ya valla kendim yapmayada üşeniyorum sıcaktapastane yakınsa git al yada aldır birilerine olmazsa
haklısın canım biliyorum durumlarınızı hatta geçende de gördm bi daha izin yapma demşsin .. iyi demişsin yani yine böyle olcağna hiç gelmesin boşuna sinirlerin bozuldu..daha erken gelmiş olur hem.. ama dayanmakta zor izinsiz :26:
ben iyiym cnm işte cnm sıkıldı onun dışında sıkıntı yok cihanlada yuvarlanıp gdiyoruz işte iyiyiz şükür.. mehtap telaşı sardı. 8 temmuzda gelicek
aynen sabır bebeğim ya iyiki izin tarihi değişti ha bn ağustos sonuna kadr nası beklicektimmm
çok sevndim bebeğimm sürpriz çarşınıza... b
yokyok bn çıkmıyım zaten dışarıya eda ama yeni bi kriz kapıda gibi yada cihan ne der en ufak bi fikrm yok.. teyzem aradı 30haziranda raftinge gtcem gelcen mi diye hadi bakalım burdan yak. arasında cihan konuşcam..:26 burdayken gidiyodum bişey demezdi..
Yavrum keşke yakın olsaa keşkee ama değil
Ben dayanıcam canım mecburum çünkü böyle olup üzülmektense, uzakta olsun askerliğini yapsın daha iyi. Hiç birşey farketmiyor çünkü gerçekten ben gelsin diye gün sayıyım sonra adam gibi hasret gideremedim gitsin, üstelik bu kez gidişini o kadar istedim ki anlatamam canım.
Rabbim bozmasın inşallah. Temmuz hepimizin uğurlu ayı desene canım, 15 güncük kalmış ooh ohh ne güzel.
Bizimde 1.yılımız oluyor 4Temmuz
dayanırdın bebeğim nasıl dayanıyorsak bunca ay...
bende sevindimm
raftinggg miiii oh mu god
Action desene dikkat et kızım çok tehlikeli
söyle aşkm gidimmi die yok derse ısrar etme gitme nolcak ki
tüh cnm ya yakın olsaydı iyiydi
yani haklısın cnm huzurunz bozuluyo ve burda olupta görememek askeriyede olupta görememekten çok çokçok daha fazla koyuyo..
temmuzu hepmz heyecanla beklyoruz bakaım haziran bi bitsede artık... yıldönümünüz mü hayırlı olsun nice senelere şimdiden.. ayrı geçrmek çok kötü ya şu özel günleri :26:
öyle tabi kafanda ne şeklde planlarsan insan ona bi şeklde dayanıyo..
rafting ben çok sevyorum .. bayılıyorum aksiyona
açıkcası pek gidesim yokya.. ama teyzeme ne dicem o var kibarca reddetmem lazım. kardeşmde gelcek ya cihanda git der belki belli olmuyoki ona da
Aşırı derece de koydu bana yani gizemcim :26:
Bitmesine birşey kalmadı ya hu, bitecek bitecek. Sağol tatlım. Kötü ama mecbur artıık. :26:
Neyse yavrum ben çıkıyorum kendine çok iyi bak. Öptüm
Edacıımm, selam vereyim sana daa sende iyisin sanırım iyi ol iyi ol sende kendine çok iyi bak öptüüm
Aşırı derece de koydu bana yani gizemcim :26:
Bitmesine birşey kalmadı ya hu, bitecek bitecek. Sağol tatlım. Kötü ama mecbur artıık. :26:
Neyse yavrum ben çıkıyorum kendine çok iyi bak. Öptüm
Edacıımm, selam vereyim sana daa sende iyisin sanırım iyi ol iyi ol sende kendine çok iyi bak öptüüm
bende severimde aksiyon o kadar değil kamikazeyle falan sınırlı benimki
canım gidesin vardırda cihan ne derd ie istemiosndur söyle kardeşimde gelicek ama istemessen gitmem hayatım de git hayatım dicek bence
canım ya o kadar hazırlık yaptın sen gidiceksin tabi dimi...Annen neden öyle yapıyorki ? zaten anneler de birer ergen değilmi arada cerencim.
Çözülür umrarımm akşam düğünde suratınasık gezme arkandan laf yaparlar valla
evet cok inatcı bebeğim cenk dsegilde ailesi konustu ona bozuldular zaten cenk izin alsa vermiyceklerdi, cocuk ameliyatlı ameliyatlı konusamıyodu bile anlamıyoki kadınceren; yavrum annen çokmu inatcıdır. hem sen nişanlınla ankaraya gittin ne varki bunda? neden alınıyo onun ailesinin izin almasına gerek var mı sen kendin söylerdn ailene zaten bn anlamadım
ama tabi yine de cenk konuşsa annenle iyi olabilirdi..
ben gdicem bebeğim elimden geldiğince güler yüzlü olmaya calısıcam :26:
evet cok inatcı bebeğim cenk dsegilde ailesi konustu ona bozuldular zaten cenk izin alsa vermiyceklerdi, cocuk ameliyatlı ameliyatlı konusamıyodu bile anlamıyoki kadın
babam nöbetciymis o zaten yok annemde gelmek istemedi cenkin babasıyla görstüler az önce ben tek gidicem. Aman gelmesin zaten daha rahat olurumaynen cnm sen güler yzlü ol annen gelmio mu ksin ?
babam nöbetciymis o zaten yok annemde gelmek istemedi cenkin babasıyla görstüler az önce ben tek gidicem. Aman gelmesin zaten daha rahat olurum
ben gdicem bebeğim elimden geldiğince güler yüzlü olmaya calısıcam :26:
evet cok inatcı bebeğim cenk dsegilde ailesi konustu ona bozuldular zaten cenk izin alsa vermiyceklerdi, cocuk ameliyatlı ameliyatlı konusamıyodu bile anlamıyoki kadın
gelcek tabi kız onun kuzeninin düğünü benm degilheh iyi cnm seninki de gelicek mi??
canım babamda nöbetci ya tek basına gelmek istemiyo onuda anlıyorumanladım cnm inatçı annede zor valla yaboşver tatlm alırsın bişeklde sen gönlünü.. yumuşamadı mı hala
gelcek tabi kız onun kuzeninin düğünü benm degil
canım babamda nöbetci ya tek basına gelmek istemiyo onuda anlıyorum
gelcek tabi kız onun kuzeninin düğünü benm degil
canım babamda nöbetci ya tek basına gelmek istemiyo onuda anlıyorum
o nolursa olsun gelir hic kacırırmı kızzbiliormda ameliyat oldu ya
aynen balım gelmesinler daha rahat olurum zatenoh ceren bnce zaten gelmsnler annenler daha iyi ya ama suratta yapmasın sana
o nolursa olsun gelir hic kacırırmı kızz
aynen balım gelmesinler daha rahat olurum zaten
kızlar ben cıkıyım artık bi tost yapıp giyinip kuaföre gidicem 5te randewum var yarn gelsmeleri yazarım hoscakalın öpüyorumm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?