Mervemmm gözün aydinn ne cektin be yawrum su telefonsuzluktan ama bak Allah sesini duydu cok sukur cok sewindim
gülşen bitanem nasilsinn
Ooo daha çok varmış gittiğinde 130larda falan olcaksınz,az kaldıkça insan moral buluyoo
iyiyim gülşahcım sen nasılsın?
aynen öyle mervecim nereden nereye...
Bitiyormuyuz ne
Ahh gülşahımm sağol bebeğim sorma ya ne çilemiz varmışş,bundan sonrası güzel olur inşallah.Benle konuşurken yakalatıp ceza aldığı için telefon sok içeri falan diye ağzımı açamadım tabi ama buldu şükür.tek dileğim yakalanmaması.Canım sanabi şey sorucam daha öncede sordum defalarca ama fırsat olup da bi ayarlayıp yapamadım bu saçın uzaması için bi kür vardı onu bana yazar mısn ne gerekiosa alıp yapayım yaz boyu
Buraya geldiğim sizle tanıştığım o ilk günleri hatırlıyorum da ne çok olmuş.Bitiyo bitiyo ama burası olmasaydı bu kadar kolay bimezdi,hala kolay değil ama seninle aynı durumda insanların olduğunu bilmek ve onlardan destek almak insana güç veriyor
iyiyim gülşahcım sen nasılsın?
aynen öyle mervecim nereden nereye...
Bitiyormuyuz ne
bende iyiyim canim ben acikcasi bitmesinden korkuyorum bizim aramiz cok kotu gelince nolucak acaba is guc evlilik daha cok bunalicaz
Canım hayırdır hala düzelmedi mi aranız daha da mı kötü oldu?
dahada kotu oldu canim ben umursamiodum hep o cabaliodu konusmak istiodu her saniye mesaj atiodu bende kiziodum surekli herseye bi kac gundur oda umursamiyo artik gecen hafta plaja gitmisti bundan sonra carsilarda plaja gidicekmis internetede bi saat felan girerim belki dedi bende gerek yok bosa parani harcama dedim bilmiyorum yaa kotuyuz bayaa
bebegim ;
gerekli malzemeler
sinameki (yaprak sinameki)
tatli badem yagi
hint yagi
saf zeytinyagi
bemix ampul (ben katmiodum cunku berbat kokuo bide sicakta daha berbat katmadigim halde baya uzama oldu)
YAPILIŞI
bir su bardagi sicak suyun icine bi tutam sinamekiyi at kendi kendine demlensin zaten renginden anlarsin demlendigini bir kapak badem yagi bi kapak hint yagi uc yemek kasigi felanda saf zeytinyagi koy dipleri uclari bi guzelce sur sacinin her yerine ortalama bir saat beklet yika haftada bir kez sekiz hafta yapip bir ay dinlendiriosun bitanem bemiksi katmakta sana kalmis ben katmiyorum
Evet canım az ağlaşmadık az gülmedik yavaş yavaş finale yaklaşıyoruz çok güzel bir duygu.Hepimiz bir oh çekicez allahın izniye.Tabi ki birlikte hep destek olduk birbirmize burası olmasaydı çok yalnız olcaktık daha da çok geçmiycekti zaman iyiki varsınız
bende iyiyim canim ben acikcasi bitmesinden korkuyorum bizim aramiz cok kotu gelince nolucak acaba is guc evlilik daha cok bunalicaz
dahada kotu oldu canim ben umursamiodum hep o cabaliodu konusmak istiodu her saniye mesaj atiodu bende kiziodum surekli herseye bi kac gundur oda umursamiyo artik gecen hafta plaja gitmisti bundan sonra carsilarda plaja gidicekmis internetede bi saat felan girerim belki dedi bende gerek yok bosa parani harcama dedim bilmiyorum yaa kotuyuz bayaa
valla telefonun rahatlığı yok zor geliyor okumuşundur dün teli aldı komutanın çekmecesinden gizli konuştuk saatlerce ama bugn bıraktı tekrar...aramadıda...sabah 3-6 nöbetinde konuşmuştuk en son işte...
s
olsun cnm çıkabiliyormuşsun işte bunada şükür
evet sizin şafağa maş ya[/B]
Bence canım birbirnizi kırmadan konuşup olayları çözmeye bakın yksa böyle gittikçe sevginiz tükenebilir
tukenmeye basladi belkide güya plaka sayiyoruz ama hic heyecan heves yok
İlişkilerde aranın böyle bozuk olması çok can sıkıcı gerçekten..İnş düzelirsinz dicem ma böyle zamana bırakmak bazen işe yaramıyor her ikiarafın da bi şeyler yapması gerek.Ne demek 1 saat falan girerim?Ben seni anladım gülşahcm sen de o umursamadığı için takmamaya çalışıyorsun ve uğraşmak istemıyorsn ama bunca seneyi çöpe atmayın
edacım konuşmuşsun sanırım okudum yazdıklarını biraz sitem etmişsin hatta ama bak sesini duyuyorsun buna bile şükür canım yaa
mervecimmm çok sevindim canım senin adına biraz olsun rahatlıycaksınız artık..
kızlarrr siz nasılsınız bakalım
Canım onca yıl var o kadar çabuk tükenmezsiniz şuan kızgın olduğun için sana öyle geliyor konuşun bence ama seni anlar mı sence
bebegim ben cok umursamaz davraniodum simdi oda benim gibi yapmaya basladi ama ugrasmak istemedigim dogru gercekten
Ahh yavrum yaa 7 seneler,17 olsun 27 olsun inşallah.Gelince direkt nikakı basarsınız o zaman sizBen kendimde o karşılaşma anını hayal bile edemiyorum uzak geliyor şimdlik ama bigün biticek sonuna kadar inanıyorum buna Bol bl hasret giderin hepimiz yerine.
GÜLŞENCİM sana da alıntı yapmadan yazıyorum güzelim gidene kadar siz de hasret gidern gezin dolaşıınn ohh
Çok haklısn doğduğun büyüdüğün yerden uzaklaşmak,yen insanlarla yeni bi hayata başlamak,kendi odan da uyanmak yerine hiç tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin bisürü adamın arasında uyanmak,hergün emir almak dayanılcak bi şey değil.Biz olsak yapamazdık belki de..
iki aydir ben ona kendimi anlatamadimki erkekler asiri derece sabit fikirli oluyo galiba ya zamana birakip gelince halledicez yada hergun dogus kavga iyice yipranicaz bilmiyorum bana sen cok degistin diip duruyo ondan sogudumu dusunuyo gicik ediyo beni
iki aydir ben ona kendimi anlatamadimki erkekler asiri derece sabit fikirli oluyo galiba ya zamana birakip gelince halledicez yada hergun dogus kavga iyice yipranicaz bilmiyorum bana sen cok degistin diip duruyo ondan sogudumu dusunuyo gicik ediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?