- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.181
Bilmiyorm walla krem mi alırım kas gevşetici hap mı içerim bi bugünde yapiyimde ama önce yürüyüş yapcam snra videoyu uygulicam bugün taktik değiştiriyorm
Biri saygına dur demeli Agrımaz mı ya hemde nasıl agrır hepsi kafayı yemiş ya moral verseydin cocuga gelcem bak 10 gün snra fln diye :26:
Bakın şimdi aklıma geldiiiii dün alt devreler yeni geldi o yüzden bi karmaşıklık olmuş olabilir
Benimki bu hafta içi çıktı hayatım ama öyle normal çarşı izinlerinden değildi yani uzun uzadıya. kargo alıcam diye 2 saatliğine izin almış komutanından o şekilde sadece
Ayy sürekli görüşüyosunuuzz bide bz napalım kızz daha hiç görmediiiimmBi cesaret ettm gidiyim dedim ona da kızdı ailesi de gitmek istiyo gelmeyin gelmeyin diyo hep bende geliyim dedim delirdi iyice yok gitmek falan dedim en son beklesiin hıh SAygın enişteye de maşallah Allah nazarlardan saklasııınn
Aaa evet olabılır zaten bız bıkac gundur ıyı degılız dun sormadım da sınırımden neden oyle oldu dıye bakalım bugun ararsa sorcam sadece hep mı boyle olacak dedım o da hayır sadece bu haftalık dedı off neden sormadım kı sebebını
Anladım tatlım öyle izin alıp cıkabılıyorlar mı o zaman ben kargoyu bırlıge gonderemezsem haftaıcı bırgun gıderse almak ıcın cıkabılır mı kı benımkı de:26: aklım karıstı ıyıce ya haftaıcı cıkmasaydı keskee
ay bilmiyorumda saygın sürekli çok özledim ben seni hiç ayrılmıcaz bi daha asla şirkete bile benle gelcen falan diyo wc bile beraber gitcez modundayız bi de burdaydı yeni gitti ya biz daha toparlanamadık ondan of ağlıcam şimdi kötü oldum ...
yok o şimdi 12 gün benleydi ya ondan öyle oldu da düzelicek denetlemeleri kötü geçmiş saygında bölük çavuşu oldu bölük kötü diye tabi artık uyutmuyolar hiç bunları ondan uykusuzlar 2 3 saat uyuyorlar falan bunaldı iyice o yüzden
Aaa evet olabılır zaten bız bıkac gundur ıyı degılız dun sormadım da sınırımden neden oyle oldu dıye bakalım bugun ararsa sorcam sadece hep mı boyle olacak dedım o da hayır sadece bu haftalık dedı off neden sormadım kı sebebını
Anladım tatlım öyle izin alıp cıkabılıyorlar mı o zaman ben kargoyu bırlıge gonderemezsem haftaıcı bırgun gıderse almak ıcın cıkabılır mı kı benımkı de:26: aklım karıstı ıyıce ya haftaıcı cıkmasaydı keskee
Ah o denetleme ah erteledik deiler öne aldık dediler hala oyalayıp duruyolar aynen bizimki de heeep uykusuz zaten gece nöbetçisi gece hiç uyumuyo gündüz de erkenden uyandırıp spor yaptırıyomuşlar
Valla düşününce benm aklıma bu geldi canım al devrelrden ötürü karmaşıklık omuştur olsun bir hafatdan bişi olmaz idare edersiiiinn
İnşallah bizimde yarın çıkar
posta izni mi ne ouyo adı öyle bişey çıkabiliyolar yani canım izin alıp 1 2 saatlik
Valla düşününce benm aklıma bu geldi canım al devrelrden ötürü karmaşıklık omuştur olsun bir hafatdan bişi olmaz idare edersiiiinn
İnşallah bizimde yarın çıkar
Valla canım o biraz da komutanın tutumuna bağlı, tamamen inisiyatif meselesi yani. Ki komutanın bazı siparişleri olmuş şunu al , bunu al diye. Ben onun da etkisinin olabileceğini düşünüyorum :26:
Bunu bılmıyordum ogrendıgım ıyı oldu sagol canımcım
Gecen hafta da benım sınavım vardı cumartesı sınava gıtmeden sanıyelık gormustum kameradan ama telefona net paketı yapmıstım oyle konusmustuk artık sabah okula gıtmeden yıne gorurum sonra telefondan ıdare ederız artık kotu denk geldıinşallah yarın çıkar senınkı de gorusursunuz canım benım
Dogru soyluyorsun caglacım bu haftayı bı atlatıyım baska bı sey ıstemıyorum ya haftaıcı zorlanıcaz ya hadı bakalım kısmet:44:
selamlar kızlar nasılsınız
selamlar kızlar nasılsınız
okuldan geldim işte canım yine moralim sıfır yeminle dert sahibi olacam ben yanapıyon güliiiiiiiiiiiiii özletiyorsun yoksun artık belin nasıl olduuu
Selam güliciğim, idare ediyoruz işte
Sen nasılsın ?
okuldan geldim işte canım yine moralim sıfır yeminle dert sahibi olacam ben ya
herseyde sorun ederek
belimde agrıyo oda bitiriyo canm ne iyiki o iyi olsun zaten
bende ne iyi ne kötü
umursuz olursam iyi yoksa kötü
cok daraldım ya ne yapsamda hersey kötü
belimde öldürecek agrıdan
okuldan geldim işte canım yine moralim sıfır yeminle dert sahibi olacam ben ya
herseyde sorun ederek
belimde agrıyo oda bitiriyo canm ne iyiki o iyi olsun zaten
bende ne iyi ne kötü
umursuz olursam iyi yoksa kötü
cok daraldım ya ne yapsamda hersey kötü
belimde öldürecek agrıdan
gittimde ne dedigi belli degilki koca profoser olmus dalga gecer gibi laf soyluyo bende özele gidecem ondan simdilik kremlerle felan idare ediyorum bakalım ama gecmiyo gunden gune bitiriyo bu agrı beni bende sans yok ya sansHastaneye gitmiştin canım ne oldu sonuçlar, ilaç falan vermediler mi ?
noldu gene hayatım neden kötüsün anlat içini dök rahatlarsın ...
- Özledin mi?
+ Evet..
- Ne kadar ?
+ Nasıl anlatsam ki..
- Anlat ışte.
+ Ben Afrikalı bir çocuk , sen bir bardak su..
*Öyle..
gittimde ne dedigi belli degilki koca profoser olmus dalga gecer gibi laf soyluyo bende özele gidecem ondan simdilik kremlerle felan idare ediyorum bakalım ama gecmiyo gunden gune bitiriyo bu agrı beni bende sans yok ya sans
benim zaten kendime gore dertlerim var esimi özlüyorum hasretim acaba iyimidir zaten göremiyorumda hic yuzunu lanet olsun sevdikte ne olduki adama derdini anlatıyorsun olu gecer bişey olmaz sen buyutuyorsun sorunun bası benim digerleri melek ailesi felan ya diyorum ailemi ozledim ki zaten bunun yuzunden yemin torenide zehir olmustu bana ben gelene kadar git gor ama kalma sanki agac kovugundan cıktım ben ya herseyi gectim ben seni sevip evlendiysem yolunu bekliyorsam sucmu ettim kahrediyorum işte verdigim degerin kkarsılıgı bu askerde aman canını sıkmasın diye goz yummaktanda yıldım ben bu gidişte sonum iyi degil ya
canım bılıyorsun saygında bı donem oyleydı aıle konusunda .. akılları kalıyo neden anlamadım ama hani işte evde olsun aklım kalmasın diye düşünüyorlar bu askerlikte bende anlamadım ... ama sen üzme kendini çok kahrediyorsun kendini .. haklısın ne desen ama işte zaten uzaktalar anlamıyorlar sende sıkmamaya çalış kendini biraz gelince zaten gider gelirsin hayatım... valla üzülüyorum çok bunaltıyorsun kendini sağlığından olcaksın bu kadar sıkıntı sıkıntı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?