92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ahahha dimi ama ama amcasının oğlunundu düğün sanırım çok yakın bir şey demez
aynen cnm onun mehtabada az kaldıııı

bu arada geçmiş olsn cnmmm boşver bağlama depresife

Yok bebeğim depresyona hayırr! Umutluyuz,mutluyuz bu günümüze de şükürler olsun bakın 1 günü dha yedik.Şafaksöyle.com a b gireym de bi bakaym moralim yerine gelsinn

ayyy canımm gecmıs olsunnn
kızz güldürdün beni gece gece iyiki okulun vardı canım yaa yoksa daha zor olurdu bıde telefonsuzluk felanda vardıya

Sorma Gülşah ya okul cidden zamanın çabuk geçmesini sağlıyodu sanki ama allahtan yaz için buralarda değilz düğündü dernekti taşınmaydı geççek gtcek zaen yaz bitince az bi şey kalmış olacak.

Yavrular ben kaçıyomm çok yürümüşüm bugn her yerim ağrıyo hemen uyumalıyıımm iyi uykular öpücüklerrr

görüşürzzz cnmm dikkat et kendine kasma fazla eriticez yavaş yavaş

Bu soruya cevap vermeden gidemicemm: yok yavrucm hiç gelmedi yani hiç deren sadece dağıtımda kullandı izin 1 haftacık en son 23 ekimde görüştük bidaha da cıkk!!
ayakta alkışlıyorum seni cnm 8 ay olmuş sıkma canını en güzel şekilde alıcaksın mükafatını !!
Aldında telefon soktunuz ayrıca aranız ekisinden kat kat iyi düzeldi daha nolsun pozitif düşünüyoruz öptüm!!!!

Bu soruya cevap vermeden gidemicemm: yok yavrucm hiç gelmedi yani hiç deren sadece dağıtımda kullandı izin 1 haftacık en son 23 ekimde görüştük bidaha da cıkk!!

Aboooo yavrum bu ne masallah
aman Allahim..Allah sabir, dayanma gucu versin ikinizede canim.bu azminide tebrik ederim sevgilinin.rahati ii mi bari?

Bende uyuyorum canlar ii geceler yarn gorsrz opuldunuz cokca

kızlarrr....
çok güzel bi düğündüüü demişsinz gizem göbek atıydur şuan diye aynen de öyle oldu görmce sayılırsın sen dediler dediler kolumdan piste sürüklediler hoş onlar çağırmasada giderdim ya.. halay çekmekten şuan küçük parmaklarımı hissetmiyrum..cihan bey demedi tabi bişey kuzenimn düğününde de oynamıcaksam ohoooo.. ama artık onunla da karşılıklı oynamak istiyorum ya insanın içi gidiyo.. eve geleli bi 45 dk anca oldu işte duşa grdim kafamda sprey doluydu çnkü.. sizi okudum bayada kaynatmışsınızzz...

izinimzlede ilgili kızlar gerçekten çok az kaldı şaka gibi ya düşünmşsünz teşekkrler..

şafaklarımız baya yol aldı bitiricez inş.. veee artık başkasının değil bizzzat kendi düğünmzde eğlenicez inş.

bende uyusam iyi olucak artıkk

evet cidden Çok adaletsiz ben farkındayım kısa dönem olmak avantaj cidden.keşke herkes 3ay acemilik ve temel askerlik eğitiminden sora gönderilse.

Öncelikle Merhaba
Neden uzun dönemler kısa dönemlere bu şekilde yazmış sana anlatıyım canım
biz 460 dan başlarken kısa dönem biri geliyor hopp yazıyor 81 plakalardayım
Biz yeni yarılarken hop yazıyor tezkere
Bir bakıyorsun sen bu kişiden kaç ay önce askerliğe başlamışsın o bitirivermiş soruyorsun bu adelet mi diye anlatabildim mi sana veya burdaki herhangi birine değil sinir olmak olaya sinir oluyor insan yerine koy bizi ne hissederdin canım tamamen olay bu.

ooohh attın göbekleriii döktün kurtlarınııı iyi yapmışsın kız ee doğru görümce sayılırsın
seninkide oynama konusunda kıskançlık yapıyor herhalde
valla ya benimki gitcek seninki gelcek
keyfin süper o zaman
ayy canımmm inşallah ya kendi düğünlerimizde oynayalım artııııkkkk

döktm tatlım aynennn... yokyok bebeğim cihan yapmaz kıskançlık oynama konusunda ki zaten çok düüğüne giden bi insan da değilmdir çok yakınım olmadığı sürecede fazla oynamam ki..

kaçında gidiyo tatlım seninki.. bnm keyfim gıcır tabi.. ama hani ani belli oldu ya uçak biileti bulamadık otobsle gelcek..

kendi düğünmde valla heralde hiiç oturmaya niyetm yok ama cihana da öğretmek lazımm

Kızlarr sapasağlammışım adam ilaç bile vermedi aft için ya kullanıyorum dynce boşuna gittim hastaneye tüm değerlerim normalmiş turp gibiym

birde bnmki gibi jandarmalar gördm cezaevi yazıkk kötü oldm

Son düzenleme:
Kızlarr sapasağlammışım adam ilaç bile vermedi aft için ya kullanıyorum dynce boşuna gittim hastaneye tüm değerlerim normalmiş turp gibiym

birde bnmki gibi jandarmalar gördm cezaevi yazıkk kötü oldm

haha dr a ne gerek varmış o zmn dimi bn zaten söylemiştm iyi tatlım boşa gtmiş ol tek bişeyin olmasında ... bizde sevgililermzde zaten maş sağlamız

haha dr a ne gerek varmış o zmn dimi bn zaten söylemiştm iyi tatlım boşa gtmiş ol tek bişeyin olmasında ... bizde sevgililermzde zaten maş sağlamız

sorma yaaa
doğru bnm hemşirem yani sen söylemiştin bende anlamıştımda zaten annem gidelim gidelim dedi.
hiç deilse tüm testlerin yapıldı dio
cildiyeye gidicem bir daha çıktığnda aft direk randevu alıp

sorma ya sapasağlamız hadi biz neysede bizimkilerin bişeyi olsaydıda erken bitireydik şu askerliği

olsun ya arada bi testleri yaptrmak lazım zaten.. hım evet ya cildiyede mantıklı

sağlamız şükürki.. bizimkilerin de olmadı olmazda ya zaten :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…