Evet zaten o sahne sonrasi yazdim bnde direk gözlük bu kadr yakışabilir diye :) yıkılıyorrrr
Gelinlik de çok güzel dimi bnde öyle istyorum ya düz straplez istemiyorum :)) danteleri de harikaydi
evet çok hoştu ya ama ben kabarık istiyorum hafif tüllü ama buda çok hoştudantelleri evet superdii
Hoşgeldin bebeğim merak ettik ya seni:26:
bence bu çocuk seni seviyor ama tam bir akılsız benden söylemesi bekle biraz daha özür dileme kıvamına gelip ayağınada kapancak 8 sene kolay bitmez
ama bak aramaz dedi aramış nerdesin demiş merak etmiş eğer ayrılmak istemiyorsan bekle adımlar geliyor yavaş yavaş bence..
teşekkürler tatlım yorumun içinde
bu kivanc o kadar sene azra akin cirkininde ne buldu acaba neyse sonunda ayrildilarda dogru yola geldi
Bn herşeyiyle begendimm ya cok kabarıkta isteemiyorum bu tam :) vücududa gösteriyo :)) hareket etmeside raht olur
evet hoş aslında ama cıkk
yaaa ben bu seninkine iyice gicik oldum yaa o kadar gun ayri kaldiniz hic mi vicdani sizlami insan hic degilse gidince pisman olmuyum die bi adim atar araniz iyiykendemi isminle hitap eder yoksa kotuyken mi yani konusma tarzi nasil sence barismaya calisiomu tatlim
Deme ama öyle :) bu gelinlik isi belli olmuyo gerci üzerine deneyince kabarık isteyen duz aliyo duz diyen kabarık alabiliyo belli olmuyo :))
Kızlar telefondan okuyorum katılmak zor oluyo ama okuyorum..
Kıvancı bnde reddederdm bnm gul gibi cihanimm var ( görende kıvanc kapımızda köle sanır )
Sinem valla bak edaya katiliyormm bu çocuk seni seviyoda senin böyle davranmna alışık değil bnce. Gerçekten sabret bak istediğin adımlari aticak gibi..
son bölümmüydü kızlar ben izleyemedm
ben pişman olmamak için elimden gelenin kat kat kat fazlasını yaptım!! bütün imkanlarımı zorladım..
artık yapabileceğim hiiiçbir şey kalmadı..o uğraşsın diyorum ama adam düşünceli olmayınca uğraşmıyor ki..
yok cnm normalde adımla hitap etmez.kavgalıyken eder.aramız açıkkende pek etmezdi ama bu aralar aradğnda hep etti..
dahada soğukluk hissettim bu yüzden.
barışmaya çalışma yada adım onun için hiçbişi yokmş gbi konuşmak! özür falan kolay dilemez..
yaa eskiden böyle değildi bu çocuk çok şımardı kalktı bi tarafları!!
izleyemedim ki bitanem :26: 11e dogru geldm eveevet doğru cnm oda varr
kızlar ses verin ceren noldu kıvançtan dolayı baygınlıklardamısın yoksa gülşahtan sonra sende
hiç sanmıyorum canım bence kötüye gidiyoruz
ayyy nolucak bu is boyle yaaa bence sen bu kadar gun beklemisken kesinlikle adim atma dicem ama araniz daha cok sogursa die korkuyorum
izleyemedim ki bitanem :26: 11e dogru geldm eve
yok cnm ben adım atmam isterse kopalım mümkün değil ben kılımı kıpırdatmam artık..
arkadasina bisi anlatiomuymus canim amaci nekii bnun yaa sen yinede arkadasina pek bisi deme canim insanlara guven olmaz gidip baska turlu anlatir araniz kotu bozulur
[Bwaay cok güzelmis güney hapiste kimi vurdu ben anlamadm :44:hee ya bende izleyemedim ceren son sahneyi izledm anca
Kuzey Gney'de srpriz final - Hrriyet Magazin Hatt
[Bwaay cok güzelmis güney hapiste kimi vurdu ben anlamadm :44:
gülsaah cok tatlısınn masallah canım resmini gördümm cok begendim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?