92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

haklısın cnm sabrın azalmış ama keşke bu kadar erken olmasaydı nişan olayınız ama anlatmışttn cnm ailen öğrenmiş vs dimi.haklısın annen tabiki babanda aynı şekilde üzülüodur inş senn için her şey güzel olur cnm hemen evlenirsşnizzz

teşekkürler bebegımmm ama sımdıı depo yaptınızz kızz ınsallah gelene kadarr bıtmez özlem deponuz bak hem azcık kaldıı bız ne şafaklar gördükkk bundan sonra temellı gelıcekk

cnm benm haklısın bende böyle olucam herkeste oluyor ama sabır Allah sabrını veriyor biliyorsunnn
birbirimize destek ola ola aşıcaz bu dönemi cnm

kız sinem sil bunu bence biri görür falan tanıdık felaket olur silinmio mesajlar çnk
ayrıca aynen hoş kadınmış...

10 gün daha rapor aldı cnm yksa bugün gidiyordu..
üzülme bebeğim edanın dediği gibi sonraki gelişinde temelli kavuşcaksınız bunu düşün pozitif ol.ağlama sakın sevgilinide üzme..

hımm anladım canım geçmiş olsun hasta mı? her şeyin hayırlısı tatlım yaa..
pozitif olamıyorum sinemcim yaa..Allah'ın izniyle son olduğunu biliyorum ama içim öyle tuhaf ki anlatamıyorum şu an..yok canım onun yanında ağlamamaya çalışıyorum zaten o da zülüyor anlıyorum bir de ben üzmak istemiyorum tutuyorum kendimi ama nereye kadar tutabilirim bilmiyorum..ki dedim ya yarın son kez başbaşa olacağız..

teşekkürler bebegımmm ama sımdıı depo yaptınızz kızz ınsallah gelene kadarr bıtmez özlem deponuz bak hem azcık kaldıı bız ne şafaklar gördükkk bundan sonra temellı gelıcekk

cnm benm haklısın bende böyle olucam herkeste oluyor ama sabır Allah sabrını veriyor biliyorsunnn
birbirimize destek ola ola aşıcaz bu dönemi cnm

gülşahcımm çok haklısın canım evet şimdi baya moral depoladık inş idare edebilirz..5 ay kaldı aslında düşününce 10 ayı yedik bitirdik diyorum bu da geçer diyorum da sözle olmuyor canım ya..Allah'ım o günleri gösterir inş..

edacım çok haklısın canım SABIR başka çaremiz yok..uzu süre izin olunca sonuç kötü oluyor tatlım sanırım..çok alışıyorsun çünkü..zaten burası olmasa siz olmasanız çok kötü olurdu canım yaa iyi ki varsınız

Kafadan hasta o! yok be cnm bsyi.
Cok ii anliorm seni bzde bu vedalari cok yasadik hatta ben son 5 yildir hep geciriyorm bnmkini veda cok yasadim.her defasinda yine ilk ayriligmzms gbi cok uzuldum..
Yarinin keyfini cikarin dicem ama son gun cok duygulu geciyor aglamasan ble icten ice agliyorsun buruksun

O panel nerelerde cnm cepten giriyorum bira ayrinti versenz..

canım kv nın resmını ekledıgın mesajın altında mesaj duzenleme panelı var ordan gelısmıs duzene gır hem resımlrın ısmını hemde altta eklentı yerı var eklentı ekleye tıkla yukleme panelınde altta oluoya hanı onun uzerıne geldıgınde carpı ısaretı var onu tıkla sılınıo

cnmm bizim az kaldı şükür .. ama sizin bitti :26: hepimizn aynı anda mutlu olacağı günler gelsin artık!!!

cnm yarın son günmüş en zor gün .. ama ağlama sakın..(cihan şimdiden tembihlere başladı ağlamıcaksn tmm mı giderken diye) . onun yanında ağlama herşeyi zorlaştryo çnkü

sinemmmm güldürdün kız beni..neyse 10 gün oralarda sonuçda bu da iyi bence..
artık veda etmek istemiyorum ama ben
aynen canm yaa son bi kaç buluşmada başladı zaten o burukluk yarın ne olur hiç bilmiyorum..sadece Allah'ımdan sabır istiyorum..

sinem o dantelli elbiseye bittim resmen dergi kapağına koyulsa koyulur o resim müthiş

Hangisi cnm transparan olan mi? yaa manken gibiyim dimiii
sahi bana canim ailem dizisinden teklif gelmisti 4 bolumluk bikac sene once gitmemistim.
Aracilarim var tanidik oyuncular fln var.
Gitsem kesfedilcektimde iste gerek yok dedm hahaha.benimki o zmn beni vururdu herhalde

nasıl bitti anlamadım desem inanır mısın gizem yaa 24 gün..ahh ahhhh gelsin artık o günler..
hem yarın olsun istiyorum hem olmasın istiyorum canım yaa yarın lsun ama hiç ayrılmak zorunda kalmayalımm..
bende ağlamamaya çalışıcam tatlım kesinlikle ama durum ne gösterir bilmiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…