ahahha dimi ama ama amcasının oğlunundu düğün sanırım çok yakın bir şey demez
aynen cnm onun mehtabada az kaldıııı
bu arada geçmiş olsn cnmmm boşver bağlama depresife
Yok bebeğim depresyona hayırr! Umutluyuz,mutluyuz bu günümüze de şükürler olsun bakın 1 günü dha yedik.Şafaksöyle.com a b gireym de bi bakaym moralim yerine gelsinn
Yok bebeğim depresyona hayırr! Umutluyuz,mutluyuz bu günümüze de şükürler olsun bakın 1 günü dha yedik.Şafaksöyle.com a b gireym de bi bakaym moralim yerine gelsinn
ayyy canımm gecmıs olsunnn
kızz güldürdün beni gece gece iyiki okulun vardı canım yaa yoksa daha zor olurdu bıde telefonsuzluk felanda vardıya
Sorma Gülşah ya okul cidden zamanın çabuk geçmesini sağlıyodu sanki ama allahtan yaz için buralarda değilz düğündü dernekti taşınmaydı geççek gtcek zaen yaz bitince az bi şey kalmış olacak.
Yavrular ben kaçıyomm çok yürümüşüm bugn her yerim ağrıyo hemen uyumalıyıımm iyi uykular öpücüklerrr
Merveeee kiz siz hic mehtap yapmadiniz mi?izne gelmedi mi hic seninkiii?
ayakta alkışlıyorum seni cnm 8 ay olmuş sıkma canını en güzel şekilde alıcaksın mükafatını !!Bu soruya cevap vermeden gidemicemm:yok yavrucm hiç gelmedi yani hiç deren sadece dağıtımda kullandı izin 1 haftacık en son 23 ekimde görüştük bidaha da cıkk!!
Bu soruya cevap vermeden gidemicemm:yok yavrucm hiç gelmedi yani hiç deren sadece dağıtımda kullandı izin 1 haftacık en son 23 ekimde görüştük bidaha da cıkk!!
evet cidden Çok adaletsiz ben farkındayım kısa dönem olmak avantaj cidden.keşke herkes 3ay acemilik ve temel askerlik eğitiminden sora gönderilse.
kızlarrr....
çok güzel bi düğündüüü demişsinz gizem göbek atıydur şuan diye aynen de öyle oldu görmce sayılırsın sen dediler dediler kolumdan piste sürüklediler hoş onlar çağırmasada giderdim ya..halay çekmekten şuan küçük parmaklarımı hissetmiyrum. .cihan bey demedi tabi bişey kuzenimn düğününde de oynamıcaksam ohoooo.. ama artık onunla da karşılıklı oynamak istiyorum ya insanın içi gidiyo.. eve geleli bi 45 dk anca oldu işte duşa grdim kafamda sprey doluydu çnkü.. sizi okudum bayada kaynatmışsınızzz...
izinimzlede ilgili kızlar gerçekten çok az kaldı şaka gibi ya düşünmşsünz teşekkrler..
şafaklarımız baya yol aldı bitiricez inş.. veee artık başkasının değil bizzzat kendi düğünmzde eğlenicez inş.
bende uyusam iyi olucak artıkk
[video=youtube;8J1q6LwHXz8]http://www.youtube.com/watch?v=8J1q6LwHXz8[/video]
güllllşahhh sana gelsinnn
ooohh attın göbekleriii döktün kurtlarınıııiyi yapmışsın kız ee doğru görümce sayılırsın
seninkide oynama konusunda kıskançlık yapıyor herhalde
valla ya benimki gitcek seninki gelcek
keyfin süper o zaman
ayy canımmm inşallah ya kendi düğünlerimizde oynayalım artııııkkkk
Kızlarr sapasağlammışım adam ilaç bile vermedi aft için ya kullanıyorum dynce boşuna gittim hastaneye tüm değerlerim normalmiş turp gibiym
birde bnmki gibi jandarmalar gördm cezaevi yazıkk kötü oldm
haha dr a ne gerek varmış o zmn dimi bn zaten söylemiştmiyi tatlım boşa gtmiş ol tek bişeyin olmasında ... bizde sevgililermzde zaten maş sağlamız
sorma yaaa
doğru bnm hemşirem yani sen söylemiştin bende anlamıştımda zaten annem gidelim gidelim dedi.
hiç deilse tüm testlerin yapıldı dio
cildiyeye gidicem bir daha çıktığnda aft direk randevu alıp
sorma ya sapasağlamızhadi biz neysede bizimkilerin bişeyi olsaydıda erken bitireydik şu askerliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?