92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

:13:

Bebegm bak ara simdi öğren yoksa dicek ki gitmedm falan yarın diyebilir yani simdi ara ayrıca evet Allah kmseye taşıyamayacağı yükü vermezmş cnm hayırlısı olsn ama imş düzelir kıymetini anlar

Simdi aramayi dusunmuyorm cnm cnku dugune gderken ne aradi ne haber werdi.hatta ben hiiic aramak istemiyorum onu aramamda asla.ama erikliyi ogrenmem lzm.gitmisse eger ararim ayrilmak icin.smdi arasamda ne dicem ki yarn gtcen mi dersem simarir net cwpta wermez.sinirlerimi bozamam yine :/

Bende uyumaya calisayim.opuyorum canlarim ii geceler.yarin gorusuruz.girin yine buraya fikrinize ihtiyacim olabilir

Anldm tatlm o zmn beklemelten başka çare yok maalesefff...arasa buluşmk iste konusun ya tmam ya devam off sinem cok üzgünm ya..keşke yaşanmasaydı böle seyler poff.. Smd bn çıkıorm cnm acaip uykm geldi cepten giriorm Zaten uyuyakalcm yoksa öpüyorum seni gelişmeleri yaz buraya inş güzel şeyler olur cnm yarın ola hayrola

Canım sen elinden gelen herşeyi yaptınartık iyisini Allah bilir..Bekle bence hiç bir şey yapmadan bekle sadece bakalım o birşey yapmak istiyo mu sonuçta sen tavrını koydun eger seni üzmek istemiyosa zaten gitmez

Gunaydin kizlar..
Sinava gitmistir yine hicbsy yok telimde.bana oyle geliyor ki o erikliye mutlaka gidecek.bizi sadece kendi degil anasida bitiriyor!!
Aksama dogru arkadasina araticam.onada yalan soylemeye kalkarsa baska bi arkadasima merweyi araticam sordurcam.bi sekilde ogrencem.aksama kadar rahat eglensin.gerci ayriligi duyuncada rahat eglenir o anin tadini cikartir.ta ki gidecegine 2-3 gun kala farkina varir.faceimide dondururum herhalde kizlar.iyice sonlandgnda iliski bi zmn snra yeni face acarm belki.yada kendikimi kullanrm blmyrm.belkide hic kullanmam.ay saka gibi ya koskaca 7 yillik iliski bitiyor.26 gun sonra 8. yila girecektik.ve bugun berat kandili ona ve anasina en icten dualarimi edicem!!

Yavrularim hepinizin kandili mubarek olsun Allah tum dualarimizi kabul etsin, hakkimizda hayirli yazilar yazsin..vaktiniz varsa bugun acin bi kuran yada yasin okuyun..

bitanem senınde kandilin mübarek olsun sen ayrılalım dedıgın ıcın o rahatca gezıyo sımdı en gec yarın arar gıderse bencede arkadaslarına arat sen ama herseye ragmen gıtmısse o zaman nolucak bılmıyorum bıde aradıgında sen ayrılalım dedın soyle yaptın boyle yaptın dıye senın suclu cıkarıp kendı uste cıkar emınım bundan. benımkıde sabah carsıya cıktı tam ıkı saattır annesıgılle konusuo bende bılgısayarın basında beklıyorum benkı cok ozlemısler bırakmıolar yazmıs .sankı cok duskunlerde oğullarına adet oldum belım kopuo ıkı saattır bılgısayar basında dikiliom bı cumle yazmıo sımdı annesıgıl gıtmıs açtı kamera ıkı saattır bı cumle yazmadın gercı ozlemıslerya bırakmamıslardır dedım nıe zoruna mı gıttı Allah Allah dıe bı laf saydı kameradan yemın edıyorum kendımden sogudum sayesınde küfürden nefret ederim ama bi s.... git diyesim geldi sinirimden çatlıyorum gelde sununla ıcınden gelerek konus erkeklerın hepsi gerizekalı walla bak

sağol tatlım.. ben ona ayrılalım demedim ki direkt.gidersen beni unut dedim sadece.
evet geri zekalılar tabi ne akıl var onlarda ne beyin!!
ve iş işten geçtikten sonra benimki farkına varıyor herşeyin.
kaybetme korkuları yok!! bizde suç birazda o korkuyu onlara vermemiz lazım!!
ben benimkine daha önce diyordum "beni kaybetme korkun olsunda yapma hata falan" diyordum.
o da bana "benim seni kaybetme korkum yok ama kaybettikten sonra kazanamama korkum var". lafa bak!!!
hiçbişeye değmezler ya harbiden ne emeğimize ne değerimize.
AŞK=EMEK tir bence! o emek herşeyi kapsar!karşılıklı olarak yapılması gerekir.
ama bizde hep tek taraflı onda bi emek göremiyorum ya yok yok yok!!!
gittiğini öğrendiğimde şu an içimden gelen
"annenide senide tebrik ederim 8 yıllık ilişkiyi 2 kız uğruna, hiç uğruna, anlık heves uğruna bitirdiniz! bu mübarek günde çok içten dileklerimle söylüyorum Allah sizi bildiği gibi yapsın ne haliniz varsa görün bundan sonra ben yokum artık özgürsün!" cümlesi...
ama o an durum ne gösterir hangi sözler çıkar ağzımdan bilemiyorum..
yinede söylüyorum İNŞALLAH İNŞALLAH GİTMEZDE AYRILIK YAŞAMAYIZ!
çünkü ayrılırsak bir daha barışmak istemiyorum daha kaç kere üzecek beni.
-asker beklemek zor geldi sineme ayrıldı- cümlelerini çok duycam onların dilinden dökülecek.ama hiçbirini umursamıcam artık.
benim Allahım var dicem geççem!
gitmezse erikliye ayrılmam ama akşam düğüne giderken haber vermedi bugünde sınava giderken vermedi.sadece bundan sonra bende ona hiçbişeyin haberini vermem.artık karşılığını alacak HERŞEYİN!!

sende çok haklısın bebeğim.laf yapıncada anneden kıskanan fesat gelin durumuna düşüyorsun dimi.bide onlar bize (hepinizinkini söylemiyorum) EL gözüyle bakıyorlar.oğullarını kıskanıyorlar.benimseyemiyorlar bizi!!

sahi serapcım bu konuyu buradan bana yaz sadece tmm mı face şifremi biliyor çnkü okur ordakileri sarar sonra bana!

sahi serapcım bu konuyu buradan bana yaz sadece tmm mı face şifremi biliyor çnkü okur ordakileri sarar sonra bana!

Kız seninkinden hiç beklemezdim böyle şeyler vallahi ilk günlerde hep seninleydi sen onun için ailenle birlikte olmadın yaptığı çok ayıp en azından senden izin isteyebilirdi ya da seni de davet edebilirdi oraya çok bencilce davranmış..Anneside gerçekten tetikliyo ayrılmanızı neden sevmiyo ki bu kadın seni sonuçta çocuk oyuncağı da değil yani 7 yıllık ilişkniz var ve gelince evlilik düşünüyosunuzz niye böyle yapıyo insan evladının mutlu olmasını ister öncelikle kendi kızına aynı şeyin yapıldığını düşünsün bakalım bi..Sen kendini üzme ne olursa olsun sen çok değerlisin kalbin çok temiz dualarını eksik etme hiç..

Seninkine gelince arama hiç o nasıl olsa arayacak seni bırak ne hali varsa görsünn sende al annenleri git yazlığa istiyosa zaten gelecek peşinden

Sinem gelişme varmi tatlim..
Demişsin ya ayrılık mesajında annende sende bizei bitirdinz dicm diye. Bnce annesini hic karistrma tmm onunda payı var ama gtmicem demek seninkinin elinde yinede onu hic karstrma bnce tatlım.. :/

annesinin kızı yok ki hiç o yüzden beni ve ailemi hiçbir zaman anlamıcak! ailece empatide kuramıyorlar!
ztn annesi oğlunu kıskandığı için evlenmesinide istemiyor.ee benle olmaya devam ederse geldiği gibi evlencek benimle oğlu biliyor o yüzden evlenmesin die ara bozayım bari diyor herhalde. bencil nankörler !!

ben yaptıklarımıda boşveriyorum Allahım hepsini gördü ona göre hangimize cezasını verecekse versinde görelim halimizi..
sağol bebeğim güzel dileklerin için Allah razı olsun.

yok yok aramam ararsamda gittiğini öğrendiğim zaman arayıp şimdi ayrıldığımızı dile getiririm yukarda yazdğm gibi.
yoksa hiç aramadan mı ayrılmış olsam?
ben giderim yazlığa oda gelir biliyorum yada burda da olsam arar beni kandırmaya çalışır gitcem bak bilmem ne deyip duygusala bağlar.ince noktamdan yakalıyor zaten beni hep. o zaman ne yapmalıyım?
görüşmem tutarım kendimi.ama çokta ağlar yıpratırım kendimi biliyorum..

kızlar şimdi duş alcam sonra açıcam kuran okucam ve hepiniz içinde dua edicem.başkaları için edilen dualar daha çok kabul olur ve daha sevabı varmış..dua okuyunca içim daha ferahlıyor inşallah o zaman doğru yolu görür ve üzüntüm bi nebze azalır..

Sinem gelişme varmi tatlim..
Demişsin ya ayrılık mesajında annende sende bizei bitirdinz dicm diye. Bnce annesini hic karistrma tmm onunda payı var ama gtmicem demek seninkinin elinde yinede onu hic karstrma bnce tatlım.. :/

ne blm cnm ya.annesinide görsün o yüzden sölesem mi dedim.çnkü biz telde tartışırken annesi yanına geldi sertçe "sinem mi seni göndermiyor yoksa" dedi.iyice sinir bozuyor bu kadın ya.ulan görüyorsun tartışıyoruz bok mu var özel gelip soruyorsun dangalak kadın!!
şu an pek sağlıklı düşünemiyorum bebeğim sinirimede yenilmek istemiyorum.o yüzden sakince bekliyorum..

İyice düşün öyla karar ver görüşüp görüşmeme konusunda bir şeyler olursa yaz bize canımm..Bütün dualaırn kabul olsun inşallah benim içinde et :) kendini üzme kendine dikkat et öptüm çok

etmem mi bebeğim hepiniz için teeek tek edicem :)

kızlaaaaaaaarrrr!

arkadaşı aradı onu öylesine "otobüse bindim arabayı bıraktım t.dağda geliyorum" demiş.seside durgunmuş.
yemedi bak gidemiyor
hadi ayrılmamdan yırttı ama haber vermeme konusundan yırtamaz.bende hiçbişin haberini vermicem ona görcek o !!!

Haaha bak gördün mü gidememiş oh oh sende cektir ona kuzum gel görüşelim derse işim var de bir şeyler uydur gitme ki anlasın yaptıgını :) Çok sevindim kız inşallah düzelir herşeyy :)

ay cnm ya gerçekten sevndim... ama kesin dmi şimdi gitmediği:26:

hahha çok sevindim cnm ama hesabını sor bu davranışının lütfen altta kalma yoksa hep üzer seni...

Şimdi çıktı yavrucuğum netten yine kaldım tek:26:
gizem face bak çok önemliii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…