92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

öyle arkadaşı olması iyi ozmn sen arar dersin ki gel buluşalım gelmezse de küslüğü bahane ederse arkadaşını ararsın..

evt kızlar iç gıcıklandryo.. bide sennkinin bu ısrarı.. sen kızları duyunca onun haberi olmamış olsa sen onlarda var diye aman btanem be sende gel o zmn der tutar kolundan senide götrür madem günübirlk senn içnde sıkıntı olmayacak biliyo..

Tabiki gecerli bi sebep.o olsa hem gelir o erkekleri hem beni doverdi.yasadgmz sehirde beni rezil ederdi ve ayrilirdi.kesinlikle bunlari yapardi.rezil olurdum her turlu her yerde

Tabiki oyle cnm.anasiylada muhabbetm yok.bir araya gelmeyz biz o kadinla.evlenirsek falanda evlenene kdr biraraya gelmem ben onunla tanismam ble!!
Hoslanmiyoruz birbrmzden.

Sineem okuduklarıma inanamadım ya ne kadar ayıpbir şey yaptığıı sen ne kadar heyecanla bekledin gelmesini böyle hayal etmedinn..Seni hiçe sayarak karar vermiş resmen seni çantada keklik görüyo gönlünü eğlendiriyo resmen ya annesinin de yaptığı gerçekten ayıp seni biliyo ve o çocuk asker seni düşünmesi lazım her açıcan seni de davet edebilirdi bencede çok üzüldüm o kdar çok üzüldüm ki sen çok iyi kalpli bi kızsın bunu haketmedin ama ayrılırsanızda hiç üzülme çünkü gelince daha kötü şeyler olacağını düşünüyosun o yüzden böyle bitmesi senin için daha iyi olur..

Bide şey dicem askere gitmeden önce nasıldınızz nasıl davranıyodu sana ?? böyle şeyler yapıyomuydu gene

Evet canim ya siz goruyorsunuz burda ne kadar heycanla planlarla bekledim.ne dualar ettim sizede yalvardim dua edin die.hepiniz gordunuz.en basi ALLAH gordu duydu sesimi!!
Tum safligimla ceyiz arastiriyorum tirim tirim gelince evlencez ya guya!daha bugun be bugun yine ceyizlik bsy aldim kendime o sinavdayken hevesle.
Allahima siginiyorum..
Rabbim islah etsin en yakin zamanda hepsini..
Yada hayirlisi bu herhalde ben gormezlikten geliyorum hep aptallik ediyorum.

Askere gitmeden oncede bu sekildeydi cnm.aslnda cok iyiydi ama son 3 yildir cok kotu.iyiyken superizde kotuykende feci!askerdeykende cok iyiyiz eee bana ii davranmak zorunda bana muhtac orda.kafasini dagitan benim.mutlu eden benim.
Ama izne geldiginde yine deger vermemezlikler basliyor.acaba ben mi abartiyorm yada beklentm mi buyuk die dusunuorm ama bu son olay herseyi bitirdi.vallahi cok sogudum ondan.sayesinde.

Yarin eriklide oldgnu ogrenirsem arayip ne diyeyim ona?oda derse ayrildik ya dun die?
Gerci sanmiorm ole dicegni ole dusunuyorsa faceten iliskiyi siler sifresini degistirirdi.

Yarin eriklide oldgnu ogrenirsem arayip ne diyeyim ona?oda derse ayrildik ya dun die?
Gerci sanmiorm ole dicegni ole dusunuyorsa faceten iliskiyi siler sifresini degistirirdi.

bncede öyle demezde.. ailecek gttm ne var bunda büyütcek faln dicek sen takılıyosun dicek bnce.. ama sen ne tepki verceksn en önmlisi o..
benim isteklrmin senin içn önemi yok sen bni görmek yerine oraya gtmeyi tercih ettnden başla sonrası nasıl gelr onun söyledklerine göre tatlım.. ne kadr planlasanda o an onun dediklerie göre değişcek çnkü..

teşekkürler tatlımmm .. darısı başınıza...

bu arada cem aradı dimi..

Aminn cnm aradı aradı eğitim yapmışla ondan arayamamışr onlarda gıcuk oldm saçını kestrmşti halbukii sabahta çarşı varya gece 9-12 nöbet tuttu bide 3 saat sonr 3-6 var...of cok zor giZem ya cıkma uyu dedim yok seni görim dedi..deminde konuştk biraz nöbette

Eriklideyim dedigi an tek solicegm bsy var oda hic soylemek istemedigim bsy.
"allah belani versin" derim kapatirim herhalde.belasini bulunca herseyn farkina varir ztn.ben bugun tek tek aciklamali hepsini anlattim.

Onsuzluga cok zor alisirim zor donem geciririm bde asker oldgu icin.ama onunlada olmuyor boyle onsuzda olmuyor.bilemiyorum nolur.
Ama Allah kimseye dayanamicagndan fazla yuk vermezmis...

uykusuz çıkcak cnm kötü olmuş ya :26: ama olsun dayanır tatlım ya

gerçi cihanın hep öyle .. geceden çıkıyo direk çarşıya çarşı günleri..

cnm hakkında hayırlısı neyse gerçekten o olsun
ama sen düzelmcek gözyle bakıyosun ona ve kendni daha fazla üzme dediğin gibi herşeyn üstesnden gelnyo.. böyle devamlı üzülmektense hiç olmazsa ayrılığı atlatana kadr üzülürsün.. sinem ama kolay değil bak iyi düşün..:26: net bişey diyemyorum çnkü onsuzda zorlanacağını biliyorum..

Son düzenleme:
:13:
Bebegm bak ara simdi öğren yoksa dicek ki gitmedm falan yarın diyebilir yani simdi ara ayrıca evet Allah kmseye taşıyamayacağı yükü vermezmş cnm hayırlısı olsn ama imş düzelir kıymetini anlar

Yarin hersey belli olcak bebegim.insallah hayirlisi neyse o olur.
Rabbim ona gore ona gitmek icin sicaklik yada sogukluk versin.bende dogru yola bulayim artk.dua edin sizde nolur hayrlisi olsn hakkimda..

cok sagolun bebeklerim.yarin bildiririm neler oldugunu..

evet sinem eda haklı şimdi arasana ya şimdi.. gittikten sonra iş işten geçmş olucak.. tekrar üstne basa basa söyle gtmesini istemediğini..

tmm bebeğim haberdar et mutlaka..
inş herşey gönlüne göre ve hayırlısıyla olur..

bende çıkıyorum edacımm uykum geldi.. öpüyorum ikinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…