayrılırken çok duygulandım..
askerlerimiz ise hem bizlerden hem ailelerinden hem memleketinden kısacası herkesten herşeyden uzaklaşıyorlar bilmedikleri bi şehre yalnız gidiyorlar! hemde canları pahasına!
çoook zorrr çoooooookkkkk
15 ay hemde ya.
Allahım yardımcıları olsuuunnnnnnnn sabııırrr güç kuvvet versiiinnn tüm askerlerimize, tüm gurbetçilerimizeee
cok gec kaldın bitanem ama bu tatlıyı deniycemCeren bugün mü geliyorlar yavrum ? dün giremedm nete çok güzel bir tarif vericem sana ama 1 gn önceden yapman lazımdı...ve çok kolay...bir sütlü tatlı tarzı bir şey yap ama cnm benden söylemesi
bak 2 paket kremşanti
2 -3 paket hanımeller biskuvi varya fındklı ondan
1pakette çikolata sos bu kadar
kremşantiyi yapıosn sütle normal işte biskuvileri kırıyorsun çok küçük değil aşırı büyükte değil rondodan da geçirebilirsin azıcık kremşantiye ekleyip çırpyosun
bunu borcama yayıp bekletiyorsun minimum 3-4 saat buzlukta sonra alta alırsın ama 7-8 saat beklicek.donucak sonra çikolata sosu yapıosun soğuyunca sos üstüne döküyorsun harika bir tatlı
Sınavlarım bitttiii çok kritikti ama güzel geçtii
Sanırım mezunn oldummm
hala inanamıyorummm
Kardeşim yarın yazlığa gidiyorr ohh bilgisayarda bana kalıyorr tek kalan şey mehtaba gün saymakkk
edacımmmmm gözünaydın tatlımm çok sevindim
inşallah güzel bi iş bulursun ve her şey çok çok güzel olurrrrr sevdiceğinde gelir ohh ne güzellll
Sağol canımmm
inş eylülde girmeyi düşünüyorum mehtaptan sonra kısmet
şu ara telefon sıkıntımız var işte ankesörlü bozuldu bugün ararım dedi gündüz birde 6 dan sonra henüz aramadı ona canım sıkılıyor...
onun dışında sorun yok
fotonuz çok şirin canım gördm facetenBenimki gelsin foto bombardımanına tutucam faceiii hıııhhh
bolbol hasret giderin cnm
eylüle kadar hem dinlenmiş olursun tatlım
sıkma bakayım canınıişi çıkmıştır canım arar elbette.
teşekkür ederim tatlım yaa bende çok beğendim biraz habersiz çekim oldu o ama arkadaş iyi yakalamış sanırım
o günlerde gelicek güzelimmmm
geldiğimden beri her gün görüştük çok şükür tatlımmsadece m,safir geldi bugün çıkamadım amaaaa yarın bi aksilik olmazsa çıkıyorummmm
bu arada kızlarrr neyi fark ettim biliyor musunuz ben ömerin gelmesine daha 150 gün falan var diyerek dalga geçiyordum yaaa kendimle şafağa bakar mısın yaa teskereyi almaya nerdeyse 150 gün kaldııı
Tüm gün bekle ve sadece 10 dk konuşabilelim....Lanet olsn ya tek ankesör var ve kmsenin teli yok herkes kullanıo ankesörü....
OF. OF. OF...
Yarın çarşımız var Allahtan ne diyimki ....
Allah kmseye yaşatmasın şu asker beklemeyi!
cnmmm ya bak nolur kendine gel daha önünüzde uzun bi yol var .. bak bunada alışıcksın kolay değil inan biliyorum ama bK senin gibi o kadar çok kişi vra ki hatta yakınımızdan örnek sinemde bikez konuşabilyo.. bırakma bak kendini..
yarında çarşıda tüm gün görüşürsünüz..
cnm ben kötü değilim iyiyim de işte böyle olunca kötü oluyorum tm gün bekliyorum konuştuğuz 10 dk ne bu yani ya ....!!!
evet yarın tüm gün çarşıda görüşücez oda öyle dedi annesinide arıycaktı zaten bende kapattım ....
cnm gerçekten çok snir bozucu .. biliyorum:26:ama elden bişey gelmyo. bak bi süre sonra yine kullanıcak emin,m hatrla cihanla beni hatrla bi çocuk askeri cezaevne grdi diye bzde kenmdz ellermzle vermştik.. ama şimdi ne olcaksa olsun dedi yine soktu.. sizinde öyle olucak.
annesigilide arada bi araması lazım tabi..
Cnm zaten 45-46 güğn sonra gelicek tekrar döndğünde tabi sokucak ama 1.5 ay böyle maalesef..Hani artık dayanamıyorum gerçekten sabrımın sınırındayım....
Arıyor işte dün kargosunu aldı annesi yollamıştı dün aramadı ara dedimn biz konuştuk saatlerce bugn arıycaktı..5-6 günde b ir arıyor işte...ara diyorm ama napıyım.
Selamm kızzlarr..Eda yavrum biz de öyle bi durumdayız ki ankesörlü bikaç tane var koskoca kışla sıra gelmek bilmez,telefon yok 10 gün ceza var,2 güne bi konuşsak şükrediyorum vallaağlancak halime güler oldumm Olsun aramız iyi olsun da hiç problem değil.
ama eda 45 -46 gerçekten az kaldı düşününce ya.. bide iyi yönden bakkhepimiz sınırlardayız kızlar şimdi mehtapta ama bak asıl mehtapları bitince komple bunalım topiği olucaz. mehtap sonrası ayrı bi sendrom çnkü:26:
arasın tabi tatlım onları da her gün olması şuan mümkn değlde işte haftada 2 kez arasın onlarda merak ediyodur..
bizdede cihan belki temmuz 25 gibi mi gelsem diyo.. şu haziranı bi bitirelmde.. asıl zor ay temmuz..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?