92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

selam kızlar
düğüne gittik geldk güzel gecti hergün cenkle bulusuyoruz o yüzden bikac gündür giremedim kbkmayın sizler naslsınız? gecmisi okuyamadım ayak üstü girdim cenkle bulusucaz az sonra:26: bi sorun yoktur insallah

oo cerencim nasıldı düğün foton düğünden sanırım maş güzel görünüyorsunn
ohh buluşun cnm keyfini çıkarın bizler iyiyiz hiç bir sıkıntı yok bnm açımdan.sinemin bir sıkıntısı var gelince okursun cnm öpüyorum

Selam kızlarr giremedim kaç gündür,kızlarla yeni evimize taşındık ama daha yerleşemedik.Bugnde memlekete gidiyoruz bi süre olmayacğm buralarda sünnet düğünü falan filan var,şafak da atmış baya hiç farkına varmıyor insan koşuşturmadan Sinemcim okudum canım,ama hızlı hızlı geçtim diyeceğim tek şey bırak arama ,zor olsa da koşssun peşinden senin istemediğn bi şey yapmamalı sonuçta.Edaaa o ağda olayını ben de koydum kafaya yaa uğraşılmıyor lazer şart

Kızlar bu arada dün benmkinin annesinin yanına gittim bikaç saat oturduk çekiştirdk,o ayrılk donemlernden flan açıldı konu sen haklısn sen bakma ona falan dedi kadın bildiğn kendi annem gibi beni savunup oğlunu yerdi bi sorun olursa aileden yana falan(benm ailemi kastediyor) ben girerm araya,ben sizden çok hayal kuruyorum dedi.Çok şeker yaa
Az sonra kocaeliye doğru yola çıkıyorum hepinizi çoook öpüyorum,herkesn askeriyle arası iyi olsuuunn inşş

MErvecim hoşgeldin ve iyi yolculuklar
Öğrenci Evinde hayırlı olsun
Sorma ya benimki izin vermesede gidicem bir şekilde lazer şart
iyi yapmışsın cnm annesinin böyle düşünüp seni benimsemesi çokkk güzelll
öpüyorumm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr!!!

arkadaşımda mevliddeydim bugün.orda olanları anlatıyorum..
önce o ist.a gittiğimiz ortak arkadaş yine beni aradı.benimki 10 günlük rapor almış ama bölük komutanı kabul etmiyormuş geleceksin falan demiş.anlicağnız yarın gidebilir. Allahım çok büyüksün Yarabbim herşeyin en iyisini sen bilirsin..
ama henüz belli değil belkide ayarlarlar gitmez kalır 10 gün daha..hayırlısı..

az önce benimki aradı bunun üstüne.benimde düşüncem "kesin yarın gtcek bu akşam görüşelm die arıyor" oldu. biraz çaldıktan sonra açtım. konuşmaları aynen yazıyorum..

O: nbr?
BEN: ii sen?
O: ii. emre kim?
BEN: yazlıktan arkadaşım (tanıyor yazlıktaki tüm arkadaşlarımı pisliğine yapıyor.bugünde emrenin doğum günü bende "nice seneler:)" yazmştm onu görmüş belli ki)
O: yazlıktan arkadaşın demek ha sen görürsün vs.vs.
BEN: onu tanıyorsun..bunun için mi aradın beni? (sakince konuşuyorum)
O: sadece bunun için değil. siz daha önce (bahsettiği 4-5 yıl önce) sen,ablan,burak(ablamın eski erkek arkdaşı),Mehmet(burakın arkadaşı) bir yere gitmişsiniz 4nüz grp olarak orda foto çekilmişsiniz.neden benim haberim yok nereye gittiniz?(ukala konuşuyor)
BEN: asla öyle bişey olmadı git mehmete sor.kim söyledi sana bunu?
O: Mehmet söyledi
BEN: şimdi mehmeti arayıp sorucam nerden nasl çıkar bu muhabbet ya böyle bişey yok.artı ben mehmeti tanıdığımda cddi ilişkisi vardı yüzükleri vardı dükkanda 1-2 karşılaştk o kdr hiçbir yere gitmedik. ztn 1-2 ay sonra Mehmet sevgilisini kaçırdı evlendi.onlar evlendikten sonra 5 miz mehmetin karısıda dahil çıkmıştık fotolarımızda var.ama mehmetin karısı yokken asla bir yere gitmedik.ztn ben onu tanıdıktan 1-2 ay içinde evlendi Mehmet nereye gideblrz ki..
O: sakın mehmeti arama ortalığı karıştırma Mehmet söyledi bana inanmıyorum sana
BEN: hemen mehmeti arıyorum gerekirse yüzleştiririm seni mehmetle

sonra bağrdı yüzüme kapattı teli.bende hemen mehmeti aradım sordum.mehmet "kesinlikle öyle bişey olmadı öyle bişeyde demedim ben nerden çıkıyor bu" dedi.bende "bnmki öyle uyduruyor belliki bu şekilde bana sarmaya çalışıyor çocuk gbi ya" dedim.
oda arayayım fln dedi vermedim nosunu.diğer arkadaşta biliyormuş sözde onu arıcaktı Mehmet.ara dedim.

benimkini aradım.
"mehmetle konuştum öyle bişey olmadğnı ve öle bişi sölemediğini söledi"dedim
"ben sana arama demedim mi ben mi yalan söylüyorum yani" dedi
"evet sen yalan söylüyorsun yne bana iftira atıyorsun.yeter artık adam gibi delikanlı gibi bana istemiyorum seni sıkıldım bıktım aklım karıştı de neyse sorun dürüstçe dile getir.bu suçlamalar ne oluyor çok günahımı alıyorsun.madem sen yalan söylemiyorsun hadi gidelim o zmn mehmete neden yalan söylüyorsun de ona" dedim
"saçma sapan şeylerle uğraşamam ben" dedi ve yüzüme tel kapattı...

kızlar ne bu?herşey belli aslında ama sabrıma tüküreyim ben...

Canım ya bu çocuk senn açığını bulup üzerinemi yıkmaya çalışıyor pes...
iyi demişsin o şekilde tepkini koyarak ben anlamadım ayrıca ne yapmak istediği iyi yapmışsın arayarak o çocuğuda resmen üstüne yıkmaya çalışmış....
napmayı düşünüosun cnm...Ayrılcakmısınız yani...

evet onun huyu bu.her zaman böyle yapıyor yıllardır bıktım onun bu huyundan.
kendi suçlu görüşmüyoruz diyelim.kendi suçunu örtsün die beni suçlamaya çalışıyor açığımı yakalamaya çalışıyor.hiçbir suçum yoksada iftira atıyor kafasında kuruyor.bu hastalık olmuş onda.sanrm biz evlenrsek bu adamdan ben çok çekçem hayatı boyunca böyle kurup bana mı sarıcak bu...
çok düşündürüyor beni çooook..
ben her türlü kendimi paka çıkarırım çnkü yaptğm bir tane ble yanlış yok!
tek yanlışım fazla fedakarım onun için kolay affediciyim ve bu artık benim için kusur,yanlış!!!!!
kendi ortalığı karıştırdı sonunda da diyor yüzleşmeye gelnce "uğraşamam ben böle saçmalıklarla" geri zekalı ben mi çıkardım bu saçmalığı.
hep böyle yapıyor.benim suçum olmadğnı gördüğünde de arıo hiçbişi yokmuş gbi napıon dio o şeklde barışmaya çalışıo.
bilio beni hemen affediyorum ondan yapıyor.

Allah aşkına canım dürüst ol sen olsan napardın bu durumda?

hımmm anladım cnm..
açık konuşmam gerekiyorsa...Ben 8 sene sabredemezdim...aldatma olayınız olmuşta o an bitirirdim büyük konuşmak istemiyorum ama en büyük hatan bu olmuş bence..
ve ayrıca cnm hani bu kadar katlanman her dediğini yapman onu bu denli hatalarıyla seni üzmeleriyle kabul etmen...yani ben yapamazdım...önce dediğimi yapıcak bana değer vericek beni el üstünde tutucak hayatının merkezi olucam...yani şuanki ilişkimin yürüme sebebide bu açıkçası....aynı şekilde bende onun gibi davranıyorum her şey karşılıklı tabiiki..
dışardan ahkam kesmek kolay belki ama ben bu tavırlarına dayanamazdım...ayrılırdım cnm yani dürüst olmak gerekirse 8sene dile kolay ama ben zaten 8 sene katlanamazdım...

ya sinem inan anlamadım ..

sizin konunuz ne emre ne mehmet.. zaten sorununuz varken 4-5 sene önceki konuyu neden açıyo. oturup bnde sinemin açığını bulayım diye düşünmş heralde .. tatlım napıcaksın gerçekten?

seninde açığını bulup misilleme yapmaya çalışıyo şuan..ama bunu böyle şeylerle yapamaz sen hiç merak etme zaten herşeyn açık ve ortada oda başka mesele de. sen kötü bişey yapmış ble olsan bu şuanki tartışmanızı ilglendrmez ki.. bn anlayamadım ne yapmaya çalışıo..:26:

şimdi msj attı

"benim aklım karışık falan değil benim gönlümde her zaman sen oldun kendini böyle şeylerle kandırma. biraz sorunu kendinde ara tek problemimiz bu. üstelik işi benden ayrılma konusuna kadar sen getirdin. beni kimse tehdit edemez. sen sürekli askerdeyken yapacaklarınla beni tehdit etmeye kalkıyorsun." yazmış..

konu tamamen size anlattığım gbi kızlar hiç yalansız..
ayrılma konusuna benim getirme sebebim çok direndi erikliye gitsin die kızları bile bile bende size dediğim gibi "oraya gidersen beni unut" dedim. oda "sende bundan snra ailenle biyere gidersen beni unut" demişti.saçmalığa bak ya sanki o ailesiyle..
diğer askere gidince muhabbetide.evet kızdırdı beni bende ettim ama oda bu şekilde oldu.geçen izne gelişinde de bu gelişinde de benden habersiz arkadaşlarıyla gezdi başka şehre falanda gitti.bende oturdum kendim evde olanlara üzüldüm hep.gezen hep o oldu takmayan.. bende sonunda "askerdeyken çekersin benden bende o zmn gezerim bana ona göre ii davran" dedim.
tehditten öte uyarıdır bu ya o sözüme rağmen sürekli yapmaya devam etti..
şimdi attığı msjda da Mehmet konusu yok bak suçlu ya tabi yalanı çıktı ortaya aptalın konuyu saptırıyor huyu bu!!!

hımm tatlım napıcaksın ??
neden böyle yapıyorki de sende ben izni iple çekiyorum güya sende ama görüşmüyoruz benm yerime başkalarını terch ediosun bana bunu yapıosun napmamı bekliosun de...

cnm onun karakteri bu.biz tartışıyoruz diyelim hatalı o.ben hatalı olayım die elinden geleni yapar.asıl konuyu kapatsın die neleri çıkarır ortaya.yıllar öncesini açar.ulan ben geçene seneyi açsam sen ztn apışırsın.bana gelmş 5 yıl önceyi söylüyor artı onun dediği gibi bişide yok!!

sen olsan napardın cnm ayrılırdın dimi?

anlaşılan gururuna dokunmuş. hani nasıl olurda bana ayrılalım diyebilir? vede askerlikkle nasıl kıyaslıyo napabilecek sanki gidince kafasında.. ama bnce içten içe de suçlanıyo. zaten mehmeti emre yi ortaya atmasıda . suçlu olduğunun onunda farkında olduğunu gösteriyo.
senin konuyu ayrılığa getrmen normaldi bana sorarsan. sana başka yapcak şey bırakmamış çnkü onca sene.

şimdi benim faceime girdi sonra kendikine.bende facete ç.içiyim oda.görüyor yani pc başında oldğmu ve ona kasıtlı cwp atmadığımı.
atmayıda düşünmüyorum..
sözün bittiği yerdeyim yani.
askerdeyken benden çok korkuyor o zmn kaybetme korkusu oluyor beni kısıtlıyor falan.o yüzden bildiğin dolduruo şu an altına

eğer yarın gidecekse bu akşam mutlaka beni arar görüşmek için ne yapayım sizce?

Bluş canm ama çok sert görün hani affedici olma bu sefer gerekirse aranız bozuk gitsin dayanabilirsen hatasını anlamalı yani

edanınkiyle çok benzicek sanırım ama bn şöyle yapardım:

sinem bi kere sizin 8 sene olmuş dile kolay . sen ne okuyosun nede küçüksün oda öyle. nişan söz ne bileym hani bunların yapılabilmesi içn şartlar çok uygun sen hazırsın ama o yıllardır hazır değil seni oyalar gbi başta bn bu konuda herlde çok büyük tepki verirdim..

bide aldatma olayı sanırım en önemlisi o. sen onu affedince zaten o aldattığımı bile affeti gece çıkmama bişey demez buna demez ona demez diye diye istediğini yapmış..

eda da demiş cnm ilişki karşılıklı kesnlkle . atıyorum sana ailenle çıkınca bile haber vermeynce kızabiliyosa aynı hassasiyeti göstermesi lazım.. bn cihanın her dediğini yapıyorum evet ama oda bnm dediğimi ikiletmyo ikiletse bu zamana gelemezdi. işte örneğin bana diyosaki erkek arkadaşın olmayacak onunda kız arkadaşı olmayacak gibi..

sinem bu denge oturmadığı içn sen hep üzülen taraf oluyosun..çnkü o hep rahat ve senin affediciliğine alışmış..
şuan napardım biliyo musun? hiç çaba göatermezdm sanırım sadece beklerdmm.. o ne yapıcak seni kazanmak içn mi uğraşcak yoksa emre mehmet diye saçmalıcak mı.. bekle sinem ..

bencede gitmeden önce git mutlaka konuş.. böyle gtmesin askerde halledemezsnz .. ama affetmiş gibi görnme ben artık böyleym de. artık sana verdiğim değeri sendende görmek istyorum de. yoksa bende tükendim böyle ne kadar devam edeblrki de..

canım çookk çookk haklısınnn çok doğru söylüyorsun. bende herşeyin farkındayım ama görmezden geliyorum işte aptallığın en büyüğü bu ya!!
arkadaşlarım herkes çok şaşkın "sinem sen böyle değildin yapma etme kendi kendini üzüyorsun,fırsat veriyorsun" diyorlar hep.
hatta ben barıştığımı herkesten saklamıştım başta kmse istemiyordu onunla barışmamı çok yadırgandım herkes kızdı bana.ama benm kararım die ne kdr konuşsalarda boştu..öyle düşünüyorlardı..

annem bu yüzden çok tepkili.yaşınız geldi arkdaşlarımın çoğu evli ztn. 8 yıldır brlktesnz istese daha askere giderken istemeye gelirler bi söz olur askerliği bitirncede düğün olurdu adı konurdu diyor.çok haklı canım annem çooookkkk!!!
ama ben anneme hep "askerden önce hiç resmiyet düşünmüyoruz biz bitirsin gelsin öyle" diyorum.
anneminde isteme sebebi laf olur küçük çocuk değiliz cddi bşi olsunda kmse laf edemesin yarın öbür gün anlaşamayıp ayrılsak ble nişanlımla gezdm demek başka boş boş sevglmle gezdm tozdum demek başka.anneme haklısın diyemiyorum buda beni öldürüyor

ben onunla ne kdr cddi konuşsamda benim yanmdan gidince aynısı oluyor yne hiç değişmiyor.
ailesine benle cddi düşündüğünü ble söylemiyordu geçende bana dio "anneme söledm hazrlık yapın askerlğmi yarıladm bitirince evlencez biz dedim" dio.ama asla ona inanmıyorum sırf laf yapmayayım, güvenimi kazansın diye öyle diyor.
anası ztn evlenmesini asla istemiyor!!
sözde anneside ona "bu konuyu babanda hep beraber konuşuruz" demş we konuyu kapatmış!!!

o bana yapıyor ediyor ben ona "bende yaparım bak karşılığını veririm bak" dedğm zmn tehdt olarak algılanıyor ve ben yapmadan daha beteriyle karşılaşıyorum.benim ztn dilimde biliyor.ama var ya bigün öyle bi birikim patlaması yaşıcam Allah hayırlı yazılar yazsın..

hep bekliyorum sabırla ztn cnm.beni kazanmak yerine aramız ii olsn die çaba göstermek yerine dahada kötü olsun die uğraşıo adam baksana Mehmeti emreyi çıkardı şimdi..
psikolojimi bozucak sağlığımdan edecek bu çocuk benim..
bekliyorum bekliyorum yaptğı şey en çok ne biliyor musun hiçbişin farkına varmadan.durup dururken beni arıyor görüşmek istiyor.görüşünce ztn hemen barışıyoruz konuda kapanıyor.ama hiç sağlıklı ilişki olmuyor böylede.
yine aynısı olcak.o yüzden diyorum ararsa akşama görüşelm die bişi yokmş gbi çıkarsam yne barışmış sayılcaz.ben yne hesap wermeye devam edicem onunda gezdikleri yanına kar kalıcak...

seninde bunların farkında olduğunu biliyorum.. ya arkadaşların vs dediler dimi çok değiştn vs aynısını banada söylüyolardı ama zamanla hiç biri bişey diyemiyo..çnkü aşkı yaşayan herkes anlar zaten neden yaptığnı..

sinem sen ne yapıyosan sevdiğinden yaptın koşulsuz ya baksana herşeye rağmen sevdin sen sadece aşkının arkasında durdun kendine aptal deme olmuş bi kere ve tek istediğinde emeklerini ve verdiğin değerin karşılıgını ondanda görmekti ama o budala işte anlamadı görmedi. inan senden ayrılırsa da sen gibisini bulamaz.. şuan en önemli sorun bu . onun bunu anlaması lazım sana değer vermesi lazım en az sennin ona verdiğin kadar

bu evlilik olayındda da ailesi etkliyo seni istememeleri içn bi sbeep yok sanırım . geenel olarak bi oğlunu vermek istemyo annesi paylaşmak istemyo gibi. ama elnde sonunda oluck yani
annen de kesnlkle haklı ..
bu evlilik olayını da konuşmalısın onla . artık gecktrmemekle ilgli . en azından söz yani bi adım şart..

canım ama psikolojimi bozucakta ne demek bi kere hiç bişey sennin sağlığından önemli değil. elbette onsuzda yaşayabilrsn o bambaşka bi konu. öyle düşnme..
akşam git ama eğer diyyosankii direk yumuşarım bilmyorum.. bana kalırsa gitmen lazım çnkü konuşmanız lazım. ortamı kavga havasına getrmeden diyeceklerini söyle . kavgaya bindirince ters tepiyo senin ki iyice diklenyo gbi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…