92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

öldüm bittim geberdiiiiiiimmm :95:
annemler yok ya bi derin temizliğe girdim tek başıma can sıkıntımda geçsin diye.koca evi temizledim dip bucak bi mutfakla benim odam kaldı onuda artık yarın.diğer odalar beni öldürdü
belim fena ağrıo eğilemez oldum

Arkadaşlar neden kısa dönemlere sinir oluyorsunuz biz dua ederken sizlere de dua ediyoruz ama gerçekten üzüldüm:26: sizin durumunuz kat be kat zor evet ama sizinkiler de 5 ay gitse aman 5 ay diye özlemeyi bir kenara mı bırakacaktınız...Buna anlam vermedim gerçekten 5 ay diye yakınmayalım mı özledik diye.Demekki son beş ay geldiğinde siz özlemiyeceksiniz az kaldı diye.Yakınmıycaksınız da o zaman.:26:

Öncelikle hoşgeldin Allah kavuştursun..
Sinir olmuyorum okumuş hakkınız ama aradaki adaletsizlik bariz 15 ay nerede 5.5 ay nerede..herneys ebu sizin suçunuz değil.Benim kuzenimde şuan kısa dönem olarak yapıo sşzin gbi 351. dönem...
yakının 5 ay kısa bir süre değil ama bizi de göz ardı etmeyin.Ben de tüm askerlere dua ediyorum kısa uzun diye ayırmıyorum tabiiki...

biz her gün yanıyoruz canım m.etme sson 5 ayda özlemiycez yakınmışcaz olurmu koskoca 15 ay sabrediyoruz 5 ay sırf izin için bekliyoruz sizin askerlik süreniz kadar 3 kere ayrı kalıyoruz neredeyse herneyse tartışcak bir şey yok sadece topiğinizde aşırı yakınmaları okumuştum ve şaşırmıştım çnkü 5 ay gerçekten geçiyor ama 15 ay geçmiyor yaşayan bilir!
tabiki özleyeceksiniz ben özlemeyin mi diyorum size?? sadece aşırı yakınmalar feryatlar nasıl geçecek lafları okudum ve tuafıma gitti...
Nisanda gittiniz değilmi? ama plakalara gelmişsiniz bnm askerim kasımda gitti şafağımıza bakın ve burdaki diğer arkadaşların ağustosta gitti daha 150lerdeler...demekki uzun dönem olsanız hiç ama hiç dayanamayacaksınız 5.5 ayda böyleyse.

Son düzenleme:

Kızııııımm neden temizlik yaopıosn sevdiceğin burdayken uğraşıyosun sende kendine işmi çıkarıyorsun amann bırakkk

evet canım tartışmak için söylemedim zaten bizde kabul ediyoruz adaletsizlik var arada ama dediğin gibi üniv. okumakta gerçekten zor 4 sene gurbette çekilmiyor ben kendim yaşadığım için biliyorum hani.Çekmediğim kalmadı valla.15 ay olsa illaki dayanılırdı canım çünkü insanın başına gelince dayanmak zorunda.Bir de insanda gitmeden şöyle bir durum oluyor 5 ay kısa hemen geçer psikilojisine kapılıyor ama insan sevdiğini görmese 2 günde bile özlüyor sonra gidince diyorki insan hani 5 ay kısaydı neden geçmiyor psikolojisine kapılıyor. Tabiki de sizinki çok çok zor o tartışılmaz gerçek ama bizim yakınmalarımıza da kızmayın tuhafınıza gitmesin insan psikolojisi bu ayrılık işte.Biran herşey üstünüze geldiğinde insan herşeyi yazabiliyor siz de biliyorsunuz.Allahım hepimizi tez zamanda kavuştursun.

Edacım siz gelince ben sizi gezdiricem gulamanın adı 'günlük egzersiz uygulaması' al indir bakiim inş doğrudur.

Canm öncelikle biz sana kasıtlı olarak bi şey söylemedik,sizin topiğinize de girmişliğim yoktur ama bundan önceki kısa dönem topiklerindeki konuşmaları okuduğumda canım yanmıştı gerçekten. Sözüm meclisten dışarı asla kendi üstüne alınma ama bazı tepkiler gerçekten çok abartılı,öldük bittik falan.Bz 456 gün beklerken 160 gün beklemeniz sizn için öyle büyük bi şans ki..İnsanların bunun farkında olması gerek.Tabiki siz de özlüyosunz sizde ağlıyor yakınıp merak ediyorsunuz ama uzun dönem olmadığı için de şükretmesini bilmek gerek..Okumamaları bizimkilern suçu ama aradaki bariz 3 kat farkı da göz ardı etmemek gerek.Gerçi asıl suçlu bu adaletsiz düzenlemeyi yapanlarda.Yoksa asker yolu beklemek 1 gün de olsa çok zor.Bu zorluğu da bz çok iyi biliyoruz.

Sinem çağıradın da geleydik yardıma bee uşağuumm

Kızııııımm neden temizlik yaopıosn sevdiceğin burdayken uğraşıyosun sende kendine işmi çıkarıyorsun amann bırakkk

sevdiceğimde dükkanındaydı ama bunalmış sıcak ve rüzgardan eve gitti dinlenmeye.ben desen kaç gündür evdeyim zaten.ee arka arkaya durmadan gezersek şimdi otururum böyle evde
sıkıntıdan temizliğe sardım bende her zamanki gibi
şimdi uzattım bacaklarımı aldım laptopumu karşıma hemen yanınıza geldim
kalkıp bi çikolata eriteyim sütlede sıcak çikolata içeyim
ah biri yapsada getirse şimdi amma güzel olurdu beee mmmmmm..:126:

bu sıcakta çikolatayı nasıl içicen ayy

Bende üni okudum zorluğunu biliyorum ama sonuçta askerlik bambaşka çok başka..
zor şartlarda yapan kısa dönemlerde var okudum 8 saat nöbet tutuyormuş sevgilin bnmkide 6 saat tutuo üstelik uyumuo cezaevi jandarması çnkğ.
kuzenim kısa dönem rum sınırında şuan arazide yatıo biliorm zor olabilir ama 5 ay zorluk çekiosnz biz 15 ay çekiorz ben buna parmak basmak istedim

evlilere her türlü zor kısa uzun ama sevigli nişanlılara geçio 5 ay
Allah kavuştursun herkesi.
tartışmada çıkmasın ben kasti kimseye laf söylemedim sadece tuhafıma gitti o kadar
iyi akşamlar tekrar hayırlı teskereler

Merve indirdim kuzum benim indirdiğim sadece karın içindi bu tüm vücut ve rengarenk evet tamamdır bakim buna ama ben youtube videolarımdan vazgeçmemm aşırı eğlenceli öneriyorum

sevdiğime desem edirneye gidelim diye uyuyor mudur acaba..ben gene nasıl ölüp bitiyorsam gezmek düşünüyorum
ah ama margiye gidip bi alışweriş yapsak sonra karaağaca gidip kafa dinlesek, akşamda saraçlar caddesine gidip yürüsek ooohhhh

evet cidden Çok adaletsiz ben farkındayım kısa dönem olmak avantaj cidden.keşke herkes 3ay acemilik ve temel askerlik eğitiminden sora gönderilse.

Merve indirdim kuzum benim indirdiğim sadece karın içindi bu tüm vücut ve rengarenk evet tamamdır bakim buna ama ben youtube videolarımdan vazgeçmemm aşırı eğlenceli öneriyorum

Sinem sen bize gel kızm ev taşıyoz burda Eda yavrum ben çok hırslandım sıkılaşcam iyice koydum kafaya nasıl olsa bana mehtap yok ama benimki ben sarılınca kemiğe mi sarılcam pamuk gibi olsun dedi bana şevkimi kırdı eşek. Kızlar ben kaçıyom bulaşık makinesni sardık gidip elcağızlarımla bulaşık yıkyacakmışm annem emir ve talimat verdi de gece görüşürzz

ahhah kolay gelsin kuzum
belli olmaz bakarsın gelir 200küsür gündür görmüyorsun Allah sana sabırların en büyüğünü versin cnm benim
hahah benimkide kemik sevmez ama biraz erimemiz şartt 5 kg cık
hadi öpüyorum gece buralarda olurum olmadı telden girerim yazışırızzzz çavv

Son düzenleme:

he valla haklısın yavrum bizim gelmemiz lazım.ama benim pilim bitti kolumu kaldıramıom kiii geri kalan enerjimide yârime harcıcam gezmeye gidersek tabi
çok zayıflama tabi bee adam haklı yumuş yumuş ister
benimkide öle istio bende 56-57 kilo falanım.sen kaçsın sahi boyun falan kaç yavrum?
kolay gelsin bebişimmmm Allah yardımcınız olsuuunn

yok kasıtlı söylediğini düşünmedim tartışma çıkarmak değil amacım zaten sadece sormak istedim sinir oluyorum k.dlerin yakınmasına falan yazmışsn ya.birde başka topiclerin konuşmalarında bizi sevmediklerini gıcık olduklarını falan yazmışlar çok üzüldüm sanki 15 yapmalarının suçu bizmişiz gibi hepimizin derdi ortak dediğin gibi Allah kavuştursun herkesi Rabbim hepimize bol sabır versin.Size de hayırlı teskereler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…