93/3 asker yolu bekleyenler

Ayy sorma bende kendime inanamıyorum bazeeen peygamber sabrı mı var ne çok daralınca ağlıyorum ağlıyorum uyuyorum bi şekilde unutmaya çalışıyorum bakalım ne zaman patlıycam tamameeeen

Sendeki sabırdan kendime de istiyorum ben ya, bazen çok sinirlerim bozuluyor dayanamayacakmışım gibi hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor

şafağın çok net olmuş güzel olmuş 250 görmüşsün hadi hayırlısı olsun bebekk aynen bende aynıyım annemde başlıyo bugün benle ama ben geberiyorum valla nasıl yapcam bilmiyorum biz bence kas gevşetici kremde alalım

Sendeki sabırdan kendime de istiyorum ben ya, bazen çok sinirlerim bozuluyor dayanamayacakmışım gibi hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor

Bu kadar güçlü olduğuma bakma benimde dayanamadığım zamanlar mutlka oluyo ama pozitif düşünmeye çalışıyrum bunları yaşayan sadece biz değiliz sonuçta şimdiye kadar herkes yapmış bitirmişelbet bitecek bir şekilde kendimi avutmaya çalışıyorum hep çünkü başka çare yooook
Ama bugünlerde inanılmaz daraldııım bide üstüne bugün çarşıya çıkmadı sonumuz hayrola

Ay ne güzel canım ya ben de surprız olsun ıstıyorum da benımkı santralde daha hiç ankesorluden aramadı sadece santral numaraları var bende de kogusun numarası var aradıgımda bitaneciğim hep yanlarında oluyor hemen baglıyorlar santraldekıler hep arkadası nasıl ogrenecegımı bılemedım :26:

saygın duvara yumruk atmış :26: kafayı yedim diyo kırsın diye eli ağrıyormuş şimdi allahım ya

Ara ara çok geliyorlar ya öyle sağdan soldan insan delirecek gibi oluyor
Bizim de çarşımız yarın belki de yarın çıkacaktır hemen sıkıntıya girme öyle

Sor kapat hemen sevgilinin oralarda olmadığını bildiğin saatlerde ara mümkünse çok şaşırır ve daha güzel olur öyle olunca

saygın duvara yumruk atmış :26: kafayı yedim diyo kırsın diye eli ağrıyormuş şimdi allahım ya

Haha çılgın saygıııın kız delircek bunlar bitirene kadar yaaa bide doğuda bi yerde olsalar nolcak bilmiyorum bizimkide çok spor var diye sürekli şikayette

bugun sanırım hepimizin çarşı gunu ıptal oldu benımkı de bugun cıkacaktı ıptal olmus haftaıcı cıkacagım dedı cok sasırdım haftaıcı carsıya cıktı mı hıc sızınkıler kızlar:26:

Ara ara çok geliyorlar ya öyle sağdan soldan insan delirecek gibi oluyor
Bizim de çarşımız yarın belki de yarın çıkacaktır hemen sıkıntıya girme öyle

Bir hafta cumartesi bir hafta pazar oluyo ya geçen hafta pazardı bu hafta cumartesi olması lazımdııı..bakalım bekliyorum yarında bekliyceem olmadı yarın akşam ben arıycam artık napiim

Şimdiye kadar hiç çıkmadı haftaiçi bayramlar ve resmi tatiller hariç..bugün herkes bi sorunlu anlaşılaaann

Şimdiye kadar hiç çıkmadı haftaiçi bayramlar ve resmi tatiller hariç..bugün herkes bi sorunlu anlaşılaaann

Benim askerim yaklasık 1 aydır hep cumartesı cıkıyordu hatta dun sabah konustuk yarın cıkacam dedı aksam aradı ıptal olmus dedı haftaıcı cıkacagım dedı ılk defa haftaıcı cıkacak okulum var sınırlerım bozuldu

Bakın şimdi aklıma geldiiiii dün alt devreler yeni geldi o yüzden bi karmaşıklık olmuş olabilir

ay bilmiyorumda saygın sürekli çok özledim ben seni hiç ayrılmıcaz bi daha asla şirkete bile benle gelcen falan diyo wc bile beraber gitcez modundayız bi de burdaydı yeni gitti ya biz daha toparlanamadık ondan of ağlıcam şimdi kötü oldum ...

Benimki bu hafta içi çıktı hayatım ama öyle normal çarşı izinlerinden değildi yani uzun uzadıya. kargo alıcam diye 2 saatliğine izin almış komutanından o şekilde sadece

Bilmiyorm walla krem mi alırım kas gevşetici hap mı içerim bi bugünde yapiyimde ama önce yürüyüş yapcam snra videoyu uygulicam bugün taktik değiştiriyorm

Biri saygına dur demeli Agrımaz mı ya hemde nasıl agrır hepsi kafayı yemiş ya moral verseydin cocuga gelcem bak 10 gün snra fln diye :26:

Ayy sürekli görüşüyosunuuzz bide bz napalım kızz daha hiç görmediiiimm
Bi cesaret ettm gidiyim dedim ona da kızdı ailesi de gitmek istiyo gelmeyin gelmeyin diyo hep bende geliyim dedim delirdi iyice yok gitmek falan dedim en son beklesiin hıhSAygın enişteye de maşallah Allah nazarlardan saklasııınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…