biliyorum eda onu blmezmiyimmmm bayılırımda ayy zaten fırında patates çok gzel oluyo
aynen ya yarın yapım ben onu menüyü oluşturdum anneme kolaylık tamamçorba (ki bence gereksiz ) şintzel veya körili tavuk fırında kremalı patates tamamdııırrr
annenınde işine gelceksüper menü oldu .... eda bnde hiç çorba içmem boşa karın şişiryo diye düşünyorum.. anca dğer yemkleri sevmyosam içerim
haha aynen kadınların en büyük derdi ne yemek yapsam sanırım yapmaktan ziyade annemde cemin anneside hep öyle der
haha ben seviorum ama yazın gitmio bence ya mide yumuşatma açısından ii oluo sadece
aynen bende yemekleri sevmiosam mutlaka içiyorum
cidden büyük dert annemde yapması değil ne yapcağmı düşünmek yoruyo beni derbide kardeşim yemek seçiyo baya.
cihanın anneside diiyo ya.. ilerde bzde düşüncez:26:
bnm kardeşmde seçio erkek değillermi işte
ben yaparım ellerimleeeeehatta bnmkiyle yaparız
cihan seçiomu peki ?
Benimki pek seçmez sadece maydonoz tarçın sarımsak yemezyemek olarak yio genelde güzel olursa tabii
bende yaparım hatta oda müsait olduğu sürece zaten birlkte yaparız
cihan pek sebze yemyodu ama geçende sordum yicekmisn gelnce diye yicem dedibn alıştrrım onu ya öyle düşünyorum çnkü mesela bnle denemeyi sevyo ya herşeyi.. bide zaten sebze daha sağlıklı kilo almayalım diye diye yediririm
ama güzel olmadan yemez tabi.. lezzete önem veryo
hımm yedirrsin tabi eli mahkm yicek sağlıklı yaşıcazz kızımm
balayında her damat kilo alırmış balayında yesinler sonra eve gelince veririz sebzeyii
aynen bnmkide lezzete önem verio bir zahmet versinler askerde berbat şeyleri yiolar 15 ay boyunca..
zaten derler ya askerden sonra ve evlendkten sonra erkekler yemek seçmeyi bırakırlar diye
otelde tbi hem açık büfe ye babam yeee:
beslenme tarzı çok önemli ya..
aynen öyleee bakalm ters tepmesinlerde
aynen hem ondan hemde balayı adı üstünde kızımmm felekten 1 hafta sonra işe dönüş stres
bencede önemli çalışırken hep fastfood yiodu bnmki düzensizdi
ama sabah anneciği kahvaltısını ettirmeden göndermio bebeğinii
bak sinirlendim haa bu arada biz böyle kıskanıosak annelerini şahsen ben biraz öyleym onlar kimbilir nasıldırlar
bu ara cnm bn çıkıorm pc nin şarjı bitio ve nerede bilmioreeeyazmak istersne faceten yazabilirsinn öptmm
selam kızlarr cok sinirli ve yorgunum basım catlıyo bugün düğün var onun stresi yetmezmis gibi bide annemin tavırlarını cekiyorum düğüne gelmiycem de gelmiycem diye tutturdu kayınvalidem sabah aradı actım annenle konusuyum dedi annemde yok efendim gitmiyorum bize sormadan ankaraya giderken düsüncektiniz diyo basım catlıyo bu ne ergen bi kadındır allahım cocuk gibi küsüm ben size diyo yaa
off kızlarr ben çok özledimm ve çok sıkıldımmmmmmm
sizde yoksunuz...
dışarı çıkasım yok zaten kaç gündür yoruldum... hem zaten çıksam cihan artık isyan edecekk...
ceren; yavrum annen çokmu inatcıdır. hem sen nişanlınla ankaraya gittin ne varki bunda? neden alınıyo :26: onun ailesinin izin almasına gerek var mı sen kendin söylerdn ailene zaten bn anlamadım:26:
ama tabi yine de cenk konuşsa annenle iyi olabilirdi..
Benimde canım çok sıkılıyor gizeeem, canım kakaolu şeyler çekiyor oofff
özel günler mi yada yaklaştı mıbnde aynı durumdayımda.. ay o kedidilili pastaya da yorum yapmışsın bnde baktm neymş diye bnmde çekti canım
alıştın mı cnm mehtap sonrası nasılsın
Aynen yaklaştı canımDurumumuz vahim pastaneye baskın mı yapsak napsakk ufff.. Canım fecii çekti, dün kedidilli pasta yapacaktım markete gittim adam yok dedi bi sinirle çıktım marketten bugünde bunu görünce hepten canım çektii yaa hu
Alışmakta zorlanmadım ki yavrum, doğru düzgün mehtap yaşayamadığımız için. Sanki hiç görüşmemişiz gibi birşey değişmedi anlayacağın. Ne hasret giderebildim, ne de keyfini çıkarabildim. :26: Çok şükür iyiyim canımm. Bugünde biraz sinirimi bozdu her zamanki gibi ama takmıyorum alıştı bünye artık
Ya sen nasılsıın, Cihan'ın nasıl ?
off kızlarr ben çok özledimm ve çok sıkıldımmmmmmm
sizde yoksunuz...
dışarı çıkasım yok zaten kaç gündür yoruldum... hem zaten çıksam cihan artık isyan edecekk...
ceren; yavrum annen çokmu inatcıdır. hem sen nişanlınla ankaraya gittin ne varki bunda? neden alınıyo :26: onun ailesinin izin almasına gerek var mı sen kendin söylerdn ailene zaten bn anlamadım:26:
ama tabi yine de cenk konuşsa annenle iyi olabilirdi..
gizemcimm sabır az kaldıı gelmesine
ve bende çok sıkılıyorummmmmmm
ama yarın surpriz şekilde çarşımız var yüzbaşı ödül vermiş 4-5 kişiye bir şeyden dolayııı o yzden mutluyum
bencede çıkma sen bekle cihanın gelmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?