92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hoşgeldinn canımmm
off off bizim ceza durumu yok Allahtan ama telefonun rahatlığını hiç bir şeye dğeişmem !!!!
siz izin kullanmıcakmısınız cnm ya çok oldu sizin :26:
naberr bu aradaa

offf offff
asıl zor ay haziran bence temmuz kolay geçicek hani zor ama geçince gelicek ne blm...gelsin cnm nolcak zaten siizn isin süreniz az gelsin gitsin sonra biticek zaten

haziranın yarısı bitti ya ondan bitti gözüyle bakıyorum biz çok kararsız kaldık .. şimdi ağustosta gelnce tam plakada olucaz.. ama ağustosta 92 2 ler terhis oluyo ya.. cihanlar 3 kişi kalıcak yeni kişi almamışlar. e cihanıda izine göndermezler 2 kişi kalamaz kısımda.. cihanda riske atmamak içn temmuz mu olsa diyo.. ay allahm bi sürü asker gidiyo nasıl adam alınmıyo anlamıyorum

devre denk gelmiyordur cnm bnmkinide adam yok die ağustosta çıkarmıolar işte temmuz olcakmış illa bizde o yzden böle yapıyoruz...sizin az kaldı cnm kafanıza göre kullanın relaxx yani

devre denk gelmiyordur cnm bnmkinide adam yok die ağustosta çıkarmıolar işte temmuz olcakmış illa bizde o yzden böle yapıyoruz...sizin az kaldı cnm kafanıza göre kullanın relaxx yani

bizde de aynı durum söz konusu işte tatlım..
mecbur ramazan olucak napalım.. aslında bayramda gelrdide annesininde ankaraya gideceği tuttu ya töbe töbe... 3 yıldır düğün dışında gtmemişlerdi geçen evlerine gittiğimde dicektm de diyemedim

hoşgeldinn canımmm
off off bizim ceza durumu yok Allahtan ama telefonun rahatlığını hiç bir şeye dğeişmem !!!!
siz izin kullanmıcakmısınız cnm ya çok oldu sizin :26:
naberr bu aradaa

Gizemcm aynen canım pozitiff oluyoruuzz

Edacım evet 265gün bitiyo bugün çoook oldu hem de,ama şimdi bzim taşınma işi vs var memlekete gidicez o da benim yanıma gelse yine yollarda geçicek izni şimdilk düşünmüyoruz bakalım hem siz böyle mehtaptan sonra bunalım oluyo falan diynce ben de pek istemiyorum açıkçası eninde sonunda görsem de görmesem de 190 gün sonra hoop biticek gelmezse 170 gün sonra bakalım zmaan göstericekk..

265 günmüüüüü! nasıl dayanıyorsun cnm y...8 ay yani of inanmıyorum eğer denk gelmiyorsa kullanmanın anlamı yok tabi ama...birde ceza var ondan izib kullanmak istemiyorsunuz dimi ama n blmçok zor cnm ya Allah yardımcınız olsun...

Ben kaçıyorum kızlar internet acaip yavaş anlamadım neden sinir oldum sayfa yenilemekten
öpüyorum sizi artık buralardayım
çavv

arkadaşımm ya sabrına hayranım ..sabrına sağlıkkkk gerçekten ve bu sürecçte ufak bi ayrılık bile atlattınız dmi.. valla tebrikk

ama bak mehtap bunalımını ben pek yaşamadım. aksine bize bi nefes oldu. mehtap sonrası ilk 40 gün hızlıca geçti. görmek iyi geldi..

[

Görüşüz edacm ben de bitirdim sınavları artık geceleri takılırız buralardaa

Ben aslında çok sabırsızz bi insanımdır az çektirmedim evlerimz karşılıklydı hep görüşürdk ben okulu kazandktan sonra da 45 dkydı zaten trabzonla Giresun arası,gidince çok zor gelmişti nasıl dayncam demiştim ama Allah veriyomuş kızlar sabrını.Evet gizemcim bi ayrılk yaşayp tekrar başladık..Bana çok zor oldu ama şükür ki alatılıyor.En azından çarşı var ayda bir kere de olsa nefes oluyo bize..Bi de kendimizi baştan izin kullanmıcaz diye şartlandrıdığmz için sabredebiliyoruz sanırım

burç gereğide çok sabırsızız zaten.. bende öyleydim cnm ama bununla terbiye ediliyruz demekki baksana.. bzmde mehtap sonrası 100 gün oldu daha.. 10 gün kaldı iznimiz..bitiyo bi şeklde ya.. şu yaz bi gelsede atlatsak diyoken işte yaz geldi..

[/B]Yavrum senin o kadar oldu mu ya 100 gün? vdaha dün gibi geliyor bana maşallah maşallah geçiyo zaman.Ben de şu yaza odaklandım yaz bitti mi bişeyck kalmıcak inşallah siz plakalarda olcaksınz coktan[/B]

[/B]Yavrum senin o kadar oldu mu ya 100 gün? vdaha dün gibi geliyor bana maşallah maşallah geçiyo zaman.Ben de şu yaza odaklandım yaz bitti mi bişeyck kalmıcak inşallah siz plakalarda olcaksınz coktan[/B]

aynen bebeğim dün gibi geliyo dimi.. aynen öyle yaz geçse plakalarda olucaz ağustosun 20lerinde sanırım.. geçiyo valla bnde kendmi buna inandırıyorum

aynen bebeğim dün gibi geliyo dimi.. aynen öyle yaz geçse plakalarda olucaz ağustosun 20lerinde sanırım.. geçiyo valla bnde kendmi buna inandırıyorum

Ben günde 50 kere geçmiş günün hesabını yapıyorum,geçmiş gelecekten azla olunca bitiyoo gib geliyoo.Hele şu 5.5 ayı göreyim sanki kısa döemmiş gibi sayacağm:)

Selammm kızlarrr

Selamm güzellik nasıl gidiyor mehtapp?

Kızlar ne bahtsızım dedim telefon yk cezaa var dedim,benimki aradı telefon ayarlamış bol bol konuşcaz artık dedii nasıl mutlu oldum anlatamam bu bile nasıl bir nimetmiş,sesini duyacak olduğunu bilmek bilee

Mehtap süper gidiyor canım
Ne güzel canım allah sesini duymuş

Mervemmm gözün aydinn ne cektin be yawrum su telefonsuzluktan ama bak Allah sesini duydu cok sukur cok sewindim

gülşen bitanem nasilsinn

Mervemmm gözün aydinn ne cektin be yawrum su telefonsuzluktan ama bak Allah sesini duydu cok sukur cok sewindim

gülşen bitanem nasilsinn

Ahh gülşahımm sağol bebeğim sorma ya ne çilemiz varmışş,bundan sonrası güzel olur inşallah.Benle konuşurken yakalatıp ceza aldığı için telefon sok içeri falan diye ağzımı açamadım tabi ama buldu şükür.tek dileğim yakalanmaması.Canım sanabi şey sorucam daha öncede sordum defalarca ama fırsat olup da bi ayarlayıp yapamadım bu saçın uzaması için bi kür vardı onu bana yazar mısn ne gerekiosa alıp yapayım yaz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…