evet cnm doğru hatırlıyorsun ablam evli değil
yani ayrıldı tatlım..ve k.v yüzünden!! onlarında hikayesi apayrı
neyseki şuan çok mutlu ve huzurluyuz
başımızdan öyle bi olay geçtği için ben kendi k.v adayıma kızıyorum ya!!
tecrübeliyiz bu konuda yani bile bile lades demekte istemiyorum..
elibseyi bidaha hiç giymedim cnm ama eylülde kuzenimin düğünü var yengemler falan giy orda bidaha o kdr yakın kmsenin düğünü olmıcak herkes evlendi hazır fiziğinde müsaitken giy diyorlar.
gerçi onu giydiğimde ben 52 kiloydum şimdi 56 kiloyum.olur mu acaba :26:
kumaş değil çnkü elbise çift kat tül üzerine boncuk işlemeleri var..
maşallah kızlar sizeee ne çok kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım hala.. nasılsınız bakalım..bi sorun yok dimi?
sinemcim senin olayı okudum ama gelişmeleri okuyamadım :26: siz halletmişsinizdir umarım..
gizemmmm seninde mehtaba çok az kalmış kızzz
ciddi miisn cnm ya..Çok üzüldüm ahh ahh Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ya..Byunun için dua edelim hep.her şeyin hayırlısı kızlar..
şyuan mutluysa sorun yok cnm.
tabiki tecrübeliysen gördüysen cnm sende iyi düşün derim..
evde dene bi cnm beğenmezsen giymezsin
maşallah kızlar sizeee ne çok kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım hala.. nasılsınız bakalım..bi sorun yok dimi?
sinemcim senin olayı okudum ama gelişmeleri okuyamadım :26: siz halletmişsinizdir umarım..
gizemmmm seninde mehtaba çok az kalmış kızzz
hoşgeldin cnmm nasıl gidio mehtapp..ne zaman ylcu ediceksin :26:
Gülşahhh maşş canım sanaaada
ilk fotoya bayıldımmm
canımmm çok tatlısııınnnnn maşallah
hatta çok tatlısınııızz
bizde ablamın evliliğin bitmesine üzüldük ama ablam için en hayırlısı buydu..
şimdiki rahatımızı mutluluğumuzu huzurumuzu bulablcekmyz acaba evlennce bu beni çok düşündürüyor ve bulamıcam gbi geliyor..
herkes imrenir bizim ailemize o yüzden hep dua okurum ben
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın doğru kişiyle evliliğimizi yapalm ve sağlıklı, hayırlı evlatlar dünyaya getirelim..
benimkide bunları görüyor ne die beni üzüyorsa..
annem babam hayatımızda bize bir tokat bile atmadılar..sesini bile yükseltmediler öyle.bizde hiç aykırı gelmedik.sıcak bi yuvamız var.güven dolu.
hani son yudum kalsa bişeyden kimse yemez herkes birbrne verir.kmse kmseye kıyamaz ve yenmeden kalır :) o derece..
hakkını yiyemem benimkide beni korur herşeyden ama bi kendinden koruyamıyor.sinirlendiğinde tehdt savuruyor üzerime yürüyor.çok korkutuyor beni çok buda beni perişan ediyor
hoşboldum tatlımmm..mehtap süper ama yarın son kez başbaşa olacağız..cuma sabah 9:00 uçağı cuma günü göremem..perşembede dükkanlarına giderim sonuçda ailesiylede son gün olacağı için hem gelen giden olur rahat edemeyiz diye perşembe uzun görüşemeyiz sanırım..anlıycan içim çok buruk edaa..
hyr cnm halletmedik maalesef görüşmüyoruz hala..
sen nasılsın nasıl gidiyor?
teşekkürler kızlarrr inşallah hayırlısı olurda üzülmemm kafam çok karışıkkk çıkmazdayım sankii
canımm bnm haklısın...çok zordur ayrılmak yuvayı kurmakta zor yıkmakta ama ablan için hayırlısı buysa kader işte..
her yerde anlatma cnm böle tabiiki kıskanıolardır allah kem gözden korusun ben bunu bilir bunu söylerim.Kimsenin yerini tutmaz aile..evlilikte zor bir olay eşlerimizi iyi seçmemiz gerekli
keşke seninki seni üzmesede el üstünde tutsa cnm..anca öle yürüo ilişkiler en azından bnm için bu böle..Allahtan hayırlısını diliyorumm sen her şeyin en güzeline layıksın gerçekten
inşallah bebegımkaramsarlığa kapılma bebeğim inşallah herşey o güzel kalbin gibi olur...
gülşahcım neden kafan karışık :26:
Cnm bnm inş seninki gelince hızlanır her şeyde evlenirsiniz cnmm eminim olucajk bu oyalamaz yani dimi her şey tamam artık askerlikte bitmiş
olur mu cnm hiçbi yerde anlatmam böyle.nazardan korkarım çnkü
evet cnm ii seçim yapmamız gerekli ama ztn alnımızda kim oldğu yazıyor allah ona göre sıcaklık yada soğukluk veriyor kişilere karşı..
kaderimizde varsa kusurlarını görmezden gelmiyor muyuz sanki :26:
inşallah hepimiz için herşeyin en güzeli olur bebeğim tüm kalbimle diliyorum bunu..
üzüldüm canım yaane zaman gidiyor senşn ki tam gider ayak şu yaptığına bak..
ben çok şükür iyiyim canım ama cuma yolcu ömer o yüzden biraz tuhafım..nasıl alışıcam bilmiyorum..
Çok alıştın dimi kamilecim ya of...uzun olunca..ama şöyyle düşün bu son ayrılık olacak..sonra teskere için gelicek cnm bnm.ben öle avutuca kendimi öle düşünüyorum yani...
Alışırsın tatlım yapcak bir şeyimiz yokki sımsıkı sarıl öp doya doya cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?