- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.161
Off ki ne of sen gelde bana sooorr 5 ay oldu
Bencedeee bizimki dayanamıyo artık valla çok sinirli bi gün komutana küfür edicem diyo
Seroşcuğum iyi dayanıyorsun valla sen ya
Ayy sorma bende kendime inanamıyorum bazeeen peygamber sabrı mı var ne çok daralınca ağlıyorum ağlıyorum uyuyorum bi şekilde unutmaya çalışıyorum bakalım ne zaman patlıycam tamameeeen
Bende şans yok ztn ya ondan oluyo hep napalım artk yapck bşy yok üzüldüm tabikide uzatmaya gerek yok üzülmem uzayınca korayda üzülüyo boş yere
Yapcam bn bugünde ama dedigin gibi anneme diyodum kollarım agrımıyo bak hareketleri yaparm diye yüzme hareketi gibi olan hareketi bi yaptm aglicaktm resmenHer yerim agrıyo ya bacaklarım bitik ztn
Sendeki sabırdan kendime de istiyorum ben ya, bazen çok sinirlerim bozuluyor dayanamayacakmışım gibi hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor
Off ki ne of sen gelde bana sooorr 5 ay oldu
Bencedeee bizimki dayanamıyo artık valla çok sinirli bi gün komutana küfür edicem diyo
Tokatta canım şükür ki bir sorun çıkmadı herkes yollama yiyecek kabul edilmiyo herşey çöpe atıyolar haber vermiyolar hatta kargolar askeriyeye kabul edilmiyo falan dedi ama ben şanslıydım sanırım iyi insanlara denk gelmişim hemde 1 gün içinde teslim edildi..Sende bence ara ankesörlüyü rastgele birine sor kabul ediliyo mu falan aklına takılanları sor ona göre sevgiline haber vermeden gönderirsin olmazsa kendisi alır haftasonu ama benm gibi bi şansını dene derim
Bu kadar güçlü olduğuma bakma benimde dayanamadığım zamanlar mutlka oluyo ama pozitif düşünmeye çalışıyrum bunları yaşayan sadece biz değiliz sonuçta şimdiye kadar herkes yapmış bitirmişelbet bitecek bir şekilde kendimi avutmaya çalışıyorum hep çünkü başka çare yooook
Ama bugünlerde inanılmaz daraldııım bide üstüne bugün çarşıya çıkmadı sonumuz hayrola
Ay ne güzel canım ya ben de surprız olsun ıstıyorum da benımkı santralde daha hiç ankesorluden aramadı sadece santral numaraları var bende de kogusun numarası var aradıgımda bitaneciğim hep yanlarında oluyor hemen baglıyorlar santraldekıler hep arkadası nasıl ogrenecegımı bılemedım :26:
saygın duvara yumruk atmış :26: kafayı yedim diyo kırsın diye eli ağrıyormuş şimdi allahım ya
Ara ara çok geliyorlar ya öyle sağdan soldan insan delirecek gibi oluyor
Bizim de çarşımız yarın belki de yarın çıkacaktır hemen sıkıntıya girme öyle
Sor kapat hemen sevgilinin oralarda olmadığını bildiğin saatlerde ara mümkünse çok şaşırır ve daha güzel olur öyle olunca
bugun sanırım hepimizin çarşı gunu ıptal oldu benımkı de bugun cıkacaktı ıptal olmus haftaıcı cıkacagım dedı cok sasırdım haftaıcı carsıya cıktı mı hıc sızınkıler kızlar:26:
Şimdiye kadar hiç çıkmadı haftaiçi bayramlar ve resmi tatiller hariç..bugün herkes bi sorunlu anlaşılaaann
Benim askerim yaklasık 1 aydır hep cumartesı cıkıyordu hatta dun sabah konustuk yarın cıkacam dedı aksam aradı ıptal olmus dedı haftaıcı cıkacagım dedı ılk defa haftaıcı cıkacak okulum var sınırlerım bozuldu
Sor kapat hemen sevgilinin oralarda olmadığını bildiğin saatlerde ara mümkünse çok şaşırır ve daha güzel olur öyle olunca
Haha çılgın saygıııın kız delircek bunlar bitirene kadar yaaa bide doğuda bi yerde olsalar nolcak bilmiyorum bizimkide çok spor var diye sürekli şikayette
bugun sanırım hepimizin çarşı gunu ıptal oldu benımkı de bugun cıkacaktı ıptal olmus haftaıcı cıkacagım dedı cok sasırdım haftaıcı carsıya cıktı mı hıc sızınkıler kızlar:26:
şafağın çok net olmuş güzel olmuş 250 görmüşsün hadi hayırlısı olsun bebekk aynen bende aynıyım annemde başlıyo bugün benle ama ben geberiyorum valla nasıl yapcam bilmiyorum biz bence kas gevşetici kremde alalım
saygın duvara yumruk atmış :26: kafayı yedim diyo kırsın diye eli ağrıyormuş şimdi allahım ya
ay bilmiyorumda saygın sürekli çok özledim ben seni hiç ayrılmıcaz bi daha asla şirkete bile benle gelcen falan diyo wc bile beraber gitcez modundayız bi de burdaydı yeni gitti ya biz daha toparlanamadık ondan of ağlıcam şimdi kötü oldum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?