92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Komutan dalgın biri demekki dikkat etmiyosa sorun yok canım sinirlenip gitme cocugun üstüne herseyi seni özlediği için görüsebilmek için yapıyo kıyamam izne kac gün var bitanem

Bissuru komutan var kız sıkıntılı. Olunca komutan ankesörlüden arıo. Baya gittim üstüne kızdı bana susuyorum simdi 40 gn falan var ttlm

Son düzenleme:
Bissuru komutan var kız sıkıntılı. Olunca komutan ankesörlüden arıo. Baya gittim üstüne kızdı bana susuyorum simdi 40 gn falan var ttlm
onuda anlamak lazım bebeğim yazık hep azarlıyosun cocugu ama senin yerinde olsam bende aynısnı yapardım haklsın yani bitanem aranız nasl varmı bi sorun? bidee kac gün izne geliyo

onuda anlamak lazım bebeğim yazık hep azarlıyosun cocugu ama senin yerinde olsam bende aynısnı yapardım haklsın yani bitanem aranız nasl varmı bi sorun? bidee kac gün izne geliyo

anlıyorum ceren ama yakalansa ayrı dert büyük bir ceza alır resmen telefon aşırıyo varmı ötesiii:26:
haha sorma ya hep azarlıyorum valla :!:
yok bebeğim maş hiç bir sorun yok özlem dışında özlemden dolayı biraz odun azıcık oda gelince geçiçek aşkm dio
20 gn izin 4 gün yol 2 günü gidiş geliş 22 gün istanbulda olcak işte cnm
tüm iznimizi kullanıyoruz teskereye kadar izin yok daha

sevindim bebeğim olmasın zaten
dayanabilcekmisin eda 6 ay falan:26:

sevindim bebeğim olmasın zaten
dayanabilcekmisin eda 6 ay falan:26:

hiçbirimizin olmasınn cnmm
ya zaten şimdide 5.5 ay olucak cerencim geldiğinde dayanıyoruz bir şekilde....
merveye bak şimdi 8 ay olmş ve mehtap yapmamayı düşünüyorlar 1 sene falan dayanmış olcaklar hatta daha fazla...
yani dayanıcaz yakın bir yer değilki ben gidiyim arada :26:

iyi akşamlar kızlar

ceren sevndm tatlım ne güzel herşey istediğnz gibi olmuş 1 ay daha berabersinz..

eda dayanmayıp napıcak ceren mucbur kaldı hepmz dayanmak zorundayız..

kkızlar döncem 10 dkya tekrar
iyi aksamlar hosgeldin canımm tsk ederim evet geldi sonunda
7 aydan düsüyoruz artık farkettin mi eda :44: safak saymayı bıraktım artık 10 gündür falan saymıyorum
dogru canım benim care yok mecbur dayanıcaz ama bitiyo canm az kaldı zaman geciyo bi seklde bu kıs yanımızdalar 2 mevsim sadece :44:
kızlar ben kalkıyorum bizim ev ahalisi sıraya girdi pc yi istiyolar opuyorum sizi grs

aynen cnm geçiyor bir şekilde...
ben sayıyorum cnm ya bırakamıyorum
hadi öptm görüşürüzzz

görüşürz cnm iyi geceler..

aynen cnm geçiyor bir şekilde...
ben sayıyorum cnm ya bırakamıyorum
hadi öptm görüşürüzzz

bn bazen saymıyım desemde olmuyo..

kızlarr bugun tam 5 saat topukluyla gezdımmm artık eve donerken mahvoldum gırdım bı yere parmak arası terlık aldım onla bıle zor yurudummm öldümm öldümmm üstüne üstük topuklu giyiom dıe bıde çağatayın tribini çektimm

hah aynen askerimin hastasıyım şafağın müptelasıyım
nasılll oldu şimdi uydurdum

bu arada yaptın mı kız spor ben 15 dk yapabildim

hahahaa süper uydu tatlımm..
yaptım yaptım tüm dediklerimi yaptım yarım saat 40 dk faln srdü işte

ay gülşahhh kızım çok yürüyeceğin gnler gyme diyoruz sana ama yok.. ama bak bn dolgu topuk aldım aşırı rahat convers gibi foto bulursam atcam şimdi sana..

dün gece düğünde bende topukluyla saatlerce durmakla kalmadım oynadım ama ayakkabı rahattı ya ayağmı azcık vursada..

ahaha vay canına iyi yapmışsın sen aferimm
gülşah aferim kız sana nasıl giyiosnn yaa tüm gün eziyett

edaa ya aynen bnmde dondurmam dolapta bekliyoda yemicem zaten bi sürü yemek yedim .. o sabah yok dediğim iştah varya yerine geldii

haha ye gitsin kızz
afiyet olsn şekerim ben yiemedm annem patates kızartıyodu akşam kızarttırmadım taze fasulye yedim ki çok severim
2 tanecikte köfte yedm ve kepek ekmeği
hahah uyku sersemliğindenmş demek o iştahsızlık

yicem bu gidişle feci çekti canım

iyi yemişsin hafif olmuş bnde sebzeciyimdr severm fasulyeyi.. bnde avuç içim kadar tavukk..braz bulgur pilavı brazda patlıcan. bayada bi yoğurt.. ama ekmek yemedim ya ..
aynen iştahsızlık ondanmış

aynen çileli başım
ohh sen yemişin bayaa ayy cnm ne çekti biliomsn yapıorum ben arada patatesi doğruosun yuvarlak üstüne kremayı döküosn fırına veriosn baya 1 saatte pişio sonra servis ederken üzerine rendelenmiş kaşarrr oyyy tavukla çok güzel oluo tavuğun yanında yani şintzelle falan tavuk dedin aklıma getirdin
hahahah kesinlikle ondan gizem

Son düzenleme:

biliyorum eda onu blmezmiyimmmm bayılırımda ayy zaten fırında patates çok gzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…