sinemmmm güldürdün kız beni..neyse 10 gün oralarda sonuçda bu da iyi bence..
artık veda etmek istemiyorum ama ben
aynen canm yaa son bi kaç buluşmada başladı zaten o burukluk yarın ne olur hiç bilmiyorum..sadece Allah'ımdan sabır istiyorum..
Hangisi cnm transparan olan mi? yaa manken gibiyim dimiiisahi bana canim ailem dizisinden teklif gelmisti 4 bolumluk bikac sene once gitmemistim.Aracilarim var tanidik oyuncular fln var.Gitsem kesfedilcektimde iste gerek yok dedm hahaha.benimki o zmn beni vururdu herhalde
evet evet o elbise sinemm..ayyy bende bittim elbiseye bayildimmmm annemde bayildiii
nasıl bitti anlamadım desem inanır mısın gizem yaa 24 gün..ahh ahhhh gelsin artık o günler..
hem yarın olsun istiyorum hem olmasın istiyorum canım yaa yarın lsun ama hiç ayrılmak zorunda kalmayalımm..
bende ağlamamaya çalışıcam tatlım kesinlikle ama durum ne gösterir bilmiyorum ki..
İyi mi kotu mu bilemicem valla gorusmuyoruzki bensz rahatca gezip tozuyor.belkide kalmasi daha kotu oldu bzm icn :/
bu gecede aramadi keyfi cok ii anlasilan..
Evet tatlm tek ihtiyaciniz olan sey sabir.dayanmalisiniz askiniz icin..
evet evet o elbise sinemm..insan gerek yok diyo biliyorumm .. çnkü banada mankenlik ajansından teklif geldi de gtmedim.. ya bazen diyorum gtse miydim.. ama cihan olmasa hayatımda giderdim belki
inanırım .. 24 gün geçmiş demek ha baana bile daha dün mehtabınız başlamış gibi:26: hele sana su gibi geçmiştir..
ah cnm bnm ya vedalardan nefret ediyorum artık!ssz
O dunyada bambaska bi dunya cnm ii dusunup karar vermek gerek..
Tesekkur ederim bu arada begendgn icin
kizlar beni bugun aradi ya arabayi biri takip edioms die icindekini ben sanmisti meger oda t.daga gidiyorms o arada bana soylemedi.bende sormadim gerci.sormamda.
Kesn orda arkdslariya bulustu gelmedi ondan aramadi.
Keyfi coook yerinde anlicagniz.yarin obur gun ara beni goruselm die bende arkdslarmla olurum sozde nisanda gorusmeynce bu sefer sna arkadaslarm lazm dmi ben gdcem burdan demeye baslar.suclu yne ben olurum.
Allahim nasil bi kaderim war benim boyle
arkadasi ariyorms onu acmiyormus telini. Allahim sen islah et onu...
daha dün gibi ne giysem ne pişirsem diye düşünüyordum şimdi uğurlayacağım gün geldi çattı..
bende nefret eder oldum tatlım yaaşu günler hat-yırlısıyla bitsede kurutlsak..
tabi cnm bnde o yüzden hiç düşünmedim bile zaten gitmeyi..
ben o takip olayınıda anlamadım:26: takip eden faln yokmuş yani oymuş gören dimi oda gittiği içn..
Bilmiyorun cnm.benim arabayi gorunce t.daga gderken ben gidiyorum sandi anladgm kadaryla.ben evdeym deyce rahatladi.yok biri takip ediyor sizi sen arabadaysan dikkat et dicektim dedi.
Bde ben oturuom fln dedi oralarda oturuoms gbi.
Meger oda o zmn t.daga gidiyormus.arkdsinin telinide acmiyormus.alemlere daldi herhalde!!
Offf kurmaya baslicam birazdan kafamda.hicte oyle biri degilim
amannn keske sende gıtseydın sınem yazlıga yaa nasıl olsa hıc bı sekılde yaranamıosun en az senın kadar uzgun ve sınırlıyım bıtanem emın ol tatlım kıyamam sana ya
Sinemcimmmm bu onun için adım ama adım olarak anlama sen boşver biraz daha arasn cnm bırak sonu özür olucak bunun ama senin ne istediğin önemli ayrılmak mı devam mıı?
ben herşeyin farkına varıp düzelmesini özür dilemesini canı gönülden pişman olmasını istiyorum.
beklentim çok büyük olmıcak bişi hatta biliyorum ama napim :26:
olmazsada olmaz cnm zorlamıcam artık.
şundan korkuyorum ben bikez daha olmuştu
bize yarım saat ötede onun bi asker arkadaşı var oda izinli gelmş memleketine.duymuşsunuzdur belki Lüleburgazlı..
emrivaki yapcaklar bana çocuk gelcek buraya hadi görüşelm die aricaklar beni.hatta çocuk kendi arıcak beni mecbur kalaym die.çnkü arıyor o beni arada.
o zmn napim?
Cnm gitmek istersen git tabii ama bence burnunu sürttür kendisi cabalasın baslakarını sokmasın araya
cnm inan içimden hiçbişi yapmak gelmio..ne gitmek ne kalmak...
senin mecnun hala teli kaçırıyor mu sahi cnm
Anlıyorm beegm..hiç bırakmıo cnm ya artk hep onda birazdan nöbet baslıcak arar hatta akşam ankesörlüden aradı mesela nöbette cepten arıo normalde ankesörlüden konusuorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?