92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Merveee Bu egzersizlerrr çok kasıyor ya kardiyoyu yaptım 5 dk lığa ayarladım anamm bayılıcaktım ya yada kan verdim ondan böyle oldm ama bacaklarım falan acaip acıdı ya

Son düzenleme:
Aaa topigimizin en guzel sayfasina gelmisiiizzzz
Sevdicegimizle yildonumu tarihimiiiz 19.07.2006
sayfada 1907 ne guzel ne guzel

Sağolasın sinemcim az bişi kaldı hallettik sayılır.Benim boy 1.72 kilom da 63.9 geçen gün tartldım ama gece tartıldım 63 diyom o yüzden senin boy kaç? ah ben hiç 50leri göremedimm

Merveee Bu egzersizlerrr çok kasıyor ya kardiyoyu yaptım 5 dk lığa ayarladım anamm bayılıcaktım ya yada kan verdim ondan böyle oldm ama bacaklarım falan acaip acıdı ya

Yavrum evet ya obacak hareketlerini yapamadım ben zaten kadın ne güzel yapıyo yetişemiyom hiç ben basen için olanı açmıştım ohh dedim ne kolay sonra gördümm kolayı

ayy ben göbek için yapıcam ama kardiyoya bakim dedim aynen o yere eğilip bacak kaldırma hele 6. veya 7. hareket beni benden aldı ya..ama baya çalıştırıyo güzel uygulama yapıcam yanii bnm dansları yaparım mekik birde burdaki göbek hareketleri veya kardiyoyu

Ceren ne yaptı acaba kaç gündür girmio geldimi onunki tokata görüştülermi aradımıı acaba ceren girince yazzz

Benim boy 170 kiloda 56-57 arasinda gidip geliyorum bende hic 60 lari gormedim cnm hatta 55 in ustunu ble askerim gittikten snra gordum ilk defa

İyiyim gulsahcim bende atvdeki yarismaya takildim.ilk defa izliyorum cok uykum geldi ya.
Sen napion?unutma kiz bizi cok ayip!

yok bebegımmm dönüp dolaşıp gelecegımm yer burası şu ayakkabıyı begendım mı begenmedım mı bılemedım de aklım kaldı yaa 19.99 a düşmüşte
Eki Görüntüle 740147

renk çok güzel bnmde bu renk bir ayakkabım var seviyorum baya ama ruganmı bu parlakmı cnm bence cıkk ben beğenmedim parlak olmasa hoş aslında ama

yok bebegımmm dönüp dolaşıp gelecegımm yer burası şu ayakkabıyı begendım mı begenmedım mı bılemedım de aklım kaldı yaa 19.99 a düşmüşte
Eki Görüntüle 740147

Bende giyimime ayakkabi cantaya cok onem veririm ve duskunumdur.
Ama bu tarz almadim hic almayida dusunmedim cunku cok dikkatimi cekmedi arti sklrm sanki bundan.tabi zevk meselesi canim.bde kahverengi yazin pek kullanmam acik ve canli renkler tercihimdir.baska rengini gorsem belki begeneblrm

rugan canım bırınde gormustum kotun altında hoş duruyodu benım ayakkabılarım hep pembe mavı yeşil kırmızı hıç normal renkler almıom bı tanede normal renkmı alsam dedım ama sımdı ıkı tanede ıstanbuldan ayakkabı gelıyo kargoda suan gorunce dayanamıom alasım gelıyo yaaa hastalık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…