92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bnde telefondan girdim bu gece sessiz topik :) gulsah izlemssindr kivanca da o gözlük ne yakışmış bee :)

Aaa bugün kuzey güneyin veda sı vardı yaaa unuttum yeni geldim eve ağustosta evlenicek kuzenimdeydimmm oyy ne dedikodularrr
bu arada sinem neden yok halaa???

Son düzenleme:
yalniz kivanc bana evlenme teklifi etse reddederim onun yakisikliligini kaldiramam elimi kana bularim uff sinemden haber yok mu kizlar facede felandami bisi yazmamis

yalniz kivanc bana evlenme teklifi etse reddederim onun yakisikliligini kaldiramam elimi kana bularim uff sinemden haber yok mu kizlar facede felandami bisi yazmamis

hahaha ayy sorma ben kabul etmem çnkü sevdiceğimi bırakmmaaammm gözüm kıvanç mıvanç görmez
u arada geldi sinem
iyi insan lafın üstüne gelirmiş

kızlaaarr geldiiimmm :26:

malesef yine düşündüğünüz gibi olmadı...görüşmedik, buluşmadık..
gündüz bikez aradı "naber sinem?nerdesin?" dedi
"evdeym ymk yiorm"dedim.sen napıon ble demedim içimden gelmedi...
"gitmedn mi t.dağa bugün hiç face girmemişsin merak ettim" dedi
"gitmedim.sahalarada henüz çıkmadım" dedim.
hiç onun naptğnı ne ettiğini sormadım..merak etmiyor muyum acaba artık sanırım iyice soğuyorum
ama özlemiyorumda değil.off çok karışık duygular içindeyim..ama böyle giderse karışıkta olsa duygum kalmayablr :26:
ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum büyük boşluktayım..
gece arar herhalde artık dedim ama yine aramadı......

sizde ne var ne yok?edacım ayakkabılarını çok beğendim tatlım çok yakışmış ayağınada..doğru bir seçim

Hoşgeldin bebeğim merak ettik ya seni:26:
bence bu çocuk seni seviyor ama tam bir akılsız benden söylemesi bekle biraz daha özür dileme kıvamına gelip ayağınada kapancak 8 sene kolay bitmez
ama bak aramaz dedi aramış nerdesin demiş merak etmiş eğer ayrılmak istemiyorsan bekle adımlar geliyor yavaş yavaş bence..

teşekkürler tatlım yorumun içinde

Son düzenleme:

yaaa ben bu seninkine iyice gicik oldum yaa o kadar gun ayri kaldiniz hic mi vicdani sizlami insan hic degilse gidince pisman olmuyum die bi adim atar araniz iyiykendemi isminle hitap eder yoksa kotuyken mi yani konusma tarzi nasil sence barismaya calisiomu tatlim

Kızlar telefondan okuyorum katılmak zor oluyo ama okuyorum..
Kıvancı bnde reddederdm bnm gul gibi cihanimm var ( görende kıvanc kapımızda köle sanır )

Sinem valla bak edaya katiliyormm bu çocuk seni seviyoda senin böyle davranmna alışık değil bnce. Gerçekten sabret bak istediğin adımlari aticak gibi..

kizlarrr hepimiz itiraf edelim kivanc cok tatli cok yakisikli cok sempatik cok efendi daha sayamadigim bi suru coklar var tamam sevdiceklermiz kivanctan daha degerli bizim gozumuzda ama kivanc olsaydida fena olmazdi bence kivancin evlenme teklifi ettigi her kiz aldatilma vede kizlarin ilgisinden dolayi cinnet gecirme korkusu yasar yani

ayyyy şimdi netten izledim son sahnesini o gömlek ve ooo gözlük ne çokk tatlı ayrıca cemrenin gelinliği harika!!!
ayrıca son sahne arabada ne öpüştülerr be vay anasını

Son düzenleme:

Ahahah sorma bunu kabul etmeyen cok azdır heralde bak şekil1 a yukarda :) ceren de ic geçirerek girdi konuya

ayyyy şimdi netten izledim son sahnesini o gömlek ve ooo gözlük ne çokk tatlı ayrıca cemrenin gelinliği harika!!!

Evet zaten o sahne sonrasi yazdim bnde direk gözlük bu kadr yakışabilir diye :) yıkılıyorrrr
Gelinlik de çok güzel dimi bnde öyle istyorum ya düz straplez istemiyorum :)) danteleri de harikaydi
Off sorma zaten öpüşeb sarılab insan görmek istemiyorum

Son düzenleme:
Evet zaten o sahne sonrasi yazdim bnde direk gözlük bu kadr yakışabilir diye :) yıkılıyorrrr
Gelinlik de çok güzel dimi bnde öyle istyorum ya düz straplez istemiyorum :)) danteleri de harikaydi

evet çok hoştu ya ama ben kabarık istiyorum hafif tüllü ama buda çok hoştu dantelleri evet superdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…