92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Mervemmm gözün aydinn ne cektin be yawrum su telefonsuzluktan ama bak Allah sesini duydu cok sukur cok sewindim

gülşen bitanem nasilsinn

Ooo daha çok varmış gittiğinde 130larda falan olcaksınz,az kaldıkça insan moral buluyoo

iyiyim gülşahcım sen nasılsın?
aynen öyle mervecim nereden nereye...
Bitiyormuyuz ne

iyiyim gülşahcım sen nasılsın?
aynen öyle mervecim nereden nereye...
Bitiyormuyuz ne

Buraya geldiğim sizle tanıştığım o ilk günleri hatırlıyorum da ne çok olmuş.Bitiyo bitiyo ama burası olmasaydı bu kadar kolay bimezdi,hala kolay değil ama seninle aynı durumda insanların olduğunu bilmek ve onlardan destek almak insana güç veriyor

bebegim ;
gerekli malzemeler
sinameki (yaprak sinameki)
tatli badem yagi
hint yagi
saf zeytinyagi
bemix ampul (ben katmiodum cunku berbat kokuo bide sicakta daha berbat katmadigim halde baya uzama oldu)

YAPILIŞI

bir su bardagi sicak suyun icine bi tutam sinamekiyi at kendi kendine demlensin zaten renginden anlarsin demlendigini bir kapak badem yagi bi kapak hint yagi uc yemek kasigi felanda saf zeytinyagi koy dipleri uclari bi guzelce sur sacinin her yerine ortalama bir saat beklet yika haftada bir kez sekiz hafta yapip bir ay dinlendiriosun bitanem bemiksi katmakta sana kalmis ben katmiyorum

Evet canım az ağlaşmadık az gülmedik yavaş yavaş finale yaklaşıyoruz çok güzel bir duygu.Hepimiz bir oh çekicez allahın izniye.Tabi ki birlikte hep destek olduk birbirmize burası olmasaydı çok yalnız olcaktık daha da çok geçmiycekti zaman iyiki varsınız

Canım hayırdır hala düzelmedi mi aranız daha da mı kötü oldu?

dahada kotu oldu canim ben umursamiodum hep o cabaliodu konusmak istiodu her saniye mesaj atiodu bende kiziodum surekli herseye bi kac gundur oda umursamiyo artik gecen hafta plaja gitmisti bundan sonra carsilarda plaja gidicekmis internetede bi saat felan girerim belki dedi bende gerek yok bosa parani harcama dedim bilmiyorum yaa kotuyuz bayaa

Bence canım birbirnizi kırmadan konuşup olayları çözmeye bakın yksa böyle gittikçe sevginiz tükenebilir

Canım benim yazıcam resimleri ve gelişmeleri de burdan bildiricem:)

Ahh ahh ne ağlaşmalar ne gülüşmeler hepiniz iyiki varsınız gerçekten kızlar,bigün bu sanal alemdeki dostluğumuzu gerçeğe de taşıyacağz inanıyorum

bende iyiyim canim ben acikcasi bitmesinden korkuyorum bizim aramiz cok kotu gelince nolucak acaba is guc evlilik daha cok bunalicaz

Canım uzun ilişkileri sürdürmek daha güçtür diye bi büyüğümden duymuştum gerçekten de doğru sanırım..Nasıl oldunuz hala resmi mi konuşuysunz? Geldikten sonraki planınız ne?

İlişkilerde aranın böyle bozuk olması çok can sıkıcı gerçekten..İnş düzelirsinz dicem ma böyle zamana bırakmak bazen işe yaramıyor her ikiarafın da bi şeyler yapması gerek.Ne demek 1 saat falan girerim?Ben seni anladım gülşahcm sen de o umursamadığı için takmamaya çalışıyorsun ve uğraşmak istemıyorsn ama bunca seneyi çöpe atmayın

edacım konuşmuşsun sanırım okudum yazdıklarını biraz sitem etmişsin hatta ama bak sesini duyuyorsun buna bile şükür canım yaa

mervecimmm çok sevindim canım senin adına biraz olsun rahatlıycaksınız artık..

kızlarrr siz nasılsınız bakalım

bebegim ben cok umursamaz davraniodum simdi oda benim gibi yapmaya basladi ama ugrasmak istemedigim dogru gercekten

Hoş geldin mehtap gülüüü:) ben çok iyiym allaha şükür bi gün daha bitti şafaklar attı sen nasılsn bakalımm:)

Canım onca yıl var o kadar çabuk tükenmezsiniz şuan kızgın olduğun için sana öyle geliyor konuşun bence ama seni anlar mı sence

iki aydir ben ona kendimi anlatamadimki erkekler asiri derece sabit fikirli oluyo galiba ya zamana birakip gelince halledicez yada hergun dogus kavga iyice yipranicaz bilmiyorum bana sen cok degistin diip duruyo ondan sogudumu dusunuyo gicik ediyo beni

İnsallah tatlim insallah cumlemizin omur boyu surer mutlulugu..
Gelsin zaten dusuncemiz o :) daha fazla uzatmanin anlami yok ztn ee yasta kemale erdi bi engelimiz vardi askerlik onunda yarisina geldik nerdeyse..hersey cok guzel nasil yeniden ayrilcam hic bilmiyorum
Bundan snra isimiz daha zor gibi geliyor yarisindan snra daha zaman yavasliyor sanki merwemm..:/
Bana beklemek asla zor gelmiyor.hep onu dusunmek beni uzuyor.bide kritik bolgede egitimleride agir
Buna, bugunumuze sukur..hepsi gececek Allahin izniyle

İnsan yıllar geçtikçe olgunlaşıyor.Değişimiş olabilirsin.Daja doğrusu daha mantıklı düşünüyor olabilirsin.Biraz daha sabret gülşah gelsin yansına bak durumuna eğer seni ömür boyu üzeceğini düşünüyorsan asla evlenmek gibi bir hata yapma derim

Bence sorun uzaklık,yakında olup yüzyüze konuşma fırsatınz olsa böyle olmazdı diye düşünyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…