92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen cnmm çarşıdn sonra ben i görünce oluo..haha aynen face e gel istersenn

evet o kamerada etklyo.. hemde çok. bz sırf o yzden sık görüşmyoruz.. o açıdan da bnde çok ısrar etmyorum artık :26:

cnm bn komple kapıcam pc yi. sonra girersem yazarm öpüyorum seni...

evet o kamerada etklyo.. hemde çok. bz sırf o yzden sık görüşmyoruz.. o açıdan da bnde çok ısrar etmyorum artık :26:

cnm bn komple kapıcam pc yi. sonra girersem yazarm öpüyorum seni...

Bende ddm son 2 carsıya ckma die ama bakalm ii yapıosnz valla cnm tamm öpüyorumm

Kizlar nefret ettgim bi arkadasi vardi onun.ve ogrendim ki bugun, bu aksam onunlaymis!her firsatta solugu onun yaninda aliyor ya teselli edicisi midir nedir!o cocugu hic sevmedigimi hepsi bilio. onunda benden hoslancagni sanmiorm bu yuzden. baska bi kizi bile aklina sokmaya calisir bnmkinin.oyle adi bi insan cunku!!
Onun yannda aklina hic gelmiorm ondan aramio beni rahat takiliyor.o derece mutlu ediyor o cocuk onu!

hadi ya....oraya gitmedi ama yaptığıda aşşağı kalır yanı yokmu yani of sinem ya hala aramadı mı

hadi ya....oraya gitmedi ama yaptığıda aşşağı kalır yanı yokmu yani of sinem ya hala aramadı mı

Aramadi!! bunlarin hepsini yicek gerek askerde gerek sivilde!!
Rapor alcak ya yarin 10 gunluk ondan rahat takilio o smdi.normalde sali gunu gitmesi gerekiyor.ama Allahin isi belli olmaz bi bakmissin alamamis raporu ve yarin son gunu olur...
Hayirlisi neyse o olsun solicek sozum yok baska..

bebegim benim dua edicem sizin içinde hakkında hayırlısı olsun ve hepimizinde !!
haklısın zaten çektir bir bir.ama akıllanması şart ya of...senin gibi iyi yürekli bir kıza çok fazla sevgilin bence bu yaptklarıyla cnm ama işte....
inş düzelirsiniz...son 1*2 gün ararsa nolucak peki ? o kadar bencil olamaz dimi ?

Allah razi olsun canim benim.. Allah islah etsin onu bir an once..

Akillanmasi sartta nasil akillancak baksana hicbsyin farkinda degil aramio bsy atmio.
Ben fazla deger veriyorum once az vermeyi benim ogrenmem lazim.kisitlama sinirlama koymaliyim.
Son 1-2 gun once ararsada olacaklari tahmin eder herhalde.o zmn onceki gunleri kiminle gecirdiyse onlari arasin beni degil.
Aklina sokmustur bile belkide baskasini o arkadasi.hep kiz muhabbeti vardir onda.bde benimkini cok yio parasini vaktini herseyini.daha once baska kiz ayarlamisti ona sirf yesin die onu az gezmemislerdi.hicbsyi unutmuyorum ben hepsini kazidim..

amin cnm inş...
tabki şart.sen zamanında çok vermişsin her şeyi ona canım sevgindn sadakatından her şeyinden emin bundanbu rahatlığı...
biraz geri çek kendini mesela gidince ararsa kıyamıyorum deme sen bana kıydın bende kıyıcam de..gerekirse telefonlarına çıkma gittiğinde 1-2 ere anca akıllanır tabi akıllaırsa

sanmıyorum cnm başkasını soktuğunu o kadarda değil...
keşke bu aldatma olayından sonra silip atsaydın affedilcek şey değil..ama senin tercihin tabiki inş her şey güzel olur cnm bnm...

Ben biraz kendimi cekince o benden vazgeciyordu baskasini buluyordu gunlukte olsa snra buyuk pismanliklarla bana yine geri donuyordu.bende aptallik iste o cok uzgunken pismanliklar icinde yanioken kiyamiordum.bayaa bildigin okuzum ben ya!!!
Haktir aslinda bana hersey.
O cocuk hep benimkinin eski takildigi kizlari anlatiyormus benimkine.tekrar kafasina sokmaya calisiyormus. ogrendm ben cok yakindan.ki yaparda eminim.oyle bsy olsun ki aralari bozulsun istiyorum Allahim..diyorum ama beddua ediyormusum gbi hissediyorum ve etmekte istemiyorum

cnm ya nasıl senden vazgeçer ki ? ya k.bkmada gerçekten seven insan bunu yapmaz sinem neden böyle davranıoki..
ayrıca öyle deme nedemek sana haktır her şey yaşanması gerekiyormuş tercih meselesi sen sevginin adam gibi arkasında durmuş sonuna kadar gitmişsin...
ay nefret ediorm şöyle kötü arkadaşlardan ya..boşver beddua etme zaten o bulur belasını

Etmiorm cnm Allahindan bulsun diyorum.ve en samimi dileklerimlede eden bulsun diyorum.
Durdum sevgimin arkasinda ama agzimada sicildi yani afedersin.agzimi bozduruyorlar bana
Sabirla bekliyorum..gercekten dualar ise yaradi ferahladim ve sakinim..

Etmiorm cnm Allahindan bulsun diyorum.ve en samimi dileklerimlede eden bulsun diyorum.
Durdum sevgimin arkasinda ama agzimada sicildi yani afedersin.agzimi bozduruyorlar bana
Sabirla bekliyorum..gercekten dualar ise yaradi ferahladim ve sakinim..

Canım benim Allah hayırlısını versin...Şer olupta evlenmektense hayırlısı olup ayrılmak en doğrusu ki hepimiz için geçerli bu cnm...
Tabiiki işe yarar Allah kabul etsinn

Aynen oyle bebegim amin insallah
sen napiosn bakim sevdicegn nasil?

inş cnm..
iyiyiz biz canım nasıl olalım..bugn çarşımız vardı konuştuk işte sonra gitti aradı falan sonra kapttık 2 saat sonra tekrar aradı dedm hayrola...çok bunaldım falan dedi işte..birbirimizi görünce kötü oluyoruz toparlanamıo o...
zamanda geçmek bilmio son 37 gün ...
nöbettede konuşucaktık telini götüremedi öyle işte cnm özetle iyiyiz mehtabı bekliyoruz..

Aman canim iyi olun
Teli kacirmadi mi bu sefer

Selam tatlım seni şafak panosunda görmüştüm de şimdi şafağına baktım baya azalmış Maşşallah ama senin askerin kaça kaç gitmiştiki böyle azaldı bizden çok vardı seninki şuan 92/2 gidenlerle aynı şafağın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…