bide babası göndermiş onu servise yoğunlar diye bu sıcakta denize değil köylere mal dağıtmaya gitmiş hahaHaaha bak gördün mü gidememiş oh oh sende cektir ona kuzum gel görüşelim derse işim var de bir şeyler uydur gitme ki anlasın yaptıgını :) Çok sevindim kız inşallah düzelir herşeyy :)
yok yok cnm kesin gitmemişay cnm ya gerçekten sevndim... ama kesin dmi şimdi gitmediği:26:
bende sevindim vallahahha çok sevindim cnm ama hesabını sor bu davranışının lütfen altta kalma yoksa hep üzer seni...
Şimdi çıktı yavrucuğum netten yine kaldım tek:26:
gizem face bak çok önemliii
bende sevindim vallaevet cnm kesinlkle hep üzer hep öylede oldu zaten.bahane uydurcam aradğnda görüşmicem bi sürede anlasın yeter be bıktım usandım yoruldum artık bu ne böyle aaa
haber vermedi onun için canını okucam hemde madem gitmicekti neden benimle kavga etti muhabbetin ayrılığa kadar gitmesine sebep oldu.mutlu mu şimdi illa kavga mı etmek gerekiyordu
aa tek misin aşk olsun
biz yokluğunu aratmayız hayatım aşkım bebeğiiimm
aynen nm tavrını koycan erkeklere karşı bunu bilir bunu söylerim valla naz yapıcaksın biraz kaybetme korkusu yok bnce seninkinin en büyük prooblem bu bence sinemcim onu sağlamalısın hemen yumuşama görüşürsenizde ayrılmaya getirme de ama de artık yapamıyorum bu tavırlarınla falan de.
ararsa eğer size sölicem cnm sizde bana fikir verinduygularıma yenilmeyeyim hemen
çok kırgınım valla bu sefer tavır koymam gerekiyor.
akşamda aramış o arkadaşını "sinemi gördün mü hiç" demiş.kendide düğünde beyefendi!
o düğüne giderken haber vermicek ben dışarı çıkınca kıyamet kopcak kendini tatmin etmeye çalışcak bascak gitcek eğlencek..
yok öyle bir dünya!!
ehhehee sağol bebeğimm
zaten dertliyim şu ağda konusunda ya izin vermedi kuaför olayına salak bununda kıskanması mı olurmuş ya deli oldmmmm!!!
aaa neden cnm bayan yapıo sonuçta ağdayı..sende söyleme ne bilcek kimin yaptığını.kızım hata bizde herşeyimizi söylüyoruz sonra şımarıyorlar sırf dediklerini yaptırsınlar die zıt cwp weriyorlar hyr die. yaptır kız git alla alla ona ne beeee :113:
ay sorma cnm ya evlenince her türlü gidicem dedim hayır otur yap nasıl yapıosan şimdiye kadar dio
lazer içinde ben gelince götürücem ortama bakıcam dedi salak valla salak
ya söyliyim dedim mallık yaptım şimdi dio bak izin vermedim die gizli gidersen kötü olur die bilmiorm bakıcamm sinemcm ya poffffffffffff
git bebeğim git sen nerden bilcek kime yaptırdığını yine kendim yaptım dersin. bu arada ağda nereye oluyor
ama neresiyse neresi be senin vcdun sonuçta sen wercksn kararı adamı hasta etmesinler oyarım hepsini
ortamı görmeye mi geldm dicek erkekleri almazlarki oraya.komik duruma düşmicek mi cnm o zaman etrafa karşı :44:
git bebeğim git sen nerden bilcek kime yaptırdığını yine kendim yaptım dersin. bu arada ağda nereye oluyor
ama neresiyse neresi be senin vcdun sonuçta sen wercksn kararı adamı hasta etmesinler oyarım hepsini
ortamı görmeye mi geldm dicek erkekleri almazlarki oraya.komik duruma düşmicek mi cnm o zaman etrafa karşı :44:
Selamm Kızlarr
kızlarrr kaç gündür giremiyorum malesef..nasılsınız bakalım?geçmişi okuyamadım henüz her şey yolunda mı sizde?biz bi kaç gündür bozuktuk (yani bana göre sorun var ömere göre sorun yok) ama neyseki hallettik artık çok şükür iyiyizama gitme derdi kapladı şimdi cuma sabah 9:00 da uçağı ben en son perşembe görürüm büyük ihtimalle çünkü cuma çok erken çıkıcaklar ben evden çıkamam..nasıl göndereceğim bilmiyorum.. o kadar çok alıştım ki anlatamam kızlar yaaa
seninde kandiln mübarek olsun cnm nasılsın?kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun canlarım..
kamıle canım gidicek ama sonra temellı gelıcek bak şafakta az kaldı inşallah bundan sonrada göz açıp kapayıncaya kadar gecıcek bıtanem
Sinemmmmm bı gelısme var mıı
kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun canlarım..
kamıle canım gidicek ama sonra temellı gelıcek bak şafakta az kaldı inşallah bundan sonrada göz açıp kapayıncaya kadar gecıcek bıtanem
Sinemmmmm bı gelısme var mıı
iyiyz cnm ya nolsun..
mehtaptakilerin kaderi heralde illa bi ara bozuluyo.. okumamaşısn gerçide sinemin baya bozuldu morali..
onca gün geçti gitti dimi:26: cnm gtcek ve bidahaki gelişnde teemelli senin olcak bunları düşnmekten başka çare yok.. şafakta azaldı bak..
seninde kand,l,n mübarek olsun gülşahcımm..
evet kızlar kaç gündür girmiyorum ya bugün altta 4 ay yazıyor ya çok sevindim her ne kadar 30 gün ek olsadaevet haklısınız temelli gelicek ama 24 gün yanında olunca şimdi nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum..düşündükcede kötü olyorum..
gizemcim geçmişi okuyorum ama daha sinemlerin olayına gelemedim ne olduğunu bilmiyorum ama inş halletmişlerdir..valla çok kötü oluyor insan..hemde nasıl geçip gitti hiç bir şey ANLAMADIM!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?