he valla haklısın yavrum bizim gelmemiz lazım.ama benim pilim bitti kolumu kaldıramıom kiii geri kalan enerjimide yârime harcıcam gezmeye gidersek tabi
çok zayıflama tabi bee adam haklı yumuş yumuş ister
benimkide öle istio bende 56-57 kilo falanım.sen kaçsın sahi boyun falan kaç yavrum?
kolay gelsin bebişimmmm Allah yardımcınız olsuuunn
Merveee Bu egzersizlerrr çok kasıyor ya kardiyoyu yaptım 5 dk lığa ayarladım anamm bayılıcaktım ya yada kan verdim ondan böyle oldm ama bacaklarım falan acaip acıdı ya
Sağolasın sinemcim az bişi kaldı hallettik sayılır.Benim boy 1.72 kilom da 63.9 geçen gün tartldım ama gece tartıldım 63 diyom o yüzdensenin boy kaç? ah ben hiç 50leri göremedimm
Yavrum evet ya obacak hareketlerini yapamadım ben zaten kadın ne güzel yapıyo yetişemiyom hiçben basen için olanı açmıştım ohh dedim ne kolay sonra gördümm kolayı
Sağolasın sinemcim az bişi kaldı hallettik sayılır.Benim boy 1.72 kilom da 63.9 geçen gün tartldım ama gece tartıldım 63 diyom o yüzdensenin boy kaç? ah ben hiç 50leri göremedimm
Yavrum evet ya obacak hareketlerini yapamadım ben zaten kadın ne güzel yapıyo yetişemiyom hiçben basen için olanı açmıştım ohh dedim ne kolay sonra gördümm kolayı
Ceren ne yaptı acaba kaç gündür girmio geldimi onunki tokata görüştülermi aradımıı acaba ceren girince yazzz
Evet ya bende cok merak ettim cereni.
Cereeen girince yaz bebegim meraklardayiiizzz
iyi akşamlar kızlar napıosunuz
napıım tatlım boşboş takılıyorum öyle sıkıllldımmmmm:26: söz nişan topiclerine bakıyorum millet ne giymiş falan
sen napıyorsun
bende oyle alısverıs sıtelerıne ayakkabılara bakıyorum canım zaten oraya bakarken dalıp burayı unutuyorum
kızzz sen çıkmadın mı sevdiceğinle
Ciktim yaklasik 1 saat kadar cnm snra eve geldim.oda maca gitti.sportmen sevgilim benim
yok bebegımmm dönüp dolaşıp gelecegımm yer burasışu ayakkabıyı begendım mı begenmedım mı bılemedım de aklım kaldı yaa 19.99 a düşmüşte
Eki Görüntüle 740147
yok bebegımmm dönüp dolaşıp gelecegımm yer burasışu ayakkabıyı begendım mı begenmedım mı bılemedım de aklım kaldı yaa 19.99 a düşmüşte
Eki Görüntüle 740147
ohh sefann olsun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?