hep bekliyorum sabırla ztn cnm.beni kazanmak yerine aramız ii olsn die çaba göstermek yerine dahada kötü olsun die uğraşıo adam baksana Mehmeti emreyi çıkardı şimdi..
psikolojimi bozucak sağlığımdan edecek bu çocuk benim..
bekliyorum bekliyorum yaptğı şey en çok ne biliyor musun hiçbişin farkına varmadan.durup dururken beni arıyor görüşmek istiyor.görüşünce ztn hemen barışıyoruz konuda kapanıyor.ama hiç sağlıklı ilişki olmuyor böylede.
yine aynısı olcak.o yüzden diyorum ararsa akşama görüşelm die bişi yokmş gbi çıkarsam yne barışmış sayılcaz.ben yne hesap wermeye devam edicem onunda gezdikleri yanına kar kalıcak...
seninde bunların farkında olduğunu biliyorum.. ya arkadaşların vs dediler dimi çok değiştn vs aynısını banada söylüyolardı ama zamanla hiç biri bişey diyemiyo..çnkü aşkı yaşayan herkes anlar zaten neden yaptığnı..
sinem sen ne yapıyosan sevdiğinden yaptın koşulsuz ya baksana herşeye rağmen sevdin sen sadece aşkının arkasında durdun kendine aptal deme olmuş bi kere ve tek istediğinde emeklerini ve verdiğin değerin karşılıgını ondanda görmekti ama o budala işte anlamadı görmedi. inan senden ayrılırsa da sen gibisini bulamaz.. şuan en önemli sorun bu . onun bunu anlaması lazım sana değer vermesi lazım en az sennin ona verdiğin kadar
bu evlilik olayındda da ailesi etkliyo seni istememeleri içn bi sbeep yok sanırım . geenel olarak bi oğlunu vermek istemyo annesi paylaşmak istemyo gibi. ama elnde sonunda oluck yani
annen de kesnlkle haklı ..
bu evlilik olayını da konuşmalısın onla . artık gecktrmemekle ilgli . en azından söz yani bi adım şart..
canım evlilik konusunda beni hep oyalıyor ki yıllardır..
lise sonda tanıştık o sene lise vardı,bitti.
sonra bulgaristana gtcem üni okumaya dedi bşy demedim.sormadıda.artı sorsada ona bırakırdım kararı karışma hakkını bulamam kendimde ne kdr sewglmde olsa.ama sormadıda..
olmadı Bulgaristan gidemedi ble geldi 1 senesi boşta geçti.
seneye kıbrısa gidicem üni okumaya dedi.yine sesimi çıkarmadım.
gitti 3 yıl kaldı gezdi tozdu orda devamsızlığı çok fazla vardı ve derslerdende geçemedi okulu çok uzıcaktı bıraktı geldi.
hemen askere gitcem dedi.ben git dedim hep gitmedi 2 yıl da öyle boşa geçti.
6 yılı tamamen bomboştu yani.hep beni oyaladı.
bu yılda anlamadan apar topar gitti.kaçak görünüyormuşta ondan.özellikle gitmedi şubeye beni alın askere diye!!
ben hep dedm herkes gidio sen nie gitmiosun daha die gtcez elbet bigün diodu.ilgilenmedi hiç.
evlilik muhabbetide evlencez elbet bigün askerlik gibi yani...
askere gitti oranın verdği pskji ile söylüyor bence "gelnce hemen evlencez" die.benim inancım kalmadı ona.buraya geldiğinde bitirdiğinde özgürlüğüne kavuştuğunda ayrılcak benden yaşıcak hayatını.
ben beklediklerimle,çektiklerimle kalcam..
nasl bu adama evlilik muhabbeti yapayım ki ben aldğm çeyizleri bile ona söylemiyorum 1-2 söyledim baktm ilgisiz bidaha söylemedim.ben ikimizi hayal ederek hevesle alıyorum herşeyimi ama onda hiçbi istek yda hazırlık yok.
çok üzülüyorum bu durumdan çooookkk
YEMİN EDİYORUM KESİNLİKLE BENİM GİBİSİNİ ASLA BULAMAZ!!! o kadarda büyük konuşuyorum..
hayır cnm öle yapmıcaksın akşam buluşursan şunu diceksin yani ben olsam senin yerinde öyle yapardım..' bak ben seni 8 yıldır bekliyorum sabırla hala bir ciddiyet yok beni oyalıyormusun napıyorsun sen ? askerde her dediğini yapıyorum bir dediğini 2 etmiyorum izinde bnmle olmak yerine başkalarıyla oluyorsun..ya ben neyim senin hayatında 2. planda olmaktan bıktım askere gidince beni hatırlamandan bıktım de..artık sana karşı tavrım senin bana karşı tavrın gibi olucak bil.de..bu kadar cnm sonra ii yolculuklar dilersin bence hiç bi şekilde yumuşama yine aynısını yapar.
Sinemcim bu dediklerinden sonra eğer objektif olun dersen ben senin iyiyliğini istiyorum çok ama çok iyi kalpli bir insansın bunu çok iyi biliyorum...Bu şekilde ilişkiyi yürütmek ne kadar sağlıklı bilemem zaten böyle yapacağını düşünüosan ayrıl derim....gerçektenn ayrıl...
Şimdilik ben kaçıyorum kızlar spor yaptım duş alıcam öpüyorum
ah cnm ya kısmen facedede konuşmuştuk nasıl 8 sene ya diye sorduğumda ben ..
aklı fikri gezmek ama umarım askerlik akıllandırır. 3 sene okuyup bi sene daha sabretse kısa yapıcaktı bunu bile düşünmemiş gezmek kıymetlı diye . zaten illa bi yurt dışı uzaklaşma hevesi de gezme merakını gösteryo özgürce.. ama hani onlar gençliğin verdiği şeyler diyelm sinem. askerlklten sonra böyle bahanesi olamayacak. ertelemeye bi sebep olamayacak eğer seni gerçekten geçiştryosa..
ama sen o kadr eminsinki gelnce seni bırakıcağından :26:güvenini çok sarsmış çnkü.
sinem bak çek karşına konuş ne kaadar anlarsa.. ama böyle düşündüğünü bilsin
kıbrısta ne haltlar yemiş hepsini o askerdeyken öğrendim o zamanda sevgilimdi o adam benim ama hçbişi yapamadım yuttum onada bişi sölemedim
hep içime atıyorum yutuyorum ama şişiyorum günden güne sindiremiyorum bigün fena patlıcam die korkuyorum..
asker beklemek bana zor gelmiyor beklerim 3-5 yıl olsun isterse alıştım ben beklemeye.sadece onu çok merak ediyorum duasız hiçbi günüm geçmiyor o askerdeyken.ama askerliği bittikten sonra ayrılırsak neye yanayım ben?
tek tesellim -hayırlı değilmiş bitti-..olacak dimi 3 kelimeye sığdırcam onca yıllarımı..
aaahhh ahhhhh...
zaten en kötüsüde o ya.. onca yılı o kelimelere sığdırmak. zaten sırf bunu yapmak istemediğin iiçn şuan birlkte değil misn sinem. düzelir umudu mutlka içnde var .. inş. da olur keşke hemen olsa..
mesele beklemek değil dediğin gibi karşıdan bunun karşılığını alabilmek:26:
bebeğim çok iyi düşün bnde hiç bunu sölemek istemem ama illa düzelmcek değişnce beni hepten üzecek diyosan ayrıl:26: bunu söylemek bana düşmez ama fikrlerimizi sorduğun içn söylüyorum..
iyi şeylerin hep karşılığını bekler ama kötü şeylerin karşılığını vermemdende hep korkar..
yok cnm ben soruyorum ztn fikrinizi..
evlenincede değişmez mi acaba? off:26:
yordum senide kuzum ya çok sağol yardımların için.sen nasılsın?
bebeğim evliliğe ihtmallerle karar veremezsin ..
bak sakın evlennce değişir mantığıyla evlenme kendine daha çok yazık edrsin ..
ne yorulması bebeğim ya.. ben iyiym cnm bildiğin gbi.. bekliyorum 8 temmuzu..
Haklisin canim..bakalim beklicem ve gorcem.yarn gtcek mi acaba arkdsida arayip haber wermedi.bu aksam belli olur o gerci..
Oh ne guzel.guzelce gecirin gunlerinizi yavrum gezin tozun.benim planladgm gbi olmadi hersey..siz bzm gbi olmzsnz ins. aman bzm gbi kmse olamaz ztn
Sıkıntıdan bayılcammmmmmmmmmmmm
bendeee ama kendime kahve yaptım gel beraber içelim =)
hahah hemenn geliyorum canımmm
ay patlıcam ya yok böyle bir şeyyy...
9a kadar sıkıntııı banasonra hoooppp artvine nöbet kulesine bağlancam
bende öyle sonra sıkıntıdan ne yeseme bağlıyorum verdğim 3 kiloyu aldım şimdi gene başlıyorum yememeye kiraz sapı çayıma :)
Bağlannn Canım ohhh,,bizim dün 11-1 nöbeti vardı bugün sormadm var mı ...bu arada hani kapri falan diyodum ya iyi ki sürpriz yapmamaşm giyemem dedi bacaklarımz gözüküyo ya dedi hep Rütbeliler var ya çıkarken sorun olur dedi çarşıya çıkarkende lojmanın ordan geçiolarmş falan ...Tshirt olur dedi tamam dedm bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?