- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.201
aynen valla herkes kendi keyfinde olan bana oluyo esim bile bu surec bitip ben yanına gelince hersey senin istedigin gibi olacak diyo.bende anlamadım valla ezgi adam demekki evde olma hissine cok takıyo olmayınca rahat edemiyo anlam veremedim boyle yoksa hem sev hem herseyini ver sonrada boyle lsunlar insan kendine konduramıyo işte böyle seyleri hep karmasık seyler en iyisi sabır deyip beklemek yoksa olan bana olcak yarın hersey olup gectiginde bak sen buyuttun simdi rahatsın kendinle ugrasıyorsun diye soyleneceklerini tahmin edebiliyorum.gelsinde bitsin artık su sıkıntı allahın izniyle yoksa herseyden vazgececem diye korkuyorum
Ne hafta içimiz belli ne de hafta sonumuz. Hala ses yok ya bu ne böyle
İyi akşamlar kızlar
Okan dün teslim olduya telefonu kapatmadan once bir konuştuk daha askeriyeden aramadı
Çok Merak ediyorum acaba cok mu disiplinli biyer :/
Poff içim şişti valla az sonra gaza gelip yarını beklemeyip arıycam heeee
Meraklanma canım daha ilk günü o şimdi ustanın acemiliğini yaşıyo daha koğuşu falan belli bile olmamıştır..SAbır sabır sabır
of ya ne güzel Kütahya ya alışmıştı şimdi yine zorluk cekicek
İyi akşamlar kızlar
Okan dün teslim olduya telefonu kapatmadan once bir konuştuk daha askeriyeden aramadı
Çok Merak ediyorum acaba cok mu disiplinli biyer :/
En gec yarın fln arar merak etme daha koğusu yatagı belli degldir ilk gün brz şaşkınlık olur belki kart flnda yoktur kantinde öyle bi aksilikte olmş olabilr :26:
Konuştm sıkıntı yok diyo arkadaşından aradı 2 3 gune kdr en gec telefonumu alicam ama o zmnana kadar sabret kart yok bosuna aramiyim.bide kart zaten telefonu alcam dedi
Kac saattir agliyorum ne oldu bana ya
Kac saattir agliyorum ne oldu bana ya
işte şimdi koydu gittiği bebeğim bendede öyle ou 1 2 saat anlamadım sonrasında olmuştu sendede şimdi olmuştur boşluğa düştün bi an ağlama yada ağla rahatlatıyo geçiyo at içinden
Sinir boşalması yaşıyorsundur
Yazdığı defteri okuyordumda bide resimleri görünce bi kötü oldumya bu askerlik daha şimdiden bi kadar zorsa napcam ben ilerleyen zamanlarda
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş be canım, sabır sadece sabır. En azından sonu var bunu biliyoruz
Huhu 249 oldu şafagım ve handeyle Çağlanın yanına geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?