93/3 asker yolu bekleyenler

diyorum ya işte.. evde olduğumuzda nedense güvende hissediyorlar kendilerini askerlik piskolojisi işte saçma ama böyle şuanda yapıcak bişey yok.. dayanmamız gerekiyor hayatım boşver evet olan sana olcak kendine yağtığınla kalcaksın. birazık dayan git aileni gör evine dön akşam üstü en azından kafanda dağılır eder . çok iyi anladım seni.. öyle kötü düşünüp herşeyden vazgeçicem falan deme .. gelince tabikide senin istediğin gibi olucak bu geçici bi süreç kendini avut böyle ... yapıcak başka bişey yok kendimizi avutmaktan başka ..

İyi akşamlar kızlar
Okan dün teslim olduya telefonu kapatmadan once bir konuştuk daha askeriyeden aramadı
Çok Merak ediyorum acaba cok mu disiplinli biyer :/

Ne hafta içimiz belli ne de hafta sonumuz. Hala ses yok ya bu ne böyle

Poff içim şişti valla az sonra gaza gelip yarını beklemeyip arıycam heeee

İyi akşamlar kızlar
Okan dün teslim olduya telefonu kapatmadan once bir konuştuk daha askeriyeden aramadı

Meraklanma canım daha ilk günü o şimdi ustanın acemiliğini yaşıyo daha koğuşu falan belli bile olmamıştır..SAbır sabır sabır

İyi akşamlar kızlar

En gec yarın fln arar merak etme daha koğusu yatagı belli degldir ilk gün brz şaşkınlık olur belki kart flnda yoktur kantinde öyle bi aksilikte olmş olabilr :26:

En gec yarın fln arar merak etme daha koğusu yatagı belli degldir ilk gün brz şaşkınlık olur belki kart flnda yoktur kantinde öyle bi aksilikte olmş olabilr :26:

Konuştm sıkıntı yok diyo arkadaşından aradı 2 3 gune kdr en gec telefonumu alicam ama o zmnana kadar sabret kart yok bosuna aramiyim.bide kart zaten telefonu alcam dedi

Konuştm sıkıntı yok diyo arkadaşından aradı 2 3 gune kdr en gec telefonumu alicam ama o zmnana kadar sabret kart yok bosuna aramiyim.bide kart zaten telefonu alcam dedi

İyi ozamn canım haber aldn sonunda azcık daha sabret bakalm

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 08 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 131

... ezgisaygin ... 146

... yuppisi ... 149

... Snt55 ... 169

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 229

... KUBB88 ... 229

... zeytinagaci ... 232

... Kanaryam35 ... 248

... KorEc ... 249

... blss ... 249

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... mystery123 ... 250

... yunay ... 250

... ARAZIM ... 252

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 330

... tuqbaCadi ... 330

... dilanumut ... 334

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:
işte şimdi koydu gittiği bebeğim bendede öyle ou 1 2 saat anlamadım sonrasında olmuştu sendede şimdi olmuştur boşluğa düştün bi an ağlama yada ağla rahatlatıyo geçiyo at içinden

Sinir boşalması yaşıyorsundur

Yazdığı defteri okuyordumda bide resimleri görünce bi kötü oldum ya bu askerlik daha şimdiden bi kadar zorsa napcam ben ilerleyen zamanlarda

Huhu 249 oldu şafagım ve handeyle Çağlanın yanına geldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…