92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gülşencimmm çok tatlısınız Maşşallah çok güzel çıkmışsınzz
Bir albüm bekliyoruzz senden

Teşekkür ederim ebrucum

Gizemcim saol 4 ay 16 gün sonra benimdir allahın izniylede mehtaptan sonra göndermesi zor oluyor

Gülşahcım çok yıl geçmesine ragmen acele etme acele edersn ttlm yne sen zorlanablrsn unutma

Resimler paylaşılmış hepiniz çok güzelsiniz

edacım senn o zenci kızın videosunun linkini faceye atarmısın bana

Kızlarr selamm ayakkabı aldım bugün bilmiyorum iyi mi yaptım ama topuklu giyemeyen ben bu ayakkabıyla koşabilirim günlükte giyebilirim aşırı rahat kırmızısı vardı ama çok carttı bunu aldımm nasıll ??

sağol cnm ya alıyorum topuklu kalıo kenarda kullanabilceğim bir şey olsn istedm 2 saat giycem kep töreni altı üstü

naberr

evet evet bnmde o açıdan dolgu topuk dolu zaten evde arkadaşlarında olduda kep töreni cübbeden elbise gözükmedi zaten ayakkabıda göze bbatmadı tatlım..

iyiyim işte arkadaştan geldimm sen nasılsınn

Nasılda paylaşıyor insan isterse..

Nasılda birmiş meğer hasretler..

Nasılda mecburmuşuz sabretmeyee..

Sevmeye,öğrenmeye....

​tamda bizlikk :)

aynen bizzzzzliiiikkkkk
bu arada evet cnm gözükmüo pek dur foto paylaşıım bakın

ohohh iyi alıştı bizimkii facede gördümde kızlarda görsün kzumm.. ben beğendimmmmm olmuş tam bnce saçını ne düşünüyosun.. kep takınca toplu sıkıntı oluyo ona göre düşün bebeğim..

iyiyim bitanem dışardaydım yenı geldımm çok sıcakkk sen nasılsınn canım

ewet yaaa bende baya merak ettım naaptı acaba hıc gırmedıgıne gore belkıde beraberlerdır

bende arkadaşlarımlaydım cnmda geleli bi kaç saat oluyo.. sorma ya piştim bende :26: izinde yandık biz

bnmde ilk aklıma gelen o oldu inş birliktedirler..

Selam kızlar,,

Edaa ayakkabıların çok güzel ,güle güle giy canım ayağında da çok zarif durmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…