Cilgin ya bu cocuk
suphe cekmesin cnm ankesorludende konusun tabi..
Gülşencimmm çok tatlısınız Maşşallah çok güzel çıkmışsınzz
Bir albüm bekliyoruzz senden
gülşencimmm cnmmm resimlerde koyulmuşşşşşş ... güzel değerlendirmişsiniz cnm en önemlisi o . dediğin gibi 4 aycık kaldı daha da yok heppp bizimler... pazarda daha çok var kuzummm bi sürü güzel gününüz olur dahaa
gülşah geçmiş olsun noldu geçen günkü grip olayı mı devam ediyo hala??
edaaa;
ah biz akılsızlığımıza doymayalım dimi. kızlarda demiş bu erkeklere fazla detay vermek kesnlkle iyi değil ama bnde tutamıyorum çenemi.. ama dizginlemeye çalışıyorum kendimi sende bunu yap bak en basitinden ağda olayı. bide sen o yazlıktaki çocuğu söylemesennnn...(sana diyorumda bnde kesin söylerdm:26:)
ama kıskanması normal ama sen uzatmadığın halde uzattı diyo işte adın çıkmış kuzum uzatma konusunda oda ondan. şuan halletmişsinz her ne kadr izin vermesede tartışma btmş hiç yoktan .. sabır eda cım bi gelsinlerde.. onlar gelene kadr sıkalım dişimizi gelince bu kadar sık boğaz etmyolar zaten..
sinem 'im bi gelişme var mı??
ewetttkızlarr yaaaa
şimdi seneye yazın biz beş yıllık nişanlı olucaz istedıklerı zamanda okuldu askerlıktı 5 yıla dugun yapılır dıe konustuk sımdı eylulde gelıo 1-2 aya iş bulunsa bende bi işe girsem düğün olmaması gıbı bısey olabılır mı
ben dedımkı 2014 yazındada düğün olmazsa Allah kitabım uzerıne yemın edıyorum ayrılırım dedım bu benım en doğal hakkım dıılmı ve bu dedıgımdede o kadar kararlıyım ve cıddıyımkı hayatımda hıc bu kadar kararlı olmamıstım
şimdi dioki iş bulmamız gerekırse ev kuramazsak bu kadar yıldır nısanlı oğulları bılmıolar mı düğün yapacaklarını ev kuracaklarını bende ben anladım anlıyacagım dedım napıyım kızlar yaa haklı dıılmıyım
Resimler paylaşılmış hepiniz çok güzelsiniz
edacım senn o zenci kızın videosunun linkini faceye atarmısın bana
Eda begendim bn ayakkabiyi zaten kep töreni bu normaldede kullanacagn bisey almışsin iyi olmuş
sağol cnm ya alıyorum topuklu kalıo kenarda kullanabilceğim bir şey olsn istedm 2 saat giycem kep töreni altı üstü
naberr
Nasılda paylaşıyor insan isterse..
Nasılda birmiş meğer hasretler..
Nasılda mecburmuşuz sabretmeyee..
Sevmeye,öğrenmeye....
​tamda bizlikk :)
aynen bizzzzzliiiikkkkk
bu arada evet cnm gözükmüo pek dur foto paylaşıım bakın
Kızlarr selamm ayakkabı aldım bugün bilmiyorum iyi mi yaptım ama topuklu giyemeyen ben bu ayakkabıyla koşabilirim günlükte giyebilirim aşırı rahat kırmızısı vardı ama çok carttı bunu aldımm nasıll ??
Eki Görüntüle 743194 Eki Görüntüle 743195
gülşah nasılsın tatlım?
sinemden de ses yok naptı ki:26:
canım çok hoş çok begenıyorum ben bu tarz ayakkabıları ama cok vuruo ayagı tatlım haberın olsun
iyiyim bitanem dışardaydım yenı geldımm çok sıcakkk sen nasılsınn canım
ewet yaaa bende baya merak ettım naaptı acaba hıc gırmedıgıne gore belkıde beraberlerdır
Selam kızlar,,
Edaa ayakkabıların çok güzel ,güle güle giy canım ayağında da çok zarif durmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?