92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haaha bak gördün mü gidememiş oh oh sende cektir ona kuzum gel görüşelim derse işim var de bir şeyler uydur gitme ki anlasın yaptıgını :) Çok sevindim kız inşallah düzelir herşeyy :)
bide babası göndermiş onu servise yoğunlar diye bu sıcakta denize değil köylere mal dağıtmaya gitmiş haha
anasıda gidememiş! bende diyorum acaba kandil diye mi gitmediler..:44:
inşallah düzelir ama inşallah önce burnu sürter! bahane uydurmam lazım..
ay cnm ya gerçekten sevndim... ama kesin dmi şimdi gitmediği:26:
yok yok cnm kesin gitmemiş ararsa tavırlı konuşmalıyım akşam düğüne giderken ve sabah t.dağ sınava giderken haber vermedi diye.bende vermicem! o benim komşuya giderken ble haber vermemi istio çnkü..
hahha çok sevindim cnm ama hesabını sor bu davranışının lütfen altta kalma yoksa hep üzer seni...
bende sevindim valla evet cnm kesinlkle hep üzer hep öylede oldu zaten.bahane uydurcam aradğnda görüşmicem bi sürede anlasın yeter be bıktım usandım yoruldum artık bu ne böyle aaa
haber vermedi onun için canını okucam hemde madem gitmicekti neden benimle kavga etti muhabbetin ayrılığa kadar gitmesine sebep oldu.mutlu mu şimdi illa kavga mı etmek gerekiyordu

aynen nm tavrını koycan erkeklere karşı bunu bilir bunu söylerim valla naz yapıcaksın biraz kaybetme korkusu yok bnce seninkinin en büyük prooblem bu bence sinemcim onu sağlamalısın hemen yumuşama görüşürsenizde ayrılmaya getirme de ama de artık yapamıyorum bu tavırlarınla falan de.

ararsa eğer size sölicem cnm sizde bana fikir verin duygularıma yenilmeyeyim hemen
çok kırgınım valla bu sefer tavır koymam gerekiyor.
akşamda aramış o arkadaşını "sinemi gördün mü hiç" demiş.kendide düğünde beyefendi!
o düğüne giderken haber vermicek ben dışarı çıkınca kıyamet kopcak kendini tatmin etmeye çalışcak bascak gitcek eğlencek..
yok öyle bir dünya!!

kırgın olman doğal cnm
veririz tabi fikir cnm ne demek.
bakbak senide soruyo..
neyse cnm inş ararda çözülür...yüz verme yinede fazla sen
şimdi çıkmam lazm cnmm konuşuruz yine öpüyorummm

Son düzenleme:
ehhehee sağol bebeğimm
zaten dertliyim şu ağda konusunda ya izin vermedi kuaför olayına salak bununda kıskanması mı olurmuş ya deli oldmmmm!!!

aaa neden cnm bayan yapıo sonuçta ağdayı..sende söyleme ne bilcek kimin yaptığını.kızım hata bizde herşeyimizi söylüyoruz sonra şımarıyorlar sırf dediklerini yaptırsınlar die zıt cwp weriyorlar hyr die. yaptır kız git alla alla ona ne beeee :113:

ay sorma cnm ya evlenince her türlü gidicem dedim hayır otur yap nasıl yapıosan şimdiye kadar dio
lazer içinde ben gelince götürücem ortama bakıcam dedi salak valla salak
ya söyliyim dedim mallık yaptım şimdi dio bak izin vermedim die gizli gidersen kötü olur die bilmiorm bakıcamm sinemcm ya poffffffffffff

git bebeğim git sen nerden bilcek kime yaptırdığını yine kendim yaptım dersin. bu arada ağda nereye oluyor
ama neresiyse neresi be senin vcdun sonuçta sen wercksn kararı adamı hasta etmesinler oyarım hepsini
ortamı görmeye mi geldm dicek erkekleri almazlarki oraya.komik duruma düşmicek mi cnm o zaman etrafa karşı :44:

Sineemm bir gelişme var mı kuuzum :)

Yani bilmicek tabiii..komple gitcm cnm ona taktı zaten tıp merkezindenyaptorcam cnm lazeri og ya eylül de baslıcaktm güya temiz mi die bakcakms tabii girişine falan aman hepsi dert ya..

sinemm kesinlkle sürttür burnunu hep bzden kaynaklanıyo çok taviz veriyoruz çokk.. ya aslında zamanında verdik şimdi diklenince de gariplerine gidiyo..
şu askerlk bitsinde asıl o zmn koyucam tavrımı .. ya gerçi bizim pek sorunumzda olmuyo ya burdayken :26: hakkını yemiyim.

eda face de yazdım kuzum.. napcan? şimdi hiç söylemedn gitseydin tmm aklına gelmezdi de söyledn ya şimdii sen oda hayır dedi üstne üstlk gidersen ve yakalnırsan kötü olur. bana yalan söyledn diye başlar:26:

kızlarrr kaç gündür giremiyorum malesef..nasılsınız bakalım?geçmişi okuyamadım henüz her şey yolunda mı sizde?biz bi kaç gündür bozuktuk (yani bana göre sorun var ömere göre sorun yok) ama neyseki hallettik artık çok şükür iyiyiz ama gitme derdi kapladı şimdi cuma sabah 9:00 da uçağı ben en son perşembe görürüm büyük ihtimalle çünkü cuma çok erken çıkıcaklar ben evden çıkamam..nasıl göndereceğim bilmiyorum.. o kadar çok alıştım ki anlatamam kızlar yaaa

kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun canlarım..
kamıle canım gidicek ama sonra temellı gelıcek bak şafakta az kaldı inşallah bundan sonrada göz açıp kapayıncaya kadar gecıcek bıtanem

Sinemmmmm bı gelısme var mıı

iyiyz cnm ya nolsun..
mehtaptakilerin kaderi heralde illa bi ara bozuluyo.. okumamaşısn gerçide sinemin baya bozuldu morali..
onca gün geçti gitti dimi:26: cnm gtcek ve bidahaki gelişnde teemelli senin olcak bunları düşnmekten başka çare yok.. şafakta azaldı bak..

seninde kandiln mübarek olsun cnm nasılsın?
aynı şeyleri yazmışız hemn hemen kamileyede

seninde kand,l,n mübarek olsun gülşahcımm..
evet kızlar kaç gündür girmiyorum ya bugün altta 4 ay yazıyor ya çok sevindim her ne kadar 30 gün ek olsada evet haklısınız temelli gelicek ama 24 gün yanında olunca şimdi nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum..düşündükcede kötü olyorum..
gizemcim geçmişi okuyorum ama daha sinemlerin olayına gelemedim ne olduğunu bilmiyorum ama inş halletmişlerdir..valla çok kötü oluyor insan..hemde nasıl geçip gitti hiç bir şey ANLAMADIM!!!

insan bi anda görnce şafağı sevnyo
24 gün tabi alıştın ya baya uzun süre tatlım:26: düşünmemek mümkn değil zaten ne kdar geleceğini bilsende ama işte tek tesellide o be cnm :26:

sinemlerde tam halletmedi sanırım daha yazmadı son durumu ama çok daha kötü biyere gtmekten kurtuldu olay onu biliyrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…