olsun ya arada bi testleri yaptrmak lazım zaten.. hım evet ya cildiyede mantıklı
sağlamız şükürki..bizimkilerin de olmadı olmazda ya zaten :d
sorma ya o grip bile olsa dört dönüyorum ameliyatlık durumu olsa benide alın ameliyata diye yırtınırdım heraldeaynen aynen olmasın boşver sağlam olsunlar bişey olsa yine biz üzülcez allah korusunn
ahh ahh aynen...
anammm çok fena
harbiden girerdin cihanın ameliyatınaa..
aman allah korusun cnm ya
bu resim benide çok duygulandırıyoda önizlme eklenmiş neyse artık..
olmasın amelyat faln ya kıyamam ..
eda spor yapcam ama şuan otrrken bile terledimnası olcak bilemedim
pof..:26:
aynen olmasınlar ya..
Hahahha biz merveyle telefonlara bir uygulama indirdik şimdi onu yaptım sabah 5 dk kardiyo ama nasıl terletio
hastahaneden dönüşte yürüdük biraz oda spor olduuu zaten aşırı sıcak
ama bende yapıcam şu zenci kadının 10dklık şeyinide dinlenmem lazım biraz daha
birlikte başlarız
okudum okudum evett bu yola szde tamamen baş koydunuz
ben daha hiç yapmadım hepsni artarda yapıp hoop duşa
evet bugnkü planım sana 10dklık bacak videosu 10 dklık karın ve 10 dk da zenci ablamızla terlicemya hem zor değil hemde kıvıryon bolca bayılıyorum kadına. ama vücudunu beğenmyorum
aynen göbiş gidecek belimle sıkıntım yok
midem 0
ay ben öyle periyot periyot yapmıorm o video ayrıca mekik ve kardio sen bacağa kalçaya taktın kuzum
evet bende sevdm eğlenceli kadın harika yapıo arkadakiler tırt ama
bende beğenmiorm kaslı vücut sevmiormki bunda fazla kasta yok garip bişey
sen form için ypıosn o kdr yorma kendini kuzum ama insana güzel hissettrio sporaman zaten mide olmasın ya onu ertmekte zor olur .. beni biliyon zaten de
kalça bacağa şöyle taktım bn kendi bacaklarımıda kalçamıda beğenyorum ama bu şeklinin bozulmasını istemyorum selülit vs olmasın . o açıdan onlara da ağırlık veryorum..
evet evt bnde kaslı sevemediğimden beğenmyorum o kadını hem ne bileym vücudu düz gibi kıvrım yok
sen form için ypıosn o kdr yorma kendini kuzum ama insana güzel hissettrio sporözellikle yüzme yazlığa gitsem bolbol yüzcem ama işte..krdşmde geliomş yarın ya evdeki saltanatım sona erio
evet bir garip vücudu boyuda kısa sanırım kadının
hahah vayy vayyy
cihana demeseydn kız böly böyle dediler die kıskanır haa
evet form için ve gerçekten yaptıktan sonra kendmi iyi hissediyorum ya..
yüzme evet çok yararlı... ahh kardeşinmi geliyo olsun bebeğim gün uzun bölüşürsünz
cihana demedim ya zaten tahmn eder.. onlara gttiğimzdede hep aynı şey komşularından vs ..bide saçlı makyajlı bi foto attım ona ben beğendi
aynen cnm ii oluo spor.bu sıcakta biraz sıkıntı ama olsn
hahah deme deme kıskanır seninki aşırı değil o zmn gizem ya bnmki full makyaj yapınca falan laf edio gıcık edio beni bak cihan normal karşılamışayrıca banada atıcaktn merak ediorm ha
ne demek cnm gerçekler:13:
evet tek sıkıntı sıcak.. klima açıp yapcam bugn
ya tatlım hani özel gün sonuçta ondan demedi heralde bişey.. bide bn sadece fondoten allık bol eyeliner rimel sürdürdüm tabi bide ruj.. atcam şimdi sana facede atayım burda yüzümü koymuyorum ya..
evet cnm yaa bizim klima vardı ama babam kiraya verceimiz evde bıraktı şaka gbi burda yanıyoz gıcık ya
ee tmm tatlım başka ne olck far sürmemişin bi
okito beklioree
Selam kızlar2 gündür giremiyorum cenk ameliyat ertesi geldiği gün süpriz yaptı aradı kendimi bi anda noldugunu bilmeden otogarda buldum ankaraya hava degisimini onaylatmaya etimesgut hava hastanesine gittik 3 saat uykusuz yorgun argın bekledk onaylatıp 4 5 saatte kızılayda takıldık sonra gene otobüse bindik tokata geldk cok yorgunum bi türlü atamadım yorgunlugumu üzerimden bugünde full düğün için ihtiyaclarımı aldım hallettim geriye bitek ağda ve kuaför kaldı yarın 5 e kuaförden randewumuda aldım pufff agda yapmaya bi üşeniyorumm anlatamam 25 günlük hava degisimimiz var ins kavgasız belasız geciririz su 25 günü.
Sizler nasılsınız mehtaptakiler aranız nasl
Eda seninki gene telefon konusunda canınımı sıktı?
Selam kızlar2 gündür giremiyorum cenk ameliyat ertesi geldiği gün süpriz yaptı aradı kendimi bi anda noldugunu bilmeden otogarda buldum ankaraya hava degisimini onaylatmaya etimesgut hava hastanesine gittik 3 saat uykusuz yorgun argın bekledk onaylatıp 4 5 saatte kızılayda takıldık sonra gene otobüse bindik tokata geldk cok yorgunum bi türlü atamadım yorgunlugumu üzerimden bugünde full düğün için ihtiyaclarımı aldım hallettim geriye bitek ağda ve kuaför kaldı yarın 5 e kuaförden randewumuda aldım pufff agda yapmaya bi üşeniyorumm anlatamam 25 günlük hava degisimimiz var ins kavgasız belasız geciririz su 25 günü.
Sizler nasılsınız mehtaptakiler aranız nasl
Eda seninki gene telefon konusunda canınımı sıktı?
sorma yaa kayınvalideme yönlendirdim o konustu hallettide geldim geleli hala suratları asık bana karsı neden cenk bizle konusmadıda ailesini konusturdu diye trip atıyolarcanim cok sewindim tekrar gecmis olsun annengil nasil izin verdi kiz gitmeneee :)
Komutan dalgın biri demekki dikkat etmiyosa sorun yok canım sinirlenip gitme cocugun üstüne herseyi seni özlediği için görüsebilmek için yapıyo kıyamamcanımm çok sevindim ne dedim arar dedim oh
inş güzel geçer cnm
yok canımı sıkmadı aldı komutanın çekmecesinden bırakmadıda ceren ya saysa hapı yuttuk komutan telefonu yani
üstünde taşımıo valizine koyuyo mesajlaşmıyoruz ama arıyo nöbetlerde eskisi gibi çok rahat konuşuorzz
ama diken üstündeym izne kadar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?