92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

seninki hastalık ötesiymiş cnm yaaa
tut o zmn kendini başka zaman üstüne para koyup daha güzelini alırsın almak için alma boşver

hahahahah ama kıvançta çok tatlıı edaaaa bıde çok efendı bı durusu var yaa

vbende eskiden bayılıyordumda şimdi pek bayılmıyorum yaniii pek sarışın sevmiorum çnkü kumral seviyorum sevdiceğim gibiii

bence efendi değil kuzey gneydeki rol üstüne yapıştı kabadayı hafif

Ben bunu sabah kalkınca yapıyorum kahvaltıdan önce anamı ağlatıyo o son hareketler yere yapışıp kalıyom edaa

Ben de merak ediyorum ya bu ceren nerde telf numarası flan yok mu ki olan biri msj atsa??

Ben bunu sabah kalkınca yapıyorum kahvaltıdan önce anamı ağlatıyo o son hareketler yere yapışıp kalıyom edaa

Ben de merak ediyorum ya bu ceren nerde telf numarası flan yok mu ki olan biri msj atsa??

yok bende cnm..
hadi ya ben sabah kahvaltıyı yapıyorum öğlen veya akşam üstü yapıyorum yemekten çok sonra sabahın köründe yapamam yahu
netten baktım kardiyo en etkilisiymiş en çok yağ yakanı kalp atışının olması gerekenden çokçok üstüne çıkarıyormuş ki bugün anladım 5 dk da

walla ben bıraz once yaptım sıyah cayı cok ıyı oluo bıde bu bahaneyle makyajımıda guzelce temızlemıs oluyorum
iyi yapmışsın şekerim bende ağladığımdafalan salatalık koyuyodum anında şişliğini alıo feci bişey kulağa komik gelio ama ağrısınıda alıo ben 2 damla ağlasam gözlerim kıpkırmızı olur ve şişer de

İçim dışım bitki çayı oldu zaten öğğ geldi,bide şuan acıktım ama gidip yemicem tabikii tutun beniii inşallah halletmişlerdir cerenler ya cidde bu dönemde kavgalı bi gece geçirmek bile çok çok zor..Gizem nerrdesin burdan sana sesleniyorum düğün dernek geziyrsun toplşamadk bu gecede.Kızlar zaten mehtapta ahh ahh müdavimi olduk bu gece de buraların

hahaha iç iç iyidir bitki çayı yemee sakınaaaaaaaa !!!
inş ya aynen çok ayııp onunkinin yaptığı ama işte...
gizem şuan göbek atıo bence yada gelmiş te olabilirler 12 de biter heralde..

Son düzenleme:

ne cektin bu mehtapsızlıktan be yawrummm biraz daha sabır bıtanem yaa geçicekkk insallah bu gunlerde

walla ben bıraz once yaptım sıyah cayı cok ıyı oluo bıde bu bahaneyle makyajımıda guzelce temızlemıs oluyorum

Ayy gerekmedikçe makyaj falan yapmıyorum ben çünküüü o çıkarması illet bi şey naparsam yapıym kara karakalıyor gibi gözlerimde sinir oluyorum Gülşah sen bu saç konularnda bu tü konularda baya bi ilgilisn gözümden kaçmadı hee

ewet canım bıraz ılgılıyımdır sewıyorum süslü olmayı

hahaha iç iç iyidir bitki çayı yemee sakınaaaaaaaa !!!
inş ya aynen çok ayııp onunkinin yaptığı ama işte...
gizem şuan göbek atıo bence yada gelmiş te olabilirler 12 de biter heralde..

Vlla gelmezse kendi bilir cihan topuğuna sıkar yoksaaa
Şaka maka 8nde gelicekmiş onun yaride ah ah kavuşun yavrular bir birr..Bende temelli kavuşucam az kaldıı.

ne cektin bu mehtapsızlıktan be yawrummm biraz daha sabır bıtanem yaa geçicekkk insallah bu gunlerde

Sorma be gülşh be ne çektimm bee! Bide bizmki sen bugün halısaha maçında dudağını patlat Hayaaat beni neden yoruyosuun diye açıcam şimdi serda ortacı o olacak.

ahahha dimi ama ama amcasının oğlunundu düğün sanırım çok yakın bir şey demez
aynen cnm onun mehtabada az kaldıııı

bu arada geçmiş olsn cnmmm boşver bağlama depresife aynen cnm seninki en büyü özlem olucak en dayanıklımız sizsiniz demek ki mehtapsız askerlik kolay değil

Son düzenleme:
ayyy canımm gecmıs olsunnn
kızz güldürdün beni gece gece iyiki okulun vardı canım yaa yoksa daha zor olurdu bıde telefonsuzluk felanda vardıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…