92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet zaten o sahne sonrasi yazdim bnde direk gözlük bu kadr yakışabilir diye :) yıkılıyorrrr
Gelinlik de çok güzel dimi bnde öyle istyorum ya düz straplez istemiyorum :)) danteleri de harikaydi

bu kivanc o kadar sene azra akin cirkininde ne buldu acaba neyse sonunda ayrildilarda dogru yola geldi

hoşbuldum canım..
seven insan bu kadar duyarsız olur mu canım ya çok düşündürüyor beni çookk
özür dilemez sanmıyorum hiç hata görmez yne kendisinde.en çok hiçbişi yokmş gbi arar yne beni öle muhabbet kurmaya çalışır buluşmak ister vs..
o meraktan arıyor nerde oldğmu öğrenyor snra rahatlayp kapatıyor.
ve artık kafamda kurmaya başladım acaba evdemym die mi kontrl edio kendi rahat gezsn onu dışarda görmeyeyim diye mi.bilmiyorum ya kuran insan değilm ama kurmaya başlıcam artık kafamda hiç istemeyerek

bu arada arkadaşı bana dedi bu hafta sonu plan yapıyorlarmış hep beraber (ben, bnmki, bide o ist.a gttğmz arkadaş)
aquadolphine gidememiştik ya bde bende çok istemştm gitmek. oraya gideriz diyorlarmış.

bende "benim adıma plan yapılıyor ve benim haberim yok nasıl iştir bu! yne hiçbişi yokmş gbi mi arıcak beni aa sinem nasılsa gelir hazırdır o diyemi düşünüyor? bu bu sefer mümkün olmıcak.o bnmle arasını düzeltsn die aramıyor çabalamıyor havuz planları yapıyor. ben hiçbiyere gitmem. bugünlerini kimlerle geçirdiyse onlarla gtsn askerde de onlar onu beklesn onlarla tatmin olsun son 1-2 gün kalada beni aramasın" dedim
çocukta "haklısın" diyor ne desin ki görüyor herşeyi...

ben pişman olmamak için elimden gelenin kat kat kat fazlasını yaptım!! bütün imkanlarımı zorladım..
artık yapabileceğim hiiiçbir şey kalmadı..o uğraşsın diyorum ama adam düşünceli olmayınca uğraşmıyor ki..
yok cnm normalde adımla hitap etmez.kavgalıyken eder.aramız açıkkende pek etmezdi ama bu aralar aradğnda hep etti..
dahada soğukluk hissettim bu yüzden.
barışmaya çalışma yada adım onun için hiçbişi yokmş gbi konuşmak! özür falan kolay dilemez..

yaa eskiden böyle değildi bu çocuk çok şımardı kalktı bi tarafları!!

hiç sanmıyorum canım bence kötüye gidiyoruz

ayyy nolucak bu is boyle yaaa bence sen bu kadar gun beklemisken kesinlikle adim atma dicem ama araniz daha cok sogursa die korkuyorum

arkadasina bisi anlatiomuymus canim amaci nekii bnun yaa sen yinede arkadasina pek bisi deme canim insanlara guven olmaz gidip baska turlu anlatir araniz kotu bozulur

anlatmıomuş.ne başka bişi nede benle ilgli bişi..
beni konuşur herhalde ya ben aptal gbi onunla ilgli konuşuyorum hala baksanıza..
kendime kızıyorum en çok aslında!!!
yok cnm ben fırsat vermem kmseye.ama o sözü söyledm arkadaşına banane ya.ben kendisinede söylerim onları.yetti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…