Edaa dolgu topuk çok şık durur eğer yürüyebiliosannn =) bende düğüne giderken topukluyla yürüyemiyorum ya hiç yakışmıyo yanıma kesin babet alıyorum :)
thank you bebeğim
ya kilo vermedim aslında sıkılaştım 1 haftadır yoğun spor yapıyorum belim göbeğim ve kalcam 3 cm falan incelmiş ölçmüştüm çnkü ama bnm şöyle bir sorunum var midem hiç yok göbeğim var yani göbek tek soruno şekilde yani güzel görünüyorsamm ne mutlu bana biraz daha verimde benmki şaşırsınn
sinem bak benım halımı gor 4 yıllık nısanlıyız 6 yıllık ılıskımız var nısan yuzugumle ıkı yuzukten başka aılesı bır çöp bile almadı bak seneye bıle dugun olacagı muallakta vede ayrılmak ıstesem bıle kolay degıl cunku sonucta 4 yıllık nısanlıyım ve sıvas kucuk bı yer ıyı dusun sureklı boyle uzuluceksın hep veren sen olucaksın boyle gıdıcek bu sımdı 1-2 ay uzulursun sonra yavas yavas azalır unutamazsın ama buyuk mutsuzluklar pişmanlıklar yaşamaktan iyidir. iyi düşün derim
dolgu topukta bakıcam cnm ya boyum uzun ne bilim sırık gibi oluyorum gibi hissediyorum bilmiorumbabet bnmde vazgeçilmezim onlarca çift var evde çıkarmama yazın ayağmdan hiç.yürüyemiormda pek o işler gülşahtan soruluyor gülşah topuklu ayakkabı canavarımızzz
gülşahhh sende bi iki resmini koyda yüzünü görelim kızz senide hic görmedim ben
yawrum zaten askerden geldıkten sonra 1 yıl sure verıyorum daha napıyım
cok dogru bi kombin yapmıssın bluz göbegini kapatmıs cok zayıf göstermis bacakların zaten ince masallah canım sen baya zayıfladın ama
ayy geri geldim kızlar kuzenim misafirliğe gidiyormuşşş annemle babamda avm ye gidio ben üşendm evdeyim bu aradakuzenime gösterdim sandalet tarzıda giyebilirsin dedi bugn görmüştüm nar çiçeği spor değil klasik önü hafif açık parlak bir sandalet onu alırm belki yarın topukluyla yürüemiorm zaten
hahha teşekkür ederim bebeğimhatırıyormusun kuzenimin nişanı için dantelli bir elbise almıştım orada bana göbeğin var demiştin hahaha ki hala varda kamufle ettim sonçta ama evet inceldim ya
kışın bot çizme baharda converse babet yazın birkenstocklar ayağıma yapışıyo resmen :)
Görüyorum Gülşahın topuklularını neon çok güzeldi =)
bu tarz bluzlar giyip kapatabilrsin göbeğini canım kendini cok yorma o göbek bendede var minnacıkda olsa var 45 kiloyum ama hala gitmedi gitmiyo yani
kızlar ben kacıyorum survivora bakıyım biraz öpüyorum sizi ugrarım gene
ay pardon bitanem ya aklmda 24 kalmıs bende 21 yasındayım insanlar beni 16 17 sanıyo biliyomusun baya kücük gösteriyorum boyumda kısa zayıfım ya bide. kardesm benden daha olgun gösteriyo düsün onu ablam sanıyolar aramızda 4 yas var sözde
elbiseyi nerden ve ne kadara aldın harikaaaaaaaa
bence ilk topukluyla git canım..topuklu daha resmi daha ciddi oluyor.babet tarzı spor olcak.o kadar süslencen bak.
yanına al alçak bi ayakkabı yorulursan değiştirirsin benim fikrim bu tatlım
sinemmmmmmmm harika o transparan çok yakşmş
yok o dediğimde çok spor değildi hatta hiç değildi bilmiorm yarın bakıcam cnm zaten çok uzun sürmez ya toplasan 2 saat falan kep atılcak konuşma bilmem ne o şekildee
anaammm o elbiseye 2000 Tl mi verdin kız mağazayı bilmiorm ama görmüşümdür yıllardır nişantaşında okuyorum çünküü ama çok pahalı cnm ya bayağı hattaöldürsen vermem o parayı anca gelinliğe 2000 ve üstü yani
ama canım ablamın düğünüydü o yüzden verdim..yoksa bende vermem tabi..
2000tl telefona verirsin ama dimi hahaha
bence topuklu giy yavrum ya..
kız senin ablan evlimi değildi diye hatırlıyorum ben ..
ablanın düğünüyse ayrı tabikihahah telefonu her dk kullanıosn ama cnm ya elbise ne blm 1 kerelik bir daha giydin mi
bilmiorm bebeğim bakcam artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?