insan bi anda görnce şafağı sevnyo
24 gün tabi alıştın ya baya uzun süre tatlım:26: düşünmemek mümkn değil zaten ne kdar geleceğini bilsende ama işte tek tesellide o be cnm :26:
sinemlerde tam halletmedi sanırım daha yazmadı son durumu ama çok daha kötü biyere gtmekten kurtuldu olay onu biliyrum..
ayy evet gizem yaa çok sevindim valla şafağın bu halini bi umutlandım ne yalan söyliyeyim
hemde çok alıştımmmmmama ne kadar üzülsemde ömerleyken ne var canım geçer hem 5 ay nolcak biz 7 ay görüşmedik diyorum gülsün diye uğraşıyorum ama gelde bana sor neler geçiyor içimden..
inş hallederler canım yaa az gün kaldı ssanırım onlarında tam gider ayak bozulmasın araları :26:
seninde kandiln mübarek olsun cnm nasılsın?
aynı şeyleri yazmışız hemn hemen kamileyede
canım bende bı yarım saat bısıklet turu attım geldımm bıde hala bahar nezlem ve bogaz agrım gecmedı ya yarın doktora randevu aldımm gidiyim bi bakım yokssa cinnet geçiricemsinem gelsede yazsaaa merak ettım sen nasılsın tatlım
Kizlar mezarliktan geldim simdi bikac saat ordaydim zaman nasil gecti anlamadim.kendimle basbasa oldugum ve huzur buldugum tek gercek yer orasi benim icin..
Sevabimla gunahimla yuzlesiyorum sanki orda..
Bu arada hala kipirti yok.ne arama ne msj.kafamda kurmaya baslicam artik arkdsi bana yalan mi soyledi die.ama sanmiyorum.kandilde kutlamadi bende bsy atmadim.atmayada niyetim yok.belkide benim aramami beklio gttin mi die sormami beklio bilmiormki.dualarimi okudum rahatladim valla.su an onun gittiginide duysam ne uzulurum ne sinirlenirim.yol veririm gider.
Bende durum bu kizlar.
Allahim hepimizin ettigi dualari kabul eder hakkimizda en hayirlisini verir insallah..
Bende bisikletle gezmek cok istiyorum ya ama oyle bi yer yokki burda..
Git git tatlm doktora ihmal etme sakin.ben atlattim cok sukur.sende dikkat et kendine.gecms olsn bebem
canım bende bı yarım saat bısıklet turu attım geldımm bıde hala bahar nezlem ve bogaz agrım gecmedı ya yarın doktora randevu aldımm gidiyim bi bakım yokssa cinnet geçiricemsinem gelsede yazsaaa merak ettım sen nasılsın tatlım
Kizlar mezarliktan geldim simdi bikac saat ordaydim zaman nasil gecti anlamadim.kendimle basbasa oldugum ve huzur buldugum tek gercek yer orasi benim icin..
Sevabimla gunahimla yuzlesiyorum sanki orda..
Bu arada hala kipirti yok.ne arama ne msj.kafamda kurmaya baslicam artik arkdsi bana yalan mi soyledi die.ama sanmiyorum.kandilde kutlamadi bende bsy atmadim.atmayada niyetim yok.belkide benim aramami beklio gttin mi die sormami beklio bilmiormki.dualarimi okudum rahatladim valla.su an onun gittiginide duysam ne uzulurum ne sinirlenirim.yol veririm gider.
Bende durum bu kizlar.
Allahim hepimizin ettigi dualari kabul eder hakkimizda en hayirlisini verir insallah..
Yani bilmicek tabiii..komple gitcm cnm ona taktı zatentıp merkezindenyaptorcam cnm lazeri og ya eylül de baslıcaktm güya temiz mi die bakcakms tabii girişine falan aman hepsi dert ya..
çok severm bisiklete binmeyi.. ama burda bincek ortam yok ya.. geçmş olsun cnm bncede gt artık dr a :26:
bende işte evdeydm temzlk yaptık annemle.. bide bi gelşme var cihan 13 gnlük gelcek 10 gndü ya izin.. ama tezkere tarihide 3 gün geçe alındı:26:
cnm bnm ya.. huzur buluyo insan mezarlıkta haklısın
aramadı mı hala.. of valla ya
şafak 3 gun uzadımı yanıı
Selamm kızlarr..sinemcm aramadı demek off...a
aynen öyle..
ama 10 gün gelnce de 10günden hiç bişey anlamıycaktık.. şimdi uzatmıycam ya ama tickeri değiştrmycem yani.. zaten bide ankarada ya cihanın ailesi tezkere aldıktan sonra bikaç gnde orda kalıcak direk gelmcek. çnkü pek sık gtmyo ankaraya dedeleri faln var onları görmeden gelmekte olmaz diyo.. bnm hemn hemen şafak 5-6 gün fazla olucak ..
evet mazereti kullanıyorz işte .. uzamadı da aslında aynı hesap ta çıkışı gecikcek..Bebegim uzadı deme ona mazeret izninizi kullanmış oluodunız hem birlikte olcksnz üzülme
evet mazereti kullanıyorz işte .. uzamadı da aslında aynı hesap ta çıkışı gecikcek..
ama bncede iyi oldu ya yoksada 10 gün az gelcekti..:26:
:e
Bencede üzlme tatlmm
tmm
sen napıyosun cnm .. konuşmayalı çooook oldu ya
Napım bbegm mekik cektm azck cem aradı sonra 2 kere bunalmış bebgm ya nöbete gitti şimdide teli götüremedi ama öle sen napıosn hee cok oldu
sıkılmış dmi:26: of hangmz sıkılmadıkki ya . yetti valla.
bnde yemek yedim sıkıldımm yine açtım pc yi. bzim kızlar da yine kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?