inşallah bebegım
edacım yaa bak taaa seneye kadar 1 yıl var işte bulunur evde kurulur + aılesı bızım kaç yıldır nısanlı oldugumuzu bılıolar yanı elbette bısıler yaparlar ama çağatay iş bulamazsak ev kuramazsak bu yaz olmazsa dııp duruyo bende dedım seneye evlenmezdek kesınlıkle bı daha senınle gorusmem dedım sımdıde gelıcem ankaraya veya ıstanbula ıs bulmaya gıdıcem dıo oyle dedım dıe trıp yapıo çok yoruldum herkes düğün ne zaman dıyo bıktım usandım annem bıle dusunsende ben bır yıl daha boyle cekemem dıo hele ıkı yıl daha beklemeyı kabul etmezler bende etmem olmuyacagını anladıgım an ayrılmak ıstıyorum daha fazla boşa vakıt gecırmek ıstemıyorum ben gereken fedakarlıkları fazlasıyla yaptım zten
hem de çok alıştım canım çokkk..her şey planladığımız gibi oldu çok sık görüşebildik çok şükür..hatta ne zaman çarşıya çıksam yanımda bitiveriyordu..şimdi içimden çarşıya çıkmak bile gelmiycek..gözlerim hep onu arıycak biliyorum..
bende öyle avutuyorum tatlım bu son diyorum bir daha böyle uzun süre ayrı kalmıycaz diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ki..sızlıyor..gidiceğini bildikce..
elbette alışım canım alışmak zorundayım ama bu süreci nasıl atlatıcam bilmiyorum..yarını iple çekiyorum
gülşahcımmm canım bu arada maşallah sanaçok tatlısın..
hem de çok alıştım canım çokkk..her şey planladığımız gibi oldu çok sık görüşebildik çok şükür..hatta ne zaman çarşıya çıksam yanımda bitiveriyordu..şimdi içimden çarşıya çıkmak bile gelmiycek..gözlerim hep onu arıycak biliyorum..
bende öyle avutuyorum tatlım bu son diyorum bir daha böyle uzun süre ayrı kalmıycaz diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ki..sızlıyor..gidiceğini bildikce..
elbette alışım canım alışmak zorundayım ama bu süreci nasıl atlatıcam bilmiyorum..yarını iple çekiyorum
gülşahcımmm canım bu arada maşallah sanaçok tatlısın..
10 gün daha rapor aldı cnm yksa bugün gidiyordu..
üzülme bebeğim edanın dediği gibi sonraki gelişinde temelli kavuşcaksınız bunu düşün pozitif ol.ağlama sakın sevgilinide üzme..
kız sinem sil bunu bence biri görür falan tanıdık felaket olur silinmio mesajlar çnk
ayrıca aynen hoş kadınmış...
alın size kaynanam..
oda güzel ve zayıf kadın neyimi kıskancak benim..oğlunu paylaşamıo oğlunuuuuu
Eki Görüntüle 742824 Eki Görüntüle 742825
Nasil silcem ki kiz?
teşekkürler bebegımmm ama sımdıı depo yaptınızz kızz ınsallah gelene kadarr bıtmez özlem deponuz bak hem azcık kaldıı bız ne şafaklar gördükkk bundan sonra temellı gelıcekk
cnm benm haklısın bende böyle olucam herkeste oluyor ama sabır Allah sabrını veriyor biliyorsunnn
birbirimize destek ola ola aşıcaz bu dönemi cnm
canım mesaj duzenleme panelınden silebilirsin
hımm anladım canım geçmiş olsun hasta mı? her şeyin hayırlısı tatlım yaa..
pozitif olamıyorum sinemcim yaa..Allah'ın izniyle son olduğunu biliyorum ama içim öyle tuhaf ki anlatamıyorum şu an..yok canım onun yanında ağlamamaya çalışıyorum zaten o da zülüyor anlıyorum bir de ben üzmak istemiyorum tutuyorum kendimi ama nereye kadar tutabilirim bilmiyorum..ki dedim ya yarın son kez başbaşa olacağız..
O panel nerelerde cnm cepten giriyorum bira ayrinti versenz..
maşallah kızlar sizeee ne çok kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım hala.. nasılsınız bakalım..bi sorun yok dimi?
sinemcim senin olayı okudum ama gelişmeleri okuyamadım :26: siz halletmişsinizdir umarım..
gizemmmm seninde mehtaba çok az kalmış kızzz
Kafadan hasta o! yok be cnm bsyi.
Cok ii anliorm seni bzde bu vedalari cok yasadik hatta ben son 5 yildir hep geciriyorm bnmkini veda cok yasadim.her defasinda yine ilk ayriligmzms gbi cok uzuldum..
Yarinin keyfini cikarin dicem ama son gun cok duygulu geciyor aglamasan ble icten ice agliyorsun buruksun
sanrm yaptimmm
sinem o dantelli elbiseye bittim resmen dergi kapağına koyulsa koyulur o resim müthiş
sinem o dantelli elbiseye bittim resmen dergi kapağına koyulsa koyulur o resim müthiş
cnmm bizim az kaldı şükür .. ama sizin bitti :26: hepimizn aynı anda mutlu olacağı günler gelsin artık!!!
cnm yarın son günmüş en zor gün .. ama ağlama sakın..(cihan şimdiden tembihlere başladı ağlamıcaksn tmm mı giderken diye) . onun yanında ağlama herşeyi zorlaştryo çnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?