92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Edaa dolgu topuk çok şık durur eğer yürüyebiliosannn =) bende düğüne giderken topukluyla yürüyemiyorum ya hiç yakışmıyo yanıma kesin babet alıyorum :)

dolgu topukta bakıcam cnm ya boyum uzun ne bilim sırık gibi oluyorum gibi hissediyorum bilmiorum babet bnmde vazgeçilmezim onlarca çift var evde çıkarmama yazın ayağmdan hiç.yürüyemiormda pek o işler gülşahtan soruluyor gülşah topuklu ayakkabı canavarımızzz

cok dogru bi kombin yapmıssın bluz göbegini kapatmıs cok zayıf göstermis bacakların zaten ince masallah canım sen baya zayıfladın ama

kesinlikle haklısın canım.bu yüzden bende öncesinde kesin bi karar vermek istiyorum.
bu çocuk gerçekten aptal..
bana ii davransa yaptğı yanlışları yada suçlamaları yapmasa ben bunla evlencem oda farkında hatta bu yüzden belkide beni kürkçü dükkanı olarak görüyor ya.
neden böyle davranıyor bana hiç bilmiyorum..onada soruyorum.oda bana "sen düşün ara suçu biraz kendinde" diyor
bende "arıyorum ama bulamıyorum varsa bi yanlışım söyle" diyorum.sen bul dio ya şaka gibi
çnkü yanlışım YOOKKK!
o sözünde bile suçlama var.
bu huyu benim için hayır belkide Allah bana böyle davrandırıyor belki soğuyayım ayrılayım diye.artk herşey düşünüyorum.ve gidişat oraya gidiyor.yne barışırız belki ama benden çok şey alıp götürüyor çok soğuyorum her kavgada..

neden seninkinin ailesi hiçbir hazırlıkta bulunmuyor?üstelik seninki erkende gelicek bak 2 ay sonra orda..

kışın bot çizme baharda converse babet yazın birkenstocklar ayağıma yapışıyo resmen :)

Görüyorum Gülşahın topuklularını neon çok güzeldi =)

cok dogru bi kombin yapmıssın bluz göbegini kapatmıs cok zayıf göstermis bacakların zaten ince masallah canım sen baya zayıfladın ama

hahha teşekkür ederim bebeğim hatırıyormusun kuzenimin nişanı için dantelli bir elbise almıştım orada bana göbeğin var demiştin hahaha ki hala varda kamufle ettim sonçta ama evet inceldim ya

bence ilk topukluyla git canım..topuklu daha resmi daha ciddi oluyor.babet tarzı spor olcak.o kadar süslencen bak.
yanına al alçak bi ayakkabı yorulursan değiştirirsin benim fikrim bu tatlım

hahha teşekkür ederim bebeğim hatırıyormusun kuzenimin nişanı için dantelli bir elbise almıştım orada bana göbeğin var demiştin hahaha ki hala varda kamufle ettim sonçta ama evet inceldim ya

bu tarz bluzlar giyip kapatabilrsin göbeğini canım kendini cok yorma o göbek bendede var minnacıkda olsa var 45 kiloyum ama hala gitmedi gitmiyo yani

kışın bot çizme baharda converse babet yazın birkenstocklar ayağıma yapışıyo resmen :)

Görüyorum Gülşahın topuklularını neon çok güzeldi =)

aynen öyylee cnm ya topuklu rahatsız edio özel günler hariç giyemiorum maalesef
iş hayatında giyicem mecbur
evet evet o ayakkabı hastası

bizimde ablamla aramızda 5 yaş var. ben 23 oda 28 yaşında.ama benim saçım sarıyken hanginiz büyüksünüz diye soruyorlardı
şimdi koyulaştırdım ama ynede aramzda 5 yaş var gibi durmuyor en çok 2 diyorlar

elbiseyi Nişantaşından aldım tatlım istanbulda oturanlar belki görmüştür mağazayı oralardan geçtilerse ve benim gibi tırım tırım elbise aradılarsa
tasarımcısı 'Sherri Hill' markasıda 'Dresscholic'
fiyatıda: 2.000 TL civarında.. biraz tuzlu aldım canım :26:

bence ilk topukluyla git canım..topuklu daha resmi daha ciddi oluyor.babet tarzı spor olcak.o kadar süslencen bak.
yanına al alçak bi ayakkabı yorulursan değiştirirsin benim fikrim bu tatlım

yok o dediğimde çok spor değildi hatta hiç değildi bilmiorm yarın bakıcam cnm zaten çok uzun sürmez ya toplasan 2 saat falan kep atılcak konuşma bilmem ne o şekildee
anaammm o elbiseye 2000 Tl mi verdin kız mağazayı bilmiorm ama görmüşümdür yıllardır nişantaşında okuyorum çünküü ama çok pahalı cnm ya bayağı hatta öldürsen vermem o parayı anca gelinliğe 2000 ve üstü yani

Son düzenleme:

ama canım ablamın düğünüydü o yüzden verdim..yoksa bende vermem tabi..
2000tl telefona verirsin ama dimi hahaha
bence topuklu giy yavrum ya..

ama canım ablamın düğünüydü o yüzden verdim..yoksa bende vermem tabi..
2000tl telefona verirsin ama dimi hahaha
bence topuklu giy yavrum ya..

kız senin ablan evlimi değildi diye hatırlıyorum ben ..
ablanın düğünüyse ayrı tabiki hahah telefonu her dk kullanıosn ama cnm ya elbise ne blm 1 kerelik bir daha giydin mi
bilmiorm bebeğim bakcam artıkk

kız senin ablan evlimi değildi diye hatırlıyorum ben ..
ablanın düğünüyse ayrı tabiki hahah telefonu her dk kullanıosn ama cnm ya elbise ne blm 1 kerelik bir daha giydin mi
bilmiorm bebeğim bakcam artıkk

evet cnm doğru hatırlıyorsun ablam evli değil
yani ayrıldı tatlım..ve k.v yüzünden!! onlarında hikayesi apayrı
neyseki şuan çok mutlu ve huzurluyuz
başımızdan öyle bi olay geçtği için ben kendi k.v adayıma kızıyorum ya!!
tecrübeliyiz bu konuda yani bile bile lades demekte istemiyorum..

elibseyi bidaha hiç giymedim cnm ama eylülde kuzenimin düğünü var yengemler falan giy orda bidaha o kdr yakın kmsenin düğünü olmıcak herkes evlendi hazır fiziğinde müsaitken giy diyorlar.
gerçi onu giydiğimde ben 52 kiloydum şimdi 56 kiloyum.olur mu acaba :26:
kumaş değil çnkü elbise çift kat tül üzerine boncuk işlemeleri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…