93/3 asker yolu bekleyenler

Yazdığı defteri okuyordumda bide resimleri görünce bi kötü oldum ya bu askerlik daha şimdiden bi kadar zorsa napcam ben ilerleyen zamanlarda

e sen kaşınmşsınnn amaaaaa ben slow müzik bile dinlemiyorum kötü oluyorum diye sen neler yapmışsın doğal ağlaman öylee ...

Kar var mı oralarda Ezgim..

Buralar gelinlik giymiş gibi valla..

aaa yok burdada saygınlar orda oh oh masallah nasıl yagıyormus bı de yukarda kalıyo onların ankaranın yukarısı ya merkezden daha cok yagıyomus falan anlatıyo ay bende bı gıdıym barı bu sene snowboard 'ı biz ankarada yapcaz saygınla hahaha yapmadık demeyız bu senede işte daha ne

Bir iki güne kalmaz her yere yağar valla..

Çok soğuk be , benimki ellerim buz kesti diyor. Feci şekilde ayaz varmış..

Valla burası bembeyaz oldu , biraz daha dolsun kar topu savaşı yapmaya çıkaracağım ordumu ..

aa bende istiyorumda izmirde zor o iş canım yağmaz en son 10 sene önce yağdı hahaa

Saygını görmeye gittiğin de mutlaka karın tadına bak..

İzne gelirse bu aralar uludağa çıkın bol bol kayarsınız

aynen gidiyorduk normalde festivale kışın bu sene es geçtik artık napalım yok gelmicek bi daha ya gelmesin artıkta bitsin şu askerlikkkk ben giderim oraya yeter

aynen gidiyorduk normalde festivale kışın bu sene es geçtik artık napalım yok gelmicek bi daha ya gelmesin artıkta bitsin şu askerlikkkk ben giderim oraya yeter

Gelmeyince sadece erken çıkar

Ama izni varken iznini kullanması daha mantıklı . O stresi sıkıntıyı hiç izin kullanmadan bitirenleri anlamıyorum..

Yani izni sana devlet veriyor sana şu kadar izin tanıyor. Niye bir ay erken çıkıcam diye strese giriyorsun ki..

Özlem dolusun anneni sevdiğin insanları özlüyorsun kaç işte bir kaç günlüğüne de gör sevdiklerini..

Haksız mıyım..

aynen biz mesela normalde hepsini kullancaktık diğerinide nisan zamanı kullanalım diyorduk şimdi düşünce askerlik kulanmaya gerek kalmadı bizim :) ama dğer türlü evet sıkıntıya girmektense kullanmak iyi bencede ya aşırı bunalıyolar çünkü yazık günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…