Evet canim kesinlikle oyle.ona benzer bi cumlede kurmustum zaten.var oyle arkadasi tatlim.
Ya bde o kizlar nie.madem illa gunu birlik olcak yada o kizlarda olcak aklim kalmamasi icin ve hasret giderelim die al sinemi gelin beraber demez mi bi insan.
Allahim allahim goruyorsun sen hepsini yarabbim anasinida danasinida kendisinide!!
Sana havale ediyorum hepsini!!!
Sinemm ya deme öyle aslında gecerli sebep terketmek için bu yaptıkları ama böyle bir insansa dediğîn gîbi yapacagını düşünüosan gelince... Ara hadi buluşalm de gelmezse bil ki gitti gizemin dediği gibi.
öyle arkadaşı olması iyi ozmn sen arar dersin ki gel buluşalım gelmezse de küslüğü bahane ederse arkadaşını ararsın..
evt kızlar iç gıcıklandryo.. bide sennkinin bu ısrarı.. sen kızları duyunca onun haberi olmamış olsa sen onlarda var diye aman btanem be sende gel o zmn der tutar kolundan senide götrür madem günübirlk senn içnde sıkıntı olmayacak biliyo..
Tabiki oyle cnm.anasiylada muhabbetm yok.bir araya gelmeyz biz o kadinla.evlenirsek falanda evlenene kdr biraraya gelmem ben onunla tanismam ble!!
Hoslanmiyoruz birbrmzden.
Tabiki gecerli bi sebep.o olsa hem gelir o erkekleri hem beni doverdi.yasadgmz sehirde beni rezil ederdi ve ayrilirdi.kesinlikle bunlari yapardi.rezil olurdum her turlu her yerde
Sineem okuduklarıma inanamadım ya ne kadar ayıpbir şey yaptığıı sen ne kadar heyecanla bekledin gelmesini böyle hayal etmedinn..Seni hiçe sayarak karar vermiş resmen seni çantada keklik görüyo gönlünü eğlendiriyo resmen ya annesinin de yaptığı gerçekten ayıp seni biliyo ve o çocuk asker seni düşünmesi lazım her açıcan seni de davet edebilirdi bencede çok üzüldüm o kdar çok üzüldüm ki sen çok iyi kalpli bi kızsın bunu haketmedin ama ayrılırsanızda hiç üzülme çünkü gelince daha kötü şeyler olacağını düşünüyosun o yüzden böyle bitmesi senin için daha iyi olur..
Bide şey dicem askere gitmeden önce nasıldınızz nasıl davranıyodu sana ?? böyle şeyler yapıyomuydu gene
Yarin eriklide oldgnu ogrenirsem arayip ne diyeyim ona?oda derse ayrildik ya dun die?
Gerci sanmiorm ole dicegni ole dusunuyorsa faceten iliskiyi siler sifresini degistirirdi.
Yarin eriklide oldgnu ogrenirsem arayip ne diyeyim ona?oda derse ayrildik ya dun die?
Gerci sanmiorm ole dicegni ole dusunuyorsa faceten iliskiyi siler sifresini degistirirdi.
Gizemm tickerda 4 ay yazıo tebrikler cnm
teşekkürler tatlımmm .. darısı başınıza...
bu arada cem aradı dimi..
Aminn cnm aradı aradı eğitim yapmışla ondan arayamamışr onlarda gıcuk oldm saçını kestrmşti halbukii sabahta çarşı varya gece 9-12 nöbet tuttu bide 3 saat sonr 3-6 var...of cok zor giZem ya cıkma uyu dedim yok seni görim dedi..deminde konuştk biraz nöbette
Eriklideyim dedigi an tek solicegm bsy var oda hic soylemek istemedigim bsy.
"allah belani versin" derim kapatirim herhalde.belasini bulunca herseyn farkina varir ztn.ben bugun tek tek aciklamali hepsini anlattim.
Onsuzluga cok zor alisirim zor donem geciririm bde asker oldgu icin.ama onunlada olmuyor boyle onsuzda olmuyor.bilemiyorum nolur.
Ama Allah kimseye dayanamicagndan fazla yuk vermezmis...
Eriklideyim dedigi an tek solicegm bsy var oda hic soylemek istemedigim bsy.
"allah belani versin" derim kapatirim herhalde.belasini bulunca herseyn farkina varir ztn.ben bugun tek tek aciklamali hepsini anlattim.
Onsuzluga cok zor alisirim zor donem geciririm bde asker oldgu icin.ama onunlada olmuyor boyle onsuzda olmuyor.bilemiyorum nolur.
Ama Allah kimseye dayanamicagndan fazla yuk vermezmis...
cnm hakkında hayırlısı neyse gerçekten o olsun
ama sen düzelmcek gözyle bakıyosun ona ve kendni daha fazla üzme dediğin gibi herşeyn üstesnden gelnyo.. böyle devamlı üzülmektense hiç olmazsa ayrılığı atlatana kadr üzülürsün.. sinem ama kolay değil bak iyi düşün..:26: net bişey diyemyorum çnkü onsuzda zorlanacağını biliyorum..
Yarin hersey belli olcak bebegim.insallah hayirlisi neyse o olur.
Rabbim ona gore ona gitmek icin sicaklik yada sogukluk versin.bende dogru yola bulayim artk.dua edin sizde nolur hayrlisi olsn hakkimda..
cok sagolun bebeklerim.yarin bildiririm neler oldugunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?