92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ciddi miisn cnm ya..Çok üzüldüm ahh ahh Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ya..Byunun için dua edelim hep.her şeyin hayırlısı kızlar..
şyuan mutluysa sorun yok cnm.
tabiki tecrübeliysen gördüysen cnm sende iyi düşün derim..
evde dene bi cnm beğenmezsen giymezsin

maşallah kızlar sizeee ne çok kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım hala.. nasılsınız bakalım..bi sorun yok dimi?
sinemcim senin olayı okudum ama gelişmeleri okuyamadım :26: siz halletmişsinizdir umarım..
gizemmmm seninde mehtaba çok az kalmış kızzz

hoşgeldin cnmm nasıl gidio mehtapp..ne zaman ylcu ediceksin :26:

bizde ablamın evliliğin bitmesine üzüldük ama ablam için en hayırlısı buydu..
şimdiki rahatımızı mutluluğumuzu huzurumuzu bulablcekmyz acaba evlennce bu beni çok düşündürüyor ve bulamıcam gbi geliyor..
herkes imrenir bizim ailemize o yüzden hep dua okurum ben
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın doğru kişiyle evliliğimizi yapalm ve sağlıklı, hayırlı evlatlar dünyaya getirelim..
benimkide bunları görüyor ne die beni üzüyorsa..
annem babam hayatımızda bize bir tokat bile atmadılar..sesini bile yükseltmediler öyle.bizde hiç aykırı gelmedik.sıcak bi yuvamız var.güven dolu.
hani son yudum kalsa bişeyden kimse yemez herkes birbrne verir.kmse kmseye kıyamaz ve yenmeden kalır :) o derece..
hakkını yiyemem benimkide beni korur herşeyden ama bi kendinden koruyamıyor.sinirlendiğinde tehdt savuruyor üzerime yürüyor.çok korkutuyor beni çok buda beni perişan ediyor

hyr cnm halletmedik maalesef görüşmüyoruz hala..

sen nasılsın nasıl gidiyor?

hoşgeldin cnmm nasıl gidio mehtapp..ne zaman ylcu ediceksin :26:

hoşboldum tatlımmm..mehtap süper ama yarın son kez başbaşa olacağız.. cuma sabah 9:00 uçağı cuma günü göremem..perşembede dükkanlarına giderim sonuçda ailesiylede son gün olacağı için hem gelen giden olur rahat edemeyiz diye perşembe uzun görüşemeyiz sanırım..anlıycan içim çok buruk edaa..

canımm bnm haklısın...çok zordur ayrılmak yuvayı kurmakta zor yıkmakta ama ablan için hayırlısı buysa kader işte..
her yerde anlatma cnm böle tabiiki kıskanıolardır allah kem gözden korusun ben bunu bilir bunu söylerim.Kimsenin yerini tutmaz aile..evlilikte zor bir olay eşlerimizi iyi seçmemiz gerekli
keşke seninki seni üzmesede el üstünde tutsa cnm..anca öle yürüo ilişkiler en azından bnm için bu böle..Allahtan hayırlısını diliyorumm sen her şeyin en güzeline layıksın gerçekten

Çok alıştın dimi kamilecim ya of...uzun olunca..ama şöyyle düşün bu son ayrılık olacak..sonra teskere için gelicek cnm bnm.ben öle avutuca kendimi öle düşünüyorum yani...
Alışırsın tatlım yapcak bir şeyimiz yokki sımsıkı sarıl öp doya doya cnmm

hyr cnm halletmedik maalesef görüşmüyoruz hala..

sen nasılsın nasıl gidiyor?

üzüldüm canım yaa ne zaman gidiyor senşn ki tam gider ayak şu yaptığına bak..
ben çok şükür iyiyim canım ama cuma yolcu ömer o yüzden biraz tuhafım..nasıl alışıcam bilmiyorum..

gülşahcım neden kafan karışık :26:
Cnm bnm inş seninki gelince hızlanır her şeyde evlenirsiniz cnmm eminim olucajk bu oyalamaz yani dimi her şey tamam artık askerlikte bitmiş

olur mu cnm hiçbi yerde anlatmam böyle.nazardan korkarım çnkü
evet cnm ii seçim yapmamız gerekli ama ztn alnımızda kim oldğu yazıyor allah ona göre sıcaklık yada soğukluk veriyor kişilere karşı..
kaderimizde varsa kusurlarını görmezden gelmiyor muyuz sanki :26:
inşallah hepimiz için herşeyin en güzeli olur bebeğim tüm kalbimle diliyorum bunu..

karamsarlığa kapılma bebeğim inşallah herşey o güzel kalbin gibi olur...
inşallah bebegım
gülşahcım neden kafan karışık :26:
Cnm bnm inş seninki gelince hızlanır her şeyde evlenirsiniz cnmm eminim olucajk bu oyalamaz yani dimi her şey tamam artık askerlikte bitmiş

edacım yaa bak taaa seneye kadar 1 yıl var işte bulunur evde kurulur + aılesı bızım kaç yıldır nısanlı oldugumuzu bılıolar yanı elbette bısıler yaparlar ama çağatay iş bulamazsak ev kuramazsak bu yaz olmazsa dııp duruyo bende dedım seneye evlenmezdek kesınlıkle bı daha senınle gorusmem dedım sımdıde gelıcem ankaraya veya ıstanbula ıs bulmaya gıdıcem dıo oyle dedım dıe trıp yapıo çok yoruldum herkes düğün ne zaman dıyo bıktım usandım annem bıle dusunsende ben bır yıl daha boyle cekemem dıo hele ıkı yıl daha beklemeyı kabul etmezler bende etmem olmuyacagını anladıgım an ayrılmak ıstıyorum daha fazla boşa vakıt gecırmek ıstemıyorum ben gereken fedakarlıkları fazlasıyla yaptım zten

Amin cnm bnim inş hepimiz için

üzüldüm canım yaa ne zaman gidiyor senşn ki tam gider ayak şu yaptığına bak..
ben çok şükür iyiyim canım ama cuma yolcu ömer o yüzden biraz tuhafım..nasıl alışıcam bilmiyorum..

10 gün daha rapor aldı cnm yksa bugün gidiyordu..
üzülme bebeğim edanın dediği gibi sonraki gelişinde temelli kavuşcaksınız bunu düşün pozitif ol.ağlama sakın sevgilinide üzme..

hem de çok alıştım canım çokkk..her şey planladığımız gibi oldu çok sık görüşebildik çok şükür..hatta ne zaman çarşıya çıksam yanımda bitiveriyordu..şimdi içimden çarşıya çıkmak bile gelmiycek..gözlerim hep onu arıycak biliyorum..
bende öyle avutuyorum tatlım bu son diyorum bir daha böyle uzun süre ayrı kalmıycaz diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ki..sızlıyor..gidiceğini bildikce..
elbette alışım canım alışmak zorundayım ama bu süreci nasıl atlatıcam bilmiyorum..yarını iple çekiyorum

gülşahcımmm canım bu arada maşallah sana çok tatlısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…