selam kızlar
düğüne gittik geldk güzel gecti hergün cenkle bulusuyoruz o yüzden bikac gündür giremedim kbkmayın sizler naslsınız? gecmisi okuyamadım ayak üstü girdim cenkle bulusucaz az sonra:26: bi sorun yoktur insallah
Selam kızlarr giremedim kaç gündür,kızlarla yeni evimize taşındık ama daha yerleşemedik.Bugnde memlekete gidiyoruz bi süre olmayacğm buralarda sünnet düğünü falan filan var,şafak da atmış baya hiç farkına varmıyor insan koşuşturmadanSinemcim okudum canım,ama hızlı hızlı geçtim diyeceğim tek şey bırak arama ,zor olsa da koşssun peşinden senin istemediğn bi şey yapmamalı sonuçta.Edaaa o ağda olayını ben de koydum kafaya yaa uğraşılmıyor lazer şart
Kızlar bu arada dün benmkinin annesinin yanına gittim bikaç saat oturduk çekiştirdk,o ayrılk donemlernden flan açıldı konu sen haklısn sen bakma ona falan dedi kadın bildiğn kendi annem gibi beni savunup oğlunu yerdibi sorun olursa aileden yana falan(benm ailemi kastediyor) ben girerm araya,ben sizden çok hayal kuruyorum dedi.Çok şeker yaa Az sonra kocaeliye doğru yola çıkıyorum hepinizi çoook öpüyorum,herkesn askeriyle arası iyi olsuuunn inşş
Canım ya bu çocuk senn açığını bulup üzerinemi yıkmaya çalışıyor pes...
iyi demişsin o şekilde tepkini koyarak ben anlamadım ayrıca ne yapmak istediği iyi yapmışsın arayarak o çocuğuda resmen üstüne yıkmaya çalışmış....
napmayı düşünüosun cnm...Ayrılcakmısınız yani...
evet onun huyu bu.her zaman böyle yapıyor yıllardır bıktım onun bu huyundan.
kendi suçlu görüşmüyoruz diyelim.kendi suçunu örtsün die beni suçlamaya çalışıyor açığımı yakalamaya çalışıyor.hiçbir suçum yoksada iftira atıyor kafasında kuruyor.bu hastalık olmuş onda.sanrm biz evlenrsek bu adamdan ben çok çekçem hayatı boyunca böyle kurup bana mı sarıcak bu...
çok düşündürüyor beni çooook..
ben her türlü kendimi paka çıkarırım çnkü yaptğm bir tane ble yanlış yok!
tek yanlışım fazla fedakarım onun için kolay affediciyim ve bu artık benim için kusur,yanlış!!!!!
kendi ortalığı karıştırdı sonunda da diyor yüzleşmeye gelnce "uğraşamam ben böle saçmalıklarla" geri zekalı ben mi çıkardım bu saçmalığı.
hep böyle yapıyor.benim suçum olmadğnı gördüğünde de arıo hiçbişi yokmuş gbi napıon dio o şeklde barışmaya çalışıo.
bilio beni hemen affediyorum ondan yapıyor.
Allah aşkına canım dürüst ol sen olsan napardın bu durumda?
şimdi msj attı
"benim aklım karışık falan değil benim gönlümde her zaman sen oldun kendini böyle şeylerle kandırma. biraz sorunu kendinde ara tek problemimiz bu. üstelik işi benden ayrılma konusuna kadar sen getirdin. beni kimse tehdit edemez. sen sürekli askerdeyken yapacaklarınla beni tehdit etmeye kalkıyorsun." yazmış..
konu tamamen size anlattığım gbi kızlar hiç yalansız..
ayrılma konusuna benim getirme sebebim çok direndi erikliye gitsin die kızları bile bile bende size dediğim gibi "oraya gidersen beni unut" dedim. oda "sende bundan snra ailenle biyere gidersen beni unut" demişti.saçmalığa bak ya sanki o ailesiyle..
diğer askere gidince muhabbetide.evet kızdırdı beni bende ettim ama oda bu şekilde oldu.geçen izne gelişinde de bu gelişinde de benden habersiz arkadaşlarıyla gezdi başka şehre falanda gitti.bende oturdum kendim evde olanlara üzüldüm hep.gezen hep o oldu takmayan.. bende sonunda "askerdeyken çekersin benden bende o zmn gezerim bana ona göre ii davran" dedim.
tehditten öte uyarıdır bu ya o sözüme rağmen sürekli yapmaya devam etti..
şimdi attığı msjda da Mehmet konusu yok bak suçlu ya tabi yalanı çıktı ortaya aptalın konuyu saptırıyor huyu bu!!!
ya sinem inan anlamadım ..
sizin konunuz ne emre ne mehmet.. zaten sorununuz varken 4-5 sene önceki konuyu neden açıyo. oturup bnde sinemin açığını bulayım diye düşünmş heralde .. tatlım napıcaksın gerçekten?
seninde açığını bulup misilleme yapmaya çalışıyo şuan..ama bunu böyle şeylerle yapamaz sen hiç merak etme zaten herşeyn açık ve ortada oda başka mesele de. sen kötü bişey yapmış ble olsan bu şuanki tartışmanızı ilglendrmez ki.. bn anlayamadım ne yapmaya çalışıo..:26:
şimdi msj attı
"benim aklım karışık falan değil benim gönlümde her zaman sen oldun kendini böyle şeylerle kandırma. biraz sorunu kendinde ara tek problemimiz bu. üstelik işi benden ayrılma konusuna kadar sen getirdin. beni kimse tehdit edemez. sen sürekli askerdeyken yapacaklarınla beni tehdit etmeye kalkıyorsun." yazmış..
konu tamamen size anlattığım gbi kızlar hiç yalansız..
ayrılma konusuna benim getirme sebebim çok direndi erikliye gitsin die kızları bile bile bende size dediğim gibi "oraya gidersen beni unut" dedim. oda "sende bundan snra ailenle biyere gidersen beni unut" demişti.saçmalığa bak ya sanki o ailesiyle..
diğer askere gidince muhabbetide.evet kızdırdı beni bende ettim ama oda bu şekilde oldu.geçen izne gelişinde de bu gelişinde de benden habersiz arkadaşlarıyla gezdi başka şehre falanda gitti.bende oturdum kendim evde olanlara üzüldüm hep.gezen hep o oldu takmayan.. bende sonunda "askerdeyken çekersin benden bende o zmn gezerim bana ona göre ii davran" dedim.
tehditten öte uyarıdır bu ya o sözüme rağmen sürekli yapmaya devam etti..
şimdi attığı msjda da Mehmet konusu yok bak suçlu ya tabi yalanı çıktı ortaya aptalın konuyu saptırıyor huyu bu!!!
şimdi benim faceime girdi sonra kendikine.bende facete ç.içiyim oda.görüyor yani pc başında oldğmu ve ona kasıtlı cwp atmadığımı.
atmayıda düşünmüyorum..
sözün bittiği yerdeyim yani.
askerdeyken benden çok korkuyor o zmn kaybetme korkusu oluyor beni kısıtlıyor falan.o yüzden bildiğin dolduruo şu an altına
eğer yarın gidecekse bu akşam mutlaka beni arar görüşmek için ne yapayım sizce?
cnm onun karakteri bu.biz tartışıyoruz diyelim hatalı o.ben hatalı olayım die elinden geleni yapar.asıl konuyu kapatsın die neleri çıkarır ortaya.yıllar öncesini açar.ulan ben geçene seneyi açsam sen ztn apışırsın.bana gelmş 5 yıl önceyi söylüyor artı onun dediği gibi bişide yok!!
sen olsan napardın cnm ayrılırdın dimi?
şimdi benim faceime girdi sonra kendikine.bende facete ç.içiyim oda.görüyor yani pc başında oldğmu ve ona kasıtlı cwp atmadığımı.
atmayıda düşünmüyorum..
sözün bittiği yerdeyim yani.
askerdeyken benden çok korkuyor o zmn kaybetme korkusu oluyor beni kısıtlıyor falan.o yüzden bildiğin dolduruo şu an altına
eğer yarın gidecekse bu akşam mutlaka beni arar görüşmek için ne yapayım sizce?
edanınkiyle çok benzicek sanırım ama bn şöyle yapardım:
sinem bi kere sizin 8 sene olmuş dile kolay . sen ne okuyosun nede küçüksün oda öyle. nişan söz ne bileym hani bunların yapılabilmesi içn şartlar çok uygun sen hazırsın ama o yıllardır hazır değil seni oyalar gbi başta bn bu konuda herlde çok büyük tepki verirdim..
bide aldatma olayı sanırım en önemlisi o. sen onu affedince zaten o aldattığımı bile affeti gece çıkmama bişey demez buna demez ona demez diye diye istediğini yapmış..
eda da demiş cnm ilişki karşılıklı kesnlkle . atıyorum sana ailenle çıkınca bile haber vermeynce kızabiliyosa aynı hassasiyeti göstermesi lazım.. bn cihanın her dediğini yapıyorum evet ama oda bnm dediğimi ikiletmyo ikiletse bu zamana gelemezdi. işte örneğin bana diyosaki erkek arkadaşın olmayacak onunda kız arkadaşı olmayacak gibi..
sinem bu denge oturmadığı içn sen hep üzülen taraf oluyosun..çnkü o hep rahat ve senin affediciliğine alışmış..
şuan napardım biliyo musun? hiç çaba göatermezdm sanırım sadece beklerdmm.. o ne yapıcak seni kazanmak içn mi uğraşcak yoksa emre mehmet diye saçmalıcak mı.. bekle sinem ..
edanınkiyle çok benzicek sanırım ama bn şöyle yapardım:
sinem bi kere sizin 8 sene olmuş dile kolay . sen ne okuyosun nede küçüksün oda öyle. nişan söz ne bileym hani bunların yapılabilmesi içn şartlar çok uygun sen hazırsın ama o yıllardır hazır değil seni oyalar gbi başta bn bu konuda herlde çok büyük tepki verirdim..
bide aldatma olayı sanırım en önemlisi o. sen onu affedince zaten o aldattığımı bile affeti gece çıkmama bişey demez buna demez ona demez diye diye istediğini yapmış..
eda da demiş cnm ilişki karşılıklı kesnlkle . atıyorum sana ailenle çıkınca bile haber vermeynce kızabiliyosa aynı hassasiyeti göstermesi lazım.. bn cihanın her dediğini yapıyorum evet ama oda bnm dediğimi ikiletmyo ikiletse bu zamana gelemezdi. işte örneğin bana diyosaki erkek arkadaşın olmayacak onunda kız arkadaşı olmayacak gibi..
sinem bu denge oturmadığı içn sen hep üzülen taraf oluyosun..çnkü o hep rahat ve senin affediciliğine alışmış..
şuan napardım biliyo musun? hiç çaba göatermezdm sanırım sadece beklerdmm.. o ne yapıcak seni kazanmak içn mi uğraşcak yoksa emre mehmet diye saçmalıcak mı.. bekle sinem ..
canım çookk çookk haklısınnn çok doğru söylüyorsun. bende herşeyin farkındayım ama görmezden geliyorum işte aptallığın en büyüğü bu ya!!
arkadaşlarım herkes çok şaşkın "sinem sen böyle değildin yapma etme kendi kendini üzüyorsun,fırsat veriyorsun" diyorlar hep.
hatta ben barıştığımı herkesten saklamıştım başta kmse istemiyordu onunla barışmamı çok yadırgandım herkes kızdı bana.ama benm kararım die ne kdr konuşsalarda boştu..öyle düşünüyorlardı..
annem bu yüzden çok tepkili.yaşınız geldi arkdaşlarımın çoğu evli ztn. 8 yıldır brlktesnz istese daha askere giderken istemeye gelirler bi söz olur askerliği bitirncede düğün olurdu adı konurdu diyor.çok haklı canım annem çooookkkk!!!
ama ben anneme hep "askerden önce hiç resmiyet düşünmüyoruz biz bitirsin gelsin öyle" diyorum.
anneminde isteme sebebi laf olur küçük çocuk değiliz cddi bşi olsunda kmse laf edemesin yarın öbür gün anlaşamayıp ayrılsak ble nişanlımla gezdm demek başka boş boş sevglmle gezdm tozdum demek başka.anneme haklısın diyemiyorum buda beni öldürüyor
ben onunla ne kdr cddi konuşsamda benim yanmdan gidince aynısı oluyor yne hiç değişmiyor.
ailesine benle cddi düşündüğünü ble söylemiyordu geçende bana dio "anneme söledm hazrlık yapın askerlğmi yarıladm bitirince evlencez biz dedim" dio.ama asla ona inanmıyorum sırf laf yapmayayım, güvenimi kazansın diye öyle diyor.
anası ztn evlenmesini asla istemiyor!!
sözde anneside ona "bu konuyu babanda hep beraber konuşuruz" demş we konuyu kapatmış!!!
o bana yapıyor ediyor ben ona "bende yaparım bak karşılığını veririm bak" dedğm zmn tehdt olarak algılanıyor ve ben yapmadan daha beteriyle karşılaşıyorum.benim ztn dilimde biliyor.ama var ya bigün öyle bi birikim patlaması yaşıcam Allah hayırlı yazılar yazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?