92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yavrum keşke yakın olsaa keşkee ama değil
Ben dayanıcam canım mecburum çünkü böyle olup üzülmektense, uzakta olsun askerliğini yapsın daha iyi. Hiç birşey farketmiyor çünkü gerçekten ben gelsin diye gün sayıyım sonra adam gibi hasret gideremedim gitsin, üstelik bu kez gidişini o kadar istedim ki anlatamam canım.
Rabbim bozmasın inşallah. Temmuz hepimizin uğurlu ayı desene canım, 15 güncük kalmış ooh ohh ne güzel.
Bizimde 1.yılımız oluyor 4Temmuz

dayanırdın bebeğim nasıl dayanıyorsak bunca ay...
bende sevindimm
raftinggg miiii oh mu god
Action desene dikkat et kızım çok tehlikeli
söyle aşkm gidimmi die yok derse ısrar etme gitme nolcak ki

tüh cnm ya yakın olsaydı iyiydi

yani haklısın cnm huzurunz bozuluyo ve burda olupta görememek askeriyede olupta görememekten çok çokçok daha fazla koyuyo..

temmuzu hepmz heyecanla beklyoruz bakaım haziran bi bitsede artık... yıldönümünüz mü hayırlı olsun nice senelere şimdiden.. ayrı geçrmek çok kötü ya şu özel günleri :26:

dayanırdın bebeğim nasıl dayanıyorsak bunca ay...
bende sevindimm
raftinggg miiii oh mu god
Action desene dikkat et kızım çok tehlikeli
söyle aşkm gidimmi die yok derse ısrar etme gitme nolcak ki

öyle tabi kafanda ne şeklde planlarsan insan ona bi şeklde dayanıyo..

rafting ben çok sevyorum .. bayılıyorum aksiyona

açıkcası pek gidesim yokya.. ama teyzeme ne dicem o var kibarca reddetmem lazım. kardeşmde gelcek ya cihanda git der belki belli olmuyoki ona da

Aşırı derece de koydu bana yani gizemcim :26:

Bitmesine birşey kalmadı ya hu, bitecek bitecek. Sağol tatlım. Kötü ama mecbur artıık. :26:

Neyse yavrum ben çıkıyorum kendine çok iyi bak. Öptüm
Edacıımm, selam vereyim sana daa sende iyisin sanırım iyi ol iyi ol sende kendine çok iyi bak öptüüm

bende severimde aksiyon o kadar değil kamikazeyle falan sınırlı benimki
canım gidesin vardırda cihan ne derd ie istemiosndur söyle kardeşimde gelicek ama istemessen gitmem hayatım de git hayatım dicek bence

bitecek tabi tatlım başladık bi kere..

sende kendine iyi bak cnm görüşürüz yine

esincimmm selamm
çıkıosn sanırım iyiyim ben sende iyisindir inş öpüyorum bendeee

bende severimde aksiyon o kadar değil kamikazeyle falan sınırlı benimki
canım gidesin vardırda cihan ne derd ie istemiosndur söyle kardeşimde gelicek ama istemessen gitmem hayatım de git hayatım dicek bence

eda ben seni bu konudada cesaretlendiririm bi ara gidecek olursan yaşam koçun gibi oldum

ya gidesim %50 var %50 yok. ama baktımki cihan gönülsüz evt diyo hiççç ısrar etmicem. üzmek istemiyorum onu..:26:dediğin gibi tehlikeli diye merak etcek bide tanımadığım kişiler olucak ya..
gelsn onla giderz belki adam toplayabilrsek..

ben gdicem bebeğim elimden geldiğince güler yüzlü olmaya calısıcam :26:
evet cok inatcı bebeğim cenk dsegilde ailesi konustu ona bozuldular zaten cenk izin alsa vermiyceklerdi, cocuk ameliyatlı ameliyatlı konusamıyodu bile anlamıyoki kadın

aynen cnm sen güler yzlü ol annen gelmio mu ksin ?

anladım cnm inatçı annede zor valla ya boşver tatlm alırsın bişeklde sen gönlünü.. yumuşamadı mı hala

biliormda ameliyat oldu ya
o nolursa olsun gelir hic kacırırmı kızz
oh ceren bnce zaten gelmsnler annenler daha iyi ya ama suratta yapmasın sana
aynen balım gelmesinler daha rahat olurum zaten
kızlar ben cıkıyım artık bi tost yapıp giyinip kuaföre gidicem 5te randewum var yarn gelsmeleri yazarım hoscakalın öpüyorumm sizi

hadi bakalım git anca hazirlanırsın yazrın anlat aynen görüşürüz cnm

kızlaaaaarrr sinirlerim acayip bozuuukkk elim ayağım titriyor resmeeeennn!!! :113:

biliyorsunuz annemler yoktu ben ONUN için 1 hafta annemlerden ayrı tek başıma evde kaldım.ve her gün görüşmedik aksine 1 haftada 4 kez falan görüşmüşüzdür hiç yüzünü görmediğim günde oldu.

geçen hafta üni sınavı vardı ben arabamla götürdüm onu bekledim!
bugün yine vardı ve yine arabamla götürdüm ve bekledim üstelik annemler daha dün akşam geldiler bu sabah onlarla kahvaltı bile etmedim yine ONA ayırdım bugünümü!!
erken döndük..erkek kardeşinin sevgilisi gelmiş ankaradan onunla beraber kalıyorlar t.dağ merkezde cumadan p.tesiye kadar.
bnmkide "kardeşimde yok erken dönelim dükkanda bulunayım" dedi. (annesi babası ve çalışanlar orda.üstelik bu asker! sen yokken napıolardı ulan!!!)

dönmeden önce yemek yedik.orda bana demez mi "biz yarın erikliye GİDİCEZZZ!" die..
bende "gidicezzz ha.hmmm..siz kim?" dedim. "ailece" dedi. "ailece kim kim?"dedim. "ANNEMLE BEN" dedi.
"nerede kardeşin, baban?" dedim. "onlar yok" dedi. işine gelince anasıyla ikisini koskoca bir aile yapabiliyor!!!

teyzeleri oradan yazlık ev kiralamışlar bu yaz sezonluk oraya gidiceklermiş..

bende ona "ben 3 yıldır yaz sezonunu seninle açmak istiyorum demiyor muyum? geçen yazda benimle değil yine AİLEN ile eriklide açtın ondan önceki yazda bensiz..en azından bu yıl ilk beraber gitmemizi isterdim sanada dile getiriyordum askerdeyken sende "tabiki beraber aççaz hayatım" demiyor muydun? askerdeyken durum farklı gelince farklı mı oluyor?" dedim.
"ufak şeyleri sorun ediyorsun saçmalıyorsun bırak bu kafayı" dedi bana!!
nasıl sinirlerim bozuldu dokunsalar ağlıcak durumdaydım..

"ben ufak şeylerle mutlu oluyorum, büyük manevi yada maddi şeylerle değil biliyorsun" dedim.
"ailemle olamıcak mıyım gidicem ben o kadar" dedi!
bende "ailece değil o zaman kardeşin babanda gelsin.kardeşin asker olmadığı halde sevgilisiyle beraber kalıyor sen benden uzaklaşıyorsun ya bakar mısın şu duruma" dedim. bana sürekli saçmalıyormuşum muamelesi yapıyor.
bu bişey için çok kudurunca mutlaka altından bişeyler çıkıyor!! kaşınıyor yani!!

bende "ben söliceğimi söledim sen planını yapmışsın ztn naparsan yap.biraz empati kurmanı istiyorum sadece" dedim.

sonra arabaya bindik geliyoruz bana demez mi "akşama köye gitcez düğün var"
"kimin düğünüymüş o sen düğünlere hiç gitmezsin sevmezsin ki nerden çıktı bu düğün aşkı hiç bahsetmedin" dedim.
"oda çok yakınımız annem babamda gtcek bende gitcem" demeye başladı.yine kudurdu diklendi!!
bende "çok ilginç.babanda gidio üstelik annen yalnzda değil kardeşinde yok çok önemli biri olsa HEPİNİZ giderdiniz" dedim.
yine gideceğini söyledi..ne iziiin ne ricaaa bi şey yok...

geldim eveee faceimi bir açtııımmmm merve diye bir kız yer bildirimi ERİKLİ yapmış!! benimkinin eniştesinin akrabası.yani benimkine akraba falan değil..ve teyzesinde yatıya kalıyor kız eriklide..
ardından bi baktım melike diye bir kız oda benimkinin teyzesinin kızının arkadaşı oda ERİKLİ yazmış yer bildirimi.
yarında benimki inatla gitcem diyor. hay allah bak sen şu işe ne komik dimi..
başladı yne sinirden benim elim ayağım titremeye derin bi nefes aldım sakin olmaya çalıştım o halde benimkini arasaydım çok fena olurdu..yaklaşık yarım saat bekledim sonra aradım..

bu arada geçen yazda benim haberim yokken benimki yne annesiyle erikliye gitmişti yine melike orda kalıyormuş.gece 1 gibi haberm oldu bnm gittiğinden aradım sesli biyerdeydi.. ahh sinem ahhh neleri yuttun nasıl bi sabır var sendeee...

ya geçen yıl yaşanmamış olsada insanın gönlü el verir mi kızlar sorarım size?
akrabası olmayan 2 kızla aynı evde kalacak sizle değil onlarla denize gircek çıkcak eğlencek gecede aynı eve gircekler..
kim bunu kabul eder hanginiz ?????

aradım benimkini "kimler varmış eriklide şu teyzenin ailesini bi say bakalım bana ailece deyip geçiştirme" dedim.
ben "ailece biliyorum" dedi
bende "merve,melikede ordaymış sende onların yanna mı gtceksin yarın o yzden mi bana dik konuştun gitmek için" dedim.
"valla benim haberim yoktu" falan dedi.
bende "annen yer bildirimlerini beğenmiş kızların annenin haberi var" dedim.
"haberim yok, gitsem nolcak ki ne var onda" dedi.
bende "empati kur bi kez ya benim yerime koy kendini 2 erkek düşün için rahat eder mi izin verir misin? sen beni o şehre bile sokmazsın" dedim.
"bunda bişey yok, sende yazlığa gidemezsin o zaman unut" dedi.

tehdite bakın ya şaka gibi güler misin ağlar mısın..sinir sistemimi bozuyor bu çocuk benim!!!

"benim yazlığımda,evimde başka erkek kalmıyor biz AİLECE kalıyoruz sakın böyle saçma bişi bidaha söyleme çok fena olur" dedim.
bu şekilde sıyrılmaya çalışıyor ya akıllıya bakın..ulan yer miyim ben bunu!!
nasıl kaşınıyor nasıl kaşınıyoooorrr!!

haziranın sonuna geldik daha yazlık sezonunu açmadık kızlar ya benimki gelcek die eve temizliğe bile gitmedik.annemleri hep salladım benimki gelsin gitsin ondan sonra gideriz temizliğe dedim.yoksa şimdiye kadar çoktan gitmiştik 1 ay olmuştu sezonu açalı.

bencil, nankör insan işte!!!!

bu akşam düğün aşkı kabardı birden oda hayır olsun bakalım...
sonrada benimle açmadığı sezonu başka kızlarla açma...

askerden gelince değişecek kötü olcaz özgürlüğüne düşünce gibi geliyor kızlar...

ALLAHIM SEN BENİM YARDIMCIM OL....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…