92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hahah ona göre öyle degil işteee canm ya uyumaya falan calış bakarsn sabaha aramş

uyycam cnm gelmeye başladı ztn uykum.dahada gelsn die nette oyalıyorum kendimi.kelime avı die bi oyun varmş şmdi gördüm gel beraber oynayalım
dinle o zaman sevgilini bebeğim
yok bee aramaz o o çocuklayken ii biliyorum.gitmesine yakın arar artık

sahi kızlar biz istanbula vialanda falan gittik ya ben,benimki bide bi arkadaş(erkek) 3müz.
o arkadaş fotolarımızın bazılarını koymuş face e. fotoda bnmkiyle ikisini foto çektim onu benimkinin anası beğenmiş.diğer fotolarda bende varım onları beğenmemiş.hani bak gör senin fotonu beğenmiyorum dio resmen.güler misin ağlar mısın?
ama ağlamam onu biliyorum.gülcem ben hepsine sabırla bekliyorum o günü..

Biliorm cnm o oyunu ama telfdn giriorm İnş arr cnm ve düzeltr
pf

Ayy saka gîbi cadıya bak sen cocuk gbii allahm yaa. Gül sen bebegm salla eden bulur

Ayy saka gîbi cadıya bak sen cocuk gbii allahm yaa. Gül sen bebegm salla eden bulur

evet aynen öyle.kendi çalıyor kendi oynuyor işte. fesat nolcak çekemio beni
şaka bi yana harbiden çok düşkün benimkine özellikle çok kıskanç paylaşamıyor oğlunu o yüzden evlenmesini istemiyor ya.askerliği bittiğinde 26 yaşında olcak 1 seneye kadar herşeyimiz olsa evlendiğinde 27 yaşında olcak.daha neden evlenmesini istemiyor ki anlamış değilim.benim dışımda başkasıda asla çekmez onun oğlunuda onuda!
sonu kötü olur başkasıyla evlenirse çok iyi biliyorum.onun oğluda bensiz kalıcı olarak yapamaz.ancak böyle geçici yapar..

Bu kadar fesatlık lmz yaaa tursusunu kursun bncee ayrıca gecicide yapmasn sinem sensiz hakkı yok.. Cnm bn kaçıyım uyuym öpüorm senii

Bu kadar fesatlık lmz yaaa tursusunu kursun bncee ayrıca gecicide yapmasn sinem sensiz hakkı yok.. Cnm bn kaçıyım uyuym öpüorm senii

hakkı yok cnm evet ama öyle işte..inşallah askerlik onu akıllandırır.daha ne kadar akıllancak ki 7 aylık asker oldu bile..
aslında biz çok iyiydik ya ta ki bu soruna kadar.hiç tartışmazdık.nazar mı değdi noldu..nazar falan değil ya tamamen onun kafasızlığı aptallığı düşüncesizliği..
bende kaçıyorum cnm öptm seni ii geceler..

Gunaydin kizlar..
İst.a gttgmz arkds aradi.bnmki kosturuyormus rapor almak icin "dua et alsin" diyor.bir zamanlar ben kurardim bu cumleleri herkese!
Bende "kalsada kalmasada bnm icn bsy degsmio gorusmuyoruz ztn.hayrlisi neyse o olsn demekten baska sozum yok" dedim.
"haklisin" dedi.snra kapattik teli.
Bakalim alcak mi raporu..insallah hayirlisi olur..

İyide canım bu hafta son haftamız gidicek maalesef yne

Oyyy canım en iyi şekilde değerlendirdiysenizz üzülmee az kaldı teskerenizede.

Günaydın cnm...arkadaşı aradıysa seninki aratmıştır napıo ne edio die sordurmak için.inş rapor alır cnm belki düzelirsiniz.

İyide canım bu hafta son haftamız gidicek maalesef yne

ah gülşencimm... mutlak son malesef ama bu son uğurlayış olucak artık... nasıldı peki en güzel şeklde değerlendirdiniz mi??

sinemm ne var ne yok kzum?

Sinemmm canim aramadi mi halaaa
aramadı cnm.rapor için uğraşıyormuş daha fazla kalsın diye.alamazsa raporu yarın yolcu..
yok cnm arkadaşı o aratınca aramaz hem o aratsa konuşmasından anlardım.bilmiyorum cnm rapor alırsa bzm için ii mi olur kötü mü :/
ah gülşencimm... mutlak son malesef ama bu son uğurlayış olucak artık... nasıldı peki en güzel şeklde değerlendirdiniz mi??

sinemm ne var ne yok kzum?

hiçbişi yok tatlım bildiğiniz gibi işte..sabretmeye devam ediyorum.birazdah giyincem arkadaşımın bebek mevlidi var oraya gitcem..

siz nasılsınız kızlar?

he bide ben facete hep ç.dışı takılırım. girmiş akşam benim faceime gece 3te 4te hep ç.içiymişim ben. bakalm kmse yazcak mı die bekledi herhalde öyle saf saf..haklı çıkacak kendini tatmin edecek bahaneler arıyor kendince.ama nafile hiçbişi bulamaz..

Çocuk gibi davranıyo resmen.adam gibi arasa seni gel konuşcaz deseydi baştan işte..

ay cnm sen gece facede miydin ki .telefondan grdysen çıkış yapmaynca ç.içi kalıyo da. bunu sana kendisi mi söyledi arkadaşı mı

ay cnm sen gece facede miydin ki .telefondan grdysen çıkış yapmaynca ç.içi kalıyo da. bunu sana kendisi mi söyledi arkadaşı mı

ben değildim facete.o girdi biliyorum cnm gördüm ben ç.dışı faceteydm ztn pc den.birden ç.içi oldum.snra haber dökümünden baktm o açmış kurcalamş biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…