anladm bebeğim vaktim olurda unutmazsam yarın int ten izleyebilirim merk ettmgüney ferhatı öldürdü o ortaya çıktı sanırım birde kuzeyi vurucaktı ama silah sahteymiş
anladm bebeğim vaktim olurda unutmazsam yarın int ten izleyebilirim merk ettm
iyiym bitanem sacıma yag maskesi yaptım eve gelir gelmez beklyorum 1 saate yıkıycam annemlerle canlı muzkli bi cafede oturduk öyle kız kardesm ben falan günler geciyo edacım yine bir düğün stresi yasıyorum elbisem aceleye geldi ve daha yola cıkmadı yarnda cıkmazsa kargo yandım ortada kalıcam yanibende izlemedm bende bir ara izlicemmmm
nasılsın cnm bu arada nasıl gidio mehtapp
iyiym bitanem sacıma yag maskesi yaptım eve gelir gelmez beklyorum 1 saate yıkıycam annemlerle canlı muzkli bi cafede oturduk öyle kız kardesm ben falan günler geciyo edacım yine bir düğün stresi yasıyorum elbisem aceleye geldi ve daha yola cıkmadı yarnda cıkmazsa kargo yandım ortada kalıcam yanisen naslsn cnm
neden kestirdin cnm yaa zaten omuzlarnda degilmiydiiyiymiş cnm bende kestirdim pişmanımm..
ohh iyi yapmışsınızz ne güzell
inş gelir cnm olmadı giyersin evde uygun bir şey varssa.
ben iyiyim işte bekliorum izini
neden kestirdin cnm yaa zaten omuzlarnda degilmiydi
34 gün mü kaldı ne güzel az kalms gittikce daha cok yaklasıyosunuz bak birbirinize sabret biraz bitanem sanada cok iyi gelicek bu mehtap eminim
bu arada ayakkabına bayıldım güle güle giy dısarı cıktıgında normal bi günde de giyebilirsin cok sık
canm sende benim yaptıgım yağ maskesini yapsana ayda 3 4 cm uzuyo gülsah önermisti bana istiyosan yazarım karısımı.yok cnm işte en son 1.5 ay önce kestirdiğime pişmanımmm
onu dedm kestirmedim yoksa omzumdan uzun cnm
evet az kaldı ama geçmiyorr çok sıkıldık ve özlüyoruz...
iyi gelicek evette ne zmn gelcek
teşekkürler cnm evet ben topukluyla pek yürüyemem ve sevmem ama bu çok rahat giyebilirm günlükte
ben yatayım kızlar moralim çok bozuk öpüyorum sizi iyi geceler
bitanem kafana takmamaya cals yıpratma kendini bu kadar biiyorum cok zor yaptıkları kabul edilir gibi degil ama sen genede agırlıgını ve saygını bozma ona karsı bırak yaptıgı rezillikle kalsın, dönüp dolasacagı yer senin yanın merak etme sende yaptıklarını unutma ona göre davran nede olsa o çöplüğüne geri dönecek ve seni arıyacak simdi iyi günleri bunlar az kaldı canı yanan sabretsin, canı yakanda yanacagı günü beklesinben yatayım kızlar moralim çok bozuk öpüyorum sizi iyi geceler
Tesekkurler cnm ama saçlarımn cinsi yağlı ben çam terebentn kullanmştm şampuana katıosn onu yaparm belkii. Bu arada çok zor geçio gnler cnm geçio ama ..canm sende benim yaptıgım yağ maskesini yapsana ayda 3 4 cm uzuy önermisti bana istiyosan yazarım karısımı.
umutsuzluga kapılma senle en son konustugmuuzda 60 gün var diyodun bk zaman geciyo gözünü acıp kapıycaksın sevdiğin yanına gelicek
bitanem kafana takmamaya cals yıpratma kendini bu kadar biiyorum cok zor yaptıkları kabul edilir gibi degil ama sen genede agırlıgını ve saygını bozma ona karsı bırak yaptıgı rezillikle kalsın, dönüp dolasacagı yer senin yanın merak etme sende yaptıklarını unutma ona göre davran nede olsa o çöplüğüne geri dönecek ve seni arıyacak simdi iyi günleri bunlar az kaldı canı yanan sabretsin, canı yakanda yanacagı günü beklesinbelki bu sözlerim birazda olsa rahatlatır seni
Kızlar ya ben çooookkk özledim 140 gün falan oldu sanırım vee 34 gün falan var daha....
Edacım az kaldı ha gayret ne kadar uzun süre vardı mehtaba bak son 1 ay kalmışAzalıyor
Kız Edaa ne izliyosun sen öylee..
ay hilal sormaa demin tanıtımını gördm mezarına gidiyor ailesi falan odasına hiç dokunmamışlar byle künyesi falan duruyo..bayrak falan...
sorma hilal ya annem izlio napımmm...
Kızııamm kapat o tv yi yahu kendi elinle psikolojini bozuyorsunn..
Allah şehit ailelerine gani gani sabır verisn Allahımmm ne kadar zordur..
Askerlerimize de sağlık versin, hayırlısıyla sağ salim gelmelerini nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?