rugan canım bırınde gormustum kotun altında hoş duruyodu benım ayakkabılarım hep pembe mavı yeşil kırmızı hıç normal renkler almıombı tanede normal renkmı alsam dedım ama sımdı ıkı tanede ıstanbuldan ayakkabı gelıyo kargoda suan gorunce dayanamıom alasım gelıyo yaaa hastalık resmen
seninki hastalık ötesiymiş cnm yaaa
tut o zmn kendini başka zaman üstüne para koyup daha güzelini alırsın almak için alma boşver
zaten bı ayakkabı bıde kıvanc tatlıtuğu görünce ellerim titrio dermişim
Seninki bunu duyarsa senii napar bilionmu gülşahh hatta direk kıbrıstan sivasa uçar heee söyliymm
hahahahah ama kıvançta çok tatlıı edaaaa bıde çok efendı bı durusu var yaa
http://girliegossip.com/wp-content/uploads/2010/01/TERO-small.jpg için Google Görsel Sonuçları
aranızda bunu kullanan varmı kızlar ?? göz altları için morluk falan hiç yok ama hafif torbalar var şiş gibi onlar için çok tatlıı ya roll onlu hoşuma gitti
ayy ben göbek için yapıcam ama kardiyoya bakim dedim aynen o yere eğilip bacak kaldırma hele 6. veya 7. hareket beni benden aldı ya..ama baya çalıştırıyo güzel uygulama yapıcam yanii bnm dansları yaparım mekik birde burdaki göbek hareketleri veya kardiyoyu
kullanmadım ama faydalarını ve ıyı olduugnu duydum canım gecelerı yatmadan once yesıl cay torbaları koyarsan gozlerıne oda etkılı olur
Ben bunu sabah kalkınca yapıyorum kahvaltıdan önce anamı ağlatıyo o son hareketler yere yapışıp kalıyom edaa
Ben de merak ediyorum ya bu ceren nerde telf numarası flan yok mu ki olan biri msj atsa??
bende duydumda iyi olduğunu sorıyım dedim
biliorm onuda üşeniyorum ya
normal siyah çay torbalarıda oluo poşet çaylar
iyi yapmışsın şekerim bende ağladığımdafalan salatalık koyuyodum anında şişliğini alıo feci bişeywalla ben bıraz once yaptım sıyah cayı cok ıyı oluo bıde bu bahaneyle makyajımıda guzelce temızlemıs oluyorum
İçim dışım bitki çayı oldu zaten öğğ geldi,bide şuan acıktım ama gidip yemicem tabikii tutun beniiiinşallah halletmişlerdir cerenler ya cidde bu dönemde kavgalı bi gece geçirmek bile çok çok zor..Gizem nerrdesin burdan sana sesleniyorum düğün dernek geziyrsun toplşamadk bu gecede.Kızlar zaten mehtapta ahh ahh müdavimi olduk bu gece de buraların
İçim dışım bitki çayı oldu zaten öğğ geldi,bide şuan acıktım ama gidip yemicem tabikii tutun beniiiinşallah halletmişlerdir cerenler ya cidde bu dönemde kavgalı bi gece geçirmek bile çok çok zor..Gizem nerrdesin burdan sana sesleniyorum düğün dernek geziyrsun toplşamadk bu gecede.Kızlar zaten mehtapta ahh ahh müdavimi olduk bu gece de buraların
walla ben bıraz once yaptım sıyah cayı cok ıyı oluo bıde bu bahaneyle makyajımıda guzelce temızlemıs oluyorum
Ayy gerekmedikçe makyaj falan yapmıyorum ben çünküüü o çıkarması illet bi şey naparsam yapıym kara karakalıyor gibi gözlerimde sinir oluyorumGülşah sen bu saç konularnda bu tü konularda baya bi ilgilisn gözümden kaçmadı hee
hahahaiç iç iyidir bitki çayı yemee sakınaaaaaaaa !!!
inş ya aynen çok ayııp onunkinin yaptığı ama işte...
gizem şuan göbek atıo benceyada gelmiş te olabilirler 12 de biter heralde..
ne cektin bu mehtapsızlıktan be yawrummm biraz daha sabır bıtanem yaa geçicekkk insallah bu gunlerde
Vlla gelmezse kendi bilir cihan topuğuna sıkar yoksaaa
Şaka maka 8nde gelicekmiş onun yaride ah ah kavuşun yavrular bir birr..Bende temelli kavuşucam az kaldıı.
Sorma be gülşh be ne çektimm bee! Bide bizmki sen bugün halısaha maçında dudağını patlatHayaaat beni neden yoruyosuun diye açıcam şimdi serda ortacı o olacak.
ayyy canımm gecmıs olsunnnVlla gelmezse kendi bilir cihan topuğuna sıkar yoksaaa
Şaka maka 8nde gelicekmiş onun yaride ah ah kavuşun yavrular bir birr..Bende temelli kavuşucam az kaldıı.
Sorma be gülşh be ne çektimm bee! Bide bizmki sen bugün halısaha maçında dudağını patlatHayaaat beni neden yoruyosuun diye açıcam şimdi serda ortacı o olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?