Bnde telefondan girdim bu gece sessiz topik :) gulsah izlemssindr kivanca da o gözlük ne yakışmış bee :)
gizemmmm o gozluguyle arabadan indiyaa tüylerim diken diken oldu walla hakkaten cok yakisikli yaabak yazarken bile tuylerim diken diken oldu
yalniz kivanc bana evlenme teklifi etse reddederim onun yakisikliligini kaldiramam elimi kana bularim uff sinemden haber yok mu kizlar facede felandami bisi yazmamis
kızlaaarr geldiiimmm :26:
malesef yine düşündüğünüz gibi olmadı...görüşmedik, buluşmadık..
gündüz bikez aradı "naber sinem?nerdesin?" dedi
"evdeym ymk yiorm"dedim.sen napıon ble demedim içimden gelmedi...
"gitmedn mi t.dağa bugün hiç face girmemişsin merak ettim" dedi
"gitmedim.sahalarada henüz çıkmadım" dedim.
hiç onun naptğnı ne ettiğini sormadım..merak etmiyor muyum acaba artık sanırım iyice soğuyorum
ama özlemiyorumda değil.off çok karışık duygular içindeyim..ama böyle giderse karışıkta olsa duygum kalmayablr :26:
ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum büyük boşluktayım..
gece arar herhalde artık dedim ama yine aramadı......
sizde ne var ne yok?edacım ayakkabılarını çok beğendim tatlım çok yakışmış ayağınada..doğru bir seçim
kızlaaarr geldiiimmm :26:
malesef yine düşündüğünüz gibi olmadı...görüşmedik, buluşmadık..
gündüz bikez aradı "naber sinem?nerdesin?" dedi
"evdeym ymk yiorm"dedim.sen napıon ble demedim içimden gelmedi...
"gitmedn mi t.dağa bugün hiç face girmemişsin merak ettim" dedi
"gitmedim.sahalarada henüz çıkmadım" dedim.
hiç onun naptğnı ne ettiğini sormadım..merak etmiyor muyum acaba artık sanırım iyice soğuyorum
ama özlemiyorumda değil.off çok karışık duygular içindeyim..ama böyle giderse karışıkta olsa duygum kalmayablr :26:
ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum büyük boşluktayım..
gece arar herhalde artık dedim ama yine aramadı......
sizde ne var ne yok?edacım ayakkabılarını çok beğendim tatlım çok yakışmış ayağınada..doğru bir seçim
Kızlar telefondan okuyorum katılmak zor oluyo ama okuyorum..
Kıvancı bnde reddederdm bnm gul gibi cihanimm var ( görende kıvanc kapımızda köle sanır )
Sinem valla bak edaya katiliyormm bu çocuk seni seviyoda senin böyle davranmna alışık değil bnce. Gerçekten sabret bak istediğin adımlari aticak gibi..
kizlarrr hepimiz itiraf edelim kivanc cok tatli cok yakisikli cok sempatik cok efendi daha sayamadigim bi suru coklar vartamam sevdiceklermiz kivanctan daha degerli bizim gozumuzda ama kivanc olsaydida fena olmazdi bence kivancin evlenme teklifi ettigi her kiz aldatilma vede kizlarin ilgisinden dolayi cinnet gecirme korkusu yasar yani
ayyyy şimdi netten izledim son sahnesini o gömlek ve ooo gözlük ne çokk tatlı ayrıca cemrenin gelinliği harika!!!
ayyyy şimdi netten izledim son sahnesini o gömlek ve ooo gözlük ne çokk tatlı ayrıca cemrenin gelinliği harika!!!
o arabadan inmesi beni bitirdi anneme anneee bu ne yakisiklilik tuylerim diken diken oldu diyorum hakkatende oldu yani abartmiyorum
Evet zaten o sahne sonrasi yazdim bnde direk gözlük bu kadr yakışabilir diye :) yıkılıyorrrr
Gelinlik de çok güzel dimi bnde öyle istyorum ya düz straplez istemiyorum :)) danteleri de harikaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?