92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ya sinemim alıntısız yazıyım dedim..

yaptıkları tek kelimeyle terbiyesizlk ve bencillik... !

nerden çıkıyor bu dğün aşkı.. erikli faln. ve sen ona hç bişey somadan yapmazken nasıl direk gtcem diyo.. ki erikli diyosun yatılı diyosun öyle b, gnlük de değil sana sormadan bunun kararını nasılveriyo.. hemde izinde ya sen annenlerle gitmemişken o bunu sana nası yapıyo..

ne kadr kızsan haklısın ayrıca o kızlardan haberm yok demş bnce tamamen atıyo.. bnde çok kızdım bebeğim ya

demişsin ya hanginz kabul eder .. asla kabul etmem ya benle görüşmcekte baska kızlarla kalcak yok öyle iş..
bence kesnlkle arama napıyosa yapsın.

Son düzenleme:

canım öncelikle şunu söyleyeyim günü birlik diyor bana ama geçen yılda günü birlikte deyip 1 gece kalmışlardı.
yani ben inanmıyorum günübrlk olcağna 1 gece kalırlar mutlaka.kalcaklar derken günlerce kalma değil en çok 1 gece..
ama yinede gitmesini istemiyorum biz beraber gitmemişken neden başka kızlarla gircek denize gezcek eğlencekki (annesi teyzesi olsada)
üstelik teyzesinin kocası eniştesi fırlama bi adam. hani şerefsiz demeyeyim ama karısının yanında başka kadına bakar snra karsına şaka der fln.üstelk benimkinede günlük takıl başkasıylada der. hiç güvenmiyorum ona hiiiçç!!!

az önce aradı benim ki başta güzel konuştu canım hayatım aşkım falan die.bende bşi yokmuş gibi konuştum.
(gitmicek herhalde öle konuştğna göre die)
"annene söyledin mi gitmiceğnizi" dedim. "söyledim nolcak o kızlardan gidelm" fln demiş.
benimkide "tmm bakarız" demiş sözde.annesine açık kapı bırakıyor yani.
ki çok ii biliyorum onada söyledim.o annesine bikez bişeye hayr die kızarsa annesi ona 2. ye sormaz bile!!!

sonra yne diklenmeye başladı "sende asla ailenle biyere çıkamazsın" falan demeye başladı.
bende durumu yne tek tek izah ettim.
siz ailece orda olmıcaksınız die...
anlıyor ama asla işine gelmiyor.bayaa bağrıştık.
bende "her izne geldğnde sen beni böyle üzcekmsn kawga etmek zorunda myz çabuk mu sıkılıyorsun benden napıyorsun" dedim.
sesim kısıldı valla ona laf anlatmaktan.çok şey alıp götürüyor benden çok üzüyor beni.
sonra nasıl geldiyse anlamadım ayrılığa geldi muhabbet
ben dedim "yarın oraya gidersen bidaha beni bulamazsın"
oda "ben yarın oraya gitmem ama sende aslaaaa ailece parka ble hiiiçbiyere gidemezsn o zmn beni bulamazsın" dedi
bende "ailece gidin ev tutun o zmn kalın ona sözüm yok beni anlamıomsn sen. ben ailemle olurum o zmn evide terkedeyim ailemle olmamak için ne saçmalıosun sen.eğer gerçekten böyle düşünüyorsan ben ailemle olurum buna karışamazsın ve istersen şu andan itibaren biteblr sende rahat rahat gidersin o zmn erikline" dedim
oda "ayrıl o zmn ayrıl" die tetikledi. (sırf sorun çıkarsın gitsin die)
bende "yeter ya yoruldum öldürüyorsun sen beni dayanamıyorum artık" dedim.yüzüne kapattım teli.

bakalım düğüne giderken haber vercek mi..vermezse sizce ne yapayım?
yarında hiçbişi atmazsa gidip gitmediğini nerden anlıcam???

face i olan kızlar faceten yazmayın bana bu konu hakkında bişey. şifremi biliyor çünkü!
burdan yazın..

Kizlar hicbsy atmadi ya dugune gittiginide haber vermedi yarinda giderse haberim olmaz ki t.dagda geziom der bana eriklide olur nerden bileyim.napcam ben simdi???

Canm eger sana demezve giderse cok kötü olur umarım yapmazz yapıp resa ben geldm die tavrını koymalısın cok tepene cıkar

Canm eger sana demezve giderse cok kötü olur umarım yapmazz yapıp resa ben geldm die tavrını koymalısın cok tepene cıkar

Cnm hicbsy atmadi aramadi.dugunede gitti.haber falanda vermedi.ben dugune gtsem bana hep msj atar beni mesgul ederdi ama kendi mesgul olmasin die benle kavga etmeyi tercih etti.ozgur takiliyor.

Yarinda sinawa gtcekti annesiyle ordan erikliye gtcekti.smdi haber wermio die gidebilirde erikliye.ama nerden bilcem gidip gitmicegni?arasam bana eriklideyken t.dagdayim derse?

canım senin ailenle kıyaslamasına hiç gerek yok ama hani başka bahanesi yok ya ondan seni onla sıkıştrmaya çalışıyo ama çok yersiz..
ha bide varya dediğin gbi sırf erikliye küstük ayrıldık sen bana karışmazsın diyerek gidebilmek için şuan bnce diklenyo resmen sabrını zorluyo :26:
düğün neysede bni erikli olayı düşündryo düğün zaten akşam oluyo sizin buluşmanızı pek etkilemedi bebeğim ama erikliye gttiğini faceden öğrenemezmsn gidersede..
off sinem ya sen napmayı düşünüyosun...

Bilmiyorum canim sanirim ayrildik yada o yolda ilerliyoruz.ama asla ona hakkimi helal etmem bu dunyada da obur dunyada da iki elim yakasinda olur!!
Onca verdigin degerin karsiligini hic alamiyorum.ben onun gitmesini istemeyerek anlayissizlik yapiyormusum.asil o anlayissiz,dusuncesiz benden nasil boyle bsy isteyebilir?
Ailemle kiyaslamasi ztn sicti bde siviyor durumu yani!!

Haber vermedi bu aksam cnm yarinda vermez.peki erikliye gidip gitmedigini nsl ogrencem?faceten ogrenemem ki.arkadaslarina soyler mi acaba..
Yada t.dagdayim goruselim mi desem eger t.dagdaym derse.of hic bilmiyorum ya yardimci olun nolur
yaziklar olsun ya su duruma bakin!!!

cnm anlattıklarına göre gerçekten sen hep veren taraf olmuşsun her zaman..ve hani alttan aldığın şeyler basit şeylerde değil.. en olmayacak şeyleri bile sevdiğin içn affetmşsn o senin değerini bilmek yerine daha fazla üzüyo:26:

ya bnce de buluşalım diyebilrsin hani t.dağda olup olmadığnı anca öyle anlarsın da hani ya derse görşmek istemyorum derse küslüğü bahane edip

O zmnda eriklide olup olmadgni gorcem derim.off bilmiorm ya.yada hicbsy yapmam aksama belli olur ztn gidip gitmedigi.arkadasina sordururum.

Vallahi billahi hep fedakarlik yapan ben oldum.ve artik emin oldum ki askerden geldgnde ozgurlugune kavustugunda beni takmicak.ve sonuc olarak her turlu ayrilcaz biz.ne kadar erken o kadar iyi die teselli ederim artik kendimi..
Grrci onca yildan ve onca fedakarliklarimdan snra ne kadar erken sayilirsa..

sinem canım öncelıkle erkeklerın elınden bız ne cekıcez Allah yardımcımız olsun her erkek boyle ıslerıne geldıgı gıbı her seyı ayarlamaya bayılıyolar sen ne kadar haklı oldugunu anlatsan bıle o sırf gıdebılmek ıcın her yolu dener. sırf gıcıklıgına ara sor derım ekmegıne yağ surme sen aılene sevgılıım kızıyo cıkamam dıyemezsın ama o gıtmıyorum dıyebılır ben burda annesınede gıcık oldum canım son gelısme var mı

cnm öyle sorabileceğin bi arkadaşı var mı yani sana doğruyu söyler mi seninknin tarfını tutup sana yaln söylemesn..

ya cnm gelncede değişmeyeceğin düşünüyosan tavrını koy artık nolcaksa olsun diye.. tmm yine de onca senenin üstne sana geç gibi gelsede yinede nişan söz olmadan olmuş olcak sinem.. yinede yolun başındayız pekçok açıdan..

Hicbi gelisme yok cnm.aynen ole oldu ve bdaha ne aradi ne msj atti.dugunede defoldu gtti haber wermedi.yarinda gtcek mi bilmiorm.belkide hazr kustuk yada ayrildik die degerlendircek gitcek.bunu bi bilsem bi ogrensem yarin.ama nasil ogrencem? cok sinirlerim bozuk ((

canım bozma moralını donup dolasıp gelecegı yer senın yanın ama işte yaptıklarıda insanın ömründen ömür götürüyo bunları sen yapsan kım bılır neler olurdu walla gıcıklıgına hemde ogrenmek ıcın ara bulusabılıosan bulus

Sinemm ya deme öyle aslında gecerli sebep terketmek için bu yaptıkları ama böyle bir insansa dediğîn gîbi yapacagını düşünüosan gelince... Ara hadi buluşalm de gelmezse bil ki gitti gizemin dediği gibi.

Evet canim kesinlikle oyle.ona benzer bi cumlede kurmustum zaten.var oyle arkadasi tatlim.
Ya bde o kizlar nie.madem illa gunu birlik olcak yada o kizlarda olcak aklim kalmamasi icin ve hasret giderelim die al sinemi gelin beraber demez mi bi insan.
Allahim allahim goruyorsun sen hepsini yarabbim anasinida danasinida kendisinide!!
Sana havale ediyorum hepsini!!!

Donup dolasip bana gelse nolcak midesiz oldum iyice sayesinde.ve daha cok yuz buluyor hep yapiyor sinem nasilsa affedici kiyamiyor bana die..

Ne zmn bulusaym yarn mi cnm?anasi yaninda olcak ki.gorusemem annem yanimda der bayan sevgilim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…