ya sinemim alıntısız yazıyım dedim..
yaptıkları tek kelimeyle terbiyesizlk ve bencillik... !
nerden çıkıyor bu dğün aşkı.. erikli faln. ve sen ona hç bişey somadan yapmazken nasıl direk gtcem diyo.. ki erikli diyosun yatılı diyosun öyle b, gnlük de değil sana sormadan bunun kararını nasılveriyo.. hemde izinde ya sen annenlerle gitmemişken o bunu sana nası yapıyo..
ne kadr kızsan haklısın ayrıca o kızlardan haberm yok demş bnce tamamen atıyo..bnde çok kızdım bebeğim ya
demişsin ya hanginz kabul eder .. asla kabul etmem ya benle görüşmcekte baska kızlarla kalcak yok öyle iş..
bence kesnlkle arama napıyosa yapsın.
face i olan kızlar faceten yazmayın bana bu konu hakkında bişey. şifremi biliyor çünkü!
burdan yazın..
Canm ben yazdm görmedm bunu sil bakıpta
Canm eger sana demezve giderse cok kötü olur umarım yapmazz yapıp resa ben geldm die tavrını koymalısın cok tepene cıkar
canım senin ailenle kıyaslamasına hiç gerek yok ama hani başka bahanesi yok ya ondan seni onla sıkıştrmaya çalışıyo ama çok yersiz..
ha bide varya dediğin gbi sırf erikliye küstük ayrıldık sen bana karışmazsın diyerek gidebilmek için şuan bnce diklenyo resmen sabrını zorluyo :26:
düğün neysede bni erikli olayı düşündryo düğün zaten akşam oluyo sizin buluşmanızı pek etkilemedi bebeğim ama erikliye gttiğini faceden öğrenemezmsn gidersede..
off sinem ya sen napmayı düşünüyosun...
Bilmiyorum canim sanirim ayrildik yada o yolda ilerliyoruz.ama asla ona hakkimi helal etmem bu dunyada da obur dunyada da iki elim yakasinda olur!!
Onca verdigin degerin karsiligini hic alamiyorum.ben onun gitmesini istemeyerek anlayissizlik yapiyormusum.asil o anlayissiz,dusuncesiz benden nasil boyle bsy isteyebilir?
Ailemle kiyaslamasi ztn sicti bde siviyor durumu yani!!
Haber vermedi bu aksam cnm yarinda vermez.peki erikliye gidip gitmedigini nsl ogrencem?faceten ogrenemem ki.arkadaslarina soyler mi acaba..
Yada t.dagdayim goruselim mi desem eger t.dagdaym derse.of hic bilmiyorum ya yardimci olun nolur
yaziklar olsun ya su duruma bakin!!!
cnm anlattıklarına göre gerçekten sen hep veren taraf olmuşsun her zaman..ve hani alttan aldığın şeyler basit şeylerde değil.. en olmayacak şeyleri bile sevdiğin içn affetmşsn o senin değerini bilmek yerine daha fazla üzüyo:26:
ya bnce de buluşalım diyebilrsin hani t.dağda olup olmadığnı anca öyle anlarsın da hani ya derse görşmek istemyorum derse küslüğü bahane edip
O zmnda eriklide olup olmadgni gorcem derim.off bilmiorm ya.yada hicbsy yapmam aksama belli olur ztn gidip gitmedigi.arkadasina sordururum.
Vallahi billahi hep fedakarlik yapan ben oldum.ve artik emin oldum ki askerden geldgnde ozgurlugune kavustugunda beni takmicak.ve sonuc olarak her turlu ayrilcaz biz.ne kadar erken o kadar iyi die teselli ederim artik kendimi..
Grrci onca yildan ve onca fedakarliklarimdan snra ne kadar erken sayilirsa..
sinem canım öncelıkle erkeklerın elınden bız ne cekıcez Allah yardımcımız olsun her erkek boyle ıslerıne geldıgı gıbı her seyı ayarlamaya bayılıyolar sen ne kadar haklı oldugunu anlatsan bıle o sırf gıdebılmek ıcın her yolu dener. sırf gıcıklıgına ara sor derım ekmegıne yağ surme sen aılene sevgılıım kızıyo cıkamam dıyemezsın ama o gıtmıyorum dıyebılır ben burda annesınede gıcık oldum canım son gelısme var mı
Hicbi gelisme yok cnm.aynen ole oldu ve bdaha ne aradi ne msj atti.dugunede defoldu gtti haber wermedi.yarinda gtcek mi bilmiorm.belkide hazr kustuk yada ayrildik die degerlendircek gitcek.bunu bi bilsem bi ogrensem yarin.ama nasil ogrencem? cok sinirlerim bozuk((
cnm öyle sorabileceğin bi arkadaşı var mı yani sana doğruyu söyler mi seninknin tarfını tutup sana yaln söylemesn..
ya cnm gelncede değişmeyeceğin düşünüyosan tavrını koy artık nolcaksa olsun diye.. tmm yine de onca senenin üstne sana geç gibi gelsede yinede nişan söz olmadan olmuş olcak sinem.. yinede yolun başındayız pekçok açıdan..
canım bozma moralını donup dolasıp gelecegı yer senın yanın ama işte yaptıklarıda insanın ömründen ömür götürüyo bunları sen yapsan kım bılır neler olurdu walla gıcıklıgına hemde ogrenmek ıcın ara bulusabılıosan bulus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?